5rca 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Mislim pa da bom šla tokrat sigurno volit Jankoviča seveda!Sej ne rečem, da je bla Danica slaba ampak... nekak se mi zdi da rabimo nov veter v Ljubljani, da zadiši po Mčkatorčkovih svežih žemljicah, vsakič ko sprehodim po Čopovi ali starem mestnem jedru pomoje Jankovič ko se česa loti to naredi 100% in dvomim da bi mu spodletelo, zna dilat in zna ljudem pripeljat ugodnosti ker tolk izkušenj si je že nabral. In tut v mestu je tko, mesto so ljudje in zanje je treba delat, ne samo gledat da je navzven vse tipi topi + seveda iz razloga da nebi rada Arharja niti približno kje blizu Ljubljane vidla, kar nej ostane v Cerknici + da se mi je Danica totalno zasrala s tisto vzpenjačo :xx!: kar se mi zdi potrata denarja in res najbolj blesava stvar, ki so se jo lahko spomnili, že 24 let živim v Ljubljani pa se še nisem pritožila - EVO ZDEJ SE!!! Par 100 metrov sprehoda do Poljan pa imaš cestico kjer si v 10 minutah gor in še to če greš po polžje... vsak lahko gor pride, še vlakec vozi gor pa grejo neko vzpenjačo delat, kot da bo folk SPLOH hotel kej plačat da se bo gor zapeljal in 500 folka na uro, sej so zmešani, a bodo uvažal turiste da bodo lahko to kvoto zapolnili, sej to ni avtobus Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 To ne vem, te ne poznam, baje. Ker se v objemu moškega počutijo varneje.... Sploh če je kakšen, ki obvlada vse aktivnosti, ane Celje je menda v ogromnih dolgovih JA tudi jaz komaj čakam volitve in verjamem v dober izid Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ma ja sej, nebuloza tisocletja, tale butasta vzpenjaca!ce ne bi blo zalostno in svinjsko, bi blo v bistvu za po tleh se valat od smeha. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ma ja sej, nebuloza tisocletja, tale butasta vzpenjaca!ce ne bi blo zalostno in svinjsko, bi blo v bistvu za po tleh se valat od smeha. Mah jest sem prou žalostn... ker ni ga lepšga v nedeljo se sprehodet po stari ljubljani, pa potem zavit gor peš na grad se razgledat po LJ kotlini in jo potem smukent gor na kavico.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Mah jest sem prou žalostn... ker ni ga lepšga v nedeljo se sprehodet po stari ljubljani, pa potem zavit gor peš na grad se razgledat po LJ kotlini in jo potem smukent gor na kavico.... vmes pa en glas oddat pismo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 hvala Bogu...de tale LNF ni neko sploshno merodajno javno mnenjejanković... :xx!: :xx!: :xx!: ste blesavi bl kt sm mislu zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 vmes pa en glas oddat pismo Audi tebe je politika že čist ugrabla.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ste blesavi bl kt sm mislu zlomk...tralala Gliha skup štriha.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Audi tebe je politika že čist ugrabla.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ZJ Cookie?Za zmaga jelincica si torej? Ti, tale Jelinčič oz, bolje SNS mi tut ni več taaako zelo antipatična, sploh, k se je Tajda (semizdi da je Tajda, sm pa 100% da je iz SNS), borila kot levinja v parlamentu proti Zupanevemu Zakonu o visokem šolstvo (razvrednoti VS iz 7. na 6st.). Sam še po zobeh ga ni usekala, prava bojevnica , srčno, pogumno, glasno in jasno, brez dlake na jeziku in samo zarad tega dobi SNS moj glas (mi je pa sicer Zmago antipatičen, prava jegulja) na naslednjih parlamentarnih. Jankovič je pa zakon! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Ja, se strinjam. Mi pa na kraj pameti ne pade, da bi samo zaradi tega volil SNS..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Mah jest sem prou žalostn... ker ni ga lepšga v nedeljo se sprehodet po stari ljubljani, pa potem zavit gor peš na grad se razgledat po LJ kotlini in jo potem smukent gor na kavico....Točno tako ja Sploh bo pa čist ugly zgledala tale super moderna vzpenjača med starimi mestnimi hišami in Šentjakobskim gledališčem :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 pa se to, ja, Petrca, GRDOTA! ja saj stekam, Cookie, mislim tko kot mick, vse je res, sam zarad enga tacga pa ne morem stranke volt. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Ja, se strinjam. Mi pa na kraj pameti ne pade, da bi samo zaradi tega volil SNS..... SNS, LDS, SDS, Desus...isto sranje, drugo pakovanje - so čist vsi isti, rdeči, črni, beli...al pa zeleni! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ...al pa zeleni!Ko bi res ze bli enkrat, tud mal zeleni, pa se modri tud mal bolj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Ja, zares grdota Mal sem še pogledala na spletu za cene prevoza po tej vzpenjači, vem da so enkrat na tv že govoril ampak tale podatek je od julija letos. Sem pa prepričana da se bodo samo še zviševale. Cena enosmerne vozovnice z DDV bo za odrasle 360 tolarjev oz. 1,5 evra, za povratno vozovnico pa 480 tolarjev oz. dva evra. Za osebe od 7. do 18. leta starosti, študente, upokojence in skupine nad 15 oseb je cena enosmerne vozovnice z DDV 240 tolarjev oz. en evro, cena povratne vozovnice z DDV pa je 360 tolarjev oz. 1,5 evra. Prevoz s tirno vzpenjačo je za invalide s spremljevalcem in otroke do 7. leta starosti brezplačen. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Cookie, razočarani nad politiki in političnimi strankami lahko tudi tako mislimo, marsikdaj tudi sam tako mislim. Vendar pa se ne strinjam, da so vsi povsem isto sranje drugo pakovanje, zato pač, ko volim - volim po mojem mišljenju - manjše sranje. Ko bi res ze bli enkrat, tud mal zeleni, pa se modri tud mal bolj! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 zato pač, ko volim - volim po mojem mišljenju - manjše sranje. ja saj. kot je rekel mensezdi alan, v bistvu das s tem, ko ne gres, svoj glas mroda ravno onemu, ki bi mu ga najmanj dal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Ja, res je. V zvezi s tem sem se vedno prepiral z velik mojmi frendi, ki so zganjali kao totalno apolitičnost tudi z neudeležbo na volitvah in tako večinoma pomagali tistim s katerimi se najbolj niso strinjali.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Tud jaz - se prepirala tkole, ko se je velik mojih frendov cist ogradil od teh volitev pa sploh vsega, ces nocjo bit del tega sranja, sam pol je pa tko kot pravis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Točno tako ja Sploh bo pa čist ugly zgledala tale super moderna vzpenjača med starimi mestnimi hišami in Šentjakobskim gledališčem :xx!: Ja saj po eni strani spomeniško zaščitijo vsako podrtijo v Lj po drugi pa takle arhitekturni zmazek... mislim, da je še tudi na gradu (ureditev okolice) dovolj dela, tako, da bi lahko tudi v ta namen namenili denar... sam tle so neki zasebni interesi vmes tko, da.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Ja saj po eni strani spomeniško zaščitijo vsako podrtijo v Lj po drugi pa takle arhitekturni zmazek...natancn to! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Ja, zares grdota Mal sem še pogledala na spletu za cene prevoza po tej vzpenjači, vem da so enkrat na tv že govoril ampak tale podatek je od julija letos. Sem pa prepričana da se bodo samo še zviševale. Cena enosmerne vozovnice z DDV bo za odrasle 360 tolarjev oz. 1,5 evra, za povratno vozovnico pa 480 tolarjev oz. dva evra. Za osebe od 7. do 18. leta starosti, študente, upokojence in skupine nad 15 oseb je cena enosmerne vozovnice z DDV 240 tolarjev oz. en evro, cena povratne vozovnice z DDV pa je 360 tolarjev oz. 1,5 evra. Prevoz s tirno vzpenjačo je za invalide s spremljevalcem in otroke do 7. leta starosti brezplačen. Kolikor sem prav razumel, bodo potem tudi prepovedali osebni promet na grad.... kar je edina pozitivna stran tega projekta... natancn to! Ma dej Marsa, ti se zmer strinjaš, pol pa... se ne da nč tazga nazaj napisat.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Ma dej Marsa, ti se zmer strinjašOvca pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Ovca pac. Ja kle se pa jest ne strinjam..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.