Skoči na vsebino

Napoved za 39. teden

Marsa

Recommended Posts

kok se eni derejo, blazotn, pa butajo, ropotajo....

kao "ful pridna" pa to!!! x:Dx x:Ix :o|o:
Ko je le spacam. x:px
Thanx za podporo in fidbek, sploh nsiem nic pridna, prejsnji teden sem jo kar zamehurla, ta teden pa MUKOMA spackala. xyesx :sori: x:o)x
Sita sem teh besed, ponosna nase, ker nisem uporabla niti enkrat (mensezdi!! x:o)x x:Dx) besede evforija.
Ja, ze 39. teden, se ful tednov za skljocat. x:Dx xrolleyesx

ne dela sistem, "nared jih vec, ko se ti glih da". Ni sans. pol se mi zdi da vse isto pisem, zamesam tedne, podobno kot se je zgodil, da sem 2 al clo vec chartov dnevno delala (ko sva rabla cash za najem) in to ni sans. ne mors se vec kot enmu posvetit, vse pomesas, vsi majo na konc vse iste polozhaje. x:o)x

Pozabla sem omenit pozhare in taksne zadeve, tud kaksne naravne katastroficne morda.
po 2. strani pa kul, da nisem, ni dobr prevec 'strasit' folka, naj se tolazh s tem, da so mrki mim. x:px :vragec: x:Dx

~

Pujsa, upam da razturas na razgovoru (in moja sestra na sodiscu xcrossfingx) :detelca:

Nat, sem vidla ze v dnevniku, da krvavis blazotno. :detelca:

Silki, oddahnjena da te nisem ob kavo spravla xDDx
Vidim da si se vedno v obdobju (najbrz mas ti kaj individualnega tud, ki ti dogaja ze en cajt, mozno pa je tud, da si mela tud ti na uranu in/ali plutonu mrk, kot jaz, pa da te je bolj trofnil). :detelca:

Macona, evforicna (evo zdaj sem jo uporabla xDDx), sam nasvetek:
ko so otroc ful razposajeni, najbolj, ko ze ne vejo kaj bi uspicil, je dostkrat pol jok, tko da, pazi nase, mal zabremzaj vseen svoje ventile, ki jih mas zdaj cist do fula odprte.
Nic te nocem strasit in nic, sam.... nekam drvis, mal se umir. xyesx xwizardx

Jaz pa jojo. xDDx
Gor pa dol.

Drugac sem ok, men pasejo plutonovski dnevi, sam ce niso glih mrki gor. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 57
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Guest mačona
[quote name='Marsa' post='712386' date='26. Sep 2006, 12:14']Macona, evforicna (evo zdaj sem jo uporabla xDDx), sam nasvetek:
ko so otroc ful razposajeni, najbolj, ko ze ne vejo kaj bi uspicil, je dostkrat pol jok, tko da, pazi nase, mal zabremzaj vseen svoje ventile, ki jih mas zdaj cist do fula odprte.
Nic te nocem strasit in nic, sam.... nekam drvis, mal se umir. xyesx xwizardx[/quote]
saj probam ... namesto prepira raje delam neke zapiske za faks in telovadim, poslušam glasbo ... x:Ix danes grem še zadnji dan delat (pucat) in jutri naj bi šla tudi nekam delat s prijateljico (če naju bodo sploh poklicali) in potem domov za par dni umirit živčke. x:)x

[quote name='Marsa' post='712386' date='26. Sep 2006, 12:14']Silki, oddahnjena da te nisem ob kavo spravla xDDx
Vidim da si se vedno v obdobju (najbrz mas ti kaj individualnega tud, ki ti dogaja ze en cajt, mozno pa je tud, da si mela tud ti na uranu in/ali plutonu mrk, kot jaz, pa da te je bolj trofnil). :detelca:

Drugac sem ok, men pasejo plutonovski dnevi, sam ce niso glih mrki gor. xDDx[/quote]

Fajn da si OK,....da se dobro držiš! :palec:
Jp, men tud pašejo plutonovske energije,......tko "polne" so,.....fajn,....sčistijo pa itak u iber vse, samo prepustit, pa prisluhnit jim je treba.
Sicer pa, če bi rekla, da sem dobro, bi se zlagala,...odlično sem xDDx

