Skoči na vsebino

Komu bo odklenkalo?

Tamburin

Recommended Posts

ma daj (nisem sla pogledat linka), kwa smo naredil s to smotano sex revolucijo. xrolleyesx

1000x vec gejev, spolnih bolezni, norosti, zdaj pa se tole.

kot da ni ves folk ze cist zmeden in cist zakompleksan....

enkrat bos totalen kmetavzar pa predpotopnezh, al kaj, ce bos lepo mel partnerja, pa enga otroka. xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

....in kolk keša za takele bedarije :o|o: mater ej, ko da ga nimajo za kej bolj pametnega ponucat.......ne rečem č bi še sam dva djeda capljala po svetu, pa še tist bi se edn u kaki krošnji skrivu :xx!: :o|o: fuj.......

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Mislm, iz ene skrajnosti v drugo :eek:

Odklenkalo bo pa nam vsem x:Dx x:Dx sčasoma za zihr x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

jaz sem zato (pri sebi, sicer sem 'jim dala moznost', sem pac obkrozla ZA) proti umetni oploditvi zenskih parov.

se mi zdi - kaj se pa to prav. :angry:

deca ne, spermo njegovo pa ja.

no zdaj je pa se bolj orto, zdaj pa decev se sploh ne rab al kaj. x:o)x

kam res gremo. xrolleyesx :blackeye:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz sem zato (pri sebi, sicer sem 'jim dala moznost', sem pac obkrozla ZA) proti umetni oploditvi zenskih parov.

se mi zdi - kaj se pa to prav. :angry:

deca ne, spermo njegovo pa ja.

no zdaj je pa se bolj orto, zdaj pa decev se sploh ne rab al kaj. x:o)x

kam res gremo. xrolleyesx :blackeye:

Jst pa sm za umetno oploditev ženskih parov: moški so čedalje bolj pomehkuženo poženščurjeni, zakaj bi si pol odraslega razmaženega otroka nakopala za vrat? Mislm, čist ok se mi zdi, da ženska sama vzgaja otroka - ČE nima normalnega partnerja (no, ti cepajo kot muhe). Dandanašnji moški svet je večinoma tako pomehkužen (svetla izjema so posamični moški, jih lahko z lampo pri belem dnevu iščeš, pa še ti so večinoma zasedeni), da je ženska sama za vse;

Valda je pa boljše, da otroka vzgajata tako oče (MOŠKI kt moški, ne nek nevretenčar) kot mama (kot ženska) - že zarad vzorcev vedenja.

No, ampak upanje, tako pravijo, umre zadnje. :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ne nek nevretenčar)

x:Dx x:px

ja, saj stekam, saj zato sem 'bla pa Za' na referendumu, nom jaz onemogocala, pa tud vidim tud jaz lohk tko ta point.

a v energetskem, vesoljnem smislu pa se mi pac ne zdi ok.....

tko se mi pac zdi, pr seb... ko sebe not vprasam... xDDx

Picasso

mah dej no .... upam, da ne boš nikoli na mestu ženske, ki si želi otroka pa ga ne more imet :vragec:

mogoč sm že....sam zarad tega k bi bla recimo sama čustveno vpletena, ne bom spreminjla stališča......te stvari so tko, kt morjo bit

Bora

Jst pa sm za umetno oploditev ženskih parov: moški so čedalje bolj pomehkuženo poženščurjeni, zakaj bi si pol odraslega razmaženega otroka nakopala za vrat? ...

Sam kaj , ki je lahko tista sperma, s katero žensko umetno oplodijo, od kakega pomehkuženega tipa... in pol ima tist otrok tudi take gene... pomehkužene, poženščurjene! :madpro: :o|o:

Ta prav dec si najde babo in jo oplodi (sem že imela napisano, da jo nategne x:px ) - in ne rabi oddajat spermo za umetno oploditev. x;)x x:Dx x:o)x

Drugače pa se mi posledice tega, da bi ženske postale "samooplojevalke", zdijo katastrofalne za vse človeštvo. Nam zna vsem skupaj odklenkat. :sori: :xx!:

No, ma vseeno upam, da ne bo prišlo do tega. xcrossfingx

Sam kaj , ki je lahko tista sperma, s katero žensko umetno oplodijo, od kakega pomehkuženega tipa... in pol ima tist otrok tudi take gene... pomehkužene, poženščurjene! :madpro: :o|o:

Geni ne morjo bit pomehkuženi, poženščurjeni. To dela VZGOJA! Precej značilno za slo.narod; mamica sladka vse h rit prinese/odnese, pol smo pa v rit :vragec: Oča pa za šankom popiva, al pa z "delom" izbegava ženu...

Ta prav dec si najde babo in jo oplodi (sem že imela napisano, da jo nategne x:px ) - in ne rabi oddajat spermo za umetno oploditev. x;)x x:Dx x:o)x

A ti preveč Ruglja bereš x:Dx x:Dx x:Dx Uh, sm zlobna :vragec: Sam ima tipo prav :vio:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ma daj (nisem sla pogledat linka), kwa smo naredil s to smotano sex revolucijo. xrolleyesx

1000x vec gejev, spolnih bolezni, norosti, zdaj pa se tole.

1000krat vec gejev? Si prepričana, da jih je več? Kako jih je pa kar lahko več?

