Skoči na vsebino

inkvizicijske modrosti

klarus

Recommended Posts

:O: :O:

še eden od laži zapeljan naivnež

x;)x

:vragec:

---------

sveta resnica :palec:

glede na to kakšne trosijo bi rekla da zadnje čase ne delajo druga kot da jedo svinjarije

če bi prebrala, pa se res čes forum po metl mal popelala, bi pa vedla zakwa taka skrb xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 834
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

zate mogoče, za use pa ne še... poglej mal okol...

pa tud ti še prideš, na posebn tretma x;)x

dokler jih lahka mam pod komando se to zihr ne bo zgodilo

bi rada dočakala ta dan :frog: :vragec: x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

dragi bratje po veri, vrli junaki, borci neustrašni za resnico in odrešenje duš nevednih

ponovno kličem na pomoč mladence vrle, naj pohitijo in razkoljejo demone in očistijo njih duše poganske in osvobodijo dete nemočno iz njih krempljev krvi željnih. vselej, ko vranec iskri prhne peno bolečine, kaplja bistrega potoka skoči v tolmun neskončni, globlje tone devica čista u pogubo pod nasveti volkodlakov... zavihrajte kot mogočen grom čez forum in ne preslišite klica v nebo vpijočega.... rotim vas bratje, da ne bo prepozno...

Ne vidim problema, sod peroleja, dva voza dračja in šibica pa so rešene grešne duše.

Pa seveda še likof za po šihtu.

Če ma kdo denarja odveč vzamem.

Ne vidim problema, sod peroleja, dva voza dračja in šibica pa so rešene grešne duše.

Pa seveda še likof za po šihtu.

Dragi moji inkvizitorji, čeprav mi niste ravno pri srcu, vseeno čutim do vas usmiljenje in hvaležnost.

Tudi vi ste, čeprav zadnje čase prav nebogljeno, pripomogli k povečanemu prometu z metlami.

S težkim srcem moram sicer omeniti da sem tokrat računal na večjo natančnost vaših strelcev pa mi je zato ostala kar precejšnja zaloga.

Zato sem tudi bolj naklonjen vam nasprotni strani.

Pa vseeno - ko sem prebral gornje pisanje vašega brata, sem čutil dolžnost opozoriti vas.

V svojih vrstah imate "krta".

Zato pazljivo in temeljito premislite komu boste zaupali nabavo petroleja.

Da namesto tega ne dobite sod smodnika... :wOOt: :bomb: :bomb: xduhx xduhx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Kar se pa zagovarjanja pred sveto inkvizicijo tiče, me bo pa treba najprej ujeti... :vragec: x:Dx x^x

In se mi močno dozdeva da vam prav lovljenje grešnikov in coprnic zdadnje čase ne gre prav dobro od rok... x:Dx x:Dx x:px

Je že brat Bert Meningitis odredil tiralico. Jožef Volek je dal napraviti gigantske šklope (230, 50, za malomeščane medium ali XL.) Prav tako je Bert la Clishe iz Cirene zbral vod amorjev in dobri Cunilingus iz Aten je odposlal svojo ekipo daljnovidnih lokostrelcev, ki na frčiptičih jadrajo nad oblaki in isčejo tvoje, od silne grešnosti škrlatno obličje.

Za primer, da se boste s svojimi pajdaši spremenili v dolgouhe vidre in se poizkušali zmuzniti pod vodo, kot je vam in vam podobnim nečedkom v navadi, smo Conteja Voltusa, slavnega električarja naprosili, da bo naelektril vse reke od vrat Prekmurskih pa do Piranskega morja. Njegovo alternativno vreteno, katerega na pedale poganja 50.000 heretikov, proizvede tolikšno napetost, da bodo od vaše tolpe ostale le osmojene luske.

Povrh vsega pa smo še najeli skupino Apaćev, ki bo cel naslednji teden, vključno z vikendom plesala za slabo vreme.

Kot torej vidite, ni vam pomoči.

Dragi moji inkvizitorji, čeprav mi niste ravno pri srcu, vseeno čutim do vas usmiljenje in hvaležnost.

Tudi vi ste, čeprav zadnje čase prav nebogljeno, pripomogli k povečanemu prometu z metlami.

S težkim srcem moram sicer omeniti da sem tokrat računal na večjo natančnost vaših strelcev pa mi je zato ostala kar precejšnja zaloga.

Zato sem tudi bolj naklonjen vam nasprotni strani.

Pa vseeno - ko sem prebral gornje pisanje vašega brata, sem čutil dolžnost opozoriti vas.

V svojih vrstah imate "krta".

Zato pazljivo in temeljito premislite komu boste zaupali nabavo petroleja.

Da namesto tega ne dobite sod smodnika... :wOOt: :bomb: :bomb: xduhx xduhx

Čeprav spet trosiš neumnosti je ideja s smodnikom dokaj dobra, jutri na večernjem sežiganju kanim podkrepiti običajno pirotehniho nekaj grebljicami, pa še brata Petardija bom zaprosil za lightshow, da bo večer popoln.

