Skoči na vsebino

inkvizicijske modrosti

klarus

Recommended Posts

• Komentarji 834
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:lol:

evo antne xcivx :palec:

OOO hvala xDDx

Res uvidevno...upam, da si s tem deklariala svojo odpoved poganstvu in polnočnim coprnijam, da mi ne bo treba že kuj na začetku dračja nanašat :vragec: x:Dx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

OOO hvala xDDx

Res uvidevno...upam, da si s tem deklariala svojo odpoved poganstvu in polnočnim coprnijam, da mi ne bo treba že kuj na začetku dračja nanašat :vragec: x:Dx

žal se opravičujem..ampak sem ugotovila, da sem še huje kot pogan al pa kaki polititk....sem gnostik x^x xcivx x:px

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

žal se opravičujem..ampak sem ugotovila, da sem še huje kot pogan al pa kaki polititk....sem gnostik x^x xcivx x:px

bolj potiho :shsh: Klarus ... da ne bo kdo kakšne grmade začel pripravljat :inocent: x:Dx ............ no, sicer smo pa že ugotovili, da se jim ne damo x^x x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pod nosom inkvizicije takšne izjave na dan prinašata xrolleyesx . Res da je dračje nekoliko vlažno zaradi vremena danes...pa še dopust sem si vzel...

Drugače vas pa vse dobim, pa če je to zadnje kar storim :vragec:

Pod nosom inkvizicije takšne izjave na dan prinašata xrolleyesx . Res da je dračje nekoliko vlažno zaradi vremena danes...pa še dopust sem si vzel...

Uf :switz: dobr, da maš dopust x:Dx ... ne vem, če si se pravih lotu :inocent: :vragec: ... tisto tvoje dračje vlažno ni nič v primerjavi s strupom škorpijonskim :vragec: x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:icon17:

proti namnimaš šans xcivx x:px

There is

One Mind,

One Truth,

Prizorišče napada samega satana in njegovih dolgoprstih z kremplji in bradavicami posijanih mnogoščetinarjev z volčjimi gobci iz katerih švigajo smrdljivi plameni iz kameljih želodcev, si je ogledal sam starosta inkvizicije, katerega ime je omni mundi znano tako da ga ne bom ponavljal, da si kdo ne bi jel domišljati da gre za ceneno malikovanje

http://img57.imageshack.us/img57/3433/tomasdetorquemada150jm7.jpg

:wOOt: xwizardx :fool: xg:Dx xsmx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

x:Dx :palec: :palec: :palec: :vtz: :vtz: xcrossfingx

Vidim da nedavni napad sil pekla in teme sveti inkviziciji ni prišel do živega... :palec:

Še je upanje za ta brezbožni svet... x:Dx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ko sem vajino pisanje predočil najvišjemu med visokimi, se je prepustil kontemplativnem meditiranju.

ne vemo ali bomo radi varčevalnih ukrepov morali postponirati nekaj tisoč obsodb na grmado v leto 2008..

:switz: :switz: še je čas, da zajaham svojo metlo in se izgognem grmadi

hm meditiranju...koker js vem ima rkc veliko čez meditacijo za povedat....mogoče je pa on naš

:frog:

:palec: x:Dx x:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Sam nekaj mi pa ni jasno, mar to veliki Torquemada nosi na pokončnem čelu sončna očala (vitrum anti solaris) :eek: :eek: ???

x:Dx pa tudi velikega Torquemada skrbi za svoje očke najbrž x:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Sam nekaj mi pa ni jasno, mar to veliki Torquemada nosi na pokončnem čelu sončna očala (vitrum anti solaris) :eek: :eek: ???

to je sam moj urok nad njim :frog:

There is

One Mind,

One Truth,

Bogumilih,

Bogumili a ni vragu nisu mrzki pravi sveti Jovan Ražnjić, ki preganja to zalego po bošnjaških hostah in krči dotične gozdove s prirejanjem mamutksih lomač katerih svetli sij je bil viden tudi to noč z balkona moje palače x^x

http://img153.imageshack.us/img153/3792/torquemada2rx8.jpg

Vitrum antisolaris LOL :lol: :lol:

kaj zej?

je zemla okrogla al ravna?

pa ne okrogla k tond?

kaj zej?

je zemla okrogla al ravna?

pa ne okrogla k tond?

