Skoči na vsebino

vse NAROBE?

Guest eufgenija

Recommended Posts

Guest eufgenija

Živijo

Ima kdo občutek, da težko izraža čustva ------------->ne joče, ko je "čas" za to (pogrebi),

oz se smeje, ko je v filmu kakšna žalostna scena in to... HOČEM REČI---> da so čustva, ki jih izraža neprimerna in v resnici ne čuti to, kar pride ven.

ali če vam kdo reče kaj "grdega" npr da ste smotani ali grdi, to dojamete kot kompliment? ...........

Jaz imam včasih težave pri tem, da mi ni jasno, če sem ljudem všeč ali nasprotno.

Če sem jim nasprotno, to vzpodbuja mojo zlobno plat, v drugem primeru pa v taram tak softy, da lahko pometajo z mano, saj obstaja vse sorte ljudi....

Velikokrat imam (sedaj sem se navadila in mi ni več hudo) prisluhe, da folk okoli mene govori "debela", oz ta je ...fuj (v tem smislu), negativne stvari slišim, v vsakem primeru me moti, ker če dobim kompliment ga ponavadi ne čutim (verjamem), ker to preprosto ni res. Vsake oči imajo svojega malarja in tudi ta oseba si lahko premisli, tako da težko sprejemam kakršnekoli kritike ali pohvale, seveda lažje pohvale.

Hvala za komentarje. :vio: x:Dx mislim...piši če češ, če ne pa bom tudi preživela, če ne bo nobenga komentarja. xDDx

No- To. :inocent: xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljena, dobrodosla :palec: :vio: (da ne bos glih cist brez komentarjev ostala x;)x - sam mroda ti moj ne bo tok vsec).

mal zmedeno si tole napisala, vse zivo not nametala.... najbrz je to povezano, kot pravis, tezko izrazas custva, v bistvu pa se tezko izrazas tud tkole, tko da cist kul, da sodelujes na forumih, da mal izpilis komunikacijo.

da se naucis povedat tocno to, kar hoces povedat.

Pravis: "neprimerna custva" ob teh in onih priloznostih.

zakaj neprimerna?

kje pa pise kdaj se mors v kinu smejat?

In ne izraza vsakdo zalosti tko, da tuli na pogrebu al se pa ob tla mece, jaz tud ne jokam na pogrebih, pa so moja custva cist primerna. x^x x;)x

jaz se lohk najvecjim bedastocam smejem al pa ko se komu kaj zalostno zdi...

to je vse normalno.

Skratka, nikjer ni zapisano, kako naj bi blo pri teh zadevah.

nadalje pravis, da mas tezave s sprejemanjem komplimentov - to mamo po malem vsi (ce ces pejt chekirat temo Ljubezenske izjave in komplimenti).

Odvisno, s kaksnim tonom ti rece: men so rekli ze: ti si cist nora (bla uzaljena tedaj ful x:Dx), ti si blesava, koza, bosanka, cefurka, kmetica...

a se ti to zdijo komplimenti? x:px

ne, ne?

pa so (bli). xyesx

vsakdo ima v mladostnem obdobju tezave z umestitvijo - kaksen je za druge, kako ga drugi vidijo in tako dalje.....

Mislim da si se zelo mlada in da se bos ze se 'naredila' da bos primerna in da bo vse pr teb kot je PRAV. xokx

x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona

kaj se sekiraš, poznam nekoga, ki se reži na pogrebih ... in ob raznih "srhljivih" situacijah ... pa je to primerno? ja je, njej je. če pa drugim ni, njihov problem. je pač "moteča" za okolico. pa drugače pove točno tisto, kar misli. čustva ma res bolj rezervirana, ampak ...

sama pa sem tudi taka, začnem se režat sredi ulice, ker mi je pač nekaj hecno, ker se nečesa spomnim, ... ampak takrat na srečo ne opazim drugih in malokdaj opazim kakšno reakcijo, tako da se niti ne obramenjujem preveč s tem "kaj si drugi mislijo".

komplimenti - če jih znaš dajati, jih znaš tudi sprejemati. vsaj meni se tako zdi in pri meni tako je.

