zalaya 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 Imam en predlog.... , danes sem precej borbeno nastrojena.... Po ogledu tegale foruma sem opazila, da je velikoooo coprnic z metlami in podobnimi pripomočki, zato predlagam, da ustanovimo društvo za "čisto domovino" in enkrat za vselej počistimo z vso nesnago na sončni strani alp Akcija takoj... shod ob prvi polni luni... Dobrodošle vse..., z vsemi prevoznimi sredstvi in čistilnimi orodji... (sam kakšnega dilerja z metlami bomo obdržale, pa še kakšnega serviserja za ostale pripomočke) .... ....pa ne okol govort Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 No ja vidim da si tup ko noč (take rabmo ) ...in nisi za nič drugega kot metle prodajat coprnicam. alef ....to je nižja kasta ... če bi bil saj mal razgledan kar se tiče coprnic bi ugotovil da je tukaj zelooo močna hirerhija hirerhija... HIERARHIJAKdo je tup ko noč? beri zgoraj ..sem svobodnjak kar pomeni svobodna ko ptiček na veji..čiv čiv... Po kmečko povedano - ne tič ne miš... Imam en predlog.... , danes sem precej borbeno nastrojena.... Po ogledu tegale foruma sem opazila, da je velikoooo coprnic z metlami in podobnimi pripomočki, zato predlagam, da ustanovimo društvo za "čisto domovino" in enkrat za vselej počistimo z vso nesnago na sončni strani alp Akcija takoj... shod ob prvi polni luni... Dobrodošle vse..., z vsemi prevoznimi sredstvi in čistilnimi orodji... (sam kakšnega dilerja z metlami bomo obdržale, pa še kakšnega serviserja za ostale pripomočke) .... ....pa ne okol govort Z veseljem ponudim svoje usluge in nudim popust, tako kot Suzuki - 20,09% Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 Z veseljem ponudim svoje usluge in nudim popust, tako kot Suzuki - 20,09% O.K. Zmenjeno. Ugodno ponudbo je treba sprejet Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 Če ti tako praviš ... Kdor visoko leta ...kmalu na zemljo pade. kdor leze v rit ..pa je moker in sluzast Temu bi dodal samo - tisti kateremu lezejo v rit ima zlato žilo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 http://www.malaspina.com/jpg/malleus.jpgPrepičenje hudiča se imenuje tale zgodovinski motiv obračuna Bonifacija IX z zlodejem, ki se je še pred kosilom prikradel do Santa sede. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 le nabrusim meč, si oprtam buzdovan in ščit, ter ponesem samostrel, v staji me čaka krilati konj Pegazus, ki sem ga velel pripeljati iz Kilikije. Aleluja acta est Pazi le da se ne spotakneš ob kakšno metlo in se nasadiš na lastni meč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Mogoče jih pa vitezi, ki pravijo NI, pomagajo pregnati: NU NU NU...aja, saj res NI NI NI...a je prav? Sem poslal patra Klemencija nabirat grmičevje, da si poskušamo pridobiti zavezništvo. Tačas pa se sprehodim do obedovalnice... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 Pazi le da se ne spotakneš ob kakšno metlo in se nasadiš na lastni meč... Aaa tuky je metla metlasta. Sm jo že iskala Teli sesalniki mi nč ne pašejo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Vitez Tantricus se bojuje zoper mendikantne vešče v forumu astrologija vse več nas je ki smo poklicani na spopad na Armaggedonškem polju in vse več nas je ki smo na strani sile dobrega.Očiščujoči plamen in meč naj nas vodita zoper satanove pomagače.naša zaveznica je opatinja Erika Žagar, ki se nikoli v življenju ni smejala kakor naš gospod Kristus ne. ona nas, odeta v vrhovno veščo s korenastim nosom, bradavicami in coprniškim klobučkom,obvešča o premikih sovražnih metel. Domini pater nostrum.Potreben bo koordiniran ukrep zoper pogansko vraževerje, ki se klati pod imenom zvezdovednost oziroma astrologija. O Eriki Žagar sem čul že veliko plemenitih dejstev, nazadnje to, da ji je častiti Jorge izročil nagrado za obličje, ki smeh ga ne kazi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Povsem drži, tvoja navedba, tudi v bukvi Finis Africae, očetje v puščavi niso našli dokazov, da bi smeh kako drugače blagodejno vplival na človeka, kot da mu spači obraz v obraz opice in mu srce napolni s strupom stoterih škorpijonov. Vse to smo izvedeli iz dežele kjer pečene piške letajo po zraku obrnjene na hrbet, kjer volovi igrajo na liro, zajci pa love volkove.Mar ni to tista dežela, kamor se lahko prijezdi le na modri goski? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.