Skoči na vsebino

LOKALNE VOLITVE

aakhut

Recommended Posts

Koper...Popoviča videt ne morem :sick:

Pa še SDS ga podpira. :xx!:

Jaz pa ne volim sploh :xx!:

Kob sej vse volitve propadle zarad premalega stevila volilcev za kako leto xrolleyesx

Kaj pa vem... Nekoč sem tudi jaz tako mislil, a vse bolj ugotavljam, da s tem, ko ne volim, dam avtomatsko glas nezaželenemu (v glavnem tistemu, ki bo zmagal). Če že imam pravico volit, grem; potem bom lahko vsaj pizdil. Ker tisti, ki ne gre na volitve, nima kaj pizdit čez nikogar. x;)x

Possible—but highly unlikely.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 228
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona

jaz se veselim, kmalu vse skupaj mimo, da mi ne bo treba iti več mimo unih stojnic z govejo musko in Sašo Lendero "Metulj" in da ne bo več odvečnih letakov v nabiralnikih. pa da bojo na jumbo plakatih manekeni in manekenke v lepem spodnjem perilu, ne pa gubaste face. :o|o: vsak raje pogleda, kar je estetsko, čeprav fake.

volitve me ne zanimajo, ne nasedam raznim obljubam "500 evrov za vsakega novorojenca" in "Ljubljana je mesto z dovolj parkirnimi mesti". blablabla.

volitve me ne zanimajo, ne nasedam raznim obljubam "500 evrov za vsakega novorojenca" in "Ljubljana je mesto z dovolj parkirnimi mesti". blablabla.

Po svoje imaš prav. Vendar ko bo izvoljeni župan ali županja delal/a neumnosti, ga/jo ne boš smela kritizirati. x:Dx

Possible—but highly unlikely.

Sajovic v Tržiču x?x x?x pa dejte nehato no, se moj pes spizdi ko ga vid...... :xx!: x:o)x

V Trzicu, za moje pojme, ni enga pametnga kandidata! Mela sanso vse spoznat in se mi ne dopade ne en in ne drug.....

Drugace je pa tale politika ena sama svinjarija :xx!: Letos mickn sodelvala v tej zadevi za lokalne volitve in nisem mogla verjet kako se lahko v eni taki mali obcini kot je nasa dogajajo taksne svinjarije. Kaj se dogaja sele v LJ ali pa v MB..... svasta :xx!:

Uglaunm met mors zloooo dobre zivce, ce se ze spravis v kandidaturo za moje pojme x!x

Uspeh je drznim zagotovljen!

Kaj pa vem... Nekoč sem tudi jaz tako mislil, a vse bolj ugotavljam, da s tem, ko ne volim, dam avtomatsko glas nezaželenemu (v glavnem tistemu, ki bo zmagal). Če že imam pravico volit, grem; potem bom lahko vsaj pizdil. Ker tisti, ki ne gre na volitve, nima kaj pizdit čez nikogar. x;)x

In tako misli vsak, zato volitve obstanejo.

Jaz pa ne volim sploh :xx!:

Ne bom volil za ljudi, ki naj bi odločali o stvareh, ki se jih konkretno ne tičejo oz. z njimi nimajo dnevnega operavka.

Recimo kaj dejansko keri koli bivsi Ljubljanski zupan ve o voznji z mestnim avtobusom, al pa o urbanizmu,... ?

Taki naj pol odločajo o teh zadevah :xx!:

Enako sranje je s politiki, pa recimo s tistimi k pisejo zakone sam zato, da jih pisejo, dejansko pa nimajo z njim nobenega opravka. Nej raj delajo kaj druzga :o|o:

Kob sej vse volitve propadle zarad premalega stevila volilcev za kako leto xrolleyesx

Sva že dva, ki gojiva enake upe.

Če ma kdo denarja odveč vzamem.

Indigo, una je res smotana baba. Pa kake je zadnjič ven metala na soočenju :xx!:

kao sam o zdravi prehrani, da hitra hrana kao ni god, ej u Pinkiju pa taka vrsta da morš eno uro čakat x:Dx

ej še mal pa bo volilni molk x^x jaz tudi računam na velik glsov, sam če bodo razmišljal kao ker sem ženska, pol jao meni :vragec:

ha ha xsrcx

Ma ja.Mij šla že na ku..c pr reklamnih sporočilih pol sm pa itak gledov tut soočenje.Sploh un njen uvod:" mi vladajoča koalicija smo...bla bla :xx!: :xx!: :xx!: .....zmaj babji..doma naj moža mal aktivira ni že dovg dobila al kva

Guest sstane
Bobnar ne bit hud no x:Ix

Sem se prenaglila glede MB, ampak sej sem napisala, da ne vem x;)x

Popovič mi pa pač ne gre...nimam kaj.

x:Xx x:o)x

Kazen je trideset jurjev danes in jutri do 19h :xx!:

Pismu, sn se preselu pa pojma nimam kam volit it. :inocent: :o|o: Sicer pa še zdaj ne vem koga bom volil (vem koga ne bom x:px ), zgleda, da se bom odločil zadnji hip.....Na volitve seveda grem, imamo sistem kot ga pač imamo, kao demokracija, boljšega za1x ni, niti ga ni videti na vidiku, bom pač sodeloval vsaj micken v takem kot pač je..... x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx :palec:

No, mene ful meče, k mi je ratal vse kar sn si zamislu letos, pa si domišljam, da je obratn, da mi je vse jasn razn koga bom volil in kje je volišče xcivx .....seveda sam bluzim, itak. x:o)x :palec: Lako tebi.....pr nas bo verjetn drugi krog, pa neb rad da mi gre glas v maloro.....se sekiram, grrrr..... :o|o: x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sstane
Kdo je reku kaj o presenečenju? :inocent: Tud na splošn ni nbenih.....

Hahaha, ki si, aakhut....utaplja žalost x:o)x x8Dx Zdaj bo začel turbo vrtet :vragec: x:Dx

Kaj, če zdaj Emona kupi Mercator x:Dx

Čer banda "politična" x:Dx . Neki me zanima! Torej: sam sem predsednik vovlilne komisije in imamo na volišču skupaj 1553 volilcev. Imate kake informacije kok volilcev je po drugih voliščih.

hvala! x:px

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Neb reku, da ce ne gres volt das glas unmu k zmaga, sam ne bom se pa sel k Michael Moore z unim fikusom x:Dx

Pac izrazam svoje mnenje, da noben ni primeren. Torej lahko kritiziram tko unga k je bil izvoljen kot unga k ni bil x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...