Skoči na vsebino

LOKALNE VOLITVE

aakhut

Recommended Posts

• Komentarji 228
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

mene pa moti da vsi prvženci stranke Smo iz kmetov bodo volili vse na lsiti iz te stranke in vsi iz stranke sovražim vse bodo volili samo ljudi s to oznako... a ne bi enkrat izbrisali oznak? ok sem zašla iz vaše teme... pri nas se tko ve - Švagan... na zadnjih volitvah sploh ni bilo proti kandidata, ljudje so ga vzeli za svojega, vprašanje je kaj se bo odkrilo ko bo enkrat odnehal... men je pravi človek, se rada pogovarjam z njim... upam, da bom isto mnenje imela tudi potem, kar bo pokazal čas...
Deli na socialnih omrežjih

Men ma pa sosed najlepši pa najbolj širok nasmeh x:Dx x:o)x

Sem za Lj z nasmehom.

Verjamem,da bo procentualno več obljub izpolnil,kakor bi jih kdo drug pa da bo poskrbel za Lj;

kdo more pa tiste cestarje nagont,ko se peleš mim njih pa eden dela drugi so pa pametni pa pušijo svoje čikce

pa nikol ni narjen v rokih,ko je, je pa slabo narjen,plačujemo pa mi potržljivčki neumni :vio: :xx!:

Men ma pa sosed najlepši pa najbolj širok nasmeh x:Dx x:o)x

Sem za Lj z nasmehom.

Verjamem,da bo procentualno več obljub izpolnil,kakor bi jih kdo drug pa da bo poskrbel za Lj;

kdo more pa tiste cestarje nagont,ko se peleš mim njih pa eden dela drugi so pa pametni pa pušijo svoje čikce

pa nikol ni narjen v rokih,ko je, je pa slabo narjen,plačujemo pa mi potržljivčki neumni :vio: :xx!:

sigurno imajo slabega šefa x;)x ki jih premalo nadzira in raje v pisarni sedi x:Dx

naj zmaga po volji ljudstva.

se spomnim, da so bili včasih župani najbogatejši ljudje v vasi,

kmečka logika,

če zna poskrbeti zase , bo znal tudi za občino, da ne bodo pol rekli, ja glej ga glej, vse je zapravil x^x ponos x;)x velja x:)x

Stadion........kje so sredstva in vlagatelji?

Molilnica ali mošeja...........prostor je občina dodelila.kje so potrditve svetnikov?

Mah to so umazane igrice.

Če bi bilo vse odvisno samo od ene osebe.........

In kako gledaš na situacijo v MB? Saj si iz Mb, ali se motim? x:)x

Saj v tem je ravno štos, povezati interese-nte, najti sredstva, nardit nekaj s pomočjo iz takšnih al drugačnih razlogov zainteresiranih..... x;)x

Ma ja, vedno bodo v bližini kakšne volitve zaradi katerih si ne bodo upali zgraditi mošeje..... x:px

MB je prelepo mestece z velik potenciala, ki pa iz meni neznanih razlogov ni izkoriščenih. S sedanjim županom nisem zadovoljen. Že sam, ko se vozim ali sprehajam po mestu vidim veliko preveč motečih stvari, ki bi ji bilo moč odpraviti brez nekih posebno velikih sredstev, sam hotet in želet bi to bilo treba...... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Saj v tem je ravno štos, povezati interese-nte, najti sredstva, nardit nekaj s pomočjo iz takšnih al drugačnih razlogov zainteresiranih..... x;)x

Ma ja, vedno bodo v bližini kakšne volitve zaradi katerih si ne bodo upali zgraditi mošeje..... x:px

MB je prelepo mestece z velik potenciala, ki pa iz meni neznanih razlogov ni izkoriščenih. S sedanjim županom nisem zadovoljen. Že sam, ko se vozim ali sprehajam po mestu vidim veliko preveč motečih stvari, ki bi ji bilo moč odpraviti brez nekih posebno velikih sredstev, sam hotet in želet bi to bilo treba...... x^x

Meni je Mb kar prijazno mesto.

