klarus 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 srčne želje se poznama al ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 (popravljeno) midve ali midva pojma nimam od kod si Popravljeno 2. september 2006 -> Pina Colada Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 rojena v celju živim v mb(lahk pogledaš moj profil..mogoč me pa res poznaš ) nogomet al rokomet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ROKOMET ( Urož Zorman mi je ušel ) Mercator ali Spar Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 špar vogrinc al lubej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Renato Šrot ali Rihterjeva Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 hm... najbrš kr šrot otok al nova vas Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 otok ( trenutno živim v LJ- študiram......končujem) kaj tebe privlači v MB? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 nič več..komi čakam da grem stran (drugač sem pa tud js na otoku bla ) kaj te je pripeljalo na luno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 radovednost in tebe Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 tud mene..sem iskala ene odgovore in sem ta 3. prišla sem gor in se prijavla se boš vrnala v cele al ostala v lj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 če bo sreča grem v ZDA, končujem AGRFT psihologija ali psihiatrija Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 uuuu psihologija..ti ne morejo talat 'bonbončkov' film al gledališče Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 psihologija je moj vzporedni študij delam v gledališču :xx!: želim k filmu in sem že dobila ponudbe študiraš ali delaš Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Avtor Prijavi Deli 2. september 2006 pridna delam delo z otroci, ki rabijo posebno pomoč al delo z razvajenimi najstniki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 posebno pomoc... ceprav mah razvajeni so se bolj obcutljivi kje je vecji zadah, ce jes cebulo al cesen Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 losos lignji na zaru al polnjeni lignji Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 v rdeci sadna kupa s smetano al brez Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 s sladoledom cokolada ali bonboni? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Črna. Lepota ali privlačnost? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Seksipilnost. Preveza čez oči ali lisice na rokah? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Ponoči. Lunin mrk ali polna luna? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Strastno. Vrat ali hrbet? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Najprej jeziček... Vroč vosek ali led? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Nižje. Stik s pogledom ali ustnicami? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.