Kapljica 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Zanima me, če pozna kdo kakšen učinkovit način odpravljanja zobobola. Žajbelj in klinčke sem že poskusila, samo zobarja mi prosim ne omenjat, ker se ga na smrt bojim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 jaz sicer z zobmi nimam problemov (trkam na les), me je pa pred kratkim začel en malo ... skelet. ravno v tistem času sem začela z oljno terapijo in od takrat naprej je dobro. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kapljica 15. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2006 In kako ta oljna terapija deluje?Naj omenim samo še to, da imam probleme z modrostnimi zobmi, ki se hmmm, drobijo kot jajčna lupina. Zobozdravnika pa se bojim zato, ker mi lokalna anestezija ne deluje. Moj sistem zdravilo absorbira, učinka pa ni nobenega. Če bi želela da zadeva deluje, bi morala dobiti totalni overdose, tega pa noben zobar noče narediti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Napij se in pejt k zobarju. Saj te bo najbrž vseeno bolelo, ampak vsaj sekirala se ne boš. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=4746 evo, tukaj so pisali o oljni terapiji ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Zanima me, če pozna kdo kakšen učinkovit način odpravljanja zobobola. Žajbelj in klinčke sem že poskusila, samo zobarja mi prosim ne omenjat, ker se ga na smrt bojim zdaj se odloči: ali te je bolj strah zobarja al pa tega, da boš v bolečinah ostala brez zob je pa tvoja odločitev (in da raje ne omenjam tvojega zadaha, če se boš tako bala zobozdravnika, da boš pustila zgniti vse tvoje zobe ) Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kapljica 15. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2006 Hvala vsem za nasvete....mende bom zbrala jajca za k zobarju, ste mi dali mal za tuhtat.... Z zadahom pa nimam problemov, na srečo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 če se boš izogibala zdravnika, potem ga boš počasi zagotovo imela. svetujem ti vsaj 1x na leto obisk pri njem - tudi če te ne bolijo. bolje preventiva kot kurativa, so včasih rekli in potem te zobje zagotovo ne bodo boleli, pa še strahu pred zobarjem se boš znebila Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 uh, jaz pa nisem bila pri zobozdravniku že natanko ... um ... 12 let. sem pa morala prisilno it preko faksa, na sistematskem pregledu 2 leti nazaj. je vsak tretji moral še na zobozdravniški pregled (s tem da niso nič delali, samo pogledali) in seveda sem ravno jaz bila eden izmed nesrečnežev. sploh nisem vedela, de te to dejansko lahko doleti in sem še pol ure pred sistematskim veselo žemljo prežvekovala. no, tip je rekel, da je vse okay, celo pohvalil me je, da mam res fajn zobe, tako da ne čustim neke posebne potrebe po vsakoletnem temeljitejšem pregledu. saj če bi bilo kaj narobe, bi menda rekel ... boli pa me tudi nič. v primeru bolj občutljivih zob pa bi se verjetno bilo dobro nekako pripravit do tega, se strinjam. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
markomark 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Zanima me, če pozna kdo kakšen učinkovit način odpravljanja zobobola. Žajbelj in klinčke sem že poskusila, samo zobarja mi prosim ne omenjat, ker se ga na smrt bojim Če te boli zob, pomeni da je z njim nekaj narobe in to težavo ti lahko odpravi samo zobozdravnik.Z raznimi mažami in poparki to težavo samo premostiš, mine pa ne. Prej ali slej se zopet pojavi.Anestezija ti pa ne prime zato, ker se zobarja preveč bojiš. Ta strah ti napumpa toliko adrenalina, da ti nobena injekcija ne bo prijela.Jaz sem imel isto težavo, pa mi je prijazna zobozdravnica to razložila. Strahu se sicer ne da ukrotit, pomaga ti pa tudi čisto nič ne.Bo treba zbrat pogum in se usest tja na tisti stol, malo potpet (če je sploh treba kaj), pa bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kapljica 17. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2006 @markomark, težave z anastezijo nimam samo pri zobarju. Ta težava me spremlja že od otroštva, ampak pri zobarju me najbolj moti. Drugje se še zdrži, če ti naprimer rano šivajo na živo, ampak zobar je pa zobar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Pravkar prišla od zobarja. Zamenjal mi je plombo in me pohvalil, ker tako lepo skrbim za svoje zobe. Nobene luknjice, vidiva se spet čez pol leta! Obstaja neka nova pasta Vademecum Super White, ne vem če je čisto točno ime, ki ti v enem tednu pobeli zobe in ni nevarna za zobe in dlesni, uporabljali naj bi jo do štirikrat na leto, drugače pa Vademecum Natural White, čez celo leto.Prva je sploh priporočljiva za take, ki popijejo veliko pravega čaja in kave ali kadijo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 ker tako lepo skrbim za svoje zobe. Prva je sploh priporočljiva za take, ki kadijo! pa tud za tiste, ki že leta nehavajo verjetn..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Napij se in pejt k zobarju. Saj te bo najbrž vseeno bolelo, ampak vsaj sekirala se ne boš. Alko redči kri in pol maš pa res bleme pr zobarju (sploh če pulijo) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Alko redči kri in pol maš pa res bleme pr zobarju (sploh če pulijo) čista resnica...pa tut kake tablete odsvetujem...lahko, da enekcija ne prime...