Skoči na vsebino

Skrivnosti Piramid

Magnet

Recommended Posts

O zadevi, ki jo omenjaš, je sicer pisal Zacharia Sitchin (The 12th planet), pri nas pa Ivan Mohorič. Mislim le, da ti je zaradi časovne oddaljenosti malček spomin ponagajal in si združil dve zgodbi v eno.

- Prva zgodba: Govoriš o afriškem plemenu Dogonov (živijo na planoti Bandiagara in v gorah Hombori v državi Mali. Poleg siriusa so poznali tudi Sirius B (ki je bil sicer "odkrit" šele 1862, v svojih votlinah pa so na stene risali tudi pot siriusa B okoli Siriusa A. Za Merkur pa so menili, da je bil Venerin satelit. Upodobitve na ploščah in vesoljci, o katerih govoriš, pa izhajajo iz Sumerije. Na enem od sumerskih pečatov je upodobljeno naše osončje, z "dodatnim" planetom (Nibiru), Pluton je prikazan kot Saturnov satelit, Merkur pa, kot pravijo tudi Dogoni - Venerin. Na nekaterih pečatih pa so seveda upodobljeni tudi vseoljci.

Kakorkoli - Lorber tu ni odkril Amerike. Morda pa je prišel do teh podatkov in jih pač objavil kot svoja videnja. Podobne zadeve so se že dogajale. Sveta Hildegarda iz Bingna, ki je živela tam nekje okoli leta 1150, naj bi kanalizirala podatke o delovanju kristalov; a glej ga zlomka - zadeve se totalka ujemajo s tistim, kar je pisal Plinij Starejši v svoji Zgodovini narave (živel v 1. stoletju).

lalala

Sumerci ja.Prišli se velikani in nam dali znanje...http://www.ancientx.com/nm/articlefiles/7-anu_sun_pic.jpg

če niso celo oni tisti ki so nas pripeljali sem xrolleyesx

Klik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 167
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa dobr gre za nek odnos,način.Kljub temu da velik veš recimo ne obešaš to na velik zvon ampak ti drugi to potrdijo.Na tak način so debate velik bolj sproščene,barvite.

Ob nekem normalnem pristopu se ob izmenjavi mnenj človek veliko nauči. Sploh so fajn razprave z drugači mislečimi, ob katerih s protiargumenti preverjaš trdnost svojih stališč. Že itak ni dobro, da padejo na raven "kdo je bolj pameten", če pa je ta raven še brez pokritja, kot v telem primeru, je pa sploh vse skup bolj kravji perje.

S tabo bi pa z veseljem kdaj podebatiral okrog teh stvari. Ce bo kdaj varianta... :palec:

Za dober čvek sem zmeri, za dober čvek, podmazan s perom pa velikrat.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Za dober čvek sem zmeri, za dober čvek, podmazan s perom pa velikrat.

lalala

Sam da bo prilika! :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Zdravo

Nosorog

Zgolj mnenje - kristalov v piramidah ni videti, je pa seveda v kamnitih blokih, iz katerih so zgrajene piramide, glede na njihovo mineralno sestavo, prisotna kristalna mreža in s tem določene fizikalne lastnosti. Kristal pa je po definiciji mineral, pri katerem se notranja pravilna kristalna mreža odraža tudi v zunanji obliki (na voljo mora biti predvsem kontinuiran dotok magme in dovolj prostora, v fazi nastajanja).

Kaj si mislil s tem (na voljo mora biti predvsem kontinuiran dotok magme in dovolj prostora, v fazi nastajanja).

Lp.

Če boš čaku, d jst pridem v Mehiko, je najbrž ne bo ... xzobkox xzobkox xg:Dx xg:Dx

lalala

Ves kaj no....za dobro debato pa ja bi... x:Dx , pa se tistih par jurckov za karto :inocent:

Ah ne, ce je men kaj do cesa, pa tud ce gre za debato, se ze potrudim, da do tega pridem. Tako da, sploh ni blema, se bom ze jaz potrudu, ce bo prilika... :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Zdravo

Nosorog

Kaj si mislil s tem (na voljo mora biti predvsem kontinuiran dotok magme in dovolj prostora, v fazi nastajanja).

Lp.