Men se dogaja, da ko bi se mogu zasmejat bi, kar jokat zacel, tko kot mejhen otrok bi se cmeru. Sam, ce je pa cutsvo smeha na šus, pol se pa rezim, le ce gre tako pocasi, da bi se custvo moglo razviti iz zerjavice v ogenj, bi pa kar jokal. Ce bi se pa smejal, bi pa ziher izpadu, tak histericen smeh, kot kaksen beavis ali buthead, eden od teh dve :ermm:

V glavnem - > misli so in vplivajo, kot posledica vzroka, zunanjega ali notranjega, kombinacije obeh in tako potem reagiramo, ker mislimo, da to smo, pa nismo -> no ja sej smo :vio:

Brez podpisa

1x smo bli v kinu in smo gledal Kaj ti je deklica (al kaj je ze).

In pride Ivo Ban (neko kmecko gledalisce kao, 5 folka pa to x:px) in vije roke in rece, da bo sedaj se zacel program s prgiscem sal.

In ko je pol se vic (bedast, brezvezen, idiotski) povedal, sem jaz totalno rezgetala ze, ves kino pa si je mislil, baba nora k se takim kmetavzarskim vicem rezhi, jaz pa se sploh nisem vicu. x:Dx x:Dx

Npr.- Stanovalec (en film od polanskega, ki shizim nanj) je pa morast in tragicen.. in on prav trpi, se ufurava, recimo jaz pa crkavam od smeha zraven.

cist narobe. x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sama pa sem tudi taka, začnem se režat sredi ulice, ker mi je pač nekaj hecno, ker se nečesa spomnim, ... ampak takrat na srečo ne opazim drugih in malokdaj opazim kakšno reakcijo, tako da se niti ne obramenjujem preveč s tem "kaj si drugi mislijo".

No če bom po mestu srečal kako režečo se pojavo bom vedel kdo je x:Dx x:Dx x:Dx

cosmic dancer

Eufgenija hojla

Zdej, jst sem samo en butl in se ne spoznam na izražanje čustev in podobne zadeve prav nič, na ostale pa malo manj, ampak se mi zdi, da je ta pojav, ki si ga opisala, dost običajen in ena od zelo verjetnih izbir, če ima človek dost hudo potrebo po ljubezni, pozornosti in pripadnosti, ki pa ni bila zadovoljena v zadostni meri takrat, ko bi bilo to potrebno /no, zdej pa že lahko ploznem eno piko, a ne da ja-evo, pika/. Torej, v otroštvu. Če je v tem obdobju prejemanje ljubezni od staršev zelo izrazito pogojeno z našim obnašanjem, potem je kasneje dost pogosta izbira ravno takega obnašanja, kot ga opisuješ. Potreba po zunanji potrditvi in prepričanje, da nismo dovolj dobri, tako kontrolirata naše čustvene odzive, da ti niso spontani, ampak preračunani /seveda je to, hm, kaj pa vem, dost na nezavednem nivoju, mislm, iskanje pravega odziva, spontanost pa zavrta/ in zato se dostikrat zajebemo in se odzovemo drugače, kot smo se namenili /zmed zaveso, spustu sem se/. In se zasmejemo namesto skremžimo ali zajokamo itd. Da zna bit tko, izražaš tudi v drugem delu, kjer opisuješ potrebo po potrditvi od zunaj in varovalko, ki si jo vgradila. Navidezna brezbrižnost /češ, napišite če hočete ali pa tud ne/ in prepričanje, da če te nekdo pohvali, laže, ker ti veš da te hvale ne zaslužiš /verjetje, da nisi vredna ljubezni/.

Evo, Eufgenija, ni razloga za skrb. Lepo ti vzem radirko in na svojem listu življenja poradiraj tiste čačke iz otroštva, k se jim reče rane in vzorci, pa nariš nove. Zdej si že velika in to znaš in zmoreš. Pa bo. In se boš smejala, ko se bo srce smejalo in jokala takisto in ostalo.

butl xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Ojla Eufegenija!

Ko sem brala tvoj post, mi je šlo na smeh. Spet narobe! Al pa tud ne. Nisem se smejala tebi, ampak sebi. Ker mi je smešno ko se zadnje mesece opazujem iz dveh perspektiv.

