Skoči na vsebino

Komu in kako se vidi,

misko76

Recommended Posts

• Komentarji 146
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Haha..ta, iz tega tedna je tud lev...madona, mam včas filing, da ma ene 2 para rok, ne sam enga. :eek: x:Dx Ja, zan bit da res, da ste levčki neki posebnga, samo, sej ti pravim, če si v mislih drugje... x:Ix

Lev itaq x^x :palec: :palec:

Posebnega...vedno x:Dx x:px ......in pa če je res goody potem mora znat tud tvoje misli preusmert tako, da nisi z njimi kje drugje x^x x:px x;)x

matr vam dogaja....

grem kr drgam, k men prov nč ne manka :inocent:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Xx :palec:

Deli na socialnih omrežjih

Lej, problem je v tem, da spet ne bi dobila tega, kar iščem in hočem...ni mi do avantur in sexa tko mal, parkrat na mesec. Hočem, da si me nekdo želi met ob sebi in da je ponosen name in si me žli...vsak dan...ne sam tko mal, občasno. :o|o: Pol pa res raj stradam. :vragec:

Lej, problem je v tem, da spet ne bi dobila tega, kar iščem in hočem...ni mi do avantur in sexa tko mal, parkrat na mesec. Hočem, da si me nekdo želi met ob sebi in da je ponosen name in si me žli...vsak dan...ne sam tko mal, občasno. :o|o: Pol pa res raj stradam. :vragec:

Ja se strinjam oz. rajš rečem, te razumem x;)x pa vseeno si lahko takega najdeš in ga imaš in če je Lev je to to x^x z vsem kar si naštela p'a še kaj več x:Xx x;)x x^x

jaz gledam na to, kar si rekla, zelo podobno in zdi se mi prav, da je nekje meja. Če se ne počutiš vrednega, potem je odnos prazn, tudi če je kul tista strast pa to...

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

Ja se strinjam oz. rajš rečem, te razumem x;)x pa vseeno si lahko takega najdeš in ga imaš in če je Lev je to to x^x z vsem kar si naštela p'a še kaj več x:Xx x;)x x^x

Uf, samo leva ujet in ga obdržat...to je že cel šiht. :eek: x:Dx

No, sej, nikol ne veš. x;)x

jaz gledam na to, kar si rekla, zelo podobno in zdi se mi prav, da je nekje meja. Če se ne počutiš vrednega, potem je odnos prazn, tudi če je kul tista strast pa to...

Točn tko...mam povhn kufr tega, da okol vidm polhn parov, k so skup samo zaradi navajenosti. Fuj. Pol pa drug ruzga šimfajo okol...kr neki. xrolleyesx

Vrednega se lahko počutiš na zelo veliko različnih načinov....je pa odvisno čemu daješ porednost in kaj te zadovoljuje in s čim si zadovoljen in s čim se zadovoljiš x;)x

Uf, samo leva ujet in ga obdržat...to je že cel šiht. :eek: x:Dx

No, sej, nikol ne veš. x;)x

Vse se da, tud pr levih x:Dx x;)x x:px x:px x:px ...sam mal je treba......... x:Dx x:px x;)x

Točn tko...mam povhn kufr tega, da okol vidm polhn parov, k so skup samo zaradi navajenosti. Fuj. Pol pa drug ruzga šimfajo okol...kr neki. xrolleyesx

Jah, ko se začne šinfanje in to 'javno' potem je res........... xrolleyesx :o|o:

Lej, jst ne zahtevam tega, da bi mi bil tip na razpolago 24 ur na dan, ker je to nemogoče, pa tud sama nimam tok časa. V bistvu bi se kr mal vidla, glede na to, da mam 2 službi, fitnes, pevske, dobrodelni klub, odbojka, faks....svašta ima toga u mom životu. x;)x Samo, rabim vedet, da mi ''je'' na razpolago, ko ga rabim, magar po telefonu, pa da sioba vzameva čas drug za drugega in uživava v tem času in se tud oba trudiva. In to je problem, ker vem, kaj hočem, pa ker je tolk folka nepripravljenega na resno zvezo. Pol sm pa pač sama, ne...to je pa že za v temo samski. x;)x x:Dx

Po moje iz neznanja. Vsak se sam odloči, za nekoga. Če ga ne spoštuje dovolj, pol res brezveze - maš pravico da si iščeš to, kar ti ustreza. Sam res, svojega partnerja šimfat :xx!: samo sebi delaš še slabše :inocent:

