Skoči na vsebino

inkvizicijske modrosti

klarus

Recommended Posts

• Komentarji 834
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

pote se nama pa v mislih pridruži, ko boma kovale načrte v knežjem mestu

slikano iz moje metle x^x

http://www.boldts.net/photos/SLO-Celje.jpeg

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

a še nisi dosti razsvetljen x^x xrolleyesx

Ne gre za to, namen dodatne osvetlitve je, da se lepše vidijo uživantski izrazi coprnic, ki se šele v stiku z božjimi plameni zavedo, da vse to delamo v njihovo dobro.

Če ma kdo denarja odveč vzamem.

Ha ha... :vragec: x:Dx x:Dx

Zato pa ste postali tako počasni... x:Dx x:Dx

Od te gosposke hrane so se vam zavozlala čreva in zamastili možgani... x:Dx x:px x:o)x

Evo vam samo malo tistega kar premorem, da bo raca bolje zapečena... :vragec: :vragec: x:Dx

http://www4.slikomat.com/06/1102/011119kwzf.jpg

Jaz se grem pa zdaj lotit bolj preproste, kmečke hrane, ki daje moč telesu in bistrost umu... x:px x:px x^x

Čaka me kislo zelje s pečenico... :yumy: :yumy: :yumy: x:Dx

Tolsti trebuh mi je poskakoval od besa inu silne jeze, ko sem čital te srda polne vrstice.

Na seji je bilo zaključeno, da ste na pred-kratkim-končanih volitvah podpirali levico, zato sklepamo, da vam je desni podplat lepše ohranjen. Za desnega torej damo tri urne vrance skupaj z mošnjo zlatnikov, za levega pa piknik pribor brata Čokolinija in glasbeno željo na radiu Ognjišče.

V primeru, da vas staknemo živega še premlevamo kakšne torture bi uporabili. Kot uvod vas bomo najbrž za tri noči zaprli v kajžo z grajsko kuharico Fetulino Obilno, sprevrženo babnico, ki že 57 let in 13 mesecev ni uzrla moškega lica. Kot opombo dodal bi, da meri v višino osem čevljev in tri členke, teža pa se ji suče okoli 220 kg.

Povedal bi da ima 5 konjskih moči, a to vas nebi zanimalo.

Ne gre za to, namen dodatne osvetlitve je, da se lepše vidijo uživantski izrazi coprnic, ki se šele v stiku z božjimi plameni zavedo, da vse to delamo v njihovo dobro.

V stiku z božjimi plameni bi se edino ti scvrl..........nam tudi božji žarki ne pridejo do živega x:px x:px

V stiku z božjimi plameni bi se edino ti scvrl..........nam tudi božji žarki ne pridejo do živega x:px x:px

Včerajšnja upepelitev govori zase. Tri vešče, ki smo jih ujeli pri špricanju nedeljske maše, so v petih minutah spremenile agregatno stanje. Zvezali smo jih v francozki klobčič, tako da so se dotikale z konički svojih zašiljenih ušes, nato pa preizkusili idejo s smodnikom. Grešne duše je z velikim pokom kar izstrelilo v nebo. Sprva smo godrnjali zavoljo prekratkega dogodka, a smo se potolažili ob zaseki v bifeju pr' Damjaku.

Tolsti trebuh mi je poskakoval od besa inu silne jeze, ko sem čital te srda polne vrstice.

Na seji je bilo zaključeno, da ste na pred-kratkim-končanih volitvah podpirali levico, zato sklepamo, da vam je desni podplat lepše ohranjen. Za desnega torej damo tri urne vrance skupaj z mošnjo zlatnikov, za levega pa piknik pribor brata Čokolinija in glasbeno željo na radiu Ognjišče.

V primeru, da vas staknemo živega še premlevamo kakšne torture bi uporabili. Kot uvod vas bomo najbrž za tri noči zaprli v kajžo z grajsko kuharico Fetulino Obilno, sprevrženo babnico, ki že 57 let in 13 mesecev ni uzrla moškega lica. Kot opombo dodal bi, da meri v višino osem čevljev in tri členke, teža pa se ji suče okoli 220 kg.

x:Dx x:Dx ja in x:Dx bo ona storila

itak pa vi do sedaj, glede na vse popisane strani niste ujeli nobene čerovnice niti nasportnike desnice. Itak jo pa čez levico ni xsrcx in nevem kdo bnam pomagaj...če bi Vatikan nam krojil in narekoval life..............ej fantki, daj že pridte k pamet :vragec:

Nobena nagrada, še tako visoka vas ne pripelje do mene... x:Dx :vragec:

Kajti ravno vaši tolsti trebuhu so vam največja ovira pri takšnih podvigih... x:Dx

Bo treba malo prehrano spremenit, prečastiti... x:px :vragec:

Več migat, pa ne samo z jezikom in peresom, temveč s celim telesom.

