aakhut 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 no...da vidim vashe mnenje in za koga boste volilijaz v Ljubljani za Arharja v totem maribori bi blo pa koristno che Kangler zmaga klele je pa link:http://www.lokalnevolitve.si/ zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 če bi bila v Lj bi volila Danico Simšič........je kar nekaj stvari spravila v red Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 no...da vidim vashe mnenje in za koga boste volilijaz v Ljubljani za Arharja v totem maribori bi blo pa koristno che Kangler zmaga klele je pa link:http://www.lokalnevolitve.si/ zlomk...tralala Pa ti si čist prtegnjen Pol pa že velik raje Pivca vidim k župana k Kanglerja. A si ti sploh čul že Kanglerja kdaj....jao, jao, velik besed, pa nič od dejanj. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. september 2006 Avtor Prijavi Deli 20. september 2006 če bi bila v Lj bi volila Danico Simšič........je kar nekaj stvari spravila v red she ena mudzhahedinska prliznjenka.... :xx!: zlomk...tralala Pa ti si čist prtegnjen Pol pa že velik raje Pivca vidim k župana k Kanglerja. A si ti sploh čul že Kanglerja kdaj....jao, jao, velik besed, pa nič od dejanj. hehenakonc boste pa AUERJA fasal.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ...sam AJVAR bi nam še falil, ja..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. september 2006 Avtor Prijavi Deli 20. september 2006 ...sam AJVAR bi nam še falil, ja..... glede na farbo ajverja ste to zhe zdej mel... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Mah :xx!: Jaz osebno s sedanjim županom nisem zadvoljen in ga tudi volil ne bom, pravzaprav še sploh ne vem koga bom volil oz. ali sploh bom volil. V LJ imate kar spodobna imena in osebe kandidate za župane, v MB pa se mi ne zdi glih.....No, bom videl, ko jih mal slišim pa to.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. september 2006 Avtor Prijavi Deli 20. september 2006 Mah :xx!: Jaz osebno s sedanjim županom nisem zadvoljen in ga tudi volil ne bom, pravzaprav še sploh ne vem koga bom volil oz. ali sploh bom volil. V LJ imate kar spodobna imena in osebe kandidate za župane, v MB pa se mi ne zdi glih.....No, bom videl, ko jih mal slišim pa to.... gele na to, kolk vashih (mariborchanou) dela v ljubljani....bi se lohk clo zgodil de mi vashga fashemo (nevede).... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 No, kul, če jih je že tolk tam, pa vam še župana damo, čist zastonj.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Najraje ne bi nikogar volil, a s tem načinom dam glas nekomu, ko mu ga sicer sploh ne bi dal... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. september 2006 Avtor Prijavi Deli 20. september 2006 No, kul, če jih je že tolk tam, pa vam še župana damo, čist zastonj.... as blesau "zastonj"???????vesh kolk nas bo to v shtirih letih koshtal... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 jaz bom pa za jankovica, stoposto.ker je sposoben in hocem moderno in sodobno LJ, ne pa kaka zapeta jetrca staromodna. Kok jih je, teh kandidatov, in keri vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. september 2006 Avtor Prijavi Deli 20. september 2006 no...sej ne rechem.... che bi olubu, de bo mercator namest dzhamije postavu....bi ga jst tut volushe VOLIO bi ga zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 no...sej ne rechem.... che bi olubu, de bo mercator namest dzhamije postavu....bi ga jst tut volushe VOLIO bi ga zlomk....tralalaNeverjetno, da se strinjam s tabo. Je vse v redu z mano? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 as blesau "zastonj"???????vesh kolk nas bo to v shtirih letih koshtal... zlomk....tralala Dober no, vam damo trajno še cel mestni svet pa Knaglerja, k je tak že na pol tam.... jaz bom pa za jankovica, stoposto. Jaz bi bil tud v lj zanj..... no...sej ne rechem.... che bi olubu, de bo mercator namest dzhamije postavu....bi ga jst tut volushe VOLIO bi ga zlomk....tralala ...joj, si faca ti.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Jaz bi bil tud v lj zanj..... ...joj, si faca ti.... Zakaj ? V čem je boljši od sedanje županje? Oz. naj bi bil, če bo izvoljen? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Računamo na to, da v vsem. Ali pa bo - bomo videli, če bo izvoljen......Do sedaj se je odlično izkazal v biznisu, a se bo tud kot župan bo pokazal čas......sam najprej mora dobiti volitve, kar tudi ne bo tolk enostavno.......Se mi pa zdi, da sta edina resna kandidata on in Arhar. Tud Kunič al kaj je in Simsičeva nista švoh sicer, sam se mi zdi, da nimata šans......No, sicer to bolj ljubljančani veste.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Nisem Ljubljančanka. Vendar je Z.J. tako dobro funkcioniral z pomočjo države in prejšnje vlade.Mu bo kot županu tudi pomagala država? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ja, v startu mogoče res, kasneje pa dvomim, da je to bila zasluga države.....Heh, dvomim, glede na to kako se ljubijo z aktualno oblastjo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 No in sva tam. D:S: čisto lepo fura LJ, to je moje mnenje. Strpno a z veliko mero poguma.In zopet sva pri ženskah, zato se pri svojem delu srečuje z veliko več ovirami. Z veliko kapitala se da naredit še večji kapital. Bo on morda vlagal svoja sredstva? V LJ? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ne pravim, da ne, ni pa rešila nekaterih bistvenih vprašanj........stadion, mošeja al molilnica al karkol že, promet, ni cestno zaprla centra mesta itd. itd. Seveda še zdaleč ni za to samo ona odgovorna.....Na splošno jo kar cenim, sicer. To moraš njega vprašati.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Stadion........kje so sredstva in vlagatelji? Molilnica ali mošeja...........prostor je občina dodelila.kje so potrditve svetnikov?Mah to so umazane igrice.Če bi bilo vse odvisno samo od ene osebe......... In kako gledaš na situacijo v MB? Saj si iz Mb, ali se motim? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Kaj pa NUK II? Očitno je mošeja bolj pomembna od narodne knjižnice. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ne v nobenem primeru......v nobenem.......to bo zgradil Z.J. z lastnimi sredstvi??? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Z veliko kapitala se da naredit še večji kapital.ja lazje ga je pa skor zaj*. preprosto ni (cisto) res, kar pravis - da je sam zarad "hrbta" tok dobr fural (Jankovic): jaz sem prepricana, da VSAJ se zarad glave (ce ze srca ne kupite pr njem ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.