Ja, samo, fora je, da se ponavadi obema ne da it narazn, k sta navajena bit z nekom....in pol so taki bedni zakoni in otroci v takih veza. Kr slabo mi je. :xx!:

jaz sem doživela isto. dolgoletna veza, navajenost, kup nekih pričakovanj.. ko sma bila skupaj z fantom, bi lahko v svojem času ful uživala, midva pa sma si počasi že šla na živce. Mislim, da sma bila obadva prezahtevna, pa se nisma znala sprejemat. No, hočem pa povedat, da kljub temu ne vem, kaj pomeni dobra veza, ampak ne bom se vdala xsrcx edino, kar je vredno je nasmeh in če to izgubiš, no good xinnox

Lej, jst ne zahtevam tega, da bi mi bil tip na razpolago 24 ur na dan, ker je to nemogoče, pa tud sama nimam tok časa. V bistvu bi se kr mal vidla, glede na to, da mam 2 službi, fitnes, pevske, dobrodelni klub, odbojka, faks....svašta ima toga u mom životu. x;)x Samo, rabim vedet, da mi ''je'' na razpolago, ko ga rabim, magar po telefonu, pa da sioba vzameva čas drug za drugega in uživava v tem času in se tud oba trudiva. In to je problem, ker vem, kaj hočem, pa ker je tolk folka nepripravljenega na resno zvezo. Pol sm pa pač sama, ne...to je pa že za v temo samski. x;)x x:Dx

To je vse goody kar si naštela, samo.......

Če imaš toliko 'obveznosti', kako potem res pričakuješ neko resno zvezo, če nikoli nebi imela časa za vezo-tipčka;

To da bi se trudila je normalno, toda kaj ti smatraš se truditi, samo takrat ko tebi ustreza lai tudi obratno ?, kaj če bi si on zaželel, ravno takrat, ko imaš ti fitnes, al pa pevske.......

Ali bi to on moral razumeti (kar bi nekako bilo normalno, če nebi bilo tooooliko obvesznosti, da bi se potem lahko videla samo npr.: dvakrat na teden).....pa še to je lahko OK, če je pač tako, da se 'malo' vidita, samo potem to ni ravno resna veza oz. se ne more razvit v to........(pri tem pa recimo nisem upošteval še morebitne njegove obveznosti; kar lahko še zmenjša čas, ki bi ga preživela skupaj...)

Ja, samo, fora je, da se ponavadi obema ne da it narazn, k sta navajena bit z nekom....in pol so taki bedni zakoni in otroci v takih veza. Kr slabo mi je. :xx!:
jaz sem doživela isto. dolgoletna veza, navajenost, kup nekih pričakovanj.. ko sma bila skupaj z fantom, bi lahko v svojem času ful uživala, midva pa sma si počasi že šla na živce. M

Ej....če si greš na živce, greš narazen, če ne in v tem 'trpiš' oz ti ni goody, si je kriv vsak zase

To je vse goody kar si naštela, samo.......

Če imaš toliko 'obveznosti', kako potem res pričakuješ neko resno zvezo, če nikoli nebi imela časa za vezo-tipčka;

To da bi se trudila je normalno, toda kaj ti smatraš se truditi, samo takrat ko tebi ustreza lai tudi obratno ?, kaj če bi si on zaželel, ravno takrat, ko imaš ti fitnes, al pa pevske.......

Ali bi to on moral razumeti (kar bi nekako bilo normalno, če nebi bilo tooooliko obvesznosti, da bi se potem lahko videla samo npr.: dvakrat na teden).....pa še to je lahko OK, če je pač tako, da se 'malo' vidita, samo potem to ni ravno resna veza oz. se ne more razvit v to........(pri tem pa recimo nisem upošteval še morebitne njegove obveznosti; kar lahko še zmenjša čas, ki bi ga preživela skupaj...)

Zato sm napisala, kolk mam stvari, ker ponavadi vedno naletim na to, da tip misli, da od njega pričakujem, da mu bom vsak dan, 24 ur na dan, visela za vratom in mi j eto smešno. Če je on men na razpolago, sem tudi jaz njemu. Tudi sem pripravljena kdaj skenslat obveznosti zaradi njega, če me rabi. To sploh ni problem. Itak ma pa vsak sovje, dvomim, da bi imel pa on vsak dan časa na pretek. x:Ix

Truditi x:px se je pa treba zelo...se pravi, da si vzameš čas, poslušaš, da oba dajeta ideje za skupne trenutke...

Ah, nemogoče. x:Ix

Zato sm napisala, kolk mam stvari, ker ponavadi vedno naletim na to, da tip misli, da od njega pričakujem, da mu bom vsak dan, 24 ur na dan, visela za vratom in mi j eto smešno. Če je on men na razpolago, sem tudi jaz njemu. Tudi sem pripravljena kdaj skenslat obveznosti zaradi njega, če me rabi. To sploh ni problem. Itak ma pa vsak sovje, dvomim, da bi imel pa on vsak dan časa na pretek. x:Ix

Truditi x:px se je pa treba zelo...se pravi, da si vzameš čas, poslušaš, da oba dajeta ideje za skupne trenutke...