V meni je tud polno samoobtoževanja, negativnih misli ... pa kaj nas ni polno takih. In potem razmišljam kaj si o meni misli ta, pa oni ... same negativne stvari seveda. In potem se zavem, da ta oseba nima nič s tem, da so to stvari, ki jih sama mislim o sebi. Pa nisem niti toliko pogumna, da bi si to povedala v obraz. Npr. se postavila pred ogledalo in si zmetala vse kar si slabega mislim o sebi. Ampak če bi to naredila, potem bi se spet obtoževala, ker grdo delam s sabo. Je lažje pod pretvezo, da drugi slabo mislijo o meni in da so grdi do mene. še sama pred sabo težko poklažem resnična čustva. Morda pa bi se res morala postaviti pred ogledalo in biti grda do sebe, kot znam biti ... in sprejeti vse kar si rečem in vse občutke krivde, ki se ob tem porajajo...morda bi se na koncu le začela smejat in pričela videvati tudi tisto lepo. ker vem, da je v meni veliko lepega. le nekako se držim trpljenja in ... morda pa je laže imeti o sebi slabo mnenje, ker potem nisi odgovoren ... ne rabiš biti dober?

Oprosti za zmeden post. je bolj namenjen meni, kot tebi. Res bi bilo neumno, da ti skušam pomagati na področju kjer še sama nimam razpucano.

Draga Eufegenija, želim ti, da se naučiš izražati čustva. Vsa so prava. xrainbowx xsrcbumx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Hojla, Eufgenija! xsrcx

Dovoli si bit to, kar v resnici si, četudi se bo komu zdela kakšna tvoja reakcija butasta in če z njo seveda ne boš žalila okolice. Saj vidiš, nam se s tem, kar si napisala ne zdiš nič čudna. x;)x Čar je v tem, da smo različni, zato si zaupaj med tem, ko nadgrajuješ svojo osebnost. :vio: x:)x

Tut sama sem na forumu med novimi in se ne sekiram, kaj si bo kdo mislil, ko bo prebral, da sem še do lanskega leta znorela od sreče, če sem prišla do pečene svinjske glave, iz katere sem potem grizljala uhlje in rilček! x:px x:px x:Dx x:Dx

Vsak je nekaj posebnega in zadovoljstvo pride, ko vzljubimo na sebi te posebnosti. Imej se rada. :2src: x:)x xsrcx

Guest eufgenija

štekam oz razumem, kaj mislite... sprejemaaaj se in vse in tako dalje...........

x8Dx

se vam ne zdi to utopija. nekaj preprosto NI PRAV, režanje ko so vsi tiho, pa ko en prdne in rigne na ves glas medtem ko drugi je (poudarek na E) , ali...vse živo obstaja... praskanje po jajcih v javnosti (pri moških), kosmate podpazduhe pri ženski,

grdi zobje, višek kilogramov,

razumem da to TEBE ne moti, če si tak, druge pa...

in kaj zdaj?

mislim da živimo v skupnosti in če si ti/jaz ogabna debela smrdljiva uš za tvoje sostanovalce, ti NI vseeno.

po drugi strani če si jeklo oz iron man/woman je tebi kul in te boli ...dingdong za druge, jasno.

kar se ljubezenskih izjav tiče, mislim da čefurka blesava koza kmetica in tako dalje...ne spada v ta repertoar, če pa si kdo želi takšne vrste odnos s svojim življ. sopotnikom xDDx ...naj "izvoliš", kar tako naprej.

Butl, ful lepo napisano. zdaj bom jaz kar (evo takoj) poradirala vse skupaj,. kukica, nič hudega, zmedeni posti pridejo "iz" človeka. x:)x pena Veza, večno vprašanje... kje je meja med osebno svobodo-čloekovimi pravicami in dolžnostmi do drugih. Marsa- zakaj ne maraš mojih zmedenih postov???? x:px

no, še meni se je zahotelo komentarja... Všeč mi je post od butla. Spomnil me je na moje težave izpred nekaj let, ko sem reagirala na dogodke in izjave drugih, in posledično naredila na ostale ravno nasproten vtis kot sem ga hotela. Na koncu so me zato drugi dojemali drugače kot sem se sama... in sem se spraševala ali sploh poznam samo sebe oz. kdo sploh sem. Nič ni štimalo.

