mako106 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 se res ne spomnim obrat ali ista smer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 vau se sploh ne spomnim kdaj si se smejal in zakaj? se res ne spomnim obrat ali ista smer ista smer.....vedno......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 uf..smejim se pa vsak dan.. nazadnje zdele, ko sem prebral, da se sploh ne spomniš kdaj si jokala kaj vidiš če pogledaš skozi okno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 uf..smejim se pa vsak dan.. nazadnje zdele, ko sem prebral, da se sploh ne spomniš kdaj si jokala kaj vidiš če pogledaš skozi okno? ma res nevem............... ko pogledam skozi okno vidim sonce in Storžič....pa ti??? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 gres ali mlečni riž? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 gres. zadne sončne žarke, zaspano vasico, koruzna polja, travnike, ljubljanco oz. drevesa ob njej in grič..Javorč. kakšni so kaj tvoji današnji načrti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 kolo kliče sanjaš ali si na tleh Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 sanjam....na tleh beckham ali maradona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 maradona spust ali vzpon Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 vzpon...večje zadovoljstvo harekrišna ali matahari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 harekrišna veš za kaj gre ali se prepričuješ, da veš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 prepričujem se, da vem radio ali CD? Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 CD vijolčna ali zelena? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Vijolična. Kamena strela ali ametist? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 hm, ametist mam, pa se ga bojim, kamena strela me mika, je še nimam. roževec ali lapis lazuli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 nisem najbolj v kamenčkih smisel ali problem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 smisel popoldansko delo ali dolgčas? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 nisem najbolj v kamenčkih smisel ali problemoboje ima pomen. travca al kravca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 travca Sydney ali Melbourne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 sydney....al melbourne...v bistvu mi je vseeno atlet ali asket Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 atlet ti je vse eno ali se ne moreš odločit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 dvojno mi je...samo jaz sem eden tržnica ali hipermarket Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 tržnica eksotika ali erotika Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 erotika...s pridihom eksotike ne prstan in ne verižica prst ali roka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 eksotika ali erotika oboje!!! ananas ali kokos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.