Marsa 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Imamo precej tem o potovanjih (*), nobene pa prav taksne, da se lahko recimo pozanimamo o raznih informacijah, ki jih potrebujemo, ko se odpravljamo na kaksno pot. * najkrajsa pot do kraja x* najmanj prometna pot do kraja x* linki z mapami oz. avtokartami* cestnina in druge pomembne informacije, ki morda niso neposredno povezane s potjo, kot so recimo* vremenske razmerein podobno. Recimo konkretno; ce greste do zadra, katero pot uberete ponavadi? ___________________________________________________________ *sorodne teme: Potovanje, Nahrbtnik iz omare,Dopust - morje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Zadar..prek Gruškovja.. po avtocesti.. Fajn ta tema.. sicer me še zaenkrat ne zanima toliko ker ni neke potrebe.. je pa dobro da je tu .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2006 Thanx Kristalka! Vidm da bo treba res karto nabavt... namrec - Gruskovje.... a je to cez metliko?mislila sem namrec it cez metliko al pa clo do vinice. smo ponavad tko sli, sam vedno do splita ali dlje, pa me zanima, kje se lohk najbolj smooth prikljucim, kje lohk sekam, 'bliznjico' kaksno udarim in podobno... ze tukaj: ne vem al naj grem cez krko in zuzemberk ali do novega mesta...plus 'peage'... (*al pa po 2. strani tolk vec benza pokuris al kaj tacga)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Thanx Kristalka! Vidm da bo treba res karto nabavt... namrec - Gruskovje.... a je to cez metliko?mislila sem namrec it cez metliko al pa clo do vinice. smo ponavad tko sli, sam vedno do splita ali dlje, pa me zanima, kje se lohk najbolj smooth prikljucim, kje lohk sekam, 'bliznjico' kaksno udarim in podobno... ze tukaj: ne vem al naj grem cez krko in zuzemberk ali do novega mesta...plus 'peage'... (*al pa po 2. strani tolk vec benza pokuris al kaj tacga)... Predlagam: Lj- Ivančna gorica (AC)-Muljava-Žužemberk-Soteska-Črmošnjice-Črnomelj-Vinica(Bosiljevo, mejni prehod) na ACproti Ogulinu-Brinje-Otočac-Liški Osik-Zadar....Vir: tanova karta od Hrvatske....(2005/2006) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Si boš ti Marsa nekaj naredla Gruškovje bi kar k Metliki fliknila sedi, enaGruškovje je v mojem kosu Slovenije, ki pa se ga je ful pametno izognit - predlagam Ptujčanom, tudi Mariborčanom - mejni prehod Leskovec(taki malički pa še skoraj mimo mene se peljete no..) ali pa Rogatec V zadnji sili pa Zavrč..ampak potem je res že preveč vožnje po Hrvaški. Ful pametno, da si odprla tole temo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2006 Ebor, Saj sem tud sama mislila it tko, smo sli ze ene parkrat.... pa se velikrat grem na krko, mi je kar domac tisti konc, tud kot sovoznik pa sem blazno pozorna, recimo ne spim zraven, pac pa sem na broju skoz... tko da cesa se bom tud sprot spomnila, sam moram ze zato si mal zastavit pa nacrtovat - ravno zarad tega, kje naj ze TU startam, brez veze je do NM lazit, pa se tam je ze avtocesta (cestnina), krka je pa glih zadnja postaja se mi zdi, pred cestninsko.cesta je mal boga, ampak sem navajena, po eni strani pa rada po taksnih cestah, pogojih vozim. Thanx za ukvarjanje! Jp Nataly, saj se mi je zdel, da je na onem koncu, pa se sem si mislila, da je kristalka gledala iz svoje perspektive. ampak vsa ta imena vseh teh mejnih prehodov silnih, kdo bi si to vse zapomnil. jaja Bosiljevo, Ebor, zdaj se spomnim, sem zdaj se bolj NATANCNO prrebrala.. crmosnjice pa to, crnomelj, ja.... kul. dbest, pol se karte ne rabim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 tiscoverjev routeplaner je dober http://route1.tiscover.com/route/names05.asp?lang=en pa za slovenijo je tale tud ql: http://www.kje.sm/sledenjewebservices/pages/ Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2006 :palec: chenkjuverimach. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2006 aja saj res: kolk je pa to kilometrov (LJ -- Zadar )? 400, 500? tko od oka...da vidm okol benza tud pa to... