anarhist 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 No, ugibam, ako ste si vzeli cajt za volitve, ni vrag da nebi obvarovali testnih živalic vsega hudega s tremi kliki, to lahko storite v Voščila Sporočila Vabila, tema Rešimo primate.Vsi lepo glasujte, jaz bom pa nehal to pisat ker mi je slabo od enih in istih stavkov. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 a ne, kako fajn, da je pa zdaj čist drugače, noben nobenemu ne drži štange...in nobeni lobiji ne delujejo... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Ce so prsli vsi iz merkatorja volit jankovicu vprid, ni cudn da je zmagu.. glede na to, da merkator stacune ze na vsakem voglu najdes. kar se tice nacionalisticnih izjav, nacionalne nestrpnosti ipd... pa je se toliko boljsi razlog da je zmagal! Konec koncev je skrajni cas, da se nacionalna nestrpnost v tem novem stoletju pozabi. Glede na to, da je toliko vec pomembnejsih problemov, milsim, da so taksni ocitki vsekakor odvec. vsekakor pa bomo videli kaj prineso jankoviceva dejanja v naslednjih 4 letih morda se je vredno spomniti tudi tega, de imeti denar se ne pomeni biti srecen in zdrav! vprasanje zakaj je bil g. jankovic izvoljen za zupana morda niso jasno odgovorjena. ALi je to refleksija prestrasene druzbe, ki v sili isce varnost s kopicenjem materialnih dobrin ali kot pravite neka gesta naroda zaradi odstavitve jankovica s poziciej vodstva merkatorja (kar osebno dvomim, da je res)... ali ap je enostavno nasa druzba resnicno usmerjena oredvsem v to, kaj in predvsem koliko vec bomo nabrali v materilnih dobrinah!?Vprasanje je le, ali kratkorocni ekonomski vzpon pomeni tudi dolgorocnega in kaksne posledica ima na druge pomembno smeri bivanja (ekologija, zdravje, prehrana, izobrazevanje, kulturni in osebni razvoj ...).malce razmisljam pac... --- ta slika k jo je strelka prpopala se mi zdi da prou pase sem .. sicer pa, ce pogledamo kaj ta dva pocneta.. borita se... ali ob tem pocenta kaj pametneag za narodov blagor? NE! ali pocneta kaj v nasprotju narodnega blagor? DA! trosita sredstva, denar, cas, energijo ipd kakor tudi strank in njihovih clanov. Poneumljata ljudi s plakati na vsakem koraku, pereta mozgane ljudstvu, preusmerjata pozornsot ljudi iz pomembnjesih stvari kot so volitve, etc... so, I'm asking myself: What the point is? http://www.chilipepper.de/pictures/div/garfield.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Pred nami je drugi krok volitev... V mb podpora raste kanglerju.... , vendar je izid težko napovedati, zdaj gre za kupčkanja v ozadju... Sovič SD, daje podporu Pivcu, ki je samostojni kandidat ...v ozadju se sliši, da gre za Sovičevo novo službo... Dobila pa tudi info, da se SDS mal umika v ozadje pri podpori pivca, ljudje imajo rajši "neodvisne kandidate"...in mu toliko kot koristi, podpora SDS tudi škodi...če bi bilo drugače, bi že v prvem krogu dobil... jeb*...da mam možnost izbirat sam med tema dvema, ne vem, kateri je slabši... AUER pa prodaja svoje glasove za poplačilo stroškov volilne kampanije...faca, kdo da več, bo dobil te glasove... ... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Prav neverjetno je kako zanič kandidata imamo v MB. Eden hujš od drugega.........obup. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Pri nas pa drek. Pa drek na palci.Zdaj pa si ga vedi...In itak ni bilo nekih kandidatov... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Prav neverjetno je kako zanič kandidata imamo v MB. Eden hujš od drugega.........obup. Kaj pa, če bo točno na pol, boste žrebali, ali bosta kar oba, kolektivno volontersko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 No pa ste/so si trzicani pridelali novega zupana. Ki mu je koncno uspelo zasesti se zupanski prestol..... :xx!: no ja sicer slabi kot je blo bo ze tezko, ampak prow bols pa tud ne vrjamem da bo Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Mi smo tud meli žlahtni izbor...