nosorog 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Prepovedana zemlja. .Nekej sm brov o NLPjih in celo Armstrong naj bi dal nekej izjav glede njih na potovanju do lune. Morda pa res. Ena glavnih teorij, ki so jo spletli ljubiteljski poznavalci je, da so astronavti naleteli na "vesoljce", ki naj bi jim obiskovanje Meseca prepovedali. Armstrongovih izjav, ki se nanašajo na to, sicer ne poznam, vem pa za izjave Edwina Aldrina, drugega človeka, ki je stopil na Mesec. Nekaj let po tem, ko je stopil na Mesec, se je zapil in začel ven metati izjave v stilu:- "Pijem, toda ni me več strah."- V tej dienziji ne oibstajamo."Tale zadnja se nekoliko "pokriva" z izjavami bivšega člana Nase, udeleženca glavnih vesoljskih programov (priimka se žal ne spomnim), ki je pred leti obiskal Slovenijo in v intervjuju novinarjem dejal, da prihajajo vesoljci v glavnem iz drugih (paralelnih?) dimenzij in jih v istem trenutku nekdo lahko opazi, kdo drug pa ne. V zvezi s tem moram povedati en svoj doživljaj - ko sem v obdobju 1998/ 1999 pisal svojo prvo knjigo, sem hodil na čik pavze na balkon. Mislim, da je bilo oktobra 1998, malo pred enajsto zvačer, ko sem sedel na balkonu in kadil. Zelo nizko je mimo bloka z veliko hitrostjo priletela svetlobna krogla velikosti avtobusa ali dveh, ki bi se morala - če bi nadaljevala pot v isti smeri - zaleteti v hrib Svibno. A se ni zgodilo nič (bilo pa je že izven mojega vidnega kroga). Naslednji dan sem telefoniral na litijsko policijo, če je še kdo prijavil opažanje NLP, pa so mi rekli, da ne (čeprav je moralo biti ob tej uri na ulicah še kar nekaj ljudi. Na prvi strani Dnevnika pa je bilo ta dan objavljeno, da je prišlo do več opažanj NLPjev v bližini Ljubljane Menda na naši luni obstaja borno življenje, in sicer samo na strani, ki je obrnjena stran od zemlje. Saj se Luna vendar vrti, ali se ne? - tega res ne vem, a zdi se mi logično. Torej ne moremo govoriti, da je katera od strani stalno obrnjena proč. Da tam ni atmosfere, je potrdil Armstrong, kasneje tudi sateliti, ki so jih poslali v lunino orbito. Tudi ni magnetnega polja, vode ..., skratka usrani pogoji tudi za minimalno najenostavnejše življenje. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Morda pa res. Ena glavnih teorij, ki so jo spletli ljubiteljski poznavalci je, da so astronavti naleteli na "vesoljce", ki naj bi jim obiskovanje Meseca prepovedali. Armstrongovih izjav, ki se nanašajo na to, sicer ne poznam, vem pa za izjave Edwina Aldrina, drugega človeka, ki je stopil na Mesec. Nekaj let po tem, ko je stopil na Mesec, se je zapil in začel ven metati izjave v stilu:- "Pijem, toda ni me več strah."- V tej dienziji ne oibstajamo."Tale zadnja se nekoliko "pokriva" z izjavami bivšega člana Nase, udeleženca glavnih vesoljskih programov (priimka se žal ne spomnim), ki je pred leti obiskal Slovenijo in v intervjuju novinarjem dejal, da prihajajo vesoljci v glavnem iz drugih (paralelnih?) dimenzij in jih v istem trenutku nekdo lahko opazi, kdo drug pa ne. V zvezi s tem moram povedati en svoj doživljaj - ko sem v obdobju 1998/ 1999 pisal svojo prvo knjigo, sem hodil na čik pavze na balkon. Mislim, da je bilo oktobra 1998, malo pred enajsto zvačer, ko sem sedel na balkonu in kadil. Zelo nizko je mimo bloka z veliko hitrostjo priletela svetlobna krogla velikosti avtobusa ali dveh, ki bi se morala - če bi nadaljevala pot v isti smeri - zaleteti v hrib Svibno. A se ni zgodilo nič (bilo pa