In malo manj sedet za bogato obloženo mizo.

Bo treba še mal žgancev pojest predno me ujamete, gospoda zavaljena... x:Dx x:Dx x:Dx x^x x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Včerajšnja upepelitev govori zase. Tri vešče, ki smo jih ujeli pri špricanju nedeljske maše, so v petih minutah spremenile agregatno stanje. Zvezali smo jih v francozki klobčič, tako da so se dotikale z konički svojih zašiljenih ušes, nato pa preizkusili idejo s smodnikom. Grešne duše je z velikim pokom kar izstrelilo v nebo. Sprva smo godrnjali zavoljo prekratkega dogodka, a smo se potolažili ob zaseki v bifeju pr' Damjaku.

so se vsaj preselile v raj :vio: tam bodo imele blažen mir pred vami x:Dx ker bo nanje svetila rajska luč, sprehajale se bodo same ob sončnih zahodih, brez godrnjanja moških, brez zvedavih pogledov, kakšna je in kakšna ni, delale bodo, kar bodo hotele in naposled ne bodo vešče ampak dame, kot se za njih spodobi xsrcx amen :vragec:

Kajti ravno vaši tolsti trebuhu so vam največja ovira pri takšnih podvigih... x:Dx

Bo treba še mal žgancev pojest predno me ujamete, gospoda zavaljena... x:Dx x:Dx x:Dx x^x x:px

x:Dx x:Dx x:Dx njim tudi turbo propelarji ne pomagajo da bi ujeli ne tebe in ne nas dame.

lahko se razstrelijo, lahko migajo kot nori, in skačejo pa letajo.......njih se tudi Bog ne bo usmilu x:px

x:Dx x:Dx ja in x:Dx bo ona storila

itak pa vi do sedaj, glede na vse popisane strani niste ujeli nobene čerovnice niti nasportnike desnice. Itak jo pa čez levico ni xsrcx in nevem kdo bnam pomagaj...če bi Vatikan nam krojil in narekoval life..............ej fantki, daj že pridte k pamet :vragec:

Sem že opisal vse ukrepe, ki jih trenutno vršimo, da bi ujeli hinavskega Alefizlja, nato mu bomo razvezali jezik in kot prepelička bo izčivkal koordinate skrivnega štaba, nato pa pošljemo dvooke birone in breznoge kače, da vas zbezajo iz vaših zanikrnih kotlin. Metle bomo uporabili kot kurivo, ki bo posrednik med tem in onim svetom. Angeli bodo iz višav opazovali potek dogodkov in lovili vaše zanikrne duše ter jih pošiljali na dno najnižjega podzemlja tega ploščatega planeta, medtem ho boste kolnili v tartarskem narečju. Muahvahvahvahva, pa recite da nisem dobrotljiv, srčen in ljubezniv možak.

Pri borih stodvajsetih kilah in slabotnem telescu me takole psuješ? Vsak dan točno ob dvanajsti uri se vsi sveti dobimo v farovžu in tam si krepimo bicepse z vihtenjem žlic in delamo strečing za naše stomachuse ter se ob tem še spotimo, kar je blazno zdravo pa tudi pripomore k lepi polti.

so se vsaj preselile v raj :vio: tam bodo imele blažen mir pred vami x:Dx ker bo nanje svetila rajska luč, sprehajale se bodo same ob sončnih zahodih, brez godrnjanja moških, brez zvedavih pogledov, kakšna je in kakšna ni, delale bodo, kar bodo hotele in naposled ne bodo vešče ampak dame, kot se za njih spodobi xsrcx amen :vragec:

Pa kaj še, vaše nekdanje pribočnice zdajle skupaj s podganami, kuščarji in krti, skriti v temni celici Pekla ribajo tla in ometajo pajčevine.

