aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 aja pozabla povedat, da sem bla prejšn tedn pr zobarju. pa revež ni mogu nč zaračunat k je blo vse kul. je reku nej ga čez kšn let pokličem... to je pa res en človk k sem prov vesela, če se tut spomnem ne nanga... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 a ste prepričani, da boste uporabljali takše zobne paste (že to je zastrašujoče, da jo uporabiš "samo" 4x letno - groza a se zavedate kaj takšna pasta dela z vašimi zobmi???!!!. namreč čisto vse belilne paste so agresivne in na moje zobe tega sranja ne dajem! :xx!: hvala lepa za bele zobe, če mi takšno "belilo" dolgoročno uniči zobe Belilne zobne kreme (katerekoli) tanjšajo zobno sklenino; posledično sčasoma zob postane bolj krhek, se odlomi, no pol imaš pa čist druge probleme, kt je obarvanost zob Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 mene pa zanima, če je katera od vas razmišljala o beljenju zob pri zobozdravniku? dobiš tako šablono za domov in potem si to vsak večer vsatviš v usta, prej namažeš še gel za beljenje...cena pa znaša okoli 120.000sit jaz sem imela včasih tako lepe bele zobe, zdej je pa vse rumeno ratalo :xx!: Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Ne, ne razmišljam o beljenju zob, ker imam ok. Vendar, če bi imela obarvane, bi najprej izločila vse, kar povzroča obarvanost zob, od nikotina, kave, pravih čajev, rdečega vina...oz. bi vsaj zelo zelo omejila na minimum, + stalno bi žvakala žvečilni gumi (valda brez sladkorja) in kadar bi le bilo mogoče, bi si po taki hrani/pijači oščetkala zobe. Ok, ker je zdaj tako, kot je (Mana), bi najprej šla h zobarci (ki ji zaupam - zelo zelo malo takih oseb je na svetu), nekak rajš h privat, kt koncesija/državna pa ta jajc, ampak ok, v sili še hudič muhe žre , orenk bi jo izprašala o beljenju, postopku, kaj točno (od velike začetnice do pike v stavku postopka) mi bo delala, s čim točno (katera kemikalija)mi bo delala, kakšne so možne stranske posledice oz učinki (krhkost zob, na kolk časa je treba ponavljat, možne alergije in zastrupitve, možni surogati za izbrano kemikalijo...ipd, get the picture ), kolk ta hec z beljenjem košta, kaj če ne uspe a mi povrnejo denar...v glavnem, v očeh zobarce bi bla pain in the ass (no, al pa sam zelo osveščena pacientka, kokr gledaš). Pol bi si pa še na netu pogledala/preverla kako je s temi belilnimi kemikalijami, aja pa kolikokrat se zadeva lahko ponavlja (brez neke tragične škode), v glavnme, poiskala bi vse možne info o tem na vseh možnih koncih.(ipak, z zobmi/očmi/stopali se ni za zajebavat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
N@t@ly 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 hej. Mene zanima, če imate kakšno informacijo glede privatnega zobarja v Prezidu?? hvala in lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Za tiste, ki imate morebiti kak železen zob, bo koristna informacija, da se da takšne zobe učinkovito čistiti s polirno pasto Purol. Predhodno ga mal obdelaš z jekleno krtačo, obrišeš in zgoniš s purolom. Če ješ precej hrane, ki povzroča korozijo železnih zob, se splača takšne zobe tud zaščititi z minijem za kovine, kakšne nevtralne barve. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Jaz imam tudi ledvične železne kugle pravi zdravnik da bi moral to polulat ven sam se bojim da ne ubijem koga Ful dobr, d se držiš đoba izbacivača. Tud če te kdo tok ustrahuje, da se poščiješ od strahu, ga še vedno lohka frderbaš. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fish_man 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Pravkar prišla od zobarja. Zamenjal mi je plombo in me pohvalil, ker tako lepo skrbim za svoje zobe. Nobene luknjice, vidiva se spet čez pol leta! Obstaja neka nova pasta Vademecum Super White, ne vem če je čisto točno ime, ki ti v enem tednu pobeli zobe in ni nevarna za zobe in dlesni, uporabljali naj bi jo do štirikrat na leto, drugače pa Vademecum Natural White, čez celo leto.Prva je sploh priporočljiva za take, ki popijejo veliko pravega čaja in kave ali kadijo! Ki pa se da dobiti ta nova zobna pasta?? Sem gledal v DM-u pa je nimajo, pa v ostalih trgovinah tud ne...veš mogoče ki se jo da dobit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.