Skoči na vsebino

Komu in kako se vidi,

misko76

Recommended Posts

Zanima me kaj mislite koliko to vpliva na posameznika, na njegovo razpolozenje, spremembo v karakterju, kako tak clovek vpliva na ostale, ali imate zaradi taksnih ljudi tezave, kaksne tezave imate s taksnimi ljudmi, ali bi to pripisali kaksni znani osebnosti in kaksne so po vasem mnenju resitve.

Upam da ni podobna tema ze odprta. V tem primeru prosim 'nadrejene' da temo zbrisejo x;)x

Bom kr mal nacel:

Sam imam v sluzbi eno tecno sodelavko (stara priblizno 40let), k takoj postekas zakaj je tako zlobna do sodelavcev.

Popolnoma nezadovoljna in zafustrirana.

Stalno si nekaj kupuje, stalno govori kam hodi, se hvali s kom je bila, v resnici pa je vedno cisto ne zadovoljna in iz dneva v dan bolj zagrenjena. Ve da, ce bo tako nadaljevala, bo najverjetneje ostala samska. Da o sanjah o druzini sploh ne govorim...

Boga reva pomoje ni dobila ze skoraj celo vecnost.

Zal pa se je verjetno zgubila v tem zacaranem krogu ze dolgo nazaj in zdaj ne zna ven.

Dostikrat sem opazil, da taksni ljudje, ce se jim posreci, ali ponesreci ob kasni zabavi, da vsaj enkrat dobijo, se takoj spremenijo. Cel teden so srecni, dobrovoljni do drugih. Najveckrat pa tako dobijo potreben pogum, da se stvari premaknejo drugace in morda celo koga spoznajo.

No dejmo... x:px

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 146
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Velik jih pravi da res vpliva pomanjkanje fuka, ampak to, da je človek slabe volje, je lahko vzrok marsičesa. Poleg tega pa si je sam najbolj kriv - če nima poguma, nej poišče pomoč (če jo ima vsaj pogum poiskat). Glede sanj pa mora itak vsak sam razčistit - če živiš samo od upanja, da boš nekega dne postal to ali ono, imel karkoli, dosegel nekaj - to ni življenje.....

(nekoliko vulgarno se ppa izražam zato k nerad odevam resnico (ki ponavadi boli) v lepo embalažo samo zato, da bi bila drugim bolj všeč....) x:Dx

cosmic dancer

Nem komentirau. Sn tečn mal, kdo bi vedu zakaj..... :inocent: x:o)x x:Dx

Ja jst sm bla zadnje čase tut zatežena ko satan :inocent: le kdo bi vedel zakaj ane... x:o)x

Mah jst sem pa srečala tut že ljudi, ki se jim 1x na vsake tolk posreči pol pa govorijo o seksu in kolk jim dogaja tolk časa da še tebe mine seksat od tega ker te tolk nasičijo s tem :xx!: Torej bi lahko rekla da so bolj srečni ja takrat... in obenem full bolj samozavestni in obenem se še ne morejo prehvalit kolk so oni oh in sploh in dbest in vse kar pride zraven. Zame dvomim da bi kdo lahko poštekal kdaj kej "dobim", razen eno urico po tem, vse ostalo je samo v glavi - raje vidim da imam srečen odnos pa bom tut srečna v obnašanju, kot pa da fašem od enega X vsak teden pa bom zato hodila bolj vesela okoli x:)x

Pri meni bi se torej ta teorija podrla, pri drugih pa - kdo ve x:Dx

Glede sodelavke / mislim da je samo zafrustrirana ker si ne zaupa, da bo nekoč našla pravega, imela družino ali karkoli si pač želi. Ene ženske, če sodim po sebi, začnejo hormoni že pri poznejših 20-ih dajat, si predstavljaš da je pri 40-ih ženska željna otrok, družine, urejenega partnerskega življenja a še zmeraj ne najde "pravo" osebo, s katero bi si to lahko ustvarila? Za tem nejevoljstvom se mi zdi da stoji še veliko več, kot le seks.

PS: A misliš da jo je kdaj kdo vprašal, dbest kolk si fajn kupila to in ono, kolk fajn da si šla tja - HUDO; sem prepričana da ko pride domov k staršem al pa kolegici ji ti rečejo "u fajn si bla tam, a nebi blo kul če bi imela še KOGA x;)x zraven" ali pač "si kupila neki novega, ja škoda ker si sama če bi bla dva bi imela velik lažje pogoje za to in to..." xrolleyesx

A sem zašla iz teme?