Strinjam se z butlom, da so te težave najverjetneje posledica pomanjkanja ljubezni,... tudi pomanjkanja ljubezni do sebe. Ko iščemo in hrepenimo po ljubezni določene osebe, smo pripravljeni se vesti in obnašati tako kot ta oseba pričakuje od nas, in pri tem upamo, da se nam bo to povrnilo z njeno ljubeznijo. A ponavadi se s takim vedenjem tudi postavimo v podrejeni položaj, damo moč tej osebi, da nas lahko izkorišča, in istočasno izgubimo v njenih očeh spoštovanje do nas. V času vzgoje tako lahko naredimo vse, da nas bodo imeli starši radi, a čez leta na koncu ugotovimo, da imajo mogoče rajši oz bolj cenijo tiste otroke, ki so se jim znali postaviti po robu/oz postaviti zase.

(tudi znano, da tiste male barabce v življenju najboljš pridejo skozi)

Dostikrat je v literaturi zaslediti, da mora človek najprej imet rad sam sebe, šele potem ga imajo posledično radi tud drugi. Je več resnice v tem, kot izgleda. A če nam vzgoja ni pokazala, kako imeti rad samega sebe in se spoštovati, se zavarovati in zgraditi si obrambo pred ostalim svetom oz mnenjem drugih, temveč nam je pustila prej vzorce krivde in samouničevanja, je presneto težko kar naenkrat razviti ljubezen do samega sebe. A le-to je ključ do tistega odgovora, po katerem sprašuješ.

Če razviješ ljubezen do same sebe, stojiš za svojim mišljenjem ter za svojimi dejanji, razviješ samospoštovanje,.... NE bo te več obremenjevalo zunanje vrednotenje drugih, ne boš več podzavestno iskala zunanje potrditve (ker se boš potrjevala od znotraj), ne boš več toliko hrepenela in pričakovala ljubezni, komplimentov, pohval.... ker boš razvila ljubezen do sebe, in samovrednotenje. Če boš pa dobila kompliment, se boš pa lahko samo lepo zahvalila.

Tudi sama sem imela včasih enak odnos do komplimentov kot ti. A ko sčasoma razviješ neko samovrednotenje, se tudi ne obremenjuješ več s komplimenti drugih. Ljudje smo različni, cenimo različne stvari, pri sebi in pri drugih, in če nekaj pohvalijo na tebi, je to samo lepo od njih... hkrati je to lahko lepa iztočnica za pogovor. Kaj pa vsak sam pri sebi vrednoti, kaj se mu zdi fajn in kaj ne, je pa zasebna zadeva vsakega posameznega in tudi s tem ni treba obremenjevat tistega, ki daje kompliment (češ:men se pa sploh ne zdi to tolk fajn ipd)

Nasplošno so v življenju uspešnejši tisti ljudje, ki stojijo za svojimi načeli, dejanji, izjavami, mišljenjem,... potem tudi okolica posledično sčasoma razvije do njih neko spoštovanje, jih jemlje take kot so, ...in ne take kot bi morali biti. A najprej mora biti ljubezen do samega sebe. Skozi razne izkušnje, ki nam jih servira življenje, zlahka pozabimo nanjo in se moramo zato večkrat opomniti in jo večkrat obnoviti.

Evo, napisala sem kar dober kos... Tale tema mi sede, je ravno ob pravem trenutku, so vse te besede v opomin tudi meni sami. Ker mi je trenutno najhuje v življenju takrat, ko začenjam izgubljati ljubezen in naklonjenost od meni ljubljene osebe. Me zajame panika, se počutim kot da me na pol manjka, lačna ljubezni in v želji po obnovitvi le-te, bi na trenutke plesala kot bi mi ta oseba diktirala..... a hkrati se v meni zbudi občutek, da pomanjkanja samospoštovanja, kar je očitno posledica pomanjkanja ljubezni do sebe. Posledično nimam ravno dobrega mnenja o sebi v tem obdobju, in tako tudi ne maram dajati, niti sprejemati komplimentov.

Šele takrat ko se imaš rad, občutiš tisto svobodo,... in takrat, tako kot je omenila mačona, se počutiš svoboden v dajanju in sprejemanju komplimentov, in izražanju samega sebe.

drži se x:)x

Pozdravljena Eufgenia!

Zanimivo vprašanje.

Kaj je prav, kaj narobe, kaj si drugi mislijo, kako nas vidijo...

