Zaphod 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Prijazno vas vabim na otvoritev moje fotografske razstave z naslovom Zberi vse vode, ki bo v soboto, 12. 8. 2006 ob 19.30 v klubu študentov BOŠ v Novi vasi na Blokah. Ob otvoritvi bo nastopila glasbena skupina Sto prašičkov poje in pesnica Ana Porenta. Po deblu iz taldo listja do vejčez nebo in travena črti brez mejzberi vse vodenalij jih v posode. Več si preberite tukaj. http://files.myopera.com/ggresak/albums/49079/dez-cb.JPG Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 super, lepo, da imaš razstavo. fotke so mi ful všeč, tudi sama zelo rada fotografiram - sploh pa tematika me vleče - vode ampak ne morem priti, ker delam, pa še malce daleč mi je naj ti uspe in želim ti čimveč obiskovalcev in občudovalcev Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Hvala za povabilo in cestitke za razstavo! sama imam od nekdaj rada fotke. vodo pa itak. dons sele vidla, zal, pa tud (iskreno pac) dvomim da bi rinla na Bloke (ceprav je dbest tam ), tko da upam, da jo cimprej postavis v Ljubljani. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 jst tut pozabu; skoda k ni kaksen dan prej spomnil spet. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 12. september 2006 Avtor Prijavi Deli 12. september 2006 Sorry folk men so se stvari tok zgostile, da sm šele danes (!!!) spet prišel gor in odkril te odgovore.Hvala za čestitke in vse!! Žal moram poleg vsega, kar imam rad delati še za tako banalno stvar, kot je dnar :xx!: Saj ne da tistega, kar delam za denar ne maram ampak ... vzame mi preveč časa Kar me rasnično najbolj jezi pa je to, da sem vas pozabil povabiti na Dobrodejni koncert No, upam, da bo kmalu spet kakšen ... Razstava pa bo sigurno še gostovala, mogoče celo v Ljubljanji. Bodite v cvetju tudi v poznem poletju Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 21. november 2006 Avtor Prijavi Deli 21. november 2006 Razstava Zberi vse vode se seli v Sončno dvorano v Izolo! Otvoritev bo ta petek 24.11.2006 ob 19.00 Spet bodo nastopili 100pp z glasbo in Ana Porenta s poezijo. Vsi Lunaši najlepše vabljeni. http://files.myopera.com/ggresak/albums/49079/thumbs/mavrica27.JPG_thumb.jpg P.S.: Upam, da bom imel kmalu spet čas za kak lunaški čvek Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 A fotka je z rastave?Ful je lepa. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.