Jaz se s tem nekako ne strinjam. Se pa strinjam, da jih je 100krat več videt, ker smo prišli v obdobje, kjer se začenjajo kazat ( jih ni več tako strah )...in to ljudi moti. Drugač so imeli pa že stari rimljani to.

Spolne bolezni? Mogoče. Zaradi koga? Zarad gejev? Statistike kažejo določene podatke. Po nekaj gejih, ki ne nataknejo gume, ko seksajo, ne moreš sodit cele populacije ( NE PRAVIM DA JO TI! ). Ker potemtakem so tudi vsi muslimani teroristi.

Umetno oploditev nenaravna? Že...ampak.

Kaj pa je naravno?

Je naravno, da imamo...kaj jst vem, pedofile? Je? Ker imajo v svoji "naravi", da imajo radi male deklice/dečke? Nihče mi ne bo rekel, da je pedoflistvo odraz vzgoje?

Je naravno...da imamo Plute in Trobce? K se mu zdi, da je nekaj naravnega in nic takega, ce malo seseklja in zažge ženske? To je pač V NJEMU, torej je zanj to NARANO?

Spet...je naravno, da na diskoveriju gledamo 2 moška leva, ki se med seboj natepavata, ko se pa 2 tipa pa ni?

Ker TOČNO, pri levih je nagon xrolleyesx

Vprašanje: A je vedno tisto, kar je naravno, najbolje?

Zdravila tudi niso lih NARAVNA, ja? Al ne boš dala otroku antibiotika ali česarkoli ( na to se ne spoznam), ko bo zbolel? ( ker ne verjameš v tisto, kar ni naravno in narava že ve)

Glavno, da je naravno xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

joj mich x:Dx vse kar si napisala drži, sam nima veze s tistmu kar sm js rekla.......če si tja kej cikala x;)x

ne da je važn da je naravno, sam to, da narave ve ka dela......so primeri razni......mamo kle eno žensko, hodla na zdravljenja razna, umetne oploditve, splave nevemkolkrat, hotla sforsirat tistga otroka na vsak način, 15 let svojga lajfa je ubila sam u to.....zdej sicer ma otroka, 9 mescov je trdo ležala da se je obdržal....star je zdej 8 let....in 8 let vegetira na eni postli....se ne zaveda ama nč........jebeš to :xx!: še in še je tega....sam to pravm...da ni dobr tko...na silo :o|o: bi blo bolš č bi si kaktus kupla :vragec: mal sm zlobna, se vem xrolleyesx

Bora

tut s tabo se strinjam Todi, ampak kle gre bolj zato, če bi kakšna ženska hotla met otroka ne pa tudi dedca v paketu, pa bi bilo prav, da se pač omogoči tovrstna oploditev, tisto z žensko spermo, pa je mišljeno, da bi pol lahk dedce iztreble, kot nepotrebno in škodljivo vrsto x:Dx x:Dx x:Dx

včasih ste res nepotrebni x;)x x:Dx x:Dx

1000krat vec gejev? Si prepričana, da jih je več? Kako jih je pa kar lahko več?

Jaz se s tem nekako ne strinjam. Se pa strinjam, da jih je 100krat več videt, ker smo prišli v obdobje, kjer se začenjajo kazat ( jih ni več tako strah )...in to ljudi moti. Drugač so imeli pa že stari rimljani to.

Spolne bolezni? Mogoče. Zaradi koga? Zarad gejev?

ah kje Michelle. xrolleyesx

vse sem nastela, POSLEDICE sexualne revolucije, KAMOR sodi tudi VECJE STEVILO SPOLNIH BOLEZNI. xrolleyesx

Vec gejev? cikala sem na to, da je en del te omenjene populacije tud zarad eksperimentiranja plus ker je kar moderno. sem spremljala od zacetka to gibanje pr nas, na 1. javnem eventu bla.... ki se je tle zgodil, nekateri moji frendi in stevilni znanci so geji.

je pa res, da so mel ze rimljani to.

Mah v glavnem.... ze leta 2 pa 3 sem vse to pisala o gejih..... xrolleyesx

NI bil TO moj point...

ampak ker si pac to izpostavla in tud narobe interpretirala moje mnenje, sem morala razlozit pac, ker bi me lahko v tem duhu (tvojem povzetku mojga posta) tud kdo drug narobe razumel.

skratka, geji niso nic krivi, kar naj bodo, vedno so bili in bodo. :palec: xrolleyesx

Picasso

Guest mačona
ŽENSKA SPERMA

Kako si predstavljate posledice tega, da moški ne bodo več nujno potrebni pri spočetju otroka? :inocent:

samo da ne bodo kakšni izrodki, občutljivci, preveč podvrženi kakšnim boleznim, pa podpiram vse skupaj.

ampak ker si pac to izpostavla in tud narobe interpretirala moje mnenje, sem morala razlozit pac, ker bi me lahko v tem duhu (tvojem povzetku mojga posta) tud kdo drug narobe razumel.

Pravzaprav Marsa, ni bilo tako.

Sem prebrala ogromno tvojih postov že in vem, kako stojiš pri teh zadevah.

Mi je bila v bistvu samo iztočnica za nekatere druge, nisem nič slabega mislila glede tebe.

Pač mene NARAVNO in NORMALNO včasih zmotita. Ker sta uporabljena čisto narobe in sprožata predsodke.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pač mene NARAVNO in NORMALNO včasih zmotita. Ker sta uporabljena čisto narobe in sprožata predsodke.

Imas prav, to je pa zelo res! x^x xyesx :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...