Pa je to res tako pomembno?

Res je da živimo v družbi ki ima neka pravila.

Ali se jih je dobro držat ali ne - o tem imamo eno temo.

Naslov je - Smisel pravil ki nam jih postavljajo drugi.

Ampak ti pišeš bolj o čustvih, o izražanju čustev...

Tu pa mislim da ni ne prav ne narobe.

Ker čustva izhajajo iz tebe, pridejo kakršna pridejo...

Ne moreš jih nadzorovti kakšna naj bodo, ne moreš se jih naučiti.

Enostavno SO.

Zakaj bi tebi moralo biti smešno nekaj čemur se drugi smejejo, če v tem ne vidiš nič smešnega?

Moj primer - vici na zadnji strani Slovenskih novic... xrolleyesx :xx!:

Tistemu ki jih piše so verjetno smešni, zame so butasti...

Še na nobenem pogrebu nisem jokal ali se držal za umret žalostno in resno.

Zakaj bi se?

Ker se drugi, ker se to pričakuje?

Če pa ne čutim tega... xDDx

Pa komplimenti, pa kako te drugi vidijo...

Če si za nekoga debela zavaljena svinja, te tako pač vidi.

Ampak to je njegov problem, ne tvoj.

Če meni nekdo reče da sem nor, butast, grd, len...

Pa jebi ga, zanj pač sem, sam zase pa tudi VEM kakšen sem.

In samo to šteje.

Drugo ni pomembno. xsrcx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

čaw lupčki x;)x x:)x

sej ne vem kwa mi je zadnje cajte, ampak kr neki komentiram, kukr je kdo loh že opazu, pa bom še zdej mal.

ej, eugenija, če se ti mal opišem, pa če te nau kap od smeha al pa groze, si čist ok. men vrjem, hehe. men se čist nč čudnga ne zdi use skup to, kr se ti dogaja. ni pene.

o mačona. pismo a si nis mogla kšnga krajšga nicka spomnt? pa da bi ble črke bl na kupu kle na tastatur?

tist tvoj na pogrebu. sej, če si na pogrebu, bl tko, zarad uljudnosti al pa spoštovanja do kogarkoli pač, no, mislm, če nis preveč osebno čustveno upleten, da mal od delč gledaš, ja sej je hecn use skup. kuko jokajo... za sabo, sami seb se smiljo... ajme ajme, kwa bom pa zej brez njega,... sej ne da sm hudobn, sam pokojnik je u drugem planu...

al pa napadi smeha... poznam, zloo dobr. lih zanč enkrat. js u knjižnici. že to je smešn, a ne? hehe. berem knjigo o kavi. uzdušje u čitalnici, se ve. tišina, resnost, šepetanje... bedno. js pa o kavi. morš mislt. cel kup podatkov, lastnosti, pa šloganje, pa anekdote. pa berem, k je šou hitler k šlogarc na kavico ne. pa mu cigančica lepo pove, da bo umru na dan, k bo en velik židovski praznik. pa prau dolfe. ja ok. ker dan pa to bo? pa prau cganka. kerkoli dan.

jes pa k da je strela počla u smeh. pa uni, kuko so me gledal... pa k jih vidm, jes še bl... sploh na morm nehat. pa zakaj bi? sej je blo fajn, pa sej nism nobenmu nč hotu, še pravil nobenih kršu, nker ne piše, da se ne sme smejat. sej je le smešn, da o tem govorimo.

aja, mačona, da ne pozabm... xvrtcx

marsa a si kle?

bi te uprašu nekej, če smem. sicer je zlo intimn, sam usen. ka je bla najbl nora svar k si jo u živlenu nardila? mam filing, da bi me pa ti znala mal nasmejat. komi čakam. sej mogoč pa ne zaman... :onfire:

ti kamikaza pa ne bot preveč zihr. k je čist možn, da bom jes, lepo obrit, pa našminkan, ... nkol na veš. usak dan kej nouga x;)x u pižam pa šlafroku sm že šu na pico. krvodajalske so pa itak čez dan

ej, butl... amen

veza. dobr dan. sej veš, kr ješ, to si... pa s kom se družiš, tak si. lej mene pa mojo družbo zej; konj, pa neki z marsa, pa kamikaza, pa mačona, pa butl... aleluja. ke so zej genofefe?