Aja, Marsa, glede kofeta,....hm, ne bod užaljena, sam brez njega me pa tud ti ne spraviš xDDx ,......nasprotno, čim kasnejša je napoved več jih spijem,....hočem met skoz šalo (polno jasno) na mizi, da ko BO, da mam vse takoj pri roki.... xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

aha pol si taka kot jaz, jaz tud vse izkoristim za 'se eno kavo'. x;)x
jp, plutonove energije, saj, midve sva tle v enih scenah cist podobni. x:Xx xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, hvala za napoved, še enkrat, sploh, ko vidim, kako te tole obremenjuje in koliko si si zadala, da te obvezuje. itak cenim, ampak, če pa se vidi, da se nekdo še dodatno trudi, pa sploh. kaj pa če bi prenehala s tem? no, saj vem, da je ogromno stvari, ki jih človek *mora* narest, samo včasih je pa fajn prekinit, ne glede na vse. ampak ti itak veš, če je vredno. :palec: x;)x

ah kje, no, saj pravim da mi je kar nerodno!!! x:Ix
folk po sluzbah gaga, dobesedno, a ves... cele dneve delajo, ob 4h, 5h vstajajo... :sori: x:Ix
jaz pa kao pridna! vic tisocletja! x:Dx x:px x;)x

sam je pa res muka, to pa tud zato, k sem lena tolk al kaj... :o|o:
tezko je pred sabo met praznoto. buljis pac v ekran...
"teden bomo zaceli" ... skljoc skljoc skljoc... xrolleyesx x:o)x

v glavnem, to ni nic, realno gledano en postranski jobek, za mal zraven, recimo...

edin je skoda, k folk ne 'kupuje', pa pac kar spljacka to. bi blo fajn, ce bi kaksen jurcek padel s strani teh, ki me berejo po radiih. :o|o:
sam ne da se mi pa vse energije pa casa porabit za jih ganjat (k mam slabe izkusnje, ker nic ne dosezes, pa ce mas milijonprocenten primer, k na primer, ce bo en prepisal schtraurfenpacht, pa bi morala dokazvat da sme jaz napisala in da morda pa nsiem in sva oba od nekod pobrala x:px x:o)x)

Picasso

Ojla, dobrodosla! :vio: :palec:

Pravili pravis. xDDx
ni takih pravil, ki bi rekla, marse ne smes tega vprasat, je pa res, da ne maram prevec, da se me lovi po temah za v druge teme uletet...
namrec - od foruma astrologija sem se ze pred kakima dvema letoma nekak zdistancirala, zaradi teh in onih razlogov, tako zdaj prakticno ne sodelujem vec not, razen izjemoma: ce je kaj tacga, posebnega, ce je kaj nujnega (ce tko presodim) al pa ce se mi glih da, ce me ravno pich.
ampak bom uletela tud tja kaj, ce si me ze prisla spesl poklicat, ignoriram glih ne, praviloma, takih zadev, ce seveda opazim (opazim pa tam kjer cvekam, to si bla pa pametna x;)x x:px)

O, Alan, quel cast! x:Xx xDDx
jp, xyesx x;)x

Picasso

jst tud jojo... kr neki, bez veze.... pa ena glupa prizadetost v meni... pa spet imajo tisti ki jih imam rada prednost pred menoj... klinc pa tako luno ;)
pri nas jo ne beremo, častna x:Dx (pa bi jo kdaj podtaknila komu za prebrat grrrr)

[quote name='Marsa' post='712386' date='26. Sep 2006, 12:14']Pujsa, upam da razturas na razgovoru (in moja sestra na sodiscu xcrossfingx) :detelca:[/quote]

[color="#3333FF"]Še ne x;)x , ob 15h, ko bojo že vsi zmozgani, jih napadem x:Dx x;)x .
Sem se zdej mal prepustila toku xribax . Ko bo to to, bom vedla, poT ceno se pa ne prodam x:Dx x;)x [/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

pa ko bi vsaj vir navedli, Ksenija, me ne bi tok motil (ceprav tud to nimajo kaj, konstantno, brez da se vprasa) :angry:

saj vem, to ti prezis kot sokol, ce pa bi ze, bi pa men kaki dinarcki padli, k vem da bi tezila (ti). x:)x x:Xx

aja pujsa, rpehitevam, kot vedno. x;)x
ouki, bomo drzal pesti pa fige pa vse. xcrossfingx :detelca:

Picasso

[quote name='Marsa' post='712427' date='26. Sep 2006, 13:26']tezko je pred sabo met praznoto. buljis pac v ekran...[/quote]
no, saj sem bolj to mislila. na silo bit kreativen 50x na leto, recimo. no, saj je astrologija tudi ene vrste matematika, ampak vseeno. iz pet vleč včasih, kako na deseti način povedat, da npr. merkur pa še vedno blokira normalno komunikacijo, ni hec. zato :medal: , ne glede na to, kako eni za trakom od petih do dveh pa od treh do enajstih, četudi njim ves rešpekt, da to zmorejo.

