Guest mačona 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 žbljak. mene pa zamori. ker mi pofura Saturna in Plutona še pred tem ... pa skozi 12. hišo. ejejej, Pluton ni moj frend. mam raje Saturna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 pehh! halo!!!! never! trdega dolgocasnega saturna, brez humorja, za schtraufenpachtskega plutoncyja! nikol nikol. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 heheheh. kaj bi jaz brez Saturna ob teh Uranih, Jupitrih? ništa od mene! Saturn mi je dal in mi daje najboljše možno, oz. jaz ga koristim ... če me že posiljuje cel lajf ... naj bojo pa še otroci. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 pluton je zakon....!.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Pluton je peder! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 tudi če...... pluton povleče iz globin vse okostnjake in podobne reči....pa tud vse tisto, kar se ne sklada z družbenimi normami....njega prav briga al je homo al hetero..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ja, v tem sta si pa bratranca z Uranom. ampak tudi Urana mam raje. od malefikov mi je v bistvu Uran ... še boljši od Saturna. torej najboljši. ja, Pluton ni bad v kakih tranzitih osebnih ... tisti vplivi, ki jih čutijo/mo vsi, mi pa niso ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 [b][color="#FF0000"][size=3]Sonce je Car[/size][/color][/b] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.