kamikaze 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ja itak, loh je iz norisnice pobegnu Tudi to je samo ena od nešteto možnosti.... je pa zabavna (če je norec neškodljive sorte ) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 menim, da če vidiš človeka, ki si že zjutraj poje ali žvižga, si ne moreš misliti, da je nepotešen. Pa dobr sej se jest tut ful gut počutm na cajte zjutrej pa dlih nism dobu uno noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Pa dobr sej se jest tut ful gut počutm na cajte zjutrej pa dlih nism dobu uno noč Glede na tvoje današnje poste sta dve možnosti... Ali si to noč dobil... Al pa že tako dolg nisi da se ti je utrgal zarad tega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Glede na tvoje današnje poste sta dve možnosti... Ali si to noč dobil... Al pa že tako dolg nisi da se ti je utrgal zarad tega... Hehe...ne sej tak sm skos sam sem ne da to tega tle gor zlivat skos verjetn bo poplava k pride bejbika....ni blo že kr en cajt ja hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Hehe...ne sej tak sm skos sam sem ne da to tega tle gor zlivat skos verjetn bo poplava k pride bejbika....ni blo že kr en cajt ja hehe Pazi da kaj ne eksplodira... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Pazi da kaj ne eksplodira... ona a jest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ona a jest Ja pri teb menda, butl... Prevelik pritisk... Aja, še to... Čestitam! Si prilezel med 10 največjih čvekačev! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 to se Indigu malkrat naredi, ane Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 to se Indigu malkrat naredi, ane Preveč premišljuje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ko bi lahko eksplodiral zaradi pomanjkanja seksa, bi od mojega ostalo ravno toliko, kot od japončka, kateremu je v naročje padla atomska bomba hvala bogu narava poskrbi, da se kaj takega ne zgodi, pa še žvižgam si ne glede, ali sem dobil ali ne... vse se da, če se hoče ni nobenih pravil, če nisi dobil, ti pa ni dovoljeno žvižgat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Preveč premišljuje... Očitno to se Indigu malkrat naredi, ane Ja no.Dešava se i meni.Itak sm univerzialc.Jest loh vse ..kao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ko bi lahko eksplodiral zaradi pomanjkanja seksa, bi od mojega ostalo ravno toliko, kot od japončka, kateremu je v naročje padla atomska bomba hvala bogu narava poskrbi, da se kaj takega ne zgodi, pa še žvižgam si ne glede, ali sem dobil ali ne... vse se da, če se hoče ni nobenih pravil, če nisi dobil, ti pa ni dovoljeno žvižgat Ej....pa ti lahko tako melodijo žvižgaš, do onemoglosti, da ne boš dubu kratkovidnosti od gledanja muck ...zamenjej melodijo, pa bo kej drugač........prav maš; vse se da, samo 'pravo' igro je treba igrat Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ja pri teb menda, butl... Prevelik pritisk... Aja, še to... Čestitam! Si prilezel med 10 največjih čvekačev! Ja dobr.Sam sva oba tko mal tempirana paj že vprašanje če sam jest .......ja vidš loh sm tut čveka, pa Tarzan,pa Indigo, šov mast gov on Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ja dobr.Sam sva oba tko mal tempirana paj že vprašanje če sam jest .......ja vidš loh sm tut čveka, pa Tarzan,pa Indigo, šov mast gov on Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 20. september 2006 Avtor Prijavi Deli 20. september 2006 ko bi lahko eksplodiral zaradi pomanjkanja seksa, bi od mojega ostalo ravno toliko, kot od japončka, kateremu je v naročje padla atomska bomba hvala bogu narava poskrbi, da se kaj takega ne zgodi, pa še žvižgam si ne glede, ali sem dobil ali ne... vse se da, če se hoče ni nobenih pravil, če nisi dobil, ti pa ni dovoljeno žvižgat Ja mokre sanje so tud super.Sploh, ko te mat cuden gleda zakaj menjas posteljino, ce si pa lih vceri svezo dobil Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 a to pomen, de zhe tko dolg nisi?.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 ... al da si mela mokre sanje? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 ... al da si mela mokre sanje? al je blo pa samo mokro......brez sanj... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Men se po mojem tut že fajn vid... ker ne vem zakaj bi se punčare pol tuk za mano obračale na cest x:Dx sam jst ne dam... sploh... P.S: vi seksualci... gremo v temo MISC... vas čaka na(d)loga... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Kolk časa pa ti že nisi... Ko imaš cajt pa voljo za take analize... AAAAAA! Odlična Alef! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 25. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2007 AAAAAA! Odlična Alef! xrosexSe strinjam da je prjavil odlicno Samo pac jaz nisem singel in s partnerko imava libido cist usklajen Zalostno je to, da sem dobil idejo za temo zaradi velikega stevila samskih prijateljev.Predvsem primera ko je po 10ih letih koncno dobil in bil zato par mesecev cisto drug clovek. Ker pa je slo za enonocno avaturo se je kmalu spet vrnil na stara pota.Moje opazenje pri taksnih ljudeh bi lahko primerjal recimo z revnimi. Niso vsi zato nesrecni. Eni so celo srecni, bolj svobodni. Ampak opazi pa se koga to zelo matra in se mu potem kaze na vseh podrocjih v zivljenju. Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.