Zakaj misliš, da sedanji župan ( kaj ni že več mandatov?) ni uspel narediti veliko oz. bi lahko naredil več? Ali bo nova oseba na tem mestu naredila več? Kakšna je bila M. Tovornik, nekoč?

Meni je Mb kar prijazno mesto.

Zakaj misliš, da sedanji župan ( kaj ni že več mandatov?) ni uspel narediti veliko oz. bi lahko naredil več? Ali bo nova oseba na tem mestu naredila več? Kakšna je bila M. Tovornik, nekoč?

MB je definitivno prijazno mesto s prijaznimi ljudmi. x:)x

Ne vem zagotovo, mislim da 2 mandata.......Zakaj ni uspel narediti več ne bi vedel. Ali bo nova oseba storila več tudi ne vem, mislim pa, da je čas za spremembo in za dati možnost še komu drugemu......a nima 2 mandata dovolj? Za M. Tovornik sem slišal, da je v redu člouk in da je bila ok, sam da je mal preveč rada pogledala v kozarec, tako kot Križman na primer.....Mene za začetek zmotijo manjše stvari....npr. problematika azila za živali, neurejenost naravnega okolja (v katerem je vse preveč odpadkov), delna neurejenost mesta, nekaj katastrofalnih cest v mestu, pa še kup manjših problemov za katere menim, da ni potrebno iskat političnega soglasja in imeti na razpolago velik denarja, le hotenje..... x^x

K. Čapek

Tukaj se strinjam s teboj.

Vendar kot sem jaz seznanjena z zadevami ( in vse bolj se vpletam v to), je za vse potreben sklep

svetnikov. Moje dosedanje izkušnje so, da vsak vleče na svojo stran, kar je za občino in njene prebivalce slabo.

Škoda je , da razvoj ne gre naprej. Jaz ga vidim predvsem v razvoju turizma in s tem, ko bi se urejale nove "kapacitete" bi vzporedno morali graditi tudi novo infrastrukturo.

In vsekakor sem za tuje vlagatelje ali pa do te mere motivirati domače, ker obstajajo takšni, ki imajo veliko denarja, samo dobrih projektov je premalo.

Kaj pa denar iz Eu, ki nam ga namenjajo v obdobju do 2013????

Ja, to je vedno problem, ukvarjajo se s političnim rivalstvom namest z blaginjo mesta, to brez problema verjamem.

Ne vem, nisem glih strokovnjak za te stvari. Se mi pa zdi ja, da bi bile vzpodbujanje turizma, malih podjetij, storitvenih dejavnosti ipd. prava odločitev. Ja, tudi to, ni pravih idej, projektov, ki bi k vlaganju vzpodbujale naše in tuje investitorje.

Men gre na živce, če se sprehodim ob Dravi pa v njej vidim odvržena kolesa, mopede, hladilnike in kaj jaz vem kaj, enako, ko se sprehodim do Pekrske pa več mesecov pod njo stoji zavržen avto, pa nekdo si malo stran nardi odpadno odlagališče ipd., skor v centru mesta ali pa tudi v centru so ceste take, da si ob neprevidni vožnji poškoduješ avto.....Na splošno pa razumem, da urejanje mesta ni ajnfo, če se že stanovalci stanovanjskega bloka ne zmorejo dogovoriti glede njegove ureditve. Tako da....v bistvu je vedno veliko odvisno tudi od nas, prebivalcev in našega odnosa do mesta.

O tem ne vem nič. :inocent:

K. Čapek

Kaj pa denar iz Eu, ki nam ga namenjajo v obdobju do 2013????

Kolikor jaz vem, se nasa drzava kreditira za pokrivanje pokojnin. To je seveda slaba nalozba, vendar pa kakor pravijo trenutno ni druge resitve. Nevem,ce kaj delajo na tem problemu, ampak ce ne, bo po statistiki prislo do kolapsa in sicer dovolj zgodaj, da ko se bos upokojila, pokojnine ne bos dobila, ker ti jo nihce ne bo imel za izplacat. Leta 2000, je bila Slovenija bolj zapufana na prebivalca, kot Jugoslavija v casu pred razpadom.

