Mick 19. september 2006 Avtor Prijavi Deli 19. september 2006 Kul Heh, jaz sn tud morau štedilnik pa hladilnik dat skup, ni blo druge, pa baje to tko ni frka..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 ... ne no... nate še tut računam Veš kaj me še zanima... kok je pomembno da ločim spalnico od električnih naprav... a se to lahko naredi, tko, da se vizuelno loči prostor (dnevna - spalnica), ali lahko s pohištvom... ali je potrebno res zidati (cegli pa to :xx!: )itak da lahko računaš....... jasno, da je stena boljša.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Mana, zelo lepa kuhinja ... a sta jo dala delat al je serijska (kera)?... cena? Tut jst ogledujem kuhinje kuhinja je dankuchen http://www.dan.at/kupila sva jo v lesnini na brdu, sva imela res prijazno svetovalko aparati (kuhalnik, hladilnik, pečka, pomivalni stroj) gorenje http://www.gorenje.si/homevse kupljeno v lesnini +napa Etis (60cm) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Naročila kuhinjo... Ewe BIanca bila 40% ceneje do konc septembra... take prilke nisem smela izpustiti ... prišla skos za 500 jurjev lahko sem pa kaj ornk zasrala Ce ti je vsec, kar si kupila, nisi nic zasrala, ampak si se pravilno odlocila. Ker je ne kupujes samo za par mesecev, je zelo pomembno, da ti je vsec in da se dobro pocutis, ko si v njej. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 natrixed a to pomen ce se js dobr pocutm u razmetani sobi d mi ni treba pospravlat? no sj men je drgac tut cis usec u pospravleni sobi sam kermu se da pospravlat.... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.