Ah, nemogoče. x:Ix

Ja nemogoče v tem smislu, če imaš to besedo v glavi :o|o: ....sicer je vse mogoče, toda moraš vedeti, kaj so ti prioritete in kaj si pripravljen narediti za nekaj, kar si želiš;

Če je to, da se imaš z nekom lepo in uživaš z njim, ja potem se moraš poTRUDIti x:px x:Xx in se tudi kdaj odpovedati tistemu, čemur se sedaj ne in če si z nekom, so potrebni kompromisi in prilagajanja; drugače ne gre !!

In če si taker stvari pripravljen narediti, potem ti lahko uspe narediti in imeti dobro vezo in resno vezo v kateri bosta oba zadovolna in bila goody in za vse to si je potrebno vzeti ČAS zanj, za odnos, za lepe trenutke in pa predvsem tudi za 'slabe'; ker lahko je biti z nekom ko je vse goody in lepo pa fajn; ko so problemi in ko je treba kako zadevico opedenat, takrat pa se pokaže koliko ti nekdo pomeni in koliko imaš nekoga rad in kaj si pripravljen storiti in koliko za dobro in goody vezo in predvsem odnos x:Xx x;)x

O, verjemi, da sm se vedno bla pripravljena prilagajat, si vzet čas in se tud pogovorit, ko je blo treba...ponavadi je bil z druge strani problem...sej to je tist, po moje, k sm preveč faking razumevajoča. xrolleyesx

Ma, sej nima veze. Kokrkol bo, je že tko prvo zame. x:Ix

Sigurno je prav zate xsrcx x:Xx ....že mora biti tako in verjetno toliko časa, da se kaj iz tega naučiš x:Xx x;)x

....verjetno to, da morš enga goody Leva omrežit, al pa on tebe, k vse to (kar sem zgoraj napisal) obvlada in je tega sposoben x^x x:px x:Xx x;)x Like me For Example x:Ix x:Dx

NE

Jaz se ne ponujam x:o)x vsaj ne za to kar si imela v mislih x:Dx ...lahko pa za kak kofi in en tak pogovor v smislu tega kar tlele debatirava trenutno :palec:

Sicer pa v take zadeve morajo priti same od sebe, nekeko mora biti med dvema prava energy, na silo to ne laufa niti tako ne, če si to želi samo eden......

Vprašanje in to vem samo jaz...kolk sem srečen in kolk zaseden x^x ...zato ne sklepak karkoli prehitro v nobeno smer x;)x x:Dx x:Dx

In kako bi ti potem sploh prišla do take zveze, ki si jo želiš, če niti ne daješ možnosti xrolleyesx xrolleyesx

Kot je recimo, da kdaj sprejmeš kako povabilo....nekam...kamorkoli........saj že v štartu vse skenslaš :o|o: :inocent:

a v kino bi pa šla x:Dx x:Dx

Sej ne skesnlam že takoj v štartu, samo...kaj pa vem. Nekak sem utrujena zadnje čase in se mi ne da več s tem ubadat. Ne vem, če boš to razumel, samo...res, preprosto se mi ne da teh fejkov prenašat. x:Ix

Utrujena sem od tega, da je folku vse igra on da kr neki glumijo ene druge osebe, pa to. Ne da se mi ugotavljat, če je človek res to, za kar se mi predstavlja in pol trpet ob tem, ko vidm, da sm spet nasedla. x:Ix

Sej ne skesnlam že takoj v štartu, samo...kaj pa vem. Nekak sem utrujena zadnje čase in se mi ne da več s tem ubadat. Ne vem, če boš to razumel, samo...res, preprosto se mi ne da teh fejkov prenašat. x:Ix

Utrujena sem od tega, da je folku vse igra on da kr neki glumijo ene druge osebe, pa to. Ne da se mi ugotavljat, če je človek res to, za kar se mi predstavlja in pol trpet ob tem, ko vidm, da sm spet nasedla. x:Ix

Sej se ni treba ubadat in zakaj bi se sploh x;)x

Enostavno pusti času čas, saj se samo pokaže a je to to in ali je tak ali je fejk in ali se pretvarja.....samo 'zagnati' se ne smeš in pusti, da ti je, če ti je takrat, ko ti je lepo x;)x ....vse ostalo pride tako kot mora x;)x

In če greš s tem razmišljanjem oz. imaš to v glavi, potem se ti skoraj vedno tako tudi zgodi....misli si preusmeri, da je vse goody in tako kot si želiš ti :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...