Se ti zdi v redu zastavljati vprašanja kljub temu, da sam z ničemer ne pokažeš, da si opazil vprašanja, ki jih tebi zastavljajo drugi?

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Mar zastopaš vse na forumu???

Vprašal sem tebe,ker stvari poznas,vsaj do sedaj še mislim tako.

Nimam toliko časa,da bi takoj vsem odpisal,se pa ne boj, vsi bodo dobili odgovor.Lp.

Potem pa sploh ni problema. Tudi ti ga boš dobil. :palec:

Primerjava se mi ne zdi najbolj posrečena. Reciva, da je bila glavna raziskovalna sonda Lorberja intuicija - intuitivno dojemanje je sicer res dojemanje, v katero racionalen um navidez ni vključen. Vendar pa so raziskave pokazale (predstavljene so bile npr. v oddaji o možganih v dveh delih, ki je bila na sporedu na HTV 1, če se ne motim decembra lani), da je intuitivna zaznava boljša na področju, s katerim se sicer ukvarjamo, oziroma o katerem veliko vemo. To si lahko razlagamo tako, da nezavedni del možganov obdeluje in povezuje podatke, ki jih vemo zavedno s tistim, karr začutimo intuitivno. To pa seveda pomeni sledeče - večje je zavedno znanje, boljša bo interpretacija intuitivnega vtisa; oziroma - interpretacija intuitivnega vtisa je lahko napačna, če je zavestno znanje pomankljivo.

Primerjava, ki sem jo podal, pač odraža moje videnje, da gre za tesnejšo povezanost z virom iz najvišjega astrala, in ne zgolj za intuicijo. Lahko, da se s tem ne strinjaš, ampak primerjava je za moje stališče čist dobra.

Kolikor so ugotovili, bi znal ta planet imeti v daljni preteklosti civilizacijo precej bolj razvito od nase. Pri nekem plemenu (zal sem pozabil kje), so nasli kamnite ploscice s shemami ozvezdij in med drugim tudi nase galaksije.

In kaj smatraš pod "civilizacijo precej bolj razvito od nase"? :eek:

Saj mamo mi tud dost razvito civilizacijo, da uničmo ta naš planet :vragec:

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Glede na tvojo navedbo;

"Mislim, da so našli led. A verjetno ne moremo govoriti o takšnih količinah, da bi bila iz tega ledu (vode) možna proizvodnja kisika."

Količina ledu, ki so ga našli na luni, verjetno res ne more zagotavljati obstoja življenja. Ker pač še niso našli vsega ledu in vode, ki so na luni x:o)x

In kaj smatraš pod "civilizacijo precej bolj razvito od nase"? :eek:

Saj mamo mi tud dost razvito civilizacijo, da uničmo ta naš planet :vragec:

Vsekakor to drzi. Ampak niti nisem mislil na to. Navsezadnje gre lahko za naravno katastrofo...

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

• 3 weeks later...

Zdravo

Veseli me, da skrivnost piramide ostaja skrivnost, kajti to je bila moja želja že na začetku, kot ste lahko prebrali.

Po drugi strani je pa pač tako kot je, Vam napišem, če ste mogoče pozabili kaj vse lepega ste pisali in to na duhovnem forumu. Pač se bo potrebno še učiti, Bog pomagaj če kdo verjame vanj.

In še zaključek

Skrivnost piramide je skrivnost človeštva !

Zdravo

Veseli me, da skrivnost piramide ostaja skrivnost, kajti to je bila moja želja že na začetku, kot ste lahko prebrali.

Po drugi strani je pa pač tako kot je, Vam napišem, če ste mogoče pozabili kaj vse lepega ste pisali in to na duhovnem forumu. Pač se bo potrebno še učiti, Bog pomagaj če kdo verjame vanj.

In še zaključek

Skrivnost piramide je skrivnost človeštva !