kukica, kuku. zmeden post? zgleda da še nobenga mojga nis prebrala... pa če bi mislu, da bi ti znou al pa da bi blo prou, bi se ti že kej s kšnimi nasveti ponudu

kuvrtat. tut to poznam. a ti tut učas preveč spiješ? jabolčnega soka seveda. 112 litrou, pol se pa stensta pa skuha pol pa taki heci?

konj jebi ga, na vrsti si. sej se loh preskočiš, če si sploh še kle. da živali, saj tiste, s katerimi sem mel mal več opravka imajo dušo, so prijatelji in vodnoki, to je zame dejstvo. konji defenitivno tudi.

ko praviš uspešni ljudje. odvisno od kriterija. moj edini kriterij uspešnosti človeka je, ali je srečen. samo to šteje. biti srečen pa ni naklučje. da to doseže človk, se mora najprej spoznat, pol se sprejet, pol šele lohko neobremenjeno dela na seb naprej. jes sem sebe dolg časa sam sebe varal. sem mislu da sm srečen, če se smejem, velik žuram, sexam, potujem... jaaaoooo. bedni, kratkotrajni nadomestki sreče. k sem to uštekou,... jaaaaoooo rajš sploh ne začnem o tem. pa kr se komplimentou tiče. to je pač retorika. velikrat zlagana, al pa nehote mem usekana. jes se ne bi obremenjeval s tem.

alef bogadej.

en ocvirk iz slo novic. enkrat je blo na lotu ful enih miljonou že. pol pa ocvirk. na lotu ni bilo sedmice. in spet je srečnih 2 miljona slovencou... pa rad bi mal dopolnu tvoje razmišlanje, čeprou se načeloma kr strinjam s tabo. bom opisou kuko jes dojemam tele mnenja pa filinge drugih o meni. ko komu nism ušeč al pa ga kej moti, ja njegova stvar. sam lej, ko pa sem komu ušeč al pa me ma rad... saj tko prav, je pa tud to njegova stvar. jes pač sem tak ko sem. sploh ženske tega ne al pa nočjo štekat. vem iz izkušenj več kot enkrat. pol pa če ne igraš njihove igre, si pa neresen, pa neodgovoren... tut o tem rajš ne bi več

diana in trudi, lep pozdrav.

ewo, nobenga nism faliu. saj pomoje ne.pa če je kdo uspel prebrat use tole, ma nekej, kar je men cel živlenje do zdej kritično manjkal. potrplenje in samodisciplino. trenutno se prpravljam na resen pristop do teh vrlin, ki sta pomoje nekej wwwaaaaauuuu kuko zlata vredni. na vseh nivojih. vrjamem, da nau dolg, k bo en to temo odpru.

še lep pozdrav vsem, pa topu objem pa rad vas mam janko

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Guest mačona
o mačona. pismo a si nis mogla kšnga krajšga nicka spomnt? pa da bi ble črke bl na kupu kle na tastatur?

tist tvoj na pogrebu. sej, če si na pogrebu, bl tko, zarad uljudnosti al pa spoštovanja do kogarkoli pač, no, mislm, če nis preveč osebno čustveno upleten, da mal od delč gledaš, ja sej je hecn use skup. kuko jokajo... za sabo, sami seb se smiljo... ajme ajme, kwa bom pa zej brez njega,... sej ne da sm hudobn, sam pokojnik je u drugem planu...

al pa napadi smeha... poznam, zloo dobr. lih zanč enkrat. js u knjižnici. že to je smešn, a ne? hehe. berem knjigo o kavi. uzdušje u čitalnici, se ve. tišina, resnost, šepetanje... bedno. js pa o kavi. morš mislt. cel kup podatkov, lastnosti, pa šloganje, pa anekdote. pa berem, k je šou hitler k šlogarc na kavico ne. pa mu cigančica lepo pove, da bo umru na dan, k bo en velik židovski praznik. pa prau dolfe. ja ok. ker dan pa to bo? pa prau cganka. kerkoli dan.

jes pa k da je strela počla u smeh. pa uni, kuko so me gledal... pa k jih vidm, jes še bl... sploh na morm nehat. pa zakaj bi? sej je blo fajn, pa sej nism nobenmu nč hotu, še pravil nobenih kršu, nker ne piše, da se ne sme smejat. sej je le smešn, da o tem govorimo.

