just4you 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 KOMU KAJ KDAJ?? tko malo me zanima...npr.da spoznaš novo osebo.......po kolkem času ji začneš zaupat?težko je zdej rečt,vem ja...ma tko približno...te osnovne stvari...po kolkem času ste začeli zaupat parnerju? še eno vprašanje:-kaj bi naredili,če bi kakemu dolgoletnemu dobremuprijatelju tolko zaupali da bi dali zanj res roko v ogenj, pol pa bi se izkazalo,da ni to za kar ste mislilida je,oz. da bi on vas "zjebau" po domače povedano?-oprostite izrazu.... tko me zanima kolko različnih mnenj je...za informacijo... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Moja izkušnja je, da drugim zaupam približno toliko, kot zaupam sebi. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 hm....misliš po lastni presoji kolko misliš da mu lahko? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Ne, kolikor zaupam sebi. Dobesedno. če zaupam sebi, kako me potem lahko nekdo drug razočara, prevara? VENDAR JE ZAUPANJE SEBI ZAME ŠE VEDNO le TEORIJA ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Še spomladi sem mislil da NIKOLI več ne bom zaupal nasprotnemu spolu In v prvi uri poznanstva z mojo se je dolgoletno trdno prepričanje sesulo v prah zaupam in verjamem ji 120%, mogoče celo bolj kot samemu sebi Ravno zaupanje naju je oba spremenilo odnos brez zaupanja ni vreden truda Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 Ne, kolikor zaupam sebi. Dobesedno. če zaupam sebi, kako me potem lahko nekdo drug razočara, prevara? VENDAR JE ZAUPANJE SEBI ZAME ŠE VEDNO le TEORIJA ... ja če te drug razočara in prevara je to da ne zaupa sebi...ne tebi...ti nisi nič kriva...pač verjetno ni zadovoljen sam samo ali hoče nekajdrugega kot samo zvezo...če misliš na partnerja... zaupanje sebi je tui zame malo zmedeno vprašanje... Še spomladi sem mislil da NIKOLI več ne bom zaupal nasprotnemu spolu In v prvi uri poznanstva z mojo se je dolgoletno trdno prepričanje sesulo v prah zaupam in verjamem ji 120%, mogoče celo bolj kot samemu sebi Ravno zaupanje naju je oba spremenilo odnos brez zaupanja ni vreden truda sei to je uno...ki anke js mam slabe izkušnje glede tega... pa je težko na novo spet nekomu zaupat...kako veš če mu lahko itd.in se strinjam da če ni zaupanja ne gre naprej.... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 sei to je uno...ki anke js mam slabe izkušnje glede tega... pa je težko na novo spet nekomu zaupat...kako veš če mu lahko itd.in se strinjam da če ni zaupanja ne gre naprej.... Jaz sem se dvakrat zaporedoma "opekel" in se potem zaprl vase ampak sem našel (oziroma ona mene) podobno razočarano dušo z enakimi pogledi na svet in ljubezen in je zaupanje prišlo samo Partnerski odnos zahteva veliko energije, pogovora, podpore, kompromisov in še česa in to od obeh udeleženih, ker zadeva enostransko ne delujePrecej lažje je zadeti sedmico na lotu, pri odnosih med spoloma je spremenjljivk veliko več kot 39 in precej več kot sedem se jih mora pokriti za dolg, uspešen, strasten, vroč in ljubezni ter spoštovanja poln odnos Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 KOMU KAJ KDAJ?? tko malo me zanima...npr.da spoznaš novo osebo.......po kolkem času ji začneš zaupat? Jst novi osebi začnem zaupat takoj, kar seveda privede k temu, da potem samo --kak je pa to mogoče. Pa vseen pol naslednji osebi spet zaupam Mogoče pa kje, na koncu sveta, prebiva tudi kdo, ki zaupanje tudi ceni. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 Jaz sem se dvakrat zaporedoma "opekel" in se potem zaprl vase ampak sem našel (oziroma ona mene) podobno razočarano dušo z enakimi pogledi na svet in ljubezen in je zaupanje prišlo samo Partnerski odnos zahteva veliko energije, pogovora, podpore, kompromisov in še česa in to od obeh udeleženih, ker zadeva enostransko ne delujePrecej lažje je zadeti sedmico na lotu, pri odnosih med spoloma je spremenjljivk veliko več kot 39 in precej več kot sedem se jih mora pokriti za dolg, uspešen, strasten, vroč in ljubezni ter spoštovanja poln odnos tut js sm se parkrat opekla in zaupam bolj težko..zato imaš uni strah nekomu spet neki zaupat da se nebo isto končalo...al karkoli in una vprašanja ki jih nosiš v sebi: kaj naj zaupam?naj počakam?mu lahko zaupam ali ne?..ki si na njih ne znaš odgovoriti pa te malo zmedejo... hehe.... Jst novi osebi začnem zaupat takoj, kar seveda privede k temu, da potem samo --kak je pa to mogoče. Pa vseen pol naslednji osebi spet zaupam Mogoče pa kje, na koncu sveta, prebiva tudi kdo, ki zaupanje tudi ceni. ma js bi tudi full rada kot ti tko enostavno zaupala... sam kaj ki ni tko enostavno...kako ti uspe? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 In ravno v tej "zmedenosti" je ves čar čeprav previdnost ni nikoli odveč Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 ....misliš?? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Jaz sem romantična duša, ki se rada preda kljub poprejšnjemu razočaranju in bolečini veselje in strah hkrati dvojček pač Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ma js bi tudi full rada kot ti tko enostavno zaupala... sam kaj ki ni tko enostavno...kako ti uspe? Ne gre za nikakršno zavestno dejanje. Takšen pač sem Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 verjanta: --->>>upanje nikoli ne umre a?? nice... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 KOMU KAJ KDAJ?? tko malo me zanima...npr.da spoznaš novo osebo.......po kolkem času ji začneš zaupat?težko je zdej rečt,vem ja...ma tko približno...te osnovne stvari...po kolkem času ste začeli zaupat parnerju?še eno vprašanje:-kaj bi naredili,če bi kakemu dolgoletnemu dobremuprijatelju tolko zaupali da bi dali zanj res roko v ogenj, pol pa bi se izkazalo,da ni to za kar ste mislilida je,oz. da bi on vas "zjebau" po domače povedano?-oprostite izrazu....tko me zanima kolko različnih mnenj je...za informacijo... Jz bi reku d je tebe zjebala intuicija, on je pa to izkoristu! Oprost izrazu! Zaupam nikomur, samo seb, pa še to je včas vprašaj če je dobr! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 Jz bi reku d je tebe zjebala intuicija, on je pa to izkoristu! Oprost izrazu! Zaupam nikomur, samo seb, pa še to je včas vprašaj če je dobr! ke svinjski odgovor... ne...to je tisto ko nekomu preveč popuščaš in mislišda se bo spremenu,a šele pol dojameš da ga ti sam ne morešspremenit če se sam noče.... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 To pa Lohk nardiš salto mortale, če noče on prevala naprej, nimaš kej! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Jz bi reku d je tebe zjebala intuicija, on je pa to izkoristu! Oprost izrazu! Zaupam nikomur, samo seb, pa še to je včas vprašaj če je dobr! tripl carsko napisano Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Jst novi osebi začnem zaupat takoj, kar seveda privede k temu, da potem samo --kak je pa to mogoče. Pa vseen pol naslednji osebi spet zaupam Mogoče pa kje, na koncu sveta, prebiva tudi kdo, ki zaupanje tudi ceni.točno tako je z menoj...če kdo izkoristi moje zaupanje, me sploh ne prizadane tako, da drugi osebi iz preventive ne bi zaupal...vsak je vreden mojega zaupanja, dokler ga ne izkoristi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Pri meni je podobno kot pri Antoninusu in Cashyju. Najprej vsem zaupam, ne glede na to, da sem bila že velikokrat razočarana. Zame je vsak človek "drug človek", zato razna razočaranja nad nekaterimi ljudmi ne vplivajo na zaupanje do ostalih ljudi. Celo sem sposobna dat tudi popravce - človeku včasih dam možnost, da dokaže, da se je popravil, če se seveda je. Ko pa enkrat res izgubim zaupanje, ga izgubim za vedno in definitivno. Ne vem, al je to dobro al slabo, ampak tako je. Sicer pa je samo par ljudi, v katere sem do zdaj izgubila zaupanje, tako da nč bat. Sebi pa seveda zaupam 100%. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Pomoje je bl simp, da ga ne trošiš, pol nč ne zgubiš drgač pa vsak k iskorist tvoj zaupanje odnese z nim še del tebe! Zdej mi pa povej en pametn razlog zakaj bi sebe trošu, unglaublih! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Nimam problemov z zaupanjem. Naiven celo. Ko ga pa zlorabiš ga izjemno težko, večinoma pa nikoli več, ne pridobiš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Zaupam le sebi. In družini.Ostalim le redko... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Ne zaupam ne drugim, ne sebi. Pred leti sem zaupala samo sebi, pa sem se izdala (nisem zaupala svoji intuicji o neki prodani duši). Sedaj se trudim zaupati sama sebi (oz. svojim filingom), mi kr gre, na splošno sem zelo naivna (druge sodim po sebi), nekateri (vsi razen mene) me imajo za paranoika, ampak jst že vem Aja, če me kdo "izda", ga ne "jebem" nadaljnih par sto let. Je neko zaupanje do drugih, bolj v relativnem smislu, kot absolutnem, no in če to "relativno zaupanje" izdajo, pol je konc. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Pomoje je bl simp, da ga ne trošiš, pol nč ne zgubiš drgač pa vsak k iskorist tvoj zaupanje odnese z nim še del tebe! Zdej mi pa povej en pametn razlog zakaj bi sebe trošu, unglaublih! Ma jaz pa nimam občutka, da če kdo izkoristi moje zaupanje, odnese še del mene. Zakaj bi odnesel del mene? Jaz sem jaz, v celoti, taka kot sem. Nihče me ne spremeni s tem, če izrabi moje zaupanje. Spremeni pa svojo podobo v mojih očeh - mojo predstavo o njem. Če bi bilo tako, da bi s tem odnesel tudi del mene, potem bi odnesel tisti del, ki je zaupal. Ampak pri meni ni tako. Kot sem napisala zgoraj: kljub temu, da sem že bila razočarana, še vedno zaupam drugim. * * *Ja, leeon, občutek zaupanja je svojevrsten! V bistvu si na nek način svoboden, če zaupaš. Lažje se prepuščaš in sprejemaš stvari, ki ti jih življenje prinaša, kakršnekoli že so. Ne "gojiš" strahov v sebi - in ravno strahovi prinašajo v naše življenje slabe stvari. Sreča je na strani pogumnih (ki si upajo zaupati in se prepustiti toku življenja). Zgubiš, če ne zaupaš... in sicer zgubiš ta svojevrsten občutek... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.