Skoči na vsebino

LOKALNE VOLITVE

aakhut

Recommended Posts

Levica se je spet odločila hoditi na volitve in voliti x:)x in to nekaterim sploh ni všeč

Itak ni neke leve stranke, ki bi lahko pritegnila večino xnckrivx se pa vidi da so se volilci zelo hitro naveličali desnice xrolleyesx policijske ure in omejitve res niso neka predvolilna propaganda v svobodni demokraciji

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 228
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

SDS podpira dobre župane. In prav zabavno je gledati, ko vam gre v nos.
Popovič je pa čisto v redu.

Hja, podpira (meddrugimi) človeka, ki drvi na avtocesti preko 200 km/h, ker je otročje tekmoval z enim drugim, zapravil milijone za palme s talnim ogrevanjem, da revice pozimi ne zmrznejo, in morda še kakšno naumnost. Kar je naredil dobrega, mu sicer priznam, a mi ni všeč, da je župan. Upam, da res ne zapravlja, kot nekateri pravijo, ker so bo to močno poznalo čez nekaj let.

Possible—but highly unlikely.

Guest sstane
Zdej al so Slovencje postal strpn narod, al so pa dejansko že v manjšini na rodni grudi xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Nič od tega, pač pa je v občinah zmagal kapitalizem in na naslednjih volitvah se bo to zgodilo tudi z državo.

Dobila bo lastnika x;)x

Meni pa se zdi, da je takšen volilni rezultat v lj v veliki meri reakcija folka na vladino skinitev Jankoviča iz Merkatorja. :inocent: x;)x

:inocent: ne vem, če je sam to, mogoče je pa tudi športni lobi močnejši x^x, kot bi nekateri hoteli priznati x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

:inocent: ne vem, če je sam to, mogoče je pa tudi športni lobi močnejši x^x, kot bi nekateri hoteli priznati x;)x

Saj nisem rekel, da sam tist, "v veliki meri" se mi tako zdi......No, tega pa nisem pomislil, zna bit tudi to.......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ljdje še vedno očitno ljubijo "barabe" x:Dx in ljudi z karizmo.

Meni pa se zdi, da je takšen volilni rezultat v lj v veliki meri reakcija folka na vladino skinitev Jankoviča iz Merkatorja. :inocent: x;)x

Bi se kar strinjala Mick s tabo. Ko so ga skinili, se je ljudem zasmilil, kao tako uspešnega je nova vlada odrezala, ker jim ni po godu.

Nevem, a se da mesto vodit tako kot podjetje?

In zanimivo, da je njegova lista dobila tolk podpore?

In Magnifico včeraj, saj še ene pametne izjave ni sestavil x:Dx

Men je najbolj hecen Rupar in njegov EGO x:o)x

Kako mu privoščim, da izgubi.

Ker je toooolk naredu za Tržič...ja itak, zadnjih par mesecev mandata x:o)x

A si poslušala Tržičane? Ga podpirajo, ker mu je kao vse podtaknjeno? In izjave soproge, da ga ljubi in da mu zaupa x:Dx x:Dx x:Dx

Hudo. x;)x

In Magnifico včeraj, saj še ene pametne izjave ni sestavil x:Dx

Ko smo pri pametnih izjavah, malo sem včeraj poslušal komentarje, pa je en tip od mladine rekel, da Arhar ni imel šans, ker je premalo fotogeničen.

Če sem prav slišal.

Če ma kdo denarja odveč vzamem.

Tale trziska juha bo se kako zanimiva..... hehe me prav zanima, kaj bosta Sajovic in Rupar pocela te 3 tedne, da si bosta pridobila volilce na svojo stran :D

Samo je pa vseeno zelooo zanimivo, da je Rupar se vedno dobil toliko glasov?!

Da je v Ljubljani zmagal Janković mi ni jasno, ker mi pac ne gre skupaj, da lahko glavno mesto SLOVENIJE vodi nek ć (pa mimogrede nisem nacionalistka!)

A: Oi iz kje pa si ti?

B: iz Lj

A: Caki, kdo je ze vas zupan?

B: Zoran Janković

A: Ja a ni Lj v Sloveniji

B: Ja je ja..... x:o)x x8Dx

Mal hudobna, ampak vseen!

Uspeh je drznim zagotovljen!

Ko smo pri pametnih izjavah, malo sem včeraj poslušal komentarje, pa je en tip od mladine rekel, da Arhar ni imel šans, ker je premalo fotogeničen.

Če sem prav slišal.

In veliko resnice je v tej izjavi x:Dx tip ni karizma tip ni "faca"...........je strokovnjak x^x

Magnifico ne ve, kak program predstavljajo in podpirajo. x:)x in nimam nič ne proti enemu in ne proti drugemu x:px vse je volja ljudstva (ovc) :sori:

Tale trziska juha bo se kako zanimiva..... hehe me prav zanima, kaj bosta Sajovic in Rupar pocela te 3 tedne, da si bosta pridobila volilce na svojo stran :D

Samo je pa vseeno zelooo zanimivo, da je Rupar se vedno dobil toliko glasov?!

Ja kaj, Rupar tisto kar zna x:px nategoval volivce tak kot svoje ljubice x:Dx

z jezikom, šarmom in nevem še s čim x:Ix

:vragec:

magnifico je itaq chefur... :xx!:

zlomk...tralala

:xx!: aja x:Dx

Ja kaj, Rupar tisto kar zna x:px nategoval volivce tak kot svoje ljubice x:Dx

z jezikom, šarmom in nevem še s čim x:Ix

:xx!: aja x:Dx

tudi Sajovic je baje sarmer, Vendar on je zvest svoji zeni (to je mocno povdarjal na soocenjih x:Dx ),..... mogoe pa trzic pada na to kaj pa ves? bomo kmal vidl :D

To bo se zanimivo x:Dx :vragec:

Ja, sam če je Rupar šarmanten sn jaz Alain Delon x:px x:Dx No, pismo, on je pravi model za uspeh pr ženskah, bl z njimi grdo ravna, bolj jim je všeč.....dečki, vzamte si ga za vzor, to je recept za uspeh. :vragec: xDDx

Da je v Ljubljani zmagal Janković mi ni jasno, ker mi pac ne gre skupaj, da lahko glavno mesto SLOVENIJE vodi nek ć (pa mimogrede nisem nacionalistka!)

Men pa to ne igra nobene vloge. Edino kar mora bit je državljan Slovenije. Poglej na primer notranjega ministra, je hrvat..... x;)x Pa še kar takih primerov je pri nas in po svetu. Čist nepomembno.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Sarmanten ni niti Rupar niti Sajovic!!!!! Fantje, ne poslusajte Micka ker s tisto izjavo ni mislil resno x:Dx

Heh.... Jankovića bodo pomojem v roku enga leta itaq zaprl! xrolleyesx

In veliko resnice je v tej izjavi x:Dx tip ni karizma tip ni "faca"...........je strokovnjak x^x

Vem samo to, da mi njegov fris bolj spada v kakšen dvorec v transilvaniji, na katerem skupaj z ženo Hebrido, sinom Dolitianom in hčero Luciido južina pasta de la toono.

Če ma kdo denarja odveč vzamem.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...