Skoči na vsebino

Komu in kako se vidi,

misko76

Recommended Posts

• Komentarji 146
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kva pa vem Miško.Mislm daj zato lahko krivih več faktorjev in sex kot eden izmed zelo važnih x:px je defenitivo lahko povod.Bi se pa strinjov z Pikico al kdoj že to pisov da nekateri sexajo k zajci pa so ravno tko mal zamorjeni ker jih nekej druzga jebe.

Ma to itak.

Sam me ne zanimajo uni k jih kej druzga matra, tist je ze v druih temah.

Bi pa defenitvno kakšno zateženo kdaj najraj peljov do ene 5 nigrov da jo mal razstrgajo ker zarad tega ker ni že dovg dobila al pa sam napol ona trga nas.

xsmx

Mam tut ene par frendov u igri k bi jim tut najel kdaj kakšno da se mal sprostijo.

Tko da sex je velik pa spet ne vse.

:palec:

matr vam dogaja....

A ne, a ne... se mi je kr zdel da bo enim tok dogajal x:Dx

pa saj ne moreš tako, komu se vidi da že dolgo ni,... kja je ljubezen.

komu se vidi da ni ljubljen??? x:px :o|o:

Zakaj pa ne?

Sej nisem s tem hotu nobenga uzalt.

Mogoce prej koga spomnt, zakaj je take volje ze en cajt.

Al pa da bo komu jasn zakaj je frend ze dolg casa mal drugacen.

Ljubezen pa itak rabmo vis skos in jo je vedno premal x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Dej, kamikaza-nakaza, k nimaš pojma, najboljša je domača čokolada, made by moi...se vse une črne skrijejo pred njo. :vragec:

Kaj pa fali čokoladi? A trenutno maš stalno partnerko za seksat? Ne? No, vsaj čokolada ti ostane. x:Dx x;)x

A s tud ti živo prepričana da se brez seksa ne da? Al pa da če si že brez, da NUJNO rabiš neko nadomestilo?

Če si med takimi - sožalje :inocent:

Js pač nisem ovca iz množice.....

cosmic dancer

Kera tema....

Jz nimam takih problemov..tud ,če ni rednega sexa,je pol tu samozadovoljevanje.Tako,da nisem nikol down zato,ker pač nisem sexala,,,..Pa tud kdaj kak teden preživim čist brez sexa in samozadovoljevanja pa sem čist fajn..Pa še boksarsko vrečo mam..Tako,da odvečno energijo fajn vn zmečem,če je treba.. x:Dx x:Dx

Drugač mi gre pa full na jetra,ko folk misli,da ,če je ženska tečna in nevzdržna ,da dolgo ni sexala..Mislim,tisoč drugih stvari je v življenju zaradi katerih so ljudje slabe volje in včasih nevzdržni..

Mislim,najboljš ,da se še s tem ukvarjam kako se vidi,če ne sexam oz,kako se drugim vidi...Glih mam cajt za take zadeve... x;)x xrolleyesx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

po moje najbolš dab si zvezali na čelo dve lučki....rečmo da bi zelena utripala kadar smo seksali....rdeča pa takrat ko nismo......dab se že na dauč vidlo in bi se nas lohk izognli vsi k nas neb mogli prenašat tečnih in nevzdržnih xcivx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Guest sstane
po moje najbolš dab si zvezali na čelo dve lučki....rečmo da bi zelena utripala kadar smo seksali....rdeča pa takrat ko nismo......dab se že na dauč vidlo in bi se nas lohk izognli vsi k nas neb mogli prenašat tečnih in nevzdržnih xcivx

Kaj pa rumena x:px

Kera tema....
x:Dx x:Dx x:o)x

Jz nimam takih problemov..tud ,če ni rednega sexa,je pol tu samozadovoljevanje.Tako,da nisem nikol down zato,ker pač nisem sexala,,,..Pa tud kdaj kak teden preživim čist brez sexa in samozadovoljevanja pa sem čist fajn..Pa še boksarsko vrečo mam..Tako,da odvečno energijo fajnvn zmečem,če je treba.. x:Dx x:Dx

Cist verjamem, da ti ratuje. Sej bi zase tud tko vedno reku.

Sam so pa bla kaka daljsa obdobja singlanja, k so mi prjatli rekl, da se mi mal vid, da mi manjka. Pa samozadovoljevanje, pa treningi tud niso vedno pomagal.

Drugač mi gre pa full na jetra,ko folk misli,da ,če je ženska tečna in nevzdržna ,da dolgo ni sexala..Mislim,tisoč drugih stvari je v življenju zaradi katerih so ljudje slabe volje in včasih nevzdržni..

Se cist strinjam.

Sam to nisem imel v mislih pri tej temi, ampak une zelo ocitne, da jim manka x;)x

Poznam tud jaz ene cudne ljudi, k so cist zagrenjeni in tecni sam zato, ker tebe vidjo, da si ti d best. Cist tko iz fovsije. Misljo, da ce njim v zivljenju ni lih najleps, da nobenmu ne sme bit xrolleyesx

Mislim,najboljš ,da se še s tem ukvarjam kako se vidi,če ne sexam oz,kako se drugim vidi...Glih mam cajt za take zadeve... x;)x xrolleyesx

Ni obvezno. Kokr ti pase. Sam smeha pa se bo... in to dost verjetn x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...