Alan_New 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Koper...Popoviča videt ne morem Pa še SDS ga podpira. :xx!: Jaz pa ne volim sploh :xx!: Kob sej vse volitve propadle zarad premalega stevila volilcev za kako leto Kaj pa vem... Nekoč sem tudi jaz tako mislil, a vse bolj ugotavljam, da s tem, ko ne volim, dam avtomatsko glas nezaželenemu (v glavnem tistemu, ki bo zmagal). Če že imam pravico volit, grem; potem bom lahko vsaj pizdil. Ker tisti, ki ne gre na volitve, nima kaj pizdit čez nikogar. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 jaz se veselim, kmalu vse skupaj mimo, da mi ne bo treba iti več mimo unih stojnic z govejo musko in Sašo Lendero "Metulj" in da ne bo več odvečnih letakov v nabiralnikih. pa da bojo na jumbo plakatih manekeni in manekenke v lepem spodnjem perilu, ne pa gubaste face. vsak raje pogleda, kar je estetsko, čeprav fake.volitve me ne zanimajo, ne nasedam raznim obljubam "500 evrov za vsakega novorojenca" in "Ljubljana je mesto z dovolj parkirnimi mesti". blablabla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 volitve me ne zanimajo, ne nasedam raznim obljubam "500 evrov za vsakega novorojenca" in "Ljubljana je mesto z dovolj parkirnimi mesti". blablabla.Po svoje imaš prav. Vendar ko bo izvoljeni župan ali županja delal/a neumnosti, ga/jo ne boš smela kritizirati. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Sajovic v Tržiču pa dejte nehato no, se moj pes spizdi ko ga vid...... :xx!: V Trzicu, za moje pojme, ni enga pametnga kandidata! Mela sanso vse spoznat in se mi ne dopade ne en in ne drug..... Drugace je pa tale politika ena sama svinjarija :xx!: Letos mickn sodelvala v tej zadevi za lokalne volitve in nisem mogla verjet kako se lahko v eni taki mali obcini kot je nasa dogajajo taksne svinjarije. Kaj se dogaja sele v LJ ali pa v MB..... svasta :xx!: Uglaunm met mors zloooo dobre zivce, ce se ze spravis v kandidaturo za moje pojme x!x Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Kaj pa vem... Nekoč sem tudi jaz tako mislil, a vse bolj ugotavljam, da s tem, ko ne volim, dam avtomatsko glas nezaželenemu (v glavnem tistemu, ki bo zmagal). Če že imam pravico volit, grem; potem bom lahko vsaj pizdil. Ker tisti, ki ne gre na volitve, nima kaj pizdit čez nikogar. In tako misli vsak, zato volitve obstanejo. Jaz pa ne volim sploh :xx!: Ne bom volil za ljudi, ki naj bi odločali o stvareh, ki se jih konkretno ne tičejo oz. z njimi nimajo dnevnega operavka. Recimo kaj dejansko keri koli bivsi Ljubljanski zupan ve o voznji z mestnim avtobusom, al pa o urbanizmu,... ?Taki naj pol odločajo o teh zadevah :xx!: Enako sranje je s politiki, pa recimo s tistimi k pisejo zakone sam zato, da jih pisejo, dejansko pa nimajo z njim nobenega opravka. Nej raj delajo kaj druzga Kob sej vse volitve propadle zarad premalega stevila volilcev za kako leto Sva že dva, ki gojiva enake upe. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Sajovic v Tržiču pa dejte nehato no, se moj pes spizdi ko ga vid...... :xx!: To psi ponavadi delajo pred veterinarji ja. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Indigo, una je res smotana baba. Pa kake je zadnjič ven metala na soočenju :xx!: kao sam o zdravi prehrani, da hitra hrana kao ni god, ej u Pinkiju pa taka vrsta da morš eno uro čakat ej še mal pa bo volilni molk jaz tudi računam na velik glsov, sam če bodo razmišljal kao ker sem ženska, pol jao meni ha ha Ma ja.Mij šla že na ku..c pr reklamnih sporočilih pol sm pa itak gledov tut soočenje.Sploh un njen uvod:" mi vladajoča koalicija smo...bla bla :xx!: :xx!: :xx!: .....zmaj babji..doma naj moža mal aktivira ni že dovg dobila al kva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 naj me deset kur brcne, audente to se ti režiš s plakatov....bemu kake mi lajtnge Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 naj me deset kur brcne, audente to se ti režiš s plakatov....bemu kake mi lajtnge Kje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Bobnar ne bit hud no Sem se prenaglila glede MB, ampak sej sem napisala, da ne vem Popovič mi pa pač ne gre...nimam kaj. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Bobnar ne bit hud no Sem se prenaglila glede MB, ampak sej sem napisala, da ne vem Popovič mi pa pač ne gre...nimam kaj. Kazen je trideset jurjev danes in jutri do 19h :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Šuuuuššš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Pismu, sn se preselu pa pojma nimam kam volit it. Sicer pa še zdaj ne vem koga bom volil (vem koga ne bom ), zgleda, da se bom odločil zadnji hip.....Na volitve seveda grem, imamo sistem kot ga pač imamo, kao demokracija, boljšega za1x ni, niti ga ni videti na vidiku, bom pač sodeloval vsaj micken v takem kot pač je..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 jst pa vem kje je volišče in koga vsaj ena reč, ki mi je kristalno jasna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 No, mene ful meče, k mi je ratal vse kar sn si zamislu letos, pa si domišljam, da je obratn, da mi je vse jasn razn koga bom volil in kje je volišče .....seveda sam bluzim, itak. Lako tebi.....pr nas bo verjetn drugi krog, pa neb rad da mi gre glas v maloro.....se sekiram, grrrr..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Heh, me pa prav zanimajo izzidi, no......še posebej v mb in lj.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Kaj to slišm? Jankovič rasturu v lj...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Kdo je reku kaj o presenečenju? Tud na splošn ni nbenih..... Hahaha, ki si, aakhut....utaplja žalost Zdaj bo začel turbo vrtet Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Kdo je reku kaj o presenečenju? Tud na splošn ni nbenih..... Hahaha, ki si, aakhut....utaplja žalost Zdaj bo začel turbo vrtet Kaj, če zdaj Emona kupi Mercator Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Čer banda "politična" . Neki me zanima! Torej: sam sem predsednik vovlilne komisije in imamo na volišču skupaj 1553 volilcev. Imate kake informacije kok volilcev je po drugih voliščih. hvala! Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ja vem za eno volisce, kjer jih je blo 1100.... upam, da ti zdej to kej pomaga Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 a pol smo zmagal, cefurji? TO! spet se bom lohk kopala na shpizzi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Kaj pa vem... Nekoč sem tudi jaz tako mislil, a vse bolj ugotavljam, da s tem, ko ne volim, dam avtomatsko glas nezaželenemu (v glavnem tistemu, ki bo zmagal). Če že imam pravico volit, grem; potem bom lahko vsaj pizdil. Ker tisti, ki ne gre na volitve, nima kaj pizdit čez nikogar. Neb reku, da ce ne gres volt das glas unmu k zmaga, sam ne bom se pa sel k Michael Moore z unim fikusom Pac izrazam svoje mnenje, da noben ni primeren. Torej lahko kritiziram tko unga k je bil izvoljen kot unga k ni bil Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Same teorije zarote Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Same teorije zarote E pa svi što gube se žale, to je poznata stvar...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.