kukica 18. september 2006 Avtor Prijavi Deli 18. september 2006 Jaz pa celo sem nekaj zavijal z očmi in si jih škropil. Greva, kukica, odličen vid naju čaka! Vidim. Priden! Greva dalje! Tudi jaz VIDIM. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. september 2006 Avtor Prijavi Deli 18. september 2006 V svojem blogu sem začela zbirati znanje o zdravljenju vida. Vabljeni, da se pridružite z lastnim znanjem, vprašanji... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 22. september 2006 Avtor Prijavi Deli 22. september 2006 Priznam, nisem preveč pridna. Ampak po drugi strani si pa zaslužim pohvalo, saj vsak dan zavestno vsaj pet minut namenim svojemu vidu. Bolje kot prej. Ne rabim bit vedno tolk stroga do sebe. Dobra punca sem in z naraščenjem ljubezni do sebe mi postaja lažje tudi skrbeti zase. Potreben je čas. Tudi 5 min. na dan za vid je nekaj. Prejle sem bila v kopalnici in odkrila izredno zabaven način izvajanja vaje z 'zavijanjem' oči. Sem pogled upirala vase v ogledalu in se zraven zvijala tako, da so šle oči gor dol, ... pa krožile ... Sem se mogla tolk zvijat, da sem se zraven tud pošteno nasmejala. baje se je za dober vid treba tud velik smejat - poskrbi za dovod kisika, pa spoščnost... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Priznam, nisem preveč pridna. Ampak po drugi strani si pa zaslužim pohvalo, saj vsak dan zavestno vsaj pet minut namenim svojemu vidu. Bolje kot prej. Ne rabim bit vedno tolk stroga do sebe. Dobra punca sem in z naraščenjem ljubezni do sebe mi postaja lažje tudi skrbeti zase. Potreben je čas. Tudi 5 min. na dan za vid je nekaj. Prejle sem bila v kopalnici in odkrila izredno zabaven način izvajanja vaje z 'zavijanjem' oči. Sem pogled upirala vase v ogledalu in se zraven zvijala tako, da so šle oči gor dol, ... pa krožile ... Sem se mogla tolk zvijat, da sem se zraven tud pošteno nasmejala. baje se je za dober vid treba tud velik smejat - poskrbi za dovod kisika, pa spoščnost... Go, punca. Meni tudi kar uspeva najmanj pet minut na dan delat z očmi. Danes me pa bolijo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 22. september 2006 Avtor Prijavi Deli 22. september 2006 Se mi je zdelo, da se boš kej oglasil. Tudi tebi čestitke, priden. Meni kadar me bolijo oči zelo pomaga vaja s polaganjem dlani. Če ne veš kako zgleda je kratek opis tukaj. Dajva spregledat. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. september 2006 Avtor Prijavi Deli 28. september 2006 tale tema mi gre že mal na živce. me opominja kako nč ne delam :xx!: Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2006 Bila na dopustu in veliko mislila na svoje očke. Kake pol ure na dan tudi resno vadila z njimi. Pripravljena sem spregledati. Zdaj ponovno berem knjigo Izboljšajte vid. Notri opažam nove in nove stvari in vedno bolj verjamem, da je dober vid še vse kaj drugega, kot pa samo pravilno oblikovano zrklo. Vsekakor imajo čustva veliko zraven - predvsem tista neizživeta. Opažam, da sem tipična kratkovidnica. Pogosto me je strah, ko se sprehajam sem zazrta nekam predse namesto da bi opazovala okolico, imam težave s koncentracijo ... Tokrat mislim da sem dojela, da se bo za izboljšanje vida potrebno lotiti prav vseh vidikov mojega življenja. To je dobro. Ne rabim za vsako stvar nekaj svojega delat. Vaje za mišice oči so sicer zelo pomembne, nikakor pa ni to dovolj. Želim videti. Pripravljena sem videti resnico. Dovolj je bilo skrivanja v varni jami. Želim živeti življenje. Pripravljena sem. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2006 Radostno opazujem in sprejemam svet okoli sebe. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Prav danes zjutraj sem si mislil, kako sem len kot lenivec, ker ne delam vaj za vid... :xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 kukica ko odtelovadiš z učkami si na učke položi akvamarin.....to je kristal ki pomaga pri zbijanju dioptrije....plus nabavi si očala z manjšo dioptrijo, da tudi na ta način treneraš učke tak rpojekt mam vsaj jas v planu s tem, da morem prvo pridet do akvamarina plus očal z manjšo dioptijo...upam, da bom lahka kašnega optika prepričala, da mi jih bo naredil zaenkrat ciljam na -2,5 na obeh kar je kar velik zalogaj, če pomislim, da sem trenutno (že 6 let ) na -3,5 in -3,75 proč z očali Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2006 Jaz sem se pa ravno danes odločila, da se ne bom več kregala! Se bom raje čisto za vsako dobro stvar pohvalila. Če pri otrocih pohvala tako neverjetno deluje, zakaj pri meni ne bi? Se mi zdi, da s tem, ko smo razočarani nad svojim ne-delom, samo še zagon damo temu, da ne storimo nič. Za vse nas, ki želimo videti :detelca: Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Prav danes zjutraj sem si mislil, kako sem len kot lenivec, ker ne delam vaj za vid... :xx!: ah dej no js jih tud ne delam (še) no razn tega, da ko pridem domov hodim naokol brez očal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2006 kukica ko odtelovadiš z učkami si na učke položi akvamarin.....to je kristal ki