Prav nobenega dvoma ni, da je zemlja ploščata kot trdijo doktorji teologije sorbonskega sveučilišča. Mar je kdo kdaj zašel na spodnjo polovico in si ogledal vesolje z glavo navzdol? Ni, kajti glava je vedno v višjem položaju od stopal x^x poreče doktor Akvinski medtem ko peče heretikov podplate saute na rahlem ognju. Pa tudi množica pomorščakov, ki je v preveliki radoznalosti plula do samega roba, ter se prekopicnila prek limitus mundi je končala na trizobih peklenščkov pod ploščo zemeljsko x^x

In zarosilo zarana trudno mi oko je, zakaj memoriral sem mirabilije še enega od prijateljev inkvizitorjev z nemirnega Balkana, tvoj socius scolae s katerim,ako cererbrum ti še ne oporeka svitlega uma, sta profesorju Krematoriju nekajkrat zagodla pri Grmadologiji, in sicer kasnejši nadškof vrhbosenski fra Ognjen Palić znan po svoji knjigi Muke heretika iz Banja luke.

Cerebrum moj še vedno hrani iskrive nagajivščine ko smo skupaj z socii scolae marsikatero zagodli tako profesorju Krematoriju kot docentu Flamelasu Sulphuriusu, ki je gostoval kot izredni predavatelj peklenske nomenklature ter razvojnega debla demonologije. Spominjam se dneva, ko smo namesto predpisane dnevne kvote zakurili par sto heretikov več kot je predvideval curriculum scolae, pa nas je rektor Pavianus Maximilianus, znan po svojem dobrem srcu, pustil oditi le z odpustkom ali dvema.

Dodajam še mojo jutranjo litanijo Gospodu, ki jo vsak dan izžebram po jutranjem grgranju vinskega kompota.

Pater celestium plenum stomacus et cucina inquisitiae est

Gracia tua per hereticum infidelicum ignis et ferrum

plumbum et sulfur cum laudum ad gloriam Dei laboramus x^x

xsmx

vinski kompot je kakopak zgolj zaradi razbolelega grla

tu pa ponovno staviti kanim recepturo zoper hujše zlo kot je vnetje brbončic in njih okoliša

govorim o sami obsedenosti z demonom x^x

"Če človeka obseda hudič ali ga od znotraj nadzoruje z boleznijo, mu pripravi pijačo iz volčjega boba, čišljaka, črnega zobnika in česna. Vse dobro stri in dodaj temno pivo ter blagoslovljeno vodo."

Še en recept: "Za človeka, ki ga obseda hudobec, pripravi napoj iz divje črnike, pasjega jezika, rmana, volčjega boba, nemške perunike, koprca, luštreka in lišaja. Strto vmešaj s pivom, izreci sedem maš čez napoj, dodaj česen in blagoslovljeno vodo. Obsedeni naj izmoli Beati Immaculati in popije napoj iz cerkvenega zvona. Potem naj duhovnik nad njim izreče (molitev) Domine Sancte Pater Omnipotens."

Kako dobro mi stri, da mi, o ukapolni herezije korobač, predočiš tudi sekundarno uporabo cerkvenega zvona, kot jo je poučeval pater Butelij Frankinovski v dopolnilnem pouku na semenišču v Veroni. Tudi sam kanim izbrati najbolj volumunozni zvon ter ga da roba napolnitit z zdravilno tekočino izstisnjeno iz provanske trgatve, ter jo na dušek izprazniti ob čantiranju svetih napevov Kakofonija deKruighleya.

Bi to morda lahko bilo spodbujanje k jutranji telovadbi, konkretno predklonom v prehodnem centru za heretike v Carcassoneju? :eek:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...