Globoka misel, ni kaj... :inocent:

P.S. Jaz verjamem v boga, le da ne v krscansko katoliski podobi x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Globoka misel, ni kaj... :inocent:

Za pisanje globokih misli morajo bit ponavadi izpolnjeni nekateri pogoji - doma moraš imeti sila globoko klet in računalnik nameščen na najnižjem delu kleti. Si pa u kurcu, če si hribouc ali gorjan. Takrat tud globoka klet ne pomaga.

lalala

Za pisanje globokih misli morajo bit ponavadi izpolnjeni nekateri pogoji - doma moraš imeti sila globoko klet in računalnik nameščen na najnižjem delu kleti. Si pa u kurcu, če si hribouc ali gorjan. Takrat tud globoka klet ne pomaga.

lalala

:palec: x;)x

V petek sm se pogovarjov z arheologinjo ki pozna zadeve doli v Bosni.Problem teh piramid,teh izkopavanj in v končni fazi potrditev le teh je v tem, da ni okoli izkopališč nikakršnih dokazov da so tam živeli ljudje.Kjer koli ljudje prebivajo se vedno najde nekej, podisi so to smeti,keramika,obeski,kovanci,prstani,kurišča, lahko tudi steklo, temelji nekih prebivališč; lahko tudi grediteljevih, itd.O tem do sedaj ni bilo ne duha ne sluha in ker je to glavni dokaz da so tam prebivali ljudje tudi tak posmeh sveta.Če malo premeljem zadevo in dobro razmislim bi se nekako strinjov.V primeru da so to res piramide in da so kot take,če so obstajale, bile zelo obiskane, potem bi se moralo najti okoli njih veliko takega "dokaznega gradiva".Po informacijah pa sem zvedel da tega ni, razen dokazov ki sem jih opisal že v prejšnih postih.

lalala

Takrat pišeš pa visoke misli x:o)x

Samo na vrh strehe moraš spravt računalnik, pa gre x:Dx

V petek sm se pogovarjov z arheologinjo ki pozna zadeve doli v Bosni.Problem teh piramid,teh izkopavanj in v končni fazi potrditev le teh je v tem, da ni okoli izkopališč nikakršnih dokazov da so tam živeli ljudje.Kjer koli ljudje prebivajo se vedno najde nekej, podisi so to smeti,keramika,obeski,kovanci,prstani,kurišča, lahko tudi steklo, temelji nekih prebivališč; lahko tudi grediteljevih, itd.O tem do sedaj ni bilo ne duha ne sluha in ker je to glavni dokaz da so tam prebivali ljudje tudi tak posmeh sveta.Če malo premeljem zadevo in dobro razmislim bi se nekako strinjov.V primeru da so to res piramide in da so kot take,če so obstajale, bile zelo obiskane, potem bi se moralo najti okoli njih veliko takega "dokaznega gradiva".Po informacijah pa sem zvedel da tega ni, razen dokazov ki sem jih opisal že v prejšnih postih.

Obstaja več teorij, po katerih je bilo pred našo generacijo na tem planetu že več generacij ljudi. Mi naj bi bili že 7. generacija. Znanost tega ne priznava, zato tudi tak odnos. Če pa to drži, potem je piramida lahko iz pradavnih časov, zato tudi drugih ostankov ni. Kar pa je sevede spet zgolj teorija.

Obstaja več teorij, po katerih je bilo pred našo generacijo na tem planetu že več generacij ljudi. Mi naj bi bili že 7. generacija. Znanost tega ne priznava, zato tudi tak odnos. Če pa to drži, potem je piramida lahko iz pradavnih časov, zato tudi drugih ostankov ni. Kar pa je sevede spet zgolj teorija.

Ja edin če bi bla stara miljone let, ker potem res zemlja premelje vse(celo današnjo plastiko in folijo bi).Sam glede na to naj bi se to povezovalo na obdobje piramid v Ameriki,Afriki,Aziji ki je zajemalo zadnjih par tisoč let.Neb se dlih strinjov+ to da če bi ble te piramide stare miljone let, potem bi se nahajale pod kilometri zemlje zaradi erozije, ki je glede na bosno ravno taka kot tle( po cirka 1 meter do 1m pa pol na 2000 let).

kolkr jst vem naj bi piramide v bosni bile zgrajene pred več kot 12 000 leti...

Zanimo, pred okrog 12.000 leti naj bi razpadel en planet v našem osončju, ostanek je pas asteroidov, ki kroži okrog našega sonca.

Menda smo že sedma generacija ljudi na tem planetu. Pri čemer so ljudje izpred biblijskega potopa še vedno ista generacija, kot mi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...