pomaga pri zbijanju dioptrije....plus nabavi si očala z manjšo dioptrijo, da tudi na ta način treneraš učke tak rpojekt mam vsaj jas v planu s tem, da morem prvo pridet do akvamarina plus očal z manjšo dioptijo...upam, da bom lahka kašnega optika prepričala, da mi jih bo naredil zaenkrat ciljam na -2,5 na obeh kar je kar velik zalogaj, če pomislim, da sem trenutno (že 6 let ) na -3,5 in -3,75proč z očali Hvala, ker si me spomnila. Bom kupila. Samo moram srečati en akvamarinček, ki me bo nagovoril. Moja očalca imajo pa že itak premalo dioptrijo, tako da je to ok. Sem imela že kako leto v planu izboljšat svoj vid, pa nisem nič naredila. Samo na slabše je šlo. Potem sem se odločila, da začnem redno očala nosit, da bom lahko vsaj s frendicami tipe komentirala. pa so se mi očala že čez par dni prelomila na pol. Torej gremo delat ... Vedno bolj verjamem, da imajo potlačena čustva veliko veze z vidom...Če je to res, potem naredim veliko za vid tudi s tem, ko se ukvarjam z drugimi področji ... Proč z očali torej! ah dej no js jih tud ne delam (še) no razn tega, da ko pridem domov hodim naokol brez očal Tud tu je nekaj. Čestitke! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2006 Se bom kar malo pohvalila ... Že kar nekaj juter in večerov 'kopam' svoje oči; večkrat na dan, predvsem pa zjutraj razmigam vrat in rame; vsako jutro delam tibetančke; ko se sprehajam, se večkrat opomnim, da začnem opazovati okolico. No evo, ko tole 'nič ne delam' konkretno napišem, se pa vseeno nekaj pokaže. Če hočem prehoditi pot, mi itak ne ostane drugega, kot da delam korak za korakom. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Astral` 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 bo treba ja,kej probat te vaje Kdaj pa se pokažejo prvi rezultati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 26. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2006 Ojla Astral! Mogoče bi bilo bolje vprašanje postaviti nekomu, ki je vaje res pridno delal. Učinek vaj je dolgoročen. To pomeni, da jih je treba kar nekaj časa in pridno vsak dan delati. Gre za to, da se navadiš gledati okrog sebe, ko se sprehajaš, malo zavijati z očmi, razgibavati telo ... skratka posvetiš se celemu sebi. Garantiram pa, da so prvi učinki vidni že v parih dneh ali tednih. Ker že malo vaje in sproščanja pomaga. Pravzaprav imam občutek, da že sama namera videti bolje pomaga. P.s.: Sem videla, da si poskušal/-a (sori, ne vem a si m/ž ) vprašati že na mojem blogu. Tam moraš vedno počakati, da avtor bloga potrdi tvoj komentar, preden je viden. Zdaj je gor... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Astral` 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 (popravljeno) Aha,tko je to. Trenutno nosim leče in mam dioptrijo -1.75 me zanima kak je učinek teh vaj. Ja sm pisu neki na blog pa sm mislu da ni prijelo. Popravljeno 26. oktober 2006 -> Astral` Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 26. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2006 Aha,tko je to. Trenutno nosim leče in mam dioptrijo -1.75 me zanima kak je učinek teh vaj. Najlažje se boš o učinkovitosti prepričal, če boš probal. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Želim videti. Pripravljena sem videti resnico. Dovolj je bilo skrivanja v varni jami. Želim živeti življenje. Pripravljena sem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Astral` 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Najlažje se boš o učinkovitosti prepričal, če boš probal. Sm učeri začel. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 30. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2006 Astral, Klarus, Alan, a kaj migate z očki? Jaz mislim, da sem danes sprejela eno dobro odločitev tudi za svoj vid. Veselo na delo ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Astral` 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 vaje potekajo uspešno 2x na dan. kmalu bom bolje videl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. november 2006 Avtor Prijavi Deli 2. november 2006 Pa ti si car! Le tako dalje. Jaz pa ne delam prav veliko vaj. Se mi pa zadnje obdobje intenzivno puca podzavest. Upam, da ne govorim prehitro, ampak občutek imam, da opazno bolje vidim. Pripravljena sem videti ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Astral` 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 (popravljeno) bravo! pr meni vaje se zmeri potekajo po ustaljenem urniku in že vidm bolje. najdu sm en program na netu za ucenje hitrega branja,ki pa tudi koristi treniranju očesnih mišic.evo link http://www.stepware.com/download.html lep dan še naprej! Popravljeno 14. november 2006 -> Astral` Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. november 2006 Avtor Prijavi Deli 15. november 2006 Super Astral! Naj se vid izkristalizira. Jaz pa veliko jokam zadnje čase in 'čudežno' začenjam bolje videti. Morda sploh nimam okvare oči in je res vse na tem 'Česa nočem videti'. Pripravljena sem videti. Pravzaprav začenjam videti. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.