Je že brat Bert Meningitis odredil tiralico. Jožef Volek je dal napraviti gigantske šklope (230, 50, za malomeščane medium ali XL.) Prav tako je Bert la Clishe iz Cirene zbral vod amorjev in dobri Cunilingus iz Aten je odposlal svojo ekipo daljnovidnih lokostrelcev, ki na frčiptičih jadrajo nad oblaki in isčejo tvoje, od silne grešnosti škrlatno obličje.

Za primer, da se boste s svojimi pajdaši spremenili v dolgouhe vidre in se poizkušali zmuzniti pod vodo, kot je vam in vam podobnim nečedkom v navadi, smo Conteja Voltusa, slavnega električarja naprosili, da bo naelektril vse reke od vrat Prekmurskih pa do Piranskega morja. Njegovo alternativno vreteno, katerega na pedale poganja 50.000 heretikov, proizvede tolikšno napetost, da bodo od vaše tolpe ostale le osmojene luske.

Povrh vsega pa smo še najeli skupino Apaćev, ki bo cel naslednji teden, vključno z vikendom plesala za slabo vreme.

Kot torej vidite, ni vam pomoči.

:vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

Tako torej... x:Dx :vragec:

Pa, le pogumno naprej, le poskusite me ujeti... xsmx

Da vam bo delo lažje in boj bolj enakovreden, evo vam eno od mojih preštevilnih obličij... x^x x:Dx

http://www4.slikomat.com/06/1102/461119nbp4.jpg

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Čeprav spet trosiš neumnosti je ideja s smodnikom dokaj dobra, jutri na večernjem sežiganju kanim podkrepiti običajno pirotehniho nekaj grebljicami, pa še brata Petardija bom zaprosil za lightshow, da bo večer popoln.

x:Dx x:Dx

z pirotehniko ne boš nič dosegel,

razen lepega razsvetlenja prelestnih coprnic, ki nežno in čutno preletavajo vaše od laži razgrete glave

:vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

Tako torej... x:Dx :vragec:

Pa, le pogumno naprej, le poskusite me ujeti... xsmx

Da vam bo delo lažje in boj bolj enakovreden, evo vam eno od mojih preštevilnih obličij... x^x x:Dx

http://www4.slikomat.com/06/1102/461119nbp4.jpg

:palec: :palec:

bravo

x;)x

a še nisi dosti razsvetljen x^x xrolleyesx

Tale nakaza od Alefizlja je hujša kot sem sklepal, zlomk je, domnevam, sunil metlo vsesplošno iskanemu Harryu Potterju. Na posvetu v kleti ob ruskem pivu in kurjih bedrih smo sklenili povišati nagrado.

Za glavo znaša znesek 3000 eskudov, medtem ko je podplat še vedno povod prepira in udrihanja po založeni mizi. Za nečedkovo mošnjo smo enoglasno izrekli vsoto 500 novcev.

Sedaj bom odhitel, morda je ostalo še kaj race v zosu.

Tale nakaza od Alefizlja je hujša kot sem sklepal, zlomk je, domnevam, sunil metlo vsesplošno iskanemu Harryu Potterju. Na posvetu v kleti ob ruskem pivu in kurjih bedrih smo sklenili povišati nagrado.

Za glavo znaša znesek 3000 eskudov, medtem ko je podplat še vedno povod prepira in udrihanja po založeni mizi. Za nečedkovo mošnjo smo enoglasno izrekli vsoto 500 novcev.

:O:

Harryu Potterju, ne ne

to je Gandalf iz Gosp. prstanov

se sploh ne čudim, da je um že zamegljen, od vse tiste hrane in zlobnih misli, kako bi zažigal in mučil najbolj pošteno vrsto na tem planetu

Ha ha... :vragec: x:Dx x:Dx

Zato pa ste postali tako počasni... x:Dx x:Dx

Od te gosposke hrane so se vam zavozlala čreva in zamastili možgani... x:Dx x:px x:o)x

Evo vam samo malo tistega kar premorem, da bo raca bolje zapečena... :vragec: :vragec: x:Dx

http://www4.slikomat.com/06/1102/011119kwzf.jpg

Jaz se grem pa zdaj lotit bolj preproste, kmečke hrane, ki daje moč telesu in bistrost umu... x:px x:px x^x

Čaka me kislo zelje s pečenico... :yumy: :yumy: :yumy: x:Dx

Raduje se moja bit, moje drobovje zadovoljno brbota, vranica pa mi utripa v taktih nabožnih stihov, ko ugledam srčen boj inkvizitorskih bratov zoper demonsko povodenj, ki predrzno pritiska na našo mater univerzalno.

