Skoči na vsebino

LOKALNE VOLITVE

aakhut

Recommended Posts

• Komentarji 228
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Menda naj bi bila vesela, da je volitve dobil Kangler... xrolleyesx

No, kakorkoli, sam da je zamenjan župan, od bivšega se je že vsem dvIgoval želodec... :xx!:

V Izoli pa vročeeee :sori: , upam sam, da bo volilna komisija ravnala tako, kot je treba, naj se pregledajo vse glasovnice, najslabše bo, če bo sprejela odločitev, da se pritožba zavrne.če ima kdo čisto vest, potem mora biti prvi, ki me je do tega, da se zadeva popolnoma razčisti...ponudili so se že mednarodni strokovnjaki, ki so se že večkrat soočili s podobnimi zadevami...

Škoda, da ne obstaja možnost ponovnih volitev...zdaj bi šlo več ljudi na volitve..in bi se pokazalo, kdo je zmagovalec...ker za enega ali drugega, dva glasova pa res nista neko število, da bi lahko razlagal, kako so ljudje izbrali... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

Škoda, da ne obstaja možnost ponovnih volitev...
Haha, jeseni sem bil večkrat v Izoli. Ti povem ,da bi zmagal dohtar, če bi bila kampanja malo daljša. Lahko da bo tudi sicer.

Štab so imeli v samem centru, neko bivšo trgovino so izpraznili in notri postavili klopi in mize. Ko sem šel mimo, so nekaj mahali, če pridem k njim na kozarček, hehe. Lahko da sem se zmotil, pa so mi samo mahali v pozdrav. Kampanjo je imel lepo. Koliko balončkov je viselo po zraku! Pa da vidiš - namesto plakatov so imeli iz kartona izrezanega zdravnika, ki je postavno stal na križiščih. Tako bi moralo biti v Ljubljani: če bi imeli plastične Danice v tangicah po križiščih, bi videli, kdo bi in ne bi zmagal...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...