aakhut 19. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2006 Heh, zanimiv, nič komenta na afero Rupar? Heh, ta prava stvar, Rupar in Direkt, saj ne veš kdo je hujš..... rupar je zhe u redupokazh mi enga poslanca al pa ministra iz prejshnje vlade k je odstopu... :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ja, saj. Ne štekam tega, nč ni narobe naredu, pa je vseen odstopu...... Ne bod naivn, je morau it. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ja, saj. Ne štekam tega, nč ni narobe naredu, pa je vseen odstopu...... Ne bod naivn, je morau it. tut che je moral it....je PRVI ki je shel zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ja, moram priznati, da je poudarjanje tega pametna taktika, ki mal zakriva vzroke, da je do tega sploh prišlo. Sicer pa se deloma tud strinjam in bi bilo zlo ok, da bi to bil vzorec za vse ostale politike v bodoče, ne glede iz katere stranke so..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ja, moram priznati, da je poudarjanje tega pametna taktika, ki mal zakriva vzroke, da je do tega sploh prišlo. Sicer pa se deloma tud strinjam in bi bilo zlo ok, da bi to bil vzorec za vse ostale politike v bodoče, ne glede iz katere stranke so..... no....upam, da se ga bomo dobro NALOKALI na teh LOKALNIH volitvah... ..... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Boš praznoval Jankovičevo zmago v lj al utapljal žalost? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 V bistvu se tokrat celo strinjam s tabo. In niti ne vem zakaj so ga prisilili k odstopu, mora neka finta še zadaj bit. Kar pa se pokvarjenih LDS-ovcev tiče, se tud strinjam (pa ne sam lds-ovcev), sam mi je čudn, da sedaj pa tko konstruktivno vsi med seboj delujejo. Pa nobene ovadbe od ne vem koliko od pred volitvami obljubljenih..... Politika je k...., ja. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Oh, glej ga, še en pravni strokovnjak. Zanimiv pa je, da tožilstvo ni vložilo zahteve za varstvo zakonitosti, ne Kar se tiče Ribičiča pa ne vem kako in kaj, pa me tud ne zanima, po resnic povedan, mam totih belo-rdečih preigravanj že na vrh glave. Pojma o pojmu nimaš. V pravosodju je v zadnjih 10 letih prišlo do popolne smene generacije, o komunizmu ve večina še skor sam iz bukev. Seveda si bi ga vsaka oblast rada podredila, samo srčno upam, da to nbeni ne bo uspelo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Dejstva tu so samo naslednja: - da sem zate glede prava dr. prof. - da si mirno lahko privoščim rečt (glede na to, da se del tvojih nakladanj in laži nanaša name) in za tem trdno stojim, da si lažnivec in nakladač, ki bi na vsak način rad oblatil sogovornika, ker mu drugače kot z lažmi in nakladanji ne moreš parirati- da se sam o konkretnih primerih lahko pogovarjam le, če poznam vse podatke, ne pa tvojih nakladanj.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2006 Sicer pa vidim, da sem Micku stopil na rep, ko sem razkril, da svojo titulo zlorablja za ščitenje LDSovskih svinjarij. to je tko al tko zhe skoz jasno... :xx!: :xx!: sicer ma pa isti image kokr un kurac LDS-ovski ...gluviĆ :xx!: :xx!: :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Belči, spet ti je sfalil. Zame je LDS stranka kot stranka, če bi bil njen član al privrženec ali simpatizer al karkol men ne pomeni nič slabega, tko kot tebi (in men) ne članstvo v NSi ipd. Različna pa vendar legitimna politična gledanja, ena enim bližje druga drugim. No, kaže, da je to razumet že preveč za tvoje možgančke, pozab.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 he he zarad teh volitev že dva dni pijem free kafetek , pa vsaj prinas je tko no da kandidati kar mal ž blamirajo s tem svojim početjem , nekateri so "tečni" ko driskaaaaaa. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Sveta inkvizicija bo dala svoj glas. Kaj bo lepšega kot to, da bo Opus dei spet naredil prestolnico katoliško, Cesarju kar je cesarjevega Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Eh sploh šu neb pa moj kolega kandidira. Sam očitno bo tko Mohor zmagov pr na u Kranju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pejprček 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Boš praznoval Jankovičevo zmago v lj al utapljal žalost? Aakhutu je (žal) Jankovič edini izbor, ki mu obljublja da bo lahko še naprej razsvetljeval LJ podzemlje (in se ukvarjal z najstnicami) Citiraj Luxury can be bought but class is a natural attitude Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Jst zadev ne spremljam. Kljub temu pa, cetudi bi zelel ali ne, ne morem mimo zelo ocitnega dejstva, da na vsakem koraku visijo nekaj metrski plakati, lesena stojala s plakati, in podoben oglasevalski materila, ki vsekakor ni poceni!Torej zal, lahko recem da mi s takim pocetjem nihce od oglasevanih ne vzbuja zaupanja, saj s tem, da nameni denar za 2 meterski plakat, zame ne upravlja s sredstvi ekonomicno. In ce ne upravlja s sredstvi ekonomicno, lahko predvidevam, da tudi z nasimi ne bo!Slisal sem, da so v prekmurju namesto za oglasevanje namenili denar za izgradnjo studenstskih domov (?)