Ponosno naznanjam urbi et orbi, da je kongregacija vatikanska, katere documentum pictorium prilagam spodaj, blagovolila mi dodeliti sledeča častna naziva za službo Božjo: Vrhovni eksponent intrikacij nauka Cocina plena ter Posestnik predpravice do Latrinum pontifexum x^x Gaudeamus fratri xDDx

Pisal bi še obširneje, pa mi moje nove obveznosti ne pustijo oddaljiti se od cocine vaticanae, kjer mi peko pol ducata

kenijskih tapirjev s kostanjevim pirejem, kar je tradicionalni zaključek obredja na dan svetega Trombozija x:px

http://www.deaconlaz.org/images/Second1.jpg

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Raduje se moja bit, moje drobovje zadovoljno brbota, vranica pa mi utripa v taktih nabožnih stihov, ko ugledam srčen boj inkvizitorskih bratov zoper demonsko povodenj, ki predrzno pritiska na našo mater univerzalno.

Ponosno naznanjam urbi et orbi, da je kongregacija vatikanska, katere documentum pictorium prilagam spodaj, blagovolila mi dodeliti sledeča častna naziva za službo Božjo: Vrhovni eksponent intrikacij nauka Cocina plena ter Posestnik predpravice do Latrinum pontifexum x^x Gaudeamus fratri xDDx

Pisal bi še obširneje, pa mi moje nove obveznosti ne pustijo oddaljiti se od cocine vaticanae, kjer mi peko pol ducata

kenijskih tapirjev s kostanjevim pirejem, kar je tradicionalni zaključek obredja na dan svetega Trombozija x:px

Cestitke za dodeljena naziva! x;)x :palec: Ob tej priliki bi se izkoristil priloznost in te poprosil, da reces kaksno dobro besedo za sobrate v latinski Ameriki, kjer se bijejo hudi boji med krivoverci protestantske vere, (katerim pomagajo se horde heretikov in carovnic) in inkvizicijsko vojsko! Vsemogocni Vatikan, bi nam lahko poslal kake okrepitve, kajti razmere v Oaxaci, kjer so se utaborili heretiki, so se poslabsale. Prav tako pa imamo ujeta dva garnizona; eden v drzavi Chiapas v mestu Villahermosa in drugi v drzavi Durango xrolleyesx . Prav tako se pojavljajo napadi hord v Spodnji Kaliforniji in drzavi Sinaloa, kjer je odpor tudi zelo mocan! :o|o:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Cestitke za dodeljena naziva! x;)x :palec: Ob tej priliki bi se izkoristil priloznost in te poprosil, da reces kaksno dobro besedo za sobrate v latinski Ameriki, kjer se bijejo hudi boji med krivoverci protestantske vere, (katerim pomagajo se horde heretikov in carovnic) in inkvizicijsko vojsko! Vsemogocni Vatikan, bi nam lahko poslal kake okrepitve, kajti razmere v Oaxaci, kjer so se utaborili heretiki, so se poslabsale. Prav tako pa imamo ujeta dva garnizona; eden v drzavi Chiapas v mestu Villahermosa in drugi v drzavi Durango xrolleyesx . Prav tako se pojavljajo napadi hord v Spodnji Kaliforniji in drzavi Sinaloa, kjer je odpor tudi zelo mocan! :o|o:

:palec: :palec:

bravo za trud z zemljevidom x;)x

xsmx

Preljubi Natrix tvoj ratio belli kjer nazorno si pokazal napredovanja naših strumnih vojščakov na nebeških samorogih jahajoč z uzdami iz zlata in posrebrljenimi kopji ščiti iz opalov in samaragov, me je tako napolnil s solzami radosti inu navdušenega smeha da sem kar prostodušno izpustil blagoslovljeno vodico iz svoje uretre, deo gratias v plenico iz žameta prešito s hermelinovo kožo ter narejeno vodonepropustno iz nedrj morskih siren ali lamantinov ki žive onkraj mar Sargassiuma, kjer v miru paso se s halogami.Darilo samega Francisca Pizzarra ko šel je v trde buče indijanske vcepljat pravo vero.

x:Xx x:Xx

oh, oh, kakšen pesniški talent

:2src:

:hepko: :hepko: :hepko: :bomb: razsvetlila si me :medal: xsrcbumx :hepko: :hepko: hvala. zlata punčka xvrtcx xvrtcx xvrtcx

hvala in čaw x;)x :mezik: xsuperx xsuperx xokkx xcheersx

:O:

tolk slikic da se komaj znajdem x:Dx x:Dx

x:Xx :vragec:

:eek: lenka :O: :O: :O: :O: :O: :O:

te bo treba malo na kafe pelat in ti določene neumnosti zbit iz lepe glavice x^x x:o)x

xnckrivx x:(x :cry: x:((x

res je

togotna že zjutraj

sledi posutje z pepelom

JANKO LJUBIM TE x:Xx :love:

x:Ix x:Xx :vragec: x:Ix

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...