Onix 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Levica se je spet odločila hoditi na volitve in voliti in to nekaterim sploh ni všeč Itak ni neke leve stranke, ki bi lahko pritegnila večino se pa vidi da so se volilci zelo hitro naveličali desnice policijske ure in omejitve res niso neka predvolilna propaganda v svobodni demokraciji Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 SDS podpira dobre župane. In prav zabavno je gledati, ko vam gre v nos.Popovič je pa čisto v redu.Hja, podpira (meddrugimi) človeka, ki drvi na avtocesti preko 200 km/h, ker je otročje tekmoval z enim drugim, zapravil milijone za palme s talnim ogrevanjem, da revice pozimi ne zmrznejo, in morda še kakšno naumnost. Kar je naredil dobrega, mu sicer priznam, a mi ni všeč, da je župan. Upam, da res ne zapravlja, kot nekateri pravijo, ker so bo to močno poznalo čez nekaj let. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Belcebub, ko bi ti vedel, kako zabaven si šele ti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Zdej al so Slovencje postal strpn narod, al so pa dejansko že v manjšini na rodni grudi Nič od tega, pač pa je v občinah zmagal kapitalizem in na naslednjih volitvah se bo to zgodilo tudi z državo.Dobila bo lastnika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Meni pa se zdi, da je takšen volilni rezultat v lj v veliki meri reakcija folka na vladino skinitev Jankoviča iz Merkatorja. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Meni pa se zdi, da je takšen volilni rezultat v lj v veliki meri reakcija folka na vladino skinitev Jankoviča iz Merkatorja. ne vem, če je sam to, mogoče je pa tudi športni lobi močnejši , kot bi nekateri hoteli priznati Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 varnost je tista, ki je ljudje zelijo najbolj. in ce imajo soseda (merkator), ki je zrasel kot gobe po dezu, se ljudje pac pocutijo bolj varne. iluzija, kjer denar pomeni varnost. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Men je najbolj hecen Rupar in njegov EGO Kako mu privoščim, da izgubi.Ker je toooolk naredu za Tržič...ja itak, zadnjih par mesecev mandata Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ne vem, če je sam to, mogoče je pa tudi športni lobi močnejši , kot bi nekateri hoteli priznati Saj nisem rekel, da sam tist, "v veliki meri" se mi tako zdi......No, tega pa nisem pomislil, zna bit tudi to....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 :xx!: :xx!: :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Ljdje še vedno očitno ljubijo "barabe" in ljudi z karizmo. Meni pa se zdi, da je takšen volilni rezultat v lj v veliki meri reakcija folka na vladino skinitev Jankoviča iz Merkatorja. Bi se kar strinjala Mick s tabo. Ko so ga skinili, se je ljudem zasmilil, kao tako uspešnega je nova vlada odrezala, ker jim ni po godu.Nevem, a se da mesto vodit tako kot podjetje?In zanimivo, da je njegova lista dobila tolk podpore?In Magnifico včeraj, saj še ene pametne izjave ni sestavil Men je najbolj hecen Rupar in njegov EGO Kako mu privoščim, da izgubi.Ker je toooolk naredu za Tržič...ja itak, zadnjih par mesecev mandata A si poslušala Tržičane? Ga podpirajo, ker mu je kao vse podtaknjeno? In izjave soproge, da ga ljubi in da mu zaupa Hudo. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 In Magnifico včeraj, saj še ene pametne izjave ni sestavil Ko smo pri pametnih izjavah, malo sem včeraj poslušal komentarje, pa je en tip od mladine rekel, da Arhar ni imel šans, ker je premalo fotogeničen.Če sem prav slišal. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Tale trziska juha bo se kako zanimiva..... hehe me prav zanima, kaj bosta Sajovic in Rupar pocela te 3 tedne, da si bosta pridobila volilce na svojo stran Samo je pa vseeno zelooo zanimivo, da je Rupar se vedno dobil toliko glasov?! Da je v Ljubljani zmagal Janković mi ni jasno, ker mi pac ne gre skupaj, da lahko glavno mesto SLOVENIJE vodi nek ć (pa mimogrede nisem nacionalistka!) A: Oi iz kje pa si ti?B: iz LjA: Caki, kdo je ze vas zupan?B: Zoran JankovićA: Ja a ni Lj v SlovenijiB: Ja je ja..... Mal hudobna, ampak vseen! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Ko smo pri pametnih izjavah, malo sem včeraj poslušal komentarje, pa je en tip od mladine rekel, da Arhar ni imel šans, ker je premalo fotogeničen.Če sem prav slišal. In veliko resnice je v tej izjavi tip ni karizma tip ni "faca"...........je strokovnjak Magnifico ne ve, kak program predstavljajo in podpirajo. in nimam nič ne proti enemu in ne proti drugemu vse je volja ljudstva (ovc) Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 magnifico je itaq chefur... :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Tale trziska juha bo se kako zanimiva..... hehe me prav zanima, kaj bosta Sajovic in Rupar pocela te 3 tedne, da si bosta pridobila volilce na svojo stran Samo je pa vseeno zelooo zanimivo, da je Rupar se vedno dobil toliko glasov?! Ja kaj, Rupar tisto kar zna nategoval volivce tak kot svoje ljubice z jezikom, šarmom in nevem še s čim magnifico je itaq chefur... :xx!: zlomk...tralala :xx!: aja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Ja kaj, Rupar tisto kar zna nategoval volivce tak kot svoje ljubice z jezikom, šarmom in nevem še s čim :xx!: aja tudi Sajovic je baje sarmer, Vendar on je zvest svoji zeni (to je mocno povdarjal na soocenjih ),..... mogoe pa trzic pada na to kaj pa ves? bomo kmal vidl To bo se zanimivo Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Ja, sam če je Rupar šarmanten sn jaz Alain Delon No, pismo, on je pravi model za uspeh pr ženskah, bl z njimi grdo ravna, bolj jim je všeč.....dečki, vzamte si ga za vzor, to je recept za uspeh. Da je v Ljubljani zmagal Janković mi ni jasno, ker mi pac ne gre skupaj, da lahko glavno mesto SLOVENIJE vodi nek ć (pa mimogrede nisem nacionalistka!)Men pa to ne igra nobene vloge. Edino kar mora bit je državljan Slovenije. Poglej na primer notranjega ministra, je hrvat..... Pa še kar takih primerov je pri nas in po svetu. Čist nepomembno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Sarmanten ni niti Rupar niti Sajovic!!!!! Fantje, ne poslusajte Micka ker s tisto izjavo ni mislil resno Heh.... Jankovića bodo pomojem v roku enga leta itaq zaprl! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 In veliko resnice je v tej izjavi tip ni karizma tip ni "faca"...........je strokovnjak Vem samo to, da mi njegov fris bolj spada v kakšen dvorec v transilvaniji, na katerem skupaj z ženo Hebrido, sinom Dolitianom in hčero Luciido južina pasta de la toono. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Fantje, ne poslusajte Micka ker s tisto izjavo ni mislil resno Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Mick, najbolje, da se prestaviš v Ljubljano, ona dva tvoja kandidata sploh nista samostojna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ja, pa res. Pa sploh nimam izbire prave, desne bom volil tko al tko..... No, sn se že odloču, nisn meu posebnih blemov pri tem.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Vem samo to, da mi njegov fris bolj spada v kakšen dvorec v transilvaniji, na katerem skupaj z ženo Hebrido, sinom Dolitianom in hčero Luciido južina pasta de la toono. Ja šarmer res ni menda je pošten Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.