... - to se mi zdi pac edino pametno in vredno, da se nasa sredstva porablja za nas ljudi in ne za oglasevanje in propagiranje nekih miselnih sablon. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Eh sploh šu neb pa moj kolega kandidira. Sam očitno bo tko Mohor zmagov pr na u Kranju. Saj je edino prav A misliš da bo Perne kaj več naredil naj ta fura naprej Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 A imamo kakšnega primernega kandidata? Počul sem da tamau Arharjev Franci, zvesto sledi naukom ora et labora in cocina plena, pa da bojda tudi kakšno pokončno slovensko vižo zna ubrati..Prav ste počuli blagorodje. Od zgoraj imam direktivo, naj poskrbimo predvsem za cocina plena, ljudstvu pa bomo podelili modrost ora et labora. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Mick, ti si itak lažnivec, ti si to že dokazal. Si fanatični LDSovski jurišnik in to, da formalno nisi v stranki, ničesar ne spremeni. In še to. Ko si šimfal prejšnjo oprostilno razsodbo glede Ruparja, te ni nič motilo, da nimaš nobenih podatkov. Ko pa kaj pokritiziramo sodbe čez komunajzerje, se pa takoj usajaš... Pa sem dobil še eno tvojo nedoslednost, ki dokazuje, da si lažnivec. Belcebublaš neumnosti...... Fanatični jurišnik? Mene pač nihče ne bo prepričal, da si lahko župan plača sodne stroške v privatni zadevi iz občinskega proračuna Pa četudi se zgovarja, da so mu odvetniki rekli, da lahko, to zame ni opravičljivo in tudi ni možna zmota. Ali ti misliš, da se nekdo lahko zmoti in v zmoti plača svoje stroške iz proračuna? Takšno je pač moje mnenje. Podatki s katerimi sem razpolagal pa so bili podatki iz medijev, skladno s temi podatki sem tudi komentiral, menim, da so glede na enostavnost primera verjetno tudi ti zadostovali. Če so bili napačni ti podatki, je možna tudi napaka v mojmu razmišljanju, če so držali, vztrajam že pri podanem mišljenju. Enako bi mislil za kogarkoli pripadajočega katerikoli stranki. Kar tebi seveda ni doumljivo, sklepajoč po sebi, sploh revček ne moreš doumeti kaj ti govorim. Tudi o meni kot od tebe drugače misleči osebi sklepaš kar po sebi sodeč in tako so zate vsi, ki mislijo drugače od tebe lažnivci, komunjzari itd. itd. Tak pač si. Jaz pa čas zgubljam tu s teboj..... No, saj je hecno.... Sicer pa karkoli si že mislimo o posameznih odločitvah sodišč jih moramo spoštovati (ali osporavati s predvidenimi pravnimi sredstvi) in to velja za vse nas. Nikakvi so ti tvoji dokazi, vsako sodišče bi me na podlagi tvoje tožbe in s takimi dokazi - oprostilo. Po tvoje seveda, ker je lds-ovsko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Saj je edino prav A misliš da bo Perne kaj več naredil naj ta fura naprej Ja itak.Sej edin normaln.Sicer bom volu tega svojga kolega sam on itak nav zmagov ker je premlad.Drgča sm pa za mohorja.Un zmaj bajbji pa :xx!: ...sej edina k kandidira kot ženska...pa nimam nič prod njim sam grozna je :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Hihi, ti mene jeziš? Kaj se te pol cmeriš pa bentiš tolk, če sn pa jaz jezen? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Indigo, una je res smotana baba. Pa kake je zadnjič ven metala na soočenju :xx!: kao sam o zdravi prehrani, da hitra hrana kao ni god, ej u Pinkiju pa taka vrsta da morš eno uro čakat ej še mal pa bo volilni molk jaz tudi računam na velik glsov, sam če bodo razmišljal kao ker sem ženska, pol jao meni ha ha Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Ko bo molk, bo najbolj glasno! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Ah...dejte se tlele no Mene najbolj zanima za LJ, bolj ko premišljujem bolj se nagibam k Danici....vsekakor pa bolje Zoran, kot France :xx!: Do nedavnega sploh nisem vedela, da kandidira Jazbinšek V MB ne vem kaj se dogaja ( razen kar sem malce videla na POP TV ) in bi bila najbolj zadovoljna, če bi bil Petek Rupar... ....v Trzicu naj bo Sajovic... V Kranju ta, k je ze zdej Koper...Popoviča videt ne morem Itak pa...demokratična država, volitve...mi je popolnoma vseeno, kaj drugi skrajneži pravijo...vsak ima svoje... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Jaz pa ne volim sploh :xx!: Ne bom volil za ljudi, ki naj bi odločali o stvareh, ki se jih konkretno ne tičejo oz. z njimi nimajo dnevnega operavka. Recimo kaj dejansko keri koli bivsi Ljubljanski zupan ve o voznji z mestnim avtobusom, al pa o urbanizmu,... ?Taki naj pol odločajo o teh zadevah :xx!: Enako sranje je s politiki, pa recimo s tistimi k pisejo zakone sam zato, da jih pisejo, dejansko pa nimajo z njim nobenega opravka. Nej raj delajo kaj druzga Kob sej vse volitve propadle zarad premalega stevila volilcev za kako leto Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.