Sem že opisal vse ukrepe, ki jih trenutno vršimo, da bi ujeli hinavskega Alefizlja, nato mu bomo razvezali jezik in kot prepelička bo izčivkal koordinate skrivnega štaba, nato pa pošljemo dvooke birone in breznoge kače, da vas zbezajo iz vaših zanikrnih kotlin. Metle bomo uporabili kot kurivo, ki bo posrednik med tem in onim svetom. Angeli bodo iz višav opazovali potek dogodkov in lovili vaše zanikrne duše ter jih pošiljali na dno najnižjega podzemlja tega ploščatega planeta, medtem ho boste kolnili v tartarskem narečju. Muahvahvahvahva, pa recite da nisem dobrotljiv, srčen in ljubezniv možak.Pri borih stodvajsetih kilah in slabotnem telescu me takole psuješ? Vsak dan točno ob dvanajsti uri se vsi sveti dobimo v farovžu in tam si krepimo bicepse z vihtenjem žlic in delamo strečing za naše stomachuse ter se ob tem še spotimo, kar je blazno zdravo pa tudi pripomore k lepi polti.

Pa kaj še, vaše nekdanje pribočnice zdajle skupaj s podganami, kuščarji in krti, skriti v temni celici Pekla ribajo tla in ometajo pajčevine.

vsaj nasmejal si me xsrcx

Pajčevine ometaj sam, predvsem na podstrešju in tla v kopalnici boš tudi moral sam poribat.......razen če si ne boš omislu kake prijazne priležnice xDDx

jao ...a pred vami še mularija ni več varna, a ste pedofili al kaj :vragec:

Šele sedaj sem uzrl tole zlobno psovanje, veliko se je govorilo a naj razjasnim stvari. Kot je pred nekaj tedni objavila tračarska revija Cosmopolitan, je škof geendickski blaženi Anton Decofuk svojemu prijatelju Bizariju Šklepetajočemu na uho zašepetal: "Tistega mulca zadnjič si dobro napičil."

To si je novinar, ki je slučajno ujel te besede v svoj organ za sluh, popolnoma napak razlagal. Hrabri Decofuk je le pohvalil svojega tovariša, ki je na oktoberski trgatvi s kopjem nabodel dečka, ki je kradel z vinograda (v bistvu ga je ponesreči dregnil med rebra a se je na srečo izkazalo, da je imel v žepu tri grozne jagode)

Tako si torej mediji narobe tolmačijo dejstva in vsako plemenito dejanje prikazejo kot nasilje. In ljudje radi berejo takšno .....anje, namesto da bi ob pokljanju lesa na grmadah mirno prebirali liste Družine.

Kače so od nekdaj imele noge, sram me je da ti to moram v bučo vtepati, kar bi že zdavnaj vedeti morala o ženska, kaj dinozavrusi bili so nego nogate kače, bes božji je kačo kot podlo zapeljevalko kaznoval z odvzemov vseh odvečnih udov, pustil ji je samo mikroskopski penis(kačonu) vendar ta nikol nea ve kje se mu dejansko nahaja pa se mora revež cel zvijat tam po peskovju.. To je kazen za sodelovanje pri izvirnem grehu

Oh kako res je to, pač moramo nekateri še vedno utepati pamet v betice tistih malomeščanov, ki so hodili v neke kvazi kvalitetne gimnazije. Na katoliški šoli so dobrohotne seste klaretinke vsakega, kateri ni vedel takšnih osnovnih stvari privezale na mizo, mu s svečami izžgale kocine na osramju in mu skrivile lopato na glavi.

To je bila vzgoja.

točno tja kjer je vse ožgano

Sam nisem ožgan (razen od nesrečnega dogodka v Debilnhercnu, kjer me je veselje ob pogledu na tleče pogane tako zapeljalo, da nisem opazil, da stojim preblizu in mi gori pod talarjem) saj sem bil poslušen učenec. Kdo nebi bil, o naši sestri Grobauzi Hrust se je govorilo, da naenkrat poje sedemnajst čizburgerjev, sedem polpet in dva psa, pa tudi nekateri so pravili, da je nekemu dečku na tnalu zdrobila glavo, ker je Mursko Soboto iskal na koledarju.

S takšno baburo ne gre češenj zobati, verjemite.

xsmx

sprevrženo babnico, ki že 57 let in 13 mesecev ni uzrla moškega lica. :wOOt:

Kot opombo dodal bi, da meri v višino osem čevljev in tri členke, teža pa se ji suče okoli 220 kg. :wOOt:

Povedal bi da ima 5 konjskih moči, a to vas nebi zanimalo :wOOt:

xsmx xsmx

hudo mi solze polze po licu s svetniškim sijem obsijanem

x:Dx x:Dx

No, kakorkoli, mejte lep vikend.

enako :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...