Na kratko.....krediten EU kratkomalo pojemo x:Dx :xx!:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

DS v svojem mandatu za moje pojme ni storila dovolj. Kje so parkirna mesta? Nova stanovanja? V oblakih, bi rekla xrolleyesx Edino, kar ji priznam, je, da je LJ postala bolj živa: ni več mesto duhov, se dogaja (no, tukaj imajo zasluge tudi pripravljalci eventov, DS jih je odobrila). Ceste so razkopane (pustmo NUK, pa Pediatrično, Onkološki, pa še kaj, to je Neverending Story) ravno sedaj, ko se je začela šola, ko so ljudje prišli z dopustov...gledam razkopano C. ljubljanske brigade že od junija dalje...gre za cesto, dolgo 400m...je še vedno razkopana; Gratel spet (ne)dela, ima dovoljenja, amapk zamuja-kao vreme ipd.tukaj je dnevno 20 delavcev, dela en, ostali pušijo čik, se pogovarjajo, opazujejo okolico...

Stadion: Mission Impossible, ampak važno, da imamo vzpenjačo xcivx sicer ne še, je blato zalilo podnožje (kar bo podražilo za novih 200mio sit).

Kar DS zamerim, je ohranjanje gradbenega lobija; cene stavbnega zemljišča so napihnjene, cene m2 so enaka tistim v Londonu xrolleyesx

ZJ mi je simpatičen tip; od vseh lopovov (ki so mi na voljo za župan/je) se mi zdi ta še najbolj pošten. Je že lepo napita pijavka (ostale so še lačne), vsega ima dovolj (do konca lajfa), zdaj bi se pač rad malo maščeval. No, mogoče pa tudi ne. Vem le to, da z njegove mize (pustmo trgovke) padajo zame večje drobtine, kot s katerekoli druge. Če se samo postavim v vlogi kupca Merkatorija; za njegovega časa so bile trgovke veeeeliko bolj prijazne, uslužne, nasmejane (niso bežal, če te vidjo prihajat z vprašanjem), veeeeliko več raznovrstnega asortimana je bilo po štacunah (tudi v hipermarketu), cene so bil malenkost bolj ugodne (ok, dopuščam vpliv povišanja str.) Določene artikle sem kupovala zgolj v Merk.hiper. , sedaj se jih več ne dobi, ker so zmanjšali obseg asortimana. Jih tudi (manjše trgovine) ne naročajo več, niti na željo stranke! Sadje in zelenjava je Ž roba - kot bi se kdo pretepal z njo; le kje jo staknejo? V Hardiju?

Če bo ZJ izvoljen za župana, bo taprvo pometel z gradbeniki; marsikatero zemljišče, ki sedaj ni zazidljivo, bo tako postalo zazidljivo; cene zemljišč (in posledično nepremičnin) bodo s tem padle, m2 v LJ bo dostopnejši/cenejši, nenazadnje se bo vrednost nepremičnin v LJ znižala (cenejša stanovanja), tudi davek na nepremičnine bo manjši, nižji. Res pa je, da bo posredno služila Jank.family (imajo grad.podjetje). Pa kaj. Važno je, da bomo reveži imeli možnost nakupa svojega foglovžka še v tem življenju, ne da bi zato zakreditirali sorodstvo po levi in desni.

Tudi Merkator brez ZJ danes ne bi bil tam, kjer je.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Mick,

kar se tiče urejenosti in čistoče samega mesta, sem prepričana, da ni kriva župan sam kot tak,

ampak institucije, ki to podpirajo ( Snaga?), in da je še vedno preveč ljudi na vodilnih mestih, ki so si politično simpatični

in ne takih, ki bi bili sposobni voditi zadevo tako, da funkcionira.

Res je, da nisem veliko "špancirala" po Mb, a tam kjer sem, se mi je zdelo dokaj urejeno.

Kaj pa vlaganje v trgovsko-zabavne centre? Se ti ne zdi, da je tega mnogo preveč?

Kakšnega drobnega podjetništva se pa žal ne podpira.