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

... Zame dvomim da bi kdo lahko poštekal kdaj kej "dobim", razen eno urico po tem, vse ostalo je samo v glavi - raje vidim da imam srečen odnos pa bom tut srečna v obnašanju, kot pa da fašem od enega X vsak teden pa bom zato hodila bolj vesela okoli x:)x

Pri meni bi se torej ta teorija podrla, pri drugih pa - kdo ve x:Dx

Glede sodelavke / mislim da je samo zafrustrirana ker si ne zaupa, da bo nekoč našla pravega, imela družino ali karkoli si pač želi. Ene ženske, če sodim po sebi, začnejo hormoni že pri poznejših 20-ih dajat, si predstavljaš da je pri 40-ih ženska željna otrok, družine, urejenega partnerskega življenja a še zmeraj ne najde "pravo" osebo, s katero bi si to lahko ustvarila? Za tem se mi zdi da stoji še veliko več, kot le seks.

Se popolnoma strinjam. :palec: :palec: :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Zanima me kaj mislite koliko to vpliva na posameznika, na njegovo razpolozenje, spremembo v karakterju, kako tak clovek vpliva na ostale, ali imate zaradi taksnih ljudi tezave, kaksne tezave imate s taksnimi ljudmi, ali bi to pripisali kaksni znani osebnosti in kaksne so po vasem mnenju resitve.

Upam da ni podobna tema ze odprta. V tem primeru prosim 'nadrejene' da temo zbrisejo x;)x

Bom kr mal nacel:

Sam imam v sluzbi eno tecno sodelavko (stara priblizno 40let), k takoj postekas zakaj je tako zlobna do sodelavcev.

Stalno si nekaj kupuje, stalno govori kam hodi, se hvali s kom je bila, v resnici pa je vedno cisto ne zadovoljna in iz dneva v dan bolj zagrenjena. Ve da, ce bo tako nadaljevala, bo najverjetneje ostala samska. Da o sanjah o druzini sploh ne govorim...

Zal pa se je verjetno zgubila v tem zacaranem krogu ze dolgo nazaj in zdaj ne zna ven.

Dostikrat sem opazil, da taksni ljudje, ce se jim posreci, ali ponesreci ob kasni zabavi, da vsaj enkrat dobijo, se takoj spremenijo. Cel teden so srecni, dobrovoljni do drugih. Najveckrat pa tako dobijo potreben pogum, da se stvari premaknejo drugace in morda celo koga spoznajo.

zagrenjenost do življenja ni nujno povezana z nesexulnostjo ...

iz svojih opazovanj ... sem ugotovila, da so ženske z leti zagrenjene... ne kadar ni sexa... ampak kadar ne doživijo kvaliteten sex.

mi je pa zanimiv primer sosede ... ki je stara nekje okrog 70 let ... in njena zgodba je:

bila je zelo zaljubljena v enega moškega, ki se je poročil z drugo. In zarad tega, se ona nikol ni poročila ali imela sex.

In če bi potem takem tvoja teorija držala... bi ona bila najbolj zagrenjeno bitje na tem planetu. Je pa totalno kontra. Nisem še nikoli videla tako razigrane osebe, tako močno pozitivno naravnane in zadovoljne. Kljub temu da je sama (in brez sexa).

... mogoče ... bi moški resnično bili zagrenjeni, če ne bi dobijali sexualnega potešenja, ampak to še ne pomeni, da je tud pri ženskah tako. Oz čudno mi je, da ravno moški interpretirajo vsako zagrenjeno žensko kot osebo, ki ji primanjkuje sex.

prej bi rekla, da je zagrenjenost do življenja ... reakcija na neke predstave, kako naj bi življenje imeli.

prej bi rekla, da je zagrenjenost do življenja ... reakcija na neke predstave, kako naj bi življenje imeli. [/color]

Mhm. xyesx xyesx xyesx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Bom kr mal nacel:

x:Dx :vragec:

Kolk časa pa ti že nisi... :wOOt: xsmx

Ko imaš cajt pa voljo za take analize... x:Dx x:Dx xrolleyesx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Super tema :palec: , še malo pa bo ta forum baziral na sexu.. x:Dx :inocent:

x:o)x x:Dx

No ja... upam da ne SAM na sexu... xDDx

ja cist kul tema, nadrejeni odobravajo, sem glih z njimi govorila. x:px

sam - motjo me taksne postavke...

recimo: jaz se locim, mam 40 let in sem tecka. aha, to je ziher "ZATO". xrolleyesx

odvisn kaj komu pomen, sex se da relativno hitr dobit, if you know what i mean. xDDx

hocem rect, da ni nujno, ce je en zagrenjen, da mu glih sexa manjka... lohk mu recimo sam ljubezni.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx Kera tema...črna puma zelo dobro napisala...poznam velik ljudi, ki sexajo, pa so zagrenjeni. jst pa včas dolg ne fašem, pa sm čist kul. x:o)x x^x Važn, da mam čokolado. :lol:

x:Dx x:Dx :palec:

Mogoče je pa ravno zarad tega... x:Dx x:Dx x:o)x

Ker včasih dolg ne...

