lia 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 piiiiip pa piiiiip piiiiip u piiiiip. sej sm vedu, da ne bi smel žensk omenjat.... sam, jebi ga takle mamo. hehemimgrede. kakšn pa sm? prosm, kr povej, brez milosti... a je še kej upanja zame? a mi boš ti kej loh pomagala, če te prosm? a veš, kašn šok za moj ego je da jes rečem prosm?zvezde krive? česa? ka je sploh narobe? nč ne štekam... dedc pač...napizdla si me pa tko, da te nit objet na upam pametno polde ni kar vse povprek za objemat...jst sm ene parkrat morsko travo nabasala v objem...ajme je peklo ko hudič....pa ne vem a je blo muško il žensko.... kak ti čem pomagat , ajme meni sirotinji, še seb ne znam....sam so rekli da to vse sam zato, ker me ni mati par minut prej rodila evo ti ga na ...pet minut razlike pa bi bil moj lajf ena sama srečna pravljica menda kakor ti zvezde stojijo v trenutku rojstva, tak ti potlej komandirajo življenje hočeš ali nočeš...razen če si sam tak trmast , da jim pokažeš roge *** ne vem kakšn si...pojma nimam....sam dve stvari sta pa res me zanimirali, da si se spravu meni nič tebi v anglijo tistega čudodelnika pogledat , pa da veš kje majo na Pokljuki una čuvena energetska polja ajd tega glih ne dela vsak....torej nisi len imaš prihodnost Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 ne vem kakšn si...pojma nimam....sam dve stvari sta pa res me zanimirali, da si se spravu meni nič tebi v anglijo tistega čudodelnika pogledat , pa da veš kje majo na Pokljuki una čuvena energetska polja ajd tega glih ne dela vsak....torej nisi len imaš prihodnost oo hvala hvala za spodbudne besede. no nism len. a ne? a ne?ej, še marsikej druzga sm tud počel, pa sej nima veze.še največje doživetje se je pa s tabo pričkat ( pa upam da mi nau treba razlagat da je bil to hec)a ti se maš uredu? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.