Natrixred,

sredstva namenjena za razvoj malega gospodarstva iz EU za naslednje obdobje so brezpovratna ob soudeležbi dogovorjenih odstotkov in pa ob res dobro narejenem projektu ( naj bo sociala, gospodarstvo, turizem.......ekologija, infrastruktura....mora biti odličen projekt)

Cookie,

Lj je res malo manj zaspano mesto in v določenih trditvah se strinjam s tabo. Naj se preizkusi tisti, ki mu boste zaupali in naj gre Lj samo naprej.

Ko pa gledam Kr, sicer nisem nastanjne v tej občini, a vendar, bi glasovala za dosedanjega župana.

Nekako se Kranj prebuja, z določenimi prireditvami...z novimi šolami ( želja je Kranj Univeritetno mesto),

dokaj urejeno, mestno jedro se prebuja............

Tam kjer sem pa doma..........je kriza, vsekakor bo treba zamenjati župana. Na žalost ima proti kandidatko. In na "vasi" nekako ljudje ne verjamejo ženskam.

Prepričana sem, da bi bila precej boljša, kot je dosedanji župan.

Zakaj ženske ne volijo in podpirajo žensk???? :vragec:

xsrcx

Mick,

kar se tiče urejenosti in čistoče samega mesta, sem prepričana, da ni kriva župan sam kot tak,

ampak institucije, ki to podpirajo ( Snaga?), in da je še vedno preveč ljudi na vodilnih mestih, ki so si politično simpatični

in ne takih, ki bi bili sposobni voditi zadevo tako, da funkcionira.

Res je, da nisem veliko "špancirala" po Mb, a tam kjer sem, se mi je zdelo dokaj urejeno.

Kaj pa vlaganje v trgovsko-zabavne centre? Se ti ne zdi, da je tega mnogo preveč?

Kakšnega drobnega podjetništva se pa žal ne podpira.

xsrcx

Ah, seveda, sam če bi bil jaz npr. župan mesta bi tud glede tega začel ružit..... :vragec: x^x

Ja, na Lentu je dokaj urejeno.... xcivx x:Dx

Seveda so zame čist mim in nepotrebni, samo ta zadnji je npr. Tušov se mi zdi in če zasebnik s partnerji v to vloži kapital, kaj mu morš, očitno meni, da bo to dobičkonosno.

Ker se ne marate, si zavidate, tekmujete za pozornost moških, si nagajate, ste radovedne in se vtikate v zadeve, ki vas nč ne brigajo, ste privoščljive, se naslajate ob nesreči ali porazu drugih žensk, spletkarite...... :inocent: A ni tko? Men se zdi, da za kar velik žensk to velja....vizavi žensk, seveda. x^x

K. Čapek

Očitno še zdaleč ne v takem obsegu kot ženske. Men se zdi, da se bolj trudimo za naklonjenost žensk kot pa tekmujemo in da tekmujemo v drugih stvareh bolj. Kaj pa vem.....Sam nisem nevoščljiv, ponavad pa tud poskrbim, da mi ni potrebno biti. x^x

Odvisno. Lahko je prav grda, neolikana in primitivna.

To ne vem, te ne poznam, baje. x^x

K. Čapek

Ja to tudi mene čudi, MB imam v spominu, kot cvetoče mesto, lahko bi rekel pravo evropsko mesto, z veliko potenciala, samo ne vem kam so šli vsi potenciali, ki jih je imelo... saj nimam nič proti Celju (in je prav da se je tako razcvetelo) amapk, da je Celje prehitelo MB je samo dokaz, kaj lahko naredi župan in sploh cela mestna garnitura... Ne vem mogoče MB-čani preveč rinejo v LJ misleč, kako se samo v LJ dela politika (oziroma pride do korita)... potem pa pravih ljudi ni...

xsrcx

Ker se v objemu moškega počutijo varneje.... :vragec: x;)x

jaz bom pa za jankovica, stoposto.

ker je sposoben in hocem moderno in sodobno LJ, ne pa kaka zapeta jetrca staromodna. x^x

zapeta jetrca staromodna x:px x:Dx x:Dx x:Dx

Kok fajn x:px

Ja, tud jaz za Jankovica...

