melody 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Povabim. Flamingo ali noj? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Wud ju meri mi???? avtobus ali vlakof kors...maj darling...đust sej ven and vere p.s. and i bring some chocholate...of kors a to resno misliš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 noja ti resno misliš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Povabim. Flamingo ali noj? flamingo pritegniti ali nategniti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 of kors...maj darling...đust sej ven and vere p.s. and i bring some chocholate...of kors a to resno misliš? S tole čokolado si me dokončno prepričal. A morm bit v belem? Flamingo...noja sm pa že jedla..zelo okusno. oranžna al modra? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 noja ti resno misliš hec je vse...saj veš planet ali svet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 hec je vse...saj veš planet ali svet Jst sm bla pa 100%, da me res hočš ožent. Klinc, spet klošter. :xx!: svet Nuna al prostitutka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 hec je vse...saj veš planet ali svet povabilo ni hec..........je preiskušnja hrabrosti planet zadet ali ogret Jst sm bla pa 100%, da me res hočš ožent. Klinc, spet klošter. :xx!: svet Nuna al prostitutka? ne eno in ne drugo jeziti se ali sprejeti tko kot je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 S tole čokolado si me dokončno prepričal. A morm bit v belem? Flamingo...noja sm pa že jedla..zelo okusno. oranžna al modra?sem vedel...da s to čokolado ne bom v temo brcnil...nisem tradicionalist....tako da belo po želji....in jaz...moram strogo v črnem biti....ali so dovoljena kakšna odstopanja oranžna sex pred poroko ali po poroki povabilo ni hec..........je preiskušnja hrabrosti planet zadet ali ogretne eno in ne drugo jeziti se ali sprejeti tko kot je sprejmem te...zadeto in ogreto...takoj jezna ali besna ali nestrpna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 sprejmem te...zadeto in ogreto...takoj jezna ali besna ali nestrpna ne eno ne drugo in ne tretje......uživam, jem čips uživaš v troje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 ne eno ne drugo in ne tretje......uživam, jem čips uživaš v troje uživam v sebi....če se mi pa še kdo pridruži...me pa najmanj ne moti v dvoje ali troje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 tudi lačna Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 sit sit ali usd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Ne rabiš bit v črnem...karkoli...Sex definitivno pred poroko, ker je važno, da se s partnerjem ujamem tudi v sexu. Velkirat sm vse troje (jezna, besna in nestrpna).Nočem v troje, bi mogla it fejst pijana pa še popolna neznanca bi mogla bit, obvezno noben, ki bi bil čustveno povezan z mano. Lačna pa tud nisem. Zvestoba-neumnost ali vrlina? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Ne rabiš bit v črnem...karkoli...Sex definitivno pred poroko, ker je važno, da se s partnerjem ujamem tudi v sexu. Velkirat sm vse troje (jezna, besna in nestrpna).Nočem v troje, bi mogla it fejst pijana pa še popolna neznanca bi mogla bit, obvezno noben, ki bi bil čustveno povezan z mano. Lačna pa tud nisem. Zvestoba-neumnost ali vrlina? čuj...pa ti si res za poročit....seveda če bi sex štimal...edini shit...da sem vezan zadnji čas....no sem pa vsaj iskren zvestoba...neumna vrlina...ampak vsekakor vrlina rajši zvesta ali lačna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 definitivno zvesta...halooo. eh, ja pa in another life time. Ne maram niti prevzemat, tko, da se kr svoje drž. Voda, sok al vino? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 voda, pa tud sok narava al zaprti prostor Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 narava sprehod al poležavanje v dvoje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 poležavanje v dvoje jasno uživanje al podoživljanje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Jah, jst podoživljanje smatram kot samo obnavljanje doživetega v msilih, tko, da definitivno doživljanje. Kok bi se zdej mečkala, ej. Bled al Bohinj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 poležavanje v dvoje učbenik ali praksa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 praSka. očala al leče? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 očala....sončna pogled ali dotik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 dotik...velik njih. Dolgi al kratki lasje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 dotik kratki lasje nežen ali grob? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.