O Triplcek, x:Xx :kiss: :palec: long time no see.
Ah saj nou tok hudo, no. x;)x xrosex

Lea - ja, saj, hec pa ni, ker pac resno jemljem, se podpisem pa to, saj zato je pa tezko. x:o)x
besede sklanfat sploh ni tok, ampak sve skup... da poves kar hoces povedat, cimbolj... hm.. 'dimplomatsko'. x;)x pa se stavke oblikovat, ko v enem stavku 3x tudi ponovim, pol se pa zastrikam... take finesce, ki jih, ko beres, ko je ze fertik, ne opazis, razen ce ni ful nerodno receno (tko pa je, ce mam ze polno glavo, pa rezhem odstavke pa pol kaj zamutim al pa preprosto ne vidim vec realno texta xDDx).
Thanx k stekas in cenis! x:Xx :palec:

Picasso

[quote name='Marsa' post='712386' date='26. Sep 2006, 12:14']Pujsa, upam da razturas na razgovoru (in moja sestra na sodiscu xcrossfingx) :detelca:[/quote]
:palec:

[quote name='Marsa' post='712386' date='26. Sep 2006, 12:14']Macona, evforicna (evo zdaj sem jo uporabla xDDx), sam nasvetek:
Nic te nocem strasit in nic, sam.... nekam drvis, mal se umir. xyesx xwizardx[/quote]
[color="#6633FF"]hudo dobr napisano :palec: :palec: [/color] [color="#FFFF00"] tud nasplošno sicer x;)x [/color]
[color="#6633FF"]pa še res je

pa tud to, da je teden čist beeeeeed....jebo zid pa še izpit mam konc tedna :xx!: :xx!: [/color]

zaenkrat mi je tale teden carski...počutje ko šus....mogoč pomaga tud to, da sem se z bobni spet zdisciplinirala....pa nov ritem si ustvarjam in ni več taka norišnica....je je sam še pol.... x:Dx x^x x;)x

mrki s takimi efekti so lahko vsak mesec...vsaj kar se mene tiče..... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Marsa..............tale napoved je prav simpatična :2src:

[color="#663366"]Privoščimo si večerjico oz. intimno srečanje v dvoje [/color]

to je bila prva stvar, ki sem jo naredila xsrcx

[color="#663366"]Na številnih področjih, [b]vključno s političnim[/b], bo prihajalo do trenj, težavnih situacij in sprememb ali se bo zgodilo kaj pomembnega na širši ravni.[/color]

moram reči, da smo zelo složni, kar se tiče predvolilnega delovanja x^x

[color="#663366"]Bodimo ustvarjalni in pozitivni, ohranjajmo zdravo stališče in kolikor se le da miren um v vseh situacijah.

Zavestno se umirjajmo, presežke energije pa usmerimo v športne dejavnosti oz. rekreacijo, kakršnokoli umetniško ustvarjanje ali pa se lotimo kakšnega drugega dela (ki bo morda izpolnilo naše dolžnosti ali pa zgolj godilo duši).[/color]

le kaj se je zgodilo, da sem tolk umirjena :2src: :2src:

[quote name='Pujsa' post='711702' date='25. Sep 2006, 14:56'][color=#3333FF]Luna konjunkcija Jupiter
15:08, jaz imam pa ob 15h razgovor :2src: :palec: .[/quote]

Zaenkrat navdušena x:)x x;)x , moja flota mogoče spet nazaj pripluje. Vem, da me hočejo, ampak je še part 4 x:Dx , predvidoma do konec drugega tedna še številke dorečemo, pa še en zame zelo pomemben detajl. Tako da bomo vidli. Looking good :palec: , ampak ne bom nič zameglila pogleda.

Pujsa. ker se cenim x8Dx x:Dx x;)x
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[quote name='Pujsa' post='712915' date='27. Sep 2006, 08:33']Pujsa. ker se cenim x8Dx x:Dx x;)x[/quote]
x:Dx xokx

Henloua!

ma saj bo! xupx x:Dx x;)x

Picasso

Guest mačona
a se samo meni zdi ... ne čutim več vpliva obeh mrkov ... ali karkoli je že bilo ... sicer pa sem zdaj opazovala parkrat že ... Luna v škorpijonu sux! :xx!: ker ratam pasivna, zaležana, zamorjena :o|o: . nema, jaz rabim akcijo! x8Dx x:Dx

Guest mačona
žbljak. mene pa zamori. :o|o: ker mi pofura Saturna in Plutona še pred tem ... pa skozi 12. hišo. ejejej, Pluton ni moj frend. mam raje Saturna. x:)x

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...