Marsa 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/39/"][b]Napoved za 39. teden[/b][/url] - [b]24. september - 1. oktober 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Marsa hvala Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 [color="#3366FF"] v tem tednu bo že tako ali tako oteženo naše čiščenje in presnavljanje, k temu pa bomo pripomogli tudi sami, ker bomo, kot nalašč, čutili potrebo po (pre)močnih in (pre)bogatih jedeh in bomo vnašali vase številne nezdrave in škodljive snovi, hlastni, nezadovoljni in nenasitni, kot bomo. .....Zaradi nepopolnega čiščenja bo tako več prebavnih motenj, glavobolov in drugih težav, vključno z nabiranjem vode v organizmu, zabuhlostjo ipd., pogostejše bodo težave z mehurjem, ledvicami in jetri in pravzaprav bodo občutljivejši vsi notranji organi.[/color] drži... Marsa, hvala za napoved Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Tenk ju. Pridna. Sm prebrala. Sm se odločila, da si bom selektivno izbrala tist, k mi je všeč in si sam to zapomnla, tko, da vem, da bo ta teden minil v znamenju prijetnih srečanj v dvoje, kjer bom spolno nenasitna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Marsa, hvala , si res pohvalno pridna ... hmmm, mozak nam bo delal pospeseno, meni ze itaq dela 100 na uro, pol me bo pa razgnalo ... ja risat bi se blo treba spravit... samo se mi zdi, da bom prej prisla v penzijo, pa se bom lahko pol v svojem ateljeju posvecala risanju ... bom pa kako drugace ustvarjalna ... Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Prepirov in podobnih zadev je bilo že pretekli teden toliko, da ta teden ta del preskočim Ostalo pa je kar luškano ... neptun, saturn, sonce http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2006 Avtor Prijavi Deli 25. september 2006 ahoj punce! ugante kaj delam - zajtrk jem! halo! drugac sem pa brala do ne vem kdaj, pa se zjutraj 1x zbudim in pomislim o-ouch in pol prec yessss! , k sem pozabla da sem dokrajchila napoved. se dobr. vse mi gre na jetra, zabuhla sem, vse, tko da zame ful drzi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Dober tek. Ej, Marsa, jst sm mela ful ogabne sanje dons. A je tud kej to v napovedi? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Energije bodo tako v tem tednu nemirne in napete; veliko bo prepiranja, argumentiranja, joka in celo histerije. Naše želje bodo povečane, prav tako naša pričakovanja, hlastni bomo, vznemirjeni, razdražljivi in nenasitni, nenehno se nam bo zdelo, da nam nečesa manjka [color="#6633FF"]Ja itak...začel se je že tko Marsa [/color] http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 [quote]Zaradi nepopolnega čiščenja bo tako več [color="#FF0000"]prebavnih motenj[/color], glavobolov in drugih težav, vključno z [color="#FF0000"]nabiranjem vode v organizmu[/color], zabuhlostjo ipd., pogostejše bodo [color="#FF0000"]težave z mehurjem, ledvicami[/color] in jetri in pravzaprav bodo občutljivejši vsi notranji organi. Močni telesni (in čustveni) odzivi, [color="#FF0000"]hlastno in oteženo dihanje[/color], povišan pritisk, [color="#FF0000"]prehiter ali neenakomeren srčni utrip[/color] (in tudi druge težave s srcem oz. na predelu srčne čakre), potenje, [color="#FF0000"]vznemirjenost in nervoza, razburjenje[/color].... tudi vse takšne težave bodo zdaj pogostejše.[/quote] nalašč zame. najbolje, da jem čimveč lahke hrane in se izogibam mastni, težki, začinjeni hrani. in čimveč ven v naravo, na zrak. hvalabogu, da grem domov, tam je vsaj mir ... in ni vzrokov za razburjenje, če sem pridna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 [color="#FF9966"]Energije bodo tako v tem tednu nemirne in napete; veliko bo prepiranja, argumentiranja, joka in celo histerije. Naše želje bodo povečane, prav tako naša pričakovanja, hlastni bomo, vznemirjeni, razdražljivi in nenasitni, nenehno se nam bo zdelo, da nam nečesa manjka, pa bomo tako[/color] [i]največkrat posegali po hrani.[/i] [b]Joj [/b] [color="#FF6666"]Več poudarka bomo dajali spolnosti in tudi tu bomo nenasitni in zahtevni.[/color] no,bom vsaj mal kalorij pokurla Ja no spet težek teden ampak se ne dam Res cenim tvoj trud in voljo Marsa hvala A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 ej, že 39. teden je ! ja, se že veselim, da bom lahko organiziralo mirno večerjico, da bom lahko poskrbela za svoje zdravje, da bom malo športala spet, narisala kakšno jesensko tihožitje, potolažila kakšno občutljivo bitjece in splohinoh, da bom tipitopi iz škatlice marsa . hvala! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 ja no tko bo k je blo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Oj, Marsa thanks! za napoved in kofe Ma, sej menda smo se s temi živčnimi energijami že nekak naučil delat.... Sanjala sem pa tudi jest dons,.....svašta k nikol ne,.....nak pa ne grem po pojasnilo v moje sanje,.....sumim, da bi mi Amiska kako hormonsko neravnovesje "razložila",.....nak, so preveč utrgane... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 [color="#3333FF"]Energije bodo tako v tem tednu nemirne in napete; veliko bo prepiranja, argumentiranja, joka in celo histerije. Naše želje bodo povečane, prav tako naša pričakovanja, hlastni bomo, vznemirjeni, razdražljivi in nenasitni, [/color] Japajade, se bo treba pač v roke vzet in normalno komunicirat , se da, je pa fajn vedet, kaka energija je v luftu . [color="#3333FF"]Bodimo ustvarjalni in pozitivni, ohranjajmo zdravo stališče in kolikor se le da miren um v vseh situacijah.Zavestno se umirjajmo, presežke energije pa usmerimo v športne dejavnosti oz. rekreacijo[/color] Tole sem imela v mislih, ja, kot balzam na postavitev zgoraj [color="#3333FF"]Tudi Merkur se nahaja v znamenju zračne, družabne in diplomatske Tehtnice[/color] Zame je diplomacija vssen tujka [color="#CC33CC"]Hvala za napoved Tok da vemo, s čim bomo imeli opravka [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 [color="#3333FF"]Luna konjunkcija Jupiter Zadovoljstvo, blagostanje, dobicek, dobro zdravje ali nova energija za ozdravitev. Izobilje, dobre novice in darila. Nagrade, priznanja in napredovanje. Dober polozaj za raznovrstne spekulacije in sklepanje poslov in za razgovor z nadrejenimi; nase vloge bodo sprejete, procesi se bodo odvijali v naso korist. Mozen je stik s tujino ali potovanje. Uzitek v vsem lepem, tezko se upremo dobri hrani. Tudi pretiravanje, hedonizem in evforija. Izredno ploden dan! [/color] He, he, tole pa za jutri velja. 15:08, jaz imam pa ob 15h razgovor . Bomo vidl Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 [quote name='Pujsa' post='711702' date='25. Sep 2006, 14:56'][color="#3333FF"]Luna konjunkcija Jupiter Zadovoljstvo, blagostanje, dobicek, dobro zdravje ali nova energija za ozdravitev. Izobilje, dobre novice in darila. Nagrade, priznanja in napredovanje. Dober polozaj za raznovrstne spekulacije in sklepanje poslov in za razgovor z nadrejenimi; nase vloge bodo sprejete, procesi se bodo odvijali v naso korist. Mozen je stik s tujino ali potovanje. Uzitek v vsem lepem, tezko se upremo dobri hrani. Tudi pretiravanje, hedonizem in evforija. Izredno ploden dan! [/color] He, he, tole pa za jutri velja. 15:08, jaz imam pa ob 15h razgovor . Bomo vidl [/quote] pa nej pripomore še tole Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 pa tole Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 [quote name='Pujsa' post='711702' date='25. Sep 2006, 14:56']He, he, tole pa za jutri velja. 15:08, jaz imam pa ob 15h razgovor . Bomo vidl [/quote] je blo naročen samo zate spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 [quote name='silki' post='711577' date='25. Sep 2006, 12:30']Oj, Marsa thanks! za napoved in kofe Ma, sej menda smo se s temi živčnimi energijami že nekak naučil delat.... Sanjala sem pa tudi jest dons,.....svašta k nikol ne,.....nak pa ne grem po pojasnilo v moje sanje,.....sumim, da bi mi Amiska kako hormonsko neravnovesje "razložila",.....nak, so preveč utrgane... [/quote] .....s tabo je zihr vse ok.... marsa....thx..... pujsa...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Ooo napoved pridna in hvala zanjo. Jo kar pogrešal prejšnji teden, ampak vseeno -ko sta se mars in luna preveč na natančno srečala je bilo tako, kot izpisano iz bukve kakšne(ureznine, krvavitve in samo tako) -tole moram dodati no.. Sicer pa imam neko seksualno udjestvovanje v planu - če bo vse po mojem planu seveda. če ne pa nič.. Pa jezik itak treba malo nazaj držati..sam je tole ful težko..bemu sem neka občutljiva ratala..pa jokcala bi se kar nekaj..bljak..no.. V glavnem -dobro da imamo napoved, vem zdaj, da pretiravati ni dobro Viš mene Pujsa - jaz pa bi roko v ogenj dala, da si razgovor imela danes..jao mene. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 [quote name='nataly' post='711973' date='25. Sep 2006, 21:00']Sicer pa imam neko seksualno udjestvovanje v planu - če bo vse po mojem planu seveda. če ne pa nič..[/quote] da bi ti uspelo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 tole je vedno dobrodošlo Mislim pa da bo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 [quote name='nataly' post='711973' date='25. Sep 2006, 21:00']Viš mene Pujsa - jaz pa bi roko v ogenj dala, da si razgovor imela danes..jao mene.[/quote] [color="#3333FF"] Maš prav, samo danes je pa še en , pol bom pa nov krog začela . Hvala za vse lepe misli, se ne bom zagnala ko bik v nova vrata al pa Pujsa v nov svinjak , če bo, super, če pa ne, pa počakam na službico ZAME .[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 [quote name='Pujsa' post='712112' date='26. Sep 2006, 07:38'][color="#3333FF"] ....., če bo, super, če pa ne, pa počakam na službico ZAME .[/color][/quote] ----------------- mene pa glava boli . jo moram prašat, zakaj. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.