aja, mačona, da ne pozabm... xvrtcx

ne morem met krajšega nicka, sestavljenega iz črk, ki so malce bližje kot so ... ker sem Mačona. x:)x

saj na pogrebih se ne režim ... pač pa moja frendica ... režim se pa na ulici mopedom, smešno brnečim avtomobilom, smešnemu folku, ki jim dajem svoje vzdevke ... ne vem, zakaj mi je smešno, če kak zavaljen, plešast stric kihne v uno veliko bombažno plahto, imenovano robec. x:Dx pa raznorazni zvoki me spravljajo v smeh. ali pa kdo reče kaj takega, kar večini folka ni smešno, ampak jaz najdem pač poseben pomen v tistih besedah, morda zato, ker si vse, kar slišim, tako slikovito in doživeto predstavljam. ali pa bog ne dj, da mi omeniš prdenje. sem bila kak teden pri fantu na počitnicah ... pred tem pa on pri meni ... in mi omeni potem, ko sva bila pri njemu, kako je slišal mojo cimro neko noč prdniti ... da se je prdec kar odbil od omare ... kot atomska bomba. model mi gre to pove ob dveh zjutraj ... zaspala sva čez eno uro in pol, kolikor je trajalo, da sem se režala zaradi ene prigode s prdcem ... bemu model, ko da ni mel dovolj, je to ponovil še naslednjo noč ... spet sem mela napad smeha, on pa me vsake tok pogleda in zmaje z glavo ... ga vprašam, a se ti zdim neumna, me maš že dost s tem mojih bedastim smehom, on pa neeeeeee .... eh, kjeeeeee .... :inocent: no ja, morda pa ga je moj smeh spravljal v dobro voljo. x:)x

weš kwa. dej mu enkrat večerjo skuhi. kšno lubenico, pa ledeno kavo, pa seveda pivo... pol pa k ga bo šraufal, mej donat pr rok, pa pol k se bo še usrou, ne sam prdnu, hehe. pa nism žleht, sej mu bo konc koncou odlegl, hehe x:px

Guest mačona

nisem gledala Stripija.

mi je pa zakon un stric s psom, ne vem, kera risanka, ki se skoz smeje. x:Dx ki ne vem, kera risanka je. :sori:

Hesse je že vedu ... x:)x hepan pa ti ni vredu? :inocent: ta je pa moja. x^x probam se je držat, kolker gre, ker bol se delam norca iz sebe, lažje mi gre ... xDDx x:Dx

lep pozdrav xsrcx

čaw lupčki x;)x x:)x

da to doseže človk, se mora najprej spoznat, pol se sprejet, pol šele lohko neobremenjeno dela na seb naprej. jes sem sebe dolg časa sam sebe varal. sem mislu da sm srečen, če se smejem, velik žuram, sexam, potujem... jaaaoooo. bedni, kratkotrajni nadomestki sreče. k sem to uštekou,... jaaaaoooo rajš sploh ne začnem o tem. pa kr se komplimentou tiče. to je pač retorika. velikrat zlagana, al pa nehote mem usekana. jes se ne bi obremenjeval s tem.

bom opisou kuko jes dojemam tele mnenja pa filinge drugih o meni. ko komu nism ušeč al pa ga kej moti, ja njegova stvar. sam lej, ko pa sem komu ušeč al pa me ma rad... saj tko prav, je pa tud to njegova stvar. jes pač sem tak ko sem. sploh ženske tega ne al pa nočjo štekat. vem iz izkušenj več kot enkrat. pol pa če ne igraš njihove igre, si pa neresen, pa neodgovoren... tut o tem rajš ne bi več

ewo, nobenga nism faliu. saj pomoje ne.pa če je kdo uspel prebrat use tole, ma nekej, kar je men cel živlenje do zdej kritično manjkal. potrplenje in samodisciplino. trenutno se prpravljam na resen pristop do teh vrlin, ki sta pomoje nekej wwwaaaaauuuu kuko zlata vredni. na vseh nivojih. vrjamem, da nau dolg, k bo en to temo odpru.