če pulijo zob Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kapljica 8. september 2006 Avtor Prijavi Deli 8. september 2006 Se opravičujem, ker me nekaj časa ni bilo...sem zvohala zobarja, privatnika, ki posege opravlja pod narkozo Tisto zobno pasto moram pa definitivno sprobat, ker namreč na dan spijem kahle kave...coffee adict kaj čmo....pa kadim tud k dimnik Tak da se še enkrat lepo zahvaljujem za vse nasvete! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Obstaja neka nova pasta Vademecum Super White, ne vem če je čisto točno ime, ki ti v enem tednu pobeli zobe in ni nevarna za zobe in dlesni, uporabljali naj bi jo do štirikrat na leto, drugače pa Vademecum Natural White, čez celo leto.Prva je sploh priporočljiva za take, ki popijejo veliko pravega čaja in kave ali kadijo! a ste prepričani, da boste uporabljali takše zobne paste (že to je zastrašujoče, da jo uporabiš "samo" 4x letno - groza a se zavedate kaj takšna pasta dela z vašimi zobmi???!!!. namreč čisto vse belilne paste so agresivne in na moje zobe tega sranja ne dajem! :xx!: hvala lepa za bele zobe, če mi takšno "belilo" dolgoročno uniči zobe Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kapljica 8. september 2006 Avtor Prijavi Deli 8. september 2006 Ja, no....mislim, da maš na nek način prav....sej tud beljenje zob pri zobarju ni stoprocentno brez posledic... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 a ste prepričani, da boste uporabljali takše zobne paste (že to je zastrašujoče, da jo uporabiš "samo" 4x letno - groza a se zavedate kaj takšna pasta dela z vašimi zobmi???!!!. namreč čisto vse belilne paste so agresivne in na moje zobe tega sranja ne dajem! :xx!: hvala lepa za bele zobe, če mi takšno "belilo" dolgoročno uniči zobe Če jo priporočajo stomatologi in zobozdravniki, verjetno ni tak strah in trepet. Štirikrat letno je mišljeno, da vzdržuješ belino zob. S čim pa se umivaš ti? Vse paste vsebujejo belilna sredstva, ene manj, druge več. Verjetno je razlika v naravnih in bolj abrazivnih sredstvih. Nisem govorila o slednjih. Najbolje pa je, če ne kadiš in ne piješ kave, ker tudi zobje niso grdo nikotinsko-kavno obarvani! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 brez belil in brez floura..... **** najboljše je umivanje s slano vodo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 najboljše je umivanje s slano vodo Seveda! Zakaj pa misliš, da so moji tako beli in zdravi! Zaradi belil sigurno ne! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Če jo priporočajo stomatologi in zobozdravniki, verjetno ni tak strah in trepet. Štirikrat letno je mišljeno, da vzdržuješ belino zob. S čim pa se umivaš ti? Vse paste vsebujejo belilna sredstva, ene manj, druge več. Verjetno je razlika v naravnih in bolj abrazivnih sredstvih. Nisem govorila o slednjih. Najbolje pa je, če ne kadiš in ne piješ kave, ker tudi zobje niso grdo nikotinsko-kavno obarvani! hja, vidiš, meni pa je ravno moja zobozdravnica, ki ji popolnoma zaupam, svetovala, da naj si umivam zobe z navadnimi zobnimi pastami, brez belil (s tem mislim, tiste zobne paste in preparate, ki obljubljajo čudežne spremembe v barvi)....na sploh stomatologi in zobozdravniki.... uf, upam, da ne misliš tistih iz reklam in da nisi nasedla tistim.... sicer pa zaupam svoji zobozdravnici, katera vem, da mi bo svetovala dobro, kot pa množici "strokovnjakov" ki se bojijo, da bo propadla njihova dejavnost, če ne bodo rekli kako je nekaj dobro in da naj ljudje kupujejo... s tem pa se strinjam, da je najbolje, da ne kadiš in ne piješ kave... ampak jaz vseeno spijem ogromno kave in občasno tudi kakšnega pokadim, pa nimam problemom z belino svojih zob.... dejstvo pa je, da so nekateri zobje naravno bolj beli, nekateri pa malce obarvani (naravno) in potem so slednji pač najboljša tržna niša in jim sperejo možgane, da je pa za to kriva kava al pa cigareti in na juriš: gremo uničevat obarvanost in s tem zobe.... saj, bodo pa zobozdravniki in posledično še zobotehniki imeli več dela Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 nisem vsega brala.... ampak za belino zob ...sok limone ...tako občasno, pa še za dlesni je dobro, potem tudi soda bikarbona - jedilna soda ...pa to tudi ne prevečkrat..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Napij se in pejt k zobarju. Saj te bo najbrž vseeno bolelo, ampak vsaj sekirala se ne boš. haaaaaa Obstaja neka nova pasta Vademecum Super White, ne vem če je čisto točno ime, ki ti v enem tednu pobeli zobe in ni nevarna za zobe in dlesni, uporabljali naj bi jo do štirikrat na leto, drugače pa Vademecum Natural White, čez celo leto.Prva je sploh priporočljiva za take, ki popijejo veliko pravega čaja in kave ali kadijo! hmmmm mogoče bi pa lahk probala mamo pa en odbit primerek doma ki si enkrat na leto kr s peroksidom pobeli zobe na palčko za ušesa peroksid in zobje so beli. svašta Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Zanima me, če pozna kdo kakšen učinkovit način odpravljanja zobobola. Žajbelj in klinčke sem že poskusila, samo zobarja mi prosim ne omenjat, ker se ga na smrt bojim menda česen.....tega si ne poslužujem ...moj žlahtnik si ga je....bolečine res ni bilo več...samo zob je bilo pa potem vseeno treba izpulit...... alkohol.....tega pa ne, pa aspirina tudi ne jemat, proti bolečinam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.