je že izven mojega vidnega kroga). Naslednji dan sem telefoniral na litijsko policijo, če je še kdo prijavil opažanje NLP, pa so mi rekli, da ne (čeprav je moralo biti ob tej uri na ulicah še kar nekaj ljudi. Na prvi strani Dnevnika pa je bilo ta dan objavljeno, da je prišlo do več opažanj NLPjev v bližini Ljbljane Tut sam sm bil priča nekemu pojavu ki je utrdila mojo vero v NLPje.Ene 10 let nazaj smo neke zelo lepe poletne noči kramljali v temi(kjer se je krasno videlo zvezdno nebo) ob letnem bazenu(luči so bile ugasnjene posod okoli nas) in nakar sem se jest ulegel na betonska tla in opazoval zvezde.Ponavad mam to navado da opazujem nebo dokler ne najdem kakega satelita in nato mal spremljam njegovo gibanje.Nato sem naletel na enega in nekej časa opazoval njegovo pot.S prva ni bilo nič nenavadnega; pač svetleča pika ki se enakomerno giblje po horizontu.Nato pa je na moje začudenje ta pika izredno pospešila in nardila lok v desno in izginila.Vse se je zgodilo v pičli sekundi.Kr mal sm bil v šoku.Seveda noben od mojih kolegov tega ni videl ker sem edini to opazoval drugi pa so se pogovarjali o vsakodnevnih zadevah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Saj se Luna vendar vrti, ali se ne? - tega res ne vem, a zdi se mi logično. Torej ne moremo govoriti, da je katera od strani stalno obrnjena proč. Da tam ni atmosfere, je potrdil Armstrong, kasneje tudi sateliti, ki so jih poslali v lunino orbito. Tudi ni magnetnega polja, vode ..., skratka usrani pogoji tudi za minimalno najenostavnejše življenje. Koker jest vem neprestano gledamo samo eno stran Lune.Drugi konec pa nam je skrit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Saj se Luna vendar vrti, ali se ne? - tega res ne vem, a zdi se mi logično. Torej ne moremo govoriti, da je katera od strani stalno obrnjena proč. Da tam ni atmosfere, je potrdil Armstrong, kasneje tudi sateliti, ki so jih poslali v lunino orbito. Tudi ni magnetnega polja, vode ..., skratka usrani pogoji tudi za minimalno najenostavnejše življenje. Luna se res vrti, ampak os je obrnjena naravnost k zemlji in tudi vedno ena in ista stran lune je obrmjena k zemlji, druga stran pa vedno nasproti zemlje. To ne smeš mešat s svetlo in temno stranjo lune, ki pa varira. In na strani, ki jo vidimo z zemlje, ni življenja, niti zraka. So pa sateliti odkril vodo, oziroma led v kotanjah na tečajih. Tako je na luni cikel enega dneva istočasno tudi letni cikel, to je 28 dni oziroma je 14 zemeljskih dni dan, in 14 zemeljskih dni noč. V tem času je zgolj dvakrat za kratek čas primerna temperatura na površju, in sicer po sončnem vsodu, in po sončnem zahodu. Atmosfera pa lune ne obkroža, ampak leži zgolj zelo redka v nižinah nasprotne strani lune. Skratka, pogoji za življenje so res usrani . Če te zanimajo boljše razlage, si lahko prebereš v knjigi Zemlja inLuna. Sicer si pa sam v prejšnem postu omenu, da nam prikrivajo, zakaj se ne potuje več na luno. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Luna se res vrti, ampak os je obrnjena naravnost k zemlji in tudi vedno ena in ista stran lune je obrmjena k zemlji, druga stran pa vedno nasproti zemlje. To ne smeš mešat s svetlo in temno stranjo lune, ki pa varira. In na strani, ki jo vidimo z zemlje, ni življenja, niti zraka. So pa sateliti odkril vodo, oziroma led v kotanjah na tečajih. Tako je na luni cikel enega dneva istočasno tudi letni cikel, to je 28 dni oziroma je 14 zemeljskih dni dan, in 14 zemeljskih dni noč. V tem času je zgolj dvakrat za kratek čas primerna temperatura na površju, in sicer po sončnem vsodu, in po sončnem zahodu. Atmosfera pa lune ne obkroža, ampak leži zgolj zelo redka v nižinah nasprotne strani lune. Skratka, pogoji za življenje so res usrani . Če te zanimajo boljše razlage, si lahko prebereš v knjigi Zemlja inLuna. Sicer si pa sam v prejšnem postu omenu, da nam prikrivajo, zakaj se ne potuje več na luno. Hvala za pouk v zvezi z rotacijo Lune. Kar se pa tiče drugih stvari (atmosfera ...), pa se na podatke iz knjige Zemlja in Luna ne bi zanašal (jo imam doma, pa je še med neprebranimi). Ne gre za kakšno strokovno delo, ampak jo je "po notranji besedi sprejel in zapisal Jakob Lorber". Pri teh zadevah je pa valjda bolj za verjeti eksaktnim strokovnim podatkom (sateliti). Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 zanima me povprečje laserskih strelov na cd-dwd na en obrat pri najvišji možni hitrosti delovanja! Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 V to nisem nikoli podvomil, čeprav sem pred časom bral pomisleke tistih, ki mislijo, da je bila vse skupaj le ameriška propagandna finta.Vsekakor pa mora obstajati dober razlog, zakaj se ZDA in Rusija z Mesecem več ne ukvarjata in ta razlog ni bil javnosti nikoli predstavljen.Zanimiva tema. Sem gledal en dokumentarec, kjer so se lotili sistematičnega razbijanja foto in video ''dokazov'', da je Nasa nategnila svet s pristankom na luno. Snemali so zadevo v nevadski puščavi ter, vsaj po mojem, dokaj uspešno spodbijali izjave teoretikov zarot. Dokler ni prišla na vrsto fotka na kateri je nek kamen in na njemu dobro vidna črka c. Teoretiki zarot trdijo, da gre za označbo rekvizita na filmski sceni. Tip v tem dokumentarcu pa je trdil, da gre za las na leči fotkiča . Kako se je lahko samo na teh fotografiji znašel las, na vseh ostalih ga pa ni. Za to bi se astronavt nekje vmes moral sleči, kar se pa po mojem ni zgodilo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Magnet 9. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2006 (popravljeno) No to o luni sem vprašal zato da vidim način in smer raznih vaših razmišljanj in prepričanj. Najbolj me je zanimalo Nosorogovo razmišljanje, ki je kar velik strokovnjak,vendar na prav določenem področju, kar je tudi prav.Čeprav nekateri mislite da magnetizem poznate,(tu nimam v mislih elektromagnetizma),se vam kaj kmalu pojavi praznina, ko prihajate do njegovih osnov. Na Luno seveda nikoli do sedaj še ni stopil človek,ker mu to ne dopušča prav magnetizem,torej okolje v katerem živi.In to je zemlja. Danes je že toliko amaterjev,da bi videli s teleskopi, če se res kdo sprehaja po Luni,mar ne.Kaj kmalu bodo sporočili uradno, da niso bili na luni,ker jim ta laž že dela škodo v samem razvoju raziskav vesolja.Danes imamo toliko kvalitetnih kamer,pa nobenega posnetka Zemlje iz oddaljenosti vsaj Lune, če ne že več. Same animacije - tralala.Tega je še in še,brez da se kdo loti tehnične obdelave posnetkov sprehodov po Luni. Sicer sem pa tudi jaz včasih verjel,saj sem v živo poslušal pristanek na Luni. Popravljeno 9. oktober 2006 -> Magnet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Čeprav nekateri mislite da magnetizem poznate,(tu nimam v mislih elektromagnetizma),se vam kaj kmalu pojavi praznina, ko prihajate do njegovih osnov.Jaz poznam samo magnetizem magnetov, elektromagnetizem in magnetizem osebnosti. O čem govoriš pa ti? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Po mojem govori o teznosti in gravitaciji. Vsako telo ima doloceno gravitacijo in tezo (maso). Gravitacija je odvisna od mase telesa in njegove zgradbe. Vzrok za razmeroma visoko gravitacijo Zemlje, lezi v jedru Zemlje, ki se vrti in je sestavljeno iz tezkih kovin (baje vrocih, so pa tudi ze spekulacije, da je jedro trdno in ne tekoce). Luna je hladen satelit in ima zato temu primerno gravitacijo. Naceloma pa vsako telo, ki se vrti, ustvarja neko gravitacijsko polje. Jaz niti ne navijam za niti proti, da so bili, oz. niso bili na Luni. Je prevec spekulacij in premalo dokazov. Me pa zanima, zakaj mislis, da bi bilo nemogoce stopiti na luno? Ima manjso gravitacijo kot Zemlja in je razmeroma blizu. V cem vidis tezavo? V tehnologiji, ali magnetizmu? Ce slednje, razlozi, ker mi zal ni logicno, na kaj mislis? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Hvala za pouk v zvezi z rotacijo Lune. Kar se pa tiče drugih stvari (atmosfera ...), pa se na podatke iz knjige Zemlja in Luna ne bi zanašal (jo imam doma, pa je še med neprebranimi). Ne gre za kakšno strokovno delo, ampak jo je "po notranji besedi sprejel in zapisal Jakob Lorber". Pri teh zadevah je pa valjda bolj za verjeti eksaktnim strokovnim podatkom (sateliti).Kar se tiče verjetja eksaktnim strokovnim podatkom, je še pred leti veljalo, da na luni ni vode. Sedaj se pa je to mnenje spremenilo. Če nekaj iščemo, in najdemo, je to jasen dokaz, da je to tudi obstajalo. Če pa iščemo, in ne najdemo, to še ni dokaz, da tega ni. In če so šele pred kratkim odkrili, da voda obstaja, je verjetno še toliko teže odkriti zelo redek zrak. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Kar se tiče verjetja eksaktnim strokovnim podatkom, je še pred leti veljalo, da na luni ni vode. Sedaj se pa je to mnenje spremenilo. Če nekaj iščemo, in najdemo, je to jasen dokaz, da je to tudi obstajalo. Če pa iščemo, in ne najdemo, to še ni dokaz, da tega ni. In če so šele pred kratkim odkrili, da voda obstaja, je verjetno še toliko teže odkriti zelo redek zrak. Glej, ce so res odkrili kaj novega, morda tega ne zelijo razkrit, ker bi morda potrdilo domneve, da nikoli niso pristali na Luni. Ampak z danasnjo tehnologijo se mi zdi pa malo verjetno, da ne bi odkrili zraka, pa ceprav redkega na Luni. So bile ze prej domneve, da morda obstaja v zaprtih votlinah na Luni, vendar pa ima Luna tako sibko gravitacijo, da je le malo verjetno, da bi imela kakrsno koli atmosfero in se manj povrsinsko vodo. To, da nima atmosfete pa potrjujejo stevilni kraterji, s katerimi je Luna posejana. Le atmosfera sciti planete in satelite pred udarci asteroidov. Mars ima atmosfero, vendar je preredka, da bi vsebovala kisik, pa ga je nekoc nedvomno imel, ker so na njem vsi elementi, ki to potrjujejo, med drugim tudi led. Ravno tako je potrjeno, da ima Jupitrova luna Lo led na povrsju in morda tudi morja ali jezera pod njim... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Da na osnovi satelitskih posnetkov domnevajo, da je v kraterjih na luninih polih led, so sevede javno objavili. In čeprav je gravitacija res dokaj majhna, je še vseeno dovolj velika, da bi lahko nekaj malega zraka le obdržala. Večino zaključkov o luni pa so itak postavili na osnovi pogledov na stran lune, ki je obrnjena proti zemlji. Kraterji od asteroidov pa res ne morejo biti dokaz, da ni čisto nič zraka. Redek zrak v nižinah sevede ne more ščititi pred asteroidi. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 No ja, s spostovanjem, ampak ni tako enostavno. Vsak planet ali satelit (ce ima kaj atmosfere) ima vse plasti in ne samo ene, ki se drzi tal. Saj v knjigah lepo opisuje zgradbo celotnega plasca okrog zemlje. In vsak ima svoj namen. Brez visjih plasti, tudi nizjih ne bi bilo, ker bi enostavno izpuhtele s povrsja. In med prvimi bi bil kisik. Sicer pa ce je zivljenje, nikjer ne pise, da potrebuje kisik za zivljenje. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Magnet 9. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2006 ZdravoKot izgleda bo tole zame kar trd oreh da vse obrazložim tako, da bo stvar razumljiva. Ja zanimivo in dober iziv.Samo meni se ne da pisati,to je pa drugi problem.Glavni problem razumevanja mojega pisanja je nerazumevanje magnetizma v osnovi,saj znanost še ni odkrila osnovne magnetne celice, kar je pogoj za nadaljno razumevanje.Težko si je nekaj predstavljati, kar slišiš prvič,še težje je to obrazložiti,da je stvar kristalno jasna.Magnetizem na splošno ni neka nova stvar, vendar ko se pričnemo pogovarjati o njeni osnovni sestavi,nam naenkrat ni več kristalno jasno, zakaj, ker ne poznamo osnovne magnetne celice. Razumevanje narave,sveta, vesolja,če hočemo tudi življenja je v tem da poznamo osnovo.Koliko je danes teorij o vsem mogočem,pa se prej ali slej izkažejo za nepravilne in se vpčrašamo zakaj,ker ne izhajajo iz osnove.Dobro vemo da je magnetizem osnova vsakega življenja ali stvari,pa si tega ne upamo priznati, ker ga premalo poznamo in še kar iščemo neke druge snovi ali oblike energije, vendar pri končnih spoznanjih spoznamo da to ni to.Ne vem ali to mora tako biti ali ne,zdi se mi pa smešno.Ok toliko da ne naredim predavanja.Ko sem pisal o skrivnosti piramid, je glavna tema magnetizem zemlje.Drugič tudi napišem zakaj ne moremo na Luno,ker danes me že krepko daje spanec.Pa lepo noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 No to o luni sem vprašal zato da vidim način in smer raznih vaših razmišljanj in prepričanj. Najbolj me je zanimalo Nosorogovo razmišljanje, ki je kar velik strokovnjak,vendar na prav določenem področju, kar je tudi prav.Čeprav nekateri mislite da magnetizem poznate,(tu nimam v mislih elektromagnetizma),se vam kaj kmalu pojavi praznina, ko prihajate do njegovih osnov. Na Luno seveda nikoli do sedaj še ni stopil človek,ker mu to ne dopušča prav magnetizem,torej okolje v katerem živi.In to je zemlja. Danes je že toliko amaterjev,da bi videli s teleskopi, če se res kdo sprehaja po Luni,mar ne.Kaj kmalu bodo sporočili uradno, da niso bili na luni,ker jim ta laž že dela škodo v samem razvoju raziskav vesolja.Danes imamo toliko kvalitetnih kamer,pa nobenega posnetka Zemlje iz oddaljenosti vsaj Lune, če ne že več. Same animacije - tralala.Tega je še in še,brez da se kdo loti tehnične obdelave posnetkov sprehodov po Luni. Sicer sem pa tudi jaz včasih verjel,saj sem v živo poslušal pristanek na Luni. ZdravoKot izgleda bo tole zame kar trd oreh da vse obrazložim tako, da bo stvar razumljiva. Ja zanimivo in dober iziv.Samo meni se ne da pisati,to je pa drugi problem.Glavni problem razumevanja mojega pisanja je nerazumevanje magnetizma v osnovi,saj znanost še ni odkrila osnovne magnetne celice, kar je pogoj za nadaljno razumevanje.Težko si je nekaj predstavljati, kar slišiš prvič,še težje je to obrazložiti,da je stvar kristalno