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Jp, tako, kot je predlagal Ebor......če "najdeš" do Gruškovja ...boš po AC kar padla do Zadra......Srečno pot in lepo se imej ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Naj še enkrat objavim ta post, se mi zdi, da je prejšnjega med "crashem" izbrisalo. Zastonj prenočišča: www.couchsurfing.com www.hospitalityclub.org Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2006 Thanx! ja saj... mislila sem bolj bliznjice, ne daljsnice.. , sam je cist kul, saj noujo sli vsi cez oz. iz LJ, saj ni sam zame tema, sam pol je dobr rect - ce gres iz stajerskega konca, gres na gruskovje, ce pa iz lj, pa na vinico... mater, a ne Boby.. :|||se kaksno kantico bi blo dobr met s sabo. (je nimam, z marutijem sem jo onemu dala zraven, ko je bil se oni stari benz not, pa se mi ni dal pretakat tistega) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Ebor, Saj sem tud sama mislila it tko, smo sli ze ene parkrat.... pa se velikrat grem na krko, mi je kar domac tisti konc, tud kot sovoznik pa sem blazno pozorna, recimo ne spim zraven, pac pa sem na broju skoz... tko da cesa se bom tud sprot spomnila, sam moram ze zato si mal zastavit pa nacrtovat - ravno zarad tega, kje naj ze TU startam, brez veze je do NM lazit, pa se tam je ze avtocesta (cestnina), krka je pa glih zadnja postaja se mi zdi, pred cestninsko.cesta je mal boga, ampak sem navajena, po eni strani pa rada po taksnih cestah, pogojih vozim. Thanx za ukvarjanje! Jp Nataly, saj se mi je zdel, da je na onem koncu, pa se sem si mislila, da je kristalka gledala iz svoje perspektive. ampak vsa ta imena vseh teh mejnih prehodov silnih, kdo bi si to vse zapomnil. jaja Bosiljevo, Ebor, zdaj se spomnim, sem zdaj se bolj NATANCNO prrebrala.. crmosnjice pa to, crnomelj, ja.... kul. dbest, pol se karte ne rabim. Ja jaz, če sem sovoznik, si ceste nič ne zapomnim, ker samo gledam okolico, naravo itd...če pa vozim sem pa full na cesto skoncentriran in se mi tako vtisne v spomin, da če nardim napako (falim pot) bom naslednjič enako naredil-čisto instinktivno, hehehehehe...Drugače pa sem hotel še dopisat, da je to varianta, ko ne moreš ravno divjat, kar precej je vasi, edino po partizanski magistrali lahko šibaš orng. Je pa tako, da praktično ni zastojev, tudi mejni prehod Vinica/Bosiljevo je praktično vedno, ko se peljem tam čez, prazen. Jaz bi to pot izbral zaradi zastojev, ki jih je pričakovati na drugih poteh.... aja pa še neki, če si oboževalka jagenčkov pa odojkov, je ob cesti od Črnomlja do Vinice ogromno oštarij, kjer to odlično pripravljajo, da ne govorim, da je tudi cenovno ugodno....Pa srečno pot, kjerkoli boš že šla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. julij 2008 Prijavi Deli 4. julij 2008 Zdej pa resno!Jaz se ful ne spoznam na lete in tako dalje...Fuuuul bi rada dobila poceni karto do Manchestra.A ma kdo izkušnje?Nima veze iz kje (ja no, relativno blizu more bit).... Nikoli se nisem letela z Easyjetom in RyanAirom... Prosim nej mi kdo pomaga, ker sem izgubljena Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 4. julij 2008 Prijavi Deli 4. julij 2008 Sirija ali Palestina.....še letos! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2008 Prijavi Deli 5. julij 2008 Zdej pa resno!Jaz se ful ne spoznam na lete in tako dalje...Fuuuul bi rada dobila poceni karto do Manchestra.A ma kdo izkušnje?Nima veze iz kje (ja no, relativno blizu more bit).... Nikoli se nisem letela z Easyjetom in RyanAirom... Prosim nej mi kdo pomaga, ker sem izgubljena maš odklop incruise&ferrypa mal sama pobrskej, se boš naučila in najdla lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. julij 2008 Prijavi Deli 5. julij 2008 Zadnjič sem šel do Špice mal pogledat, pa voda ni bila preveč vabljiva. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. julij 2008 Prijavi Deli 5. julij 2008 maš odklop incruise&ferrypa mal sama pobrskej, se boš naučila in najdla lpHvala seal Sem sicer vse pogledala...in pod 290 v obe strani za tisti termin ne dobim.Ampak ok Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2008 Michelle, mamo se kaksno taksno temo...ena je Nahrbtnik iz omare (sam ni nic takega notri, infotov pa tega, kot sem mal mislila da bodo), potem je pa skoraj ziher se kaksna, kjer je o podobnem govora pa da so tud infoti, linki, razni Ryan airi ipd. sam se zal ne spomnim naslova.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. julij 2008 Prijavi Deli 5. julij 2008 Ryanair ne leti več tudi iz LJ? Kokr jest vem nikol ni blo pr ns Ryan aira, vem pa da je Easy jet v Lj, sam ma sam flajte v London.Tle maš stran pa počekirej.Je fajn k si označš dan kdaj bi šu, pa cena je tut zmer drugačna.Ni enotna za vsak dan. http://www.easyjet.com/en/book/index.asp Zdej pa resno!Jaz se ful ne spoznam na lete in tako dalje...Fuuuul bi rada dobila poceni karto do Manchestra.A ma kdo izkušnje?Nima veze iz kje (ja no, relativno blizu more bit).... Nikoli se nisem letela z Easyjetom in RyanAirom... Prosim nej mi kdo pomaga, ker sem izgubljena Za Menčester greš lahko z Ryan airom iz Milana al pa Frankfurta.Počekirej kdaj leti na njihovi strani.Sam kurac pr teh Ryanih in Easy jetih je to ,da je letališče tolk vn iz mesta kamor greš ,da ponavad več daš za taxi al pa bus, k pa za cel polet .Vsaj tko vela za draga mesta kot so Londo,Paris itd.Je pa ista fora k pr Easy jetu-ni enotne cene za flajt in je vsak dan drugačna. Tle maš Ryan air http://www.ryanair.com/site/EN/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. julij 2008 Prijavi Deli 5. julij 2008 Hvala vsem! Indy, thanks! V Frankfurt pa Milano ne bom hodila... Nima smisla.Sem se pa zmenila, da pridem do Londona (ker gledala sem nekaj na Brniku in so leti v Manchester samo ob sobotah in sredah), pa me pridejo iskat.Za termin 28.7. - 3.8. v London sem pri Easyjetu dobila tam za cca 290 evrov povratno...Sploh nimam občutka.Pa ne vem, al naj še počakam, al naj to hitro rezerviram al kaj? Kar se tiče tujih letališč, bi se zapeljala v Celovec, Gradec, mogoče kam v italijo...v frankfurt se mi pa res ne splača... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. julij 2008 Prijavi Deli 5. julij 2008 Hvala vsem! Indy, thanks! V Frankfurt pa Milano ne bom hodila... Nima smisla.Sem se pa zmenila, da pridem do Londona (ker gledala sem nekaj na Brniku in so leti v Manchester samo ob sobotah in sredah), pa me pridejo iskat.Za termin 28.7. - 3.8. v London sem pri Easyjetu dobila tam za cca 290 evrov povratno...Sploh nimam občutka.Pa ne vem, al naj še počakam, al naj to hitro rezerviram al kaj? Kar se tiče tujih letališč, bi se zapeljala v Celovec, Gradec, mogoče kam v italijo...v frankfurt se mi pa res ne splača... Toj ful preveč za Easy jet 290€-edin če maš sam takrat cajt.Septembra so karte tut po 40-70€ € v eno smer.Zej je očitno drago k je top sezona. Drgač pa mal rito premakn pa maš iz Graca z Ryan airom London za 145€ tvoj termin http://www.bookryanair.com/SkySales/FRConfirm.aspx Itak je bil!! Iz MB sem letela v London z Ryanairom lani Ja sem zdi da so šli eni moji frendi tut ja, sam nism bil zih a z Graza al z Maribora.Je pa nekej defenitivno, da zele Ryana v Mariboru ni, ker tut ni te destinacije v ponudbi.Zdi se mi da se je umaknu in da se spet nekej dogovarjajo o ponovnem podalšanju pogodbe v Mb. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. julij 2008 Prijavi Deli 5. julij 2008 Iz Gradca bo precej ceneje!!! : Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. julij 2008 Prijavi Deli 5. julij 2008 Kekec kot si valda ne veš Ja pozabu sm ne.Pogodba muj potekla in zele ga ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. julij 2008 Prijavi Deli 5. julij 2008 Hvala seal Sem sicer vse pogledala...in pod 290 v obe strani za tisti termin ne dobim.Ampak ok težko da boš dobla(mogoče izven sezone), nafta itak skos raste, taxe se višajo in v bodoče bo trend naraščanja cen letalskih prevozov zaradi visokih onesnaževalnih emesij še dražji.... lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.