Pa zarad čokolade... x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

ja no, leeeon, konc koncev brez sexa ne bi blo lajfa. xDDx x:)x

tko da - itak. :palec:

*mislim pa da mamo clo eno temo ki govori eksplicitno o koristnosti sexa....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
Komu in kako se vidi, da ze dolgo ni...

Kaj? Pil, jedel, seksal, risal, tekel, ubijal... x:Dx

x;)x

:palec: :palec: :palec:

... živel, si dovolil biti, kar je ... pustil drugim biti, kar so .... x:)x

po moje se to ne vidi tako enostavno, vsak posameznik je originalen, ima svoje štose, pri enmu, ki skoz neki kupuje, je to lahk zarad pomanjkanja seksa, pri drugmu zarad čustvene praznine, ... vsak ma svoje. x:)x

po moje se to ne vidi tako enostavno, vsak posameznik je originalen, ima svoje štose, pri enmu, ki skoz neki kupuje, je to lahk zarad pomanjkanja seksa, pri drugmu zarad čustvene praznine, ... vsak ma svoje. x:)x

Se strinjam.

Itak ni seks nujen. V mislih sme mel tiste k jim na celu pise, da jim manjka. Sem pa res dal slab primer.

Sej vsi poznate kako na ene to upliva, a dobijo, al pa ne.

Kako vcas sef pride zjutri v sluzbo in je cel dan ful do vseh prjazen, kr mu je zjutri dala.

Al pa obratno je ves tecen kr mu ni xrolleyesx

ja cist kul tema, nadrejeni odobravajo, sem glih z njimi govorila. x:px

:palec: x:px

sam - motjo me taksne postavke...

recimo: jaz se locim, mam 40 let in sem tecka. aha, to je ziher "ZATO". xrolleyesx

odvisn kaj komu pomen, sex se da relativno hitr dobit, if you know what i mean. xDDx

hocem rect, da ni nujno, ce je en zagrenjen, da mu glih sexa manjka... lohk mu recimo sam ljubezni.

Se popolnoma strinjam.

Vecini ljudi itak primankuje bolj ljubezni, kot seksa.

Je pa res, da se ob seksu pride to nekih stvari na kemicni ravni, k povzrocjo spremembo v razpolozenju cloveka.

Evo sam sem celo enkrat v zivljenju mel enonocno avanturo, kjer je obema blo jasno, da bo to to in nic druzga, pa sem po tem dogodku bil cist nezmozen se v kaj tazga ponovno spustit v nadaljnem mesecu. Pac ne poznam seksa brez custev. Takoj se nekak navezem in ne morem pol kr takoj bit z drugo v nobenem smislu.

No sej men se sam zdi zanimivo slisat, kake ma folk izkusnje z ljudmi, k se jim vid da jim manjka seks in ne ljubezen.

Mam dost prjatlov k so brez seksa ze tud po 10 let.

Mislim menje to grozen. Pa ne da neb bli lusni, al pa vredu ljudje.

Sam nek so obtical in vcas se jim prov vid, da bi jih tud, ce sam tista enonocna avantura, cist spremenila in bi se lahko premaknil iz te mrtve tocke.

ja, in pol drugi nastradajo zaradi slabe volje. :o|o:

Ja vcas bi ksno kr polozu sam, da bo mir x:Dx x:Dx xrolleyesx

Sam klinc k mam punco x:px

No pa tud drgac tega ne pocnem, kr bi men to bolj skodval kot pa kaj druzga x;)x

Se strinjam.

Itak ni seks nujen. V mislih sme mel tiste k jim na celu pise, da jim manjka. Sem pa res dal slab primer.

Sej vsi poznate kako na ene to upliva, a dobijo, al pa ne.

Kako vcas sef pride zjutri v sluzbo in je cel dan ful do vseh prjazen, kr mu je zjutri dala.

Al pa obratno je ves tecen kr mu ni xrolleyesx

x:Dx x:Dx :vragec:

Al pa mu je dala... x:px x:Dx

Pa ni mogel... :wOOt: :zoro: :cry:

Ali se res komu vidi da že dolgo ni in kako se mu to vidi... xrolleyesx x?x

Po moje je to odvisno od posameznikovega odnosa do seksa.

Pa od situacije oz, od razlogov zakaj ne...

Kaj pa če ne more ker parner(partnerica) zarad bolezni, invalidnosti ni sposoben za seks?

Kaj potem?

Kako se bo pa takemu poznalo?

Vem za nekaj takih parov, pa nobenemu to ne piše na čelu.

Moje mišljenje pa je - tistemu ki mu to "piše na čelu" bi nekaj pisalo na čelu tudi ko bi dobil... x:Dx

Samo da bi potem pisalo nekaj drugega... x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...