jasna.Magnetizem na splošno ni neka nova stvar, vendar ko se pričnemo pogovarjati o njeni osnovni sestavi,nam naenkrat ni več kristalno jasno, zakaj, ker ne poznamo osnovne magnetne celice. Razumevanje narave,sveta, vesolja,če hočemo tudi življenja je v tem da poznamo osnovo.Koliko je danes teorij o vsem mogočem,pa se prej ali slej izkažejo za nepravilne in se vpčrašamo zakaj,ker ne izhajajo iz osnove.Dobro vemo da je magnetizem osnova vsakega življenja ali stvari,pa si tega ne upamo priznati, ker ga premalo poznamo in še kar iščemo neke druge snovi ali oblike energije, vendar pri končnih spoznanjih spoznamo da to ni to.Ne vem ali to mora tako biti ali ne,zdi se mi pa smešno.Ok toliko da ne naredim predavanja.Ko sem pisal o skrivnosti piramid, je glavna tema magnetizem zemlje.Drugič tudi napišem zakaj ne moremo na Luno,ker danes me že krepko daje spanec.Pa lepo noč Bog se usmili, kok ti nakladaš ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 ZdravoKot izgleda bo tole zame kar trd oreh da vse obrazložim tako, da bo stvar razumljiva. Ja zanimivo in dober iziv.Samo meni se ne da pisati,to je pa drugi problem.Glavni problem razumevanja mojega pisanja je nerazumevanje magnetizma v osnovi,saj znanost še ni odkrila osnovne magnetne celice, kar je pogoj za nadaljno razumevanje.Težko si je nekaj predstavljati, kar slišiš prvič,še težje je to obrazložiti,da je stvar kristalno jasna.Magnetizem na splošno ni neka nova stvar, vendar ko se pričnemo pogovarjati o njeni osnovni sestavi,nam naenkrat ni več kristalno jasno, zakaj, ker ne poznamo osnovne magnetne celice. Razumevanje narave,sveta, vesolja,če hočemo tudi življenja je v tem da poznamo osnovo.Koliko je danes teorij o vsem mogočem,pa se prej ali slej izkažejo za nepravilne in se vpčrašamo zakaj,ker ne izhajajo iz osnove.Dobro vemo da je magnetizem osnova vsakega življenja ali stvari,pa si tega ne upamo priznati, ker ga premalo poznamo in še kar iščemo neke druge snovi ali oblike energije, vendar pri končnih spoznanjih spoznamo da to ni to.Ne vem ali to mora tako biti ali ne,zdi se mi pa smešno.Ok toliko da ne naredim predavanja.Ko sem pisal o skrivnosti piramid, je glavna tema magnetizem zemlje.Drugič tudi napišem zakaj ne moremo na Luno,ker danes me že krepko daje spanec.Pa lepo noč Hm sme pa spomnu na Philadelfijski eksperiment leta 1943.Kva misliš o njem Nosorog al kdor kol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Philadelfijski experiment , sicer tudi imenovan kot Rainbow project, je bil baje eden od stevilnih projektov mornarice v tistem casu. Nikoli se ni poplnoma razkrilo, kolikor vem, kaj je bilo res in kaj ne. Edino kar je gotovo je, da je projekt obstajal in da so kasneje ljudje, ki bi lahko dali odgovore umrli v cudnih nesrecah, ali pa so bili razglaseni za shizofrene in so jih umaknili od javnosti... Zanimiv projekt in se nekaj podobnih, ko je mornarica testirala stealth tehnologijo in v resnici uspela skriti par rusilcev na morju. Problem pa je bil v tem, da ko so zakljucili projekt in ugasnili oddajnike, so ugotovili, da je posadka sprazena Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 No ja, s spostovanjem, ampak ni tako enostavno. Vsak planet ali satelit (ce ima kaj atmosfere) ima vse plasti in ne samo ene, ki se drzi tal. Saj v knjigah lepo opisuje zgradbo celotnega plasca okrog zemlje. In vsak ima svoj namen. Brez visjih plasti, tudi nizjih ne bi bilo, ker bi enostavno izpuhtele s povrsja. In med prvimi bi bil kisik. Sicer pa ce je zivljenje, nikjer ne pise, da potrebuje kisik za zivljenje.Kaj pa, če ni za naše zemeljske pojme nižjih plasti, in so samo višje, ki pa na luni ležijo čisto nizko. Najvišja plast se najhaja tam, kjer je za naše pojme gladina morja. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Philadelfijski experiment , sicer tudi imenovan kot Rainbow project, je bil baje eden od stevilnih projektov mornarice v tistem casu. Nikoli se ni poplnoma razkrilo, kolikor vem, kaj je bilo res in kaj ne. Edino kar je gotovo je, da je projekt obstajal in da so kasneje ljudje, ki bi lahko dali odgovore umrli v cudnih nesrecah, ali pa so bili razglaseni za shizofrene in so jih umaknili od javnosti... Zanimiv projekt in se nekaj podobnih, ko je mornarica testirala stealth tehnologijo in v resnici uspela skriti par rusilcev na morju. Problem pa je bil v tem, da ko so zakljucili projekt in ugasnili oddajnike, so ugotovili, da je posadka sprazena Mislim, da ni šlo le za "skrivanje" ladij, ampak celo za poskus časovnega preskoka. Mam eno knjigo, v kateri je veliko napisanega vo tem, a mi ta hip ne kapne, kam pogledati ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Mislim, da ni šlo le za "skrivanje" ladij, ampak celo za poskus časovnega preskoka. Mam eno knjigo, v kateri je veliko napisanega vo tem, a mi ta hip ne kapne, kam pogledati ... Misliš uno k je naslov Brez sledu.Nanaša pa se bolj na Bermudski trikotnik.Tm sm jest to brov prvič od tega experimenta.Sam je že tolk nazaj da sm kr mal pozabu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Misliš uno k je naslov Brez sledu.Nanaša pa se bolj na Bermudski trikotnik.Tm sm jest to brov prvič od tega experimenta.Sam je že tolk nazaj da sm kr mal pozabu Ne. Te nimam. Prepričan sem, da je to v eni od knjig, ki jih imam in še fotka ladje je notr. Ob priliki mal poiščem, z glave res ne vem, za katero knjigo gre. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Ne. Te nimam. Prepričan sem, da je to v eni od knjig, ki jih imam in še fotka ladje je notr. Ob priliki mal poiščem, z glave res ne vem, za katero knjigo gre. No dej no plis.Tole k si mi zanč priporočov dlih berem-Prikrita zgodovina človeške rase.Se kr zamisliš nad njo. Drgač je pa ta Brez sledu od Charlesa Berlitza napisana v 70 letih sem zdi in pri nas v prodaji 82. leta.Sicer se bol ukvarja z Bermudskim trikotnikov ( in ta experiment je le nakaka vzporednica z dogotki v tem trikotniku) ki je bil tisto obdobje zlo in.....zadnjih 10 15 let pa opažam da zlo aut.ZAKAJ ŽE bi rekel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Kaj pa, če ni za naše zemeljske pojme nižjih plasti, in so samo višje, ki pa na luni ležijo čisto nizko. Najvišja plast se najhaja tam, kjer je za naše pojme gladina morja. Seveda lahko spekuliramo, kaj ce...... Lahko se obesimo tudi na dejstvo, da fizika, ki jo ucijo v vseh solah po svetu zdaj dokazano velja samo za nas planet in niti ne nujno za vse osoncje, da o driguh sistemih ne govorimo. Par nobelovih nagrajencev je naredilo izracune in raziskave, ki so pokazale, da enacbe drzijo na Zemlji, drugje pa ne nujno. Torej, morda imas prav in je lahko stratosfera 5 cm od tal in po cudezu tudi nevidna najboljsim teleskopom, ker mora bit pac precej drugacna, da se soncni zarki ne lomijo in ne ustvarjajo efekta, ki ga ustvarja Zemeljska...Skratka, kaj ce... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.