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Čeprav ne hodim na volitve...si želim, da zmaga Tomislav Klokočovnik ! Dovolj rdečih, nič več denarja v lj. ! STOP Breda Pečan !! Upajmo na bolje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Mi smo tud meli žlahtni izbor...... Zdaj ste pa ljudski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Mi smo tud meli žlahtni izbor...... hehe verjetno jagodni a? kriza.... kaj ce bi zbojkotirali volitve? a kdo bi bil potem zupan? a bi sli pol vsi kandidati se 1x v 3. krog? kaj se zgodi potem?? kaksna vprasanja so se mi ob misli na trziske kandidate porajala :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Čeprav ne hodim na volitve...si želim, da zmaga Tomislav Klokočovnik ! Dovolj rdečih, nič več denarja v lj. ! STOP Breda Pečan !! Upajmo na bolje IZOLA Breda Pečan SOCIALNI DEMOKRATI 61,21 % 3,67 % Tomislav Klokočovnik IZOLA JE NAŠA 38,79 % Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 hehe verjetno jagodni a? kriza.... kaj ce bi zbojkotirali volitve? a kdo bi bil potem zupan? a bi sli pol vsi kandidati se 1x v 3. krog? kaj se zgodi potem?? kaksna vprasanja so se mi ob misli na trziske kandidate porajala :xx!:ja, tega smo rabl, da se mal potolažmo....... ja nč ne pomaga bojkot, dokler je demokracija, ki pa se realizira skoz volitve, najboljš znan sistem. Tudi sam ne vem za boljšega. Torej....je treba volit. Sicer pa tudi s tem, ko ne greš volit po svoje soodločaš, izražaš svoje mnenje, to je tudi res.... Pr nas pa je zgleda Kangler zmagau..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 IZOLA Breda Pečan SOCIALNI DEMOKRATI 61,21 % 3,67 % Tomislav Klokočovnik IZOLA JE NAŠA 38,79 %Kaj to pomeni ? Da je spet zmagala viještica ?! :xx!: Kupi kdo moje stanovanje 100m od svetilnika oz. plaže ? Selim se iz Izole !!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Kaj to pomeni ? Da je spet zmagala viještica ?! :xx!: Kupi kdo moje stanovanje 100m od svetilnika oz. plaže ? Selim se iz Izole !!! Tak je rezultat po 3,6% preštetih glasov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Evo ti frišne novice...! V Izoli in Piranu je danes potekal drugi krog volitev za župana oziroma bitka za obstoj Socialnimh Demokratov. V obeh občinah je kljub slabemu vremenu na volišče prišlo manj volilnih upravičencev kot ob prvem glasovanju. V Piranu je svoj glas oddalo slabih 4% upravičencev manj (51,50 % od 14.971). V Izoli, kjer je bil predvolilni boj še bolj medijsko razvnet, pa samo 6.330 upravičencev, kar je približno 10% manj. V Izoli so do sedaj prešteli le 8,34 % in trenutno za 15 glasov vodi Tomislav Klokočovnik. V Piranu so prešteli že večino glasov (82,22 %). 56,19 % volivcev je svoj glas zaupalo Tomažu Gantarju.Štetje lahko spremjate na * Izol : http://volitve.gov.si/lv2006/rezultati/obcina_izola.html * Piran : http://volitve.gov.si/lv2006/rezultati/obcina_piran.html Zmaga bo vsekakor od Klokočovnika !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Zmaga bo vsekakor od Klokočovnika !! Nekam počasi štejete pri vas, čigava je komisija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Pismo ha, na lokalnih volitvah v manjših krajih pa res lahko odloči vsak glas, baje je v več krajih po 10 in manj glasov razlike.... Hahaha, del Ruparjevega odgovora na vprašanje zakaj je zgubu: mediji so izkoristili nekatere moje napake. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 ...mi prav po gsm frend z morja......mi smo pa že čist lopovičevi.....čigavi .......ja folk v hecu kliče Popoviča Lopovič.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Evo ti frišne novice...!Zmaga bo vsekakor od Klokočovnika !! Po preštetju glasov poslanih po pošti Pečanova zmagala za dva glasa.... No, zdej bodo pa štel k zmešani haha Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 mi tle v izoli se še zdaj ne vemo za koga odločit... če spremljaste poročila... 2 podpisala za bredo ki sta v komi...baje je popovič nekaj ljudi iz kopra dal v izolo,da volijo klokočovnika..ma svašta se dogaja.... hehe... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Kake majo No, saj pravm, zdej se bo pa štel pa štel...... še dober, da je "samo" okol 10ooo ljudi volilo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Jst sem pa za Kranj zadovoljna , da je Bogataj izgubil. Ker sem se preselila sem 2 leti nazaj in je Kranj ene 15 let za Ljubljano :xx!: , tako da očitno nekdo nečesa ne počne oz. bi lahko počel bolje. Zdaj bomo pa videli Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Vsi smo ene 15 let za Ljubljano......če imamo srečo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.