še lep pozdrav vsem, pa topu objem pa rad vas mam janko

:o|o: sem tole prebrala pa tole citiram....prav faca si istočasno poveš kako se ne obremenjuješ z retoričnimi komplimenti in potlej takoj toplo objemaš x:Dx mrbit ko si glih na astro forumu, najprej se pozanimaj če niso kaj zvezde krive,morebiti v njih najdeš kaj , zakaj si kakršen si...

al pa tud ne, včasih je boljš če kaj ne veš x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:o|o: sem tole prebrala pa tole citiram....prav faca si istočasno poveš kako se ne obremenjuješ z retoričnimi komplimenti in potlej takoj toplo objemaš x:Dx mrbit ko si glih na astro forumu, najprej se pozanimaj če niso kaj zvezde krive,morebiti v njih najdeš kaj , zakaj si kakršen si...

al pa tud ne, včasih je boljš če kaj ne veš x8Dx

piiiiip pa piiiiip piiiiip u piiiiip. sej sm vedu, da ne bi smel žensk omenjat.... sam, jebi ga takle mamo. hehe

mimgrede. kakšn pa sm? prosm, kr povej, brez milosti... a je še kej upanja zame? a mi boš ti kej loh pomagala, če te prosm? a veš, kašn šok za moj ego je da jes rečem prosm?

zvezde krive? česa? ka je sploh narobe? nč ne štekam... dedc pač...

napizdla si me pa tko, da te nit objet na upam x;)x

Marsa- zakaj ne maraš mojih zmedenih postov???? x:px

a sm to rekla al kaj? xDDx

Cist narobe mas - obozujem tvoje zmedene poste. xokx

x;)x xDDx

Picasso

... ko praviš uspešni ljudje. odvisno od kriterija. moj edini kriterij uspešnosti človeka je, ali je srečen. samo to šteje. biti srečen pa ni naklučje. da to doseže človk, se mora najprej spoznat, pol se sprejet, pol šele lohko neobremenjeno dela na seb naprej.

... pa rad bi mal dopolnu tvoje razmišlanje, čeprou se načeloma kr strinjam s tabo. bom opisou kuko jes dojemam tele mnenja pa filinge drugih o meni. ko komu nism ušeč al pa ga kej moti, ja njegova stvar. sam lej, ko pa sem komu ušeč al pa me ma rad... saj tko prav, je pa tud to njegova stvar. jes pač sem tak ko sem. sploh ženske tega ne al pa nočjo štekat. vem iz izkušenj več kot enkrat. pol pa če ne igraš njihove igre, si pa neresen, pa neodgovoren... tut o tem rajš ne bi več

jah, se strinjam... tud za srečo je treba delat... ljubezen do samega sebe vodi do sreče... pa tud to, da se ne obremenjuješ s tem kaj drugi mislijo,ipd. ... vse je nekak prepleteno... pa tud vsak ima konc koncev nek svoj kriterij za uspešnost oz srečo... glavn da mu deluje... :palec:

kar se pa tiče žensk... ne vem no vsaka po svoje, ... pri meni je tko, da če fanta spoznam npr. kot prijaznega, uvidevnega, ... in je to ena izmed lastnosti, ki mi je pri njem ful všeč in jo cenim,...me moti, če potem čez čas kr naenkrat ni več uvideven, se spremeni boh vedi zaradi česa... Kakor nas moški navadite... zato je še tolk bolj pomembno, da si kar si in se tak tud kažeš, pa te bo mela ena rada tazga kakršn si x;)x

marsa a si kle?

bi te uprašu nekej, če smem. sicer je zlo intimn, sam usen. ka je bla najbl nora svar k si jo u živlenu nardila? mam filing, da bi me pa ti znala mal nasmejat. komi čakam. sej mogoč pa ne zaman... :onfire:

ja zdej sem tle. xDDx Haj! :palec:

Intimno se ti zdi to vprasanje?

hm, tezko recem, kaj je blo NAJBOLJ noro - med vsemi mojimi norostmi. xDDx x:px

kaj pa vem no, velik je blo tega....

ce pa tko izpostavis in ce bi hotla nastevat, zdaj razmisljam, da se mi pa pravzaprav nic vec ne zdi tok blazno noro. x:px

vse normalno in PRAV pa to. :D

nasmejat da bi te znala? ja ti bos ze vedel, saj sem res kar zabavna vcas. x:px x;)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...