Pravzaprav mi je vseeno tud, ce je Danica ( sam ne bo...)

Glavno, da nau Arhar x^x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

zapeta jetrca staromodna x:px x:Dx x:Dx x:Dx

Kok fajn x:px

Ja, tud jaz za Jankovica...

Pravzaprav mi je vseeno tud, ce je Danica ( sam ne bo...)

Glavno, da nau Arhar x^x

Hja čeprav je za Lj ogromno kandidatov, na koncu koncev še ne vem kako bom volil... Se strinjam, da Arharja definitivno ne... on pač ni primeren za župansko funkcijo in določeni ljudje ga le želijo "parkirati" na neko pozicijo, se ga le želijo znebit, da nebi kandidiral za kake druge funkcije...

Danica je tudi dokaj konfliktna oseba, ne pozabimo, da je pred leti sprla mestni svet... zakaj? mogoče, da je lahko počela stvari po svoje?...

Po eni strani je ZJ dokaj ugodna izbira (pač tip župana - premožen, dokazal neke sposobnosti, da zna dobro gospodarit..), pa imam spet pomisleke, ker če bo izvoljen bo šlo sigurno za konflikt na relaciji vlada RS:LJ, si predstavljate, da zapre ceste (recimo sez unim trapastim Gradtelom) okoli vladnih in ministrskih poslopij....

Vsi ti konflikti so sicer fini v smislu "kruha in iger" za rajo... samo napredka pa potem ni nikakršnega...

Danica je naredila kar nekaj dobrih stvari za Ljubljano. Nimam nič proti, če bo še! x:Dx Verjetno pa bo Jankovič! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

meni danica ni antipaticna (riba), sam naj se menja pac to, zakaj mamo folk, k se drzi kot klop vsega, ogabno je v bistvu to, ta neskoncna pozresna lakomnost po moci kao. x:Dx x:o)x

sto mandatov, ze cist komaj hodijo, pa se se oklepajo, lobirajo, ma, grauzh... :sick:

(*nima zveze z danico, ma zvezo z nategovanjem na teh funkcijah vseh silnih).

naj se spoka folk, da pridejo novi, da se osvezi, da laufajo zadeve, tko mamo pa skoz pocaste mlake nagrauzne. :xx!:

ZJ Cookie?

Za zmaga jelincica si torej? xDDx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

meni danica ni antipaticna (riba), sam naj se menja pac to, zakaj mamo folk, k se drzi kot klop vsega, ogabno je v bistvu to, ta neskoncna pozresna lakomnost po moci kao. x:Dx x:o)x

sto mandatov, ze cist komaj hodijo, pa se se oklepajo, lobirajo, ma, grauzh... :sick:

(*nima zveze z danico, ma zvezo z nategovanjem na teh funkcijah vseh silnih).

naj se spoka folk, da pridejo novi, da se osvezi, da laufajo zadeve, tko mamo pa skoz pocaste mlake nagrauzne. :xx!:

ZJ Cookie?

Za zmaga jelincica si torej? xDDx x:px

Jelinčič ne kandidira, njegov kandidat je Marjan Rekar inbetvin..... :vragec: x;)x

no, jaz se volitev vedno veselim.... iz enega in edinega razloga - na ene volitve zaslužim minimalno 10 jurčkov x:Dx

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

aja sem mislila da sem ga vidla med kandidati.

Nc najboljs da se jaz prijavim, kok bo huda pol LJ, kot amsterdam! x:px x:Dx xokx

VSE ZRIHTAM V NULO! xokx xyesx :vragec: x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pr nas tle dol na jugu države ni u pitanju, kdo bo izvoljen. Itak, da bo Popo, pa če grem volit al pa ne. Si je naredil velik renome s tem, kar je naredil za zunanjost Kopra, tako da... :o|o:

Saj OK... česar se loti, naredi. Se drži svoje poti in ne skrene ne levo ne desno. :palec:

Moti me edino to, ker ni kulturno osveščen... ampak dobro, ne more biti za vse. :vio:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...