ZVEZANI 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 če je vse prozorno je en in isti k... če zaupaš ali ne zaupaš... če vklopiš možgane, pa sploh ni treba zaupat. ker se ne zanašaš več na nikogar, samo nase. JA SE STRINYAM,,,SAM NE VEM JE TO GDAJ AL KDAJ? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 29. september 2006 Avtor Prijavi Deli 29. september 2006 Ma jaz pa nimam občutka, da če kdo izkoristi moje zaupanje, odnese še del mene. Zakaj bi odnesel del mene? Jaz sem jaz, v celoti, taka kot sem. Nihče me ne spremeni s tem, če izrabi moje zaupanje. Spremeni pa svojo podobo v mojih očeh - mojo predstavo o njem. Če bi bilo tako, da bi s tem odnesel tudi del mene, potem bi odnesel tisti del, ki je zaupal. Ampak pri meni ni tako. Kot sem napisala zgoraj: kljub temu, da sem že bila razočarana, še vedno zaupam drugim. * * *Ja, leeon, občutek zaupanja je svojevrsten! V bistvu si na nek način svoboden, če zaupaš. Lažje se prepuščaš in sprejemaš stvari, ki ti jih življenje prinaša, kakršnekoli že so. Ne "gojiš" strahov v sebi - in ravno strahovi prinašajo v naše življenje slabe stvari. Sreča je na strani pogumnih (ki si upajo zaupati in se prepustiti toku življenja). Zgubiš, če ne zaupaš... in sicer zgubiš ta svojevrsten občutek... se strinjam... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Recimo, da gredo tako le po vrsti: Brez-upup-anjeza-upanjegotovostveraprepričanje... Upanje je zelo, zelo nizko, zaupanje ni veliko višje. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Še spomladi sem mislil da NIKOLI več ne bom zaupal nasprotnemu spolu In v prvi uri poznanstva z mojo se je dolgoletno trdno prepričanje sesulo v prah zaupam in verjamem ji 120%, mogoče celo bolj kot samemu sebi meni pa se je zgodilo ravno obratno. prej sem tipom zaupala 100 % in se posledično popolnoma predala, žrtvovala. v zameno za nezaupanje! zdaj je obratno, ne zaupam več niti 10 % toliko kot prej. in tako je prav. slepo se zaljubiti in pri tem izgubiti še zadnjo pikico razuma - njet good. sploh ne vem, s čim so si bivši zaslužili mje zaupanje. tip bi me lahko prevaral, pa tega ne bi verjela. raje bi verjela svojim iluzijam. nič več.prav majo, ko pravijo, da ljubezen nosi rožnata očala. ampak to je vzrok mnogegagtrpljenja in kriz in posledično nepotrebnih travm ... vedno manj zaupam tudi ženskam ... in nasploh raznemu folku. najbolj zaupam sebi in še to premalo. koliko potem zaupam drugim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Trast Me Aj Nou Vot Ajm Doing... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zarja1 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Jaz zaupam sebi najprej in tiste flancarije, da moraš zaupati drugim ljudem so zame nesprejemljive, na podlagi izkušenj. Nikomur ne zaupam na slepo, če je komu za zaupati, se pokaže čez čas. So ljudje, pri katerih takoj začutim, da so zaupanja vredni, vendar jih je resnično malo. Verjamem pa sebi in svojim občutkom, in kakor se mi zdi to "strašljivo", ker sem imela včasih neko naivno sliko, da so ljudje vsi the best, razen mene , je že tako pravilno. Zaupam sebi, mojemu mišljenju, zaupam da je zame že vnaprej poskrbljeno in zaupam, da po vsakem dežju zasije sonce. In da je ni stvari na sveti, ki se je ne da rešiti in da je ni stvari na svetu, ki bi me v resnici lahko uničila. Zakaj? Ker imam sebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Jaz zaupam sebi najprej in tiste flancarije, da moraš zaupati drugim ljudem so zame nesprejemljive, na podlagi izkušenj. Nikomur ne zaupam na slepo, če je komu za zaupati, se pokaže čez čas. So ljudje, pri katerih takoj začutim, da so zaupanja vredni, vendar jih je resnično malo. Verjamem pa sebi in svojim občutkom, in kakor se mi zdi to "strašljivo", ker sem imela včasih neko naivno sliko, da so ljudje vsi the best, razen mene , je že tako pravilno. Zaupam sebi, mojemu mišljenju, zaupam da je zame že vnaprej poskrbljeno in zaupam, da po vsakem dežju zasije sonce. In da je ni stvari na sveti, ki se je ne da rešiti in da je ni stvari na svetu, ki bi me v resnici lahko uničila. Zakaj? Ker imam sebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Zaupanje je res nekaj posebnega.Zaupanja se ne da uvoziti, zaupanja se ne da kupiti, zaupanja se ne najde.Zaupanje lahko le zraste.........med nami vsem......Vendar opažam, da zadnje čase težko zaupamo komerkoli, sploh tukaj na forumu so sami bedniki...........ne vsi......par je izjem. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Predvsem zaupam vase in sebi........in se trudim, da mi zaupajo tudi drugi. Zelo pomenbno je zaupanje v samega sebe in v vrednost svojega prispevka, ker človeška bitja smo vrsta, ki se uči in ki uči Ponosni smo na specifično znanje, ki smo ga sprejeli in radi širimo naše znanje in vedenje.Da bi lahko učinkovito prispevali, moramo verjeti, da imajo naše mnenje, znanje in izkušnje vrednost tudi za nekoga drugega. Če kot posamezniki ne zaupamo v kreativnost in modrost svojih idej, je tudi spodbuda za posredovanje vsega tega, kar znamo, majhna. Tak čas je, kaj hočem. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Predvsem zaupam vase in sebi........in se trudim, da mi zaupajo tudi drugi. Jaz sem se tud že večkrat opekla. Vsakič bolj kot prejšnjič. Pa se pol spraševala: Pa zakaj, sej sem bila iskrena, pa vse sem mu dala, pa zvesta sem bila, pa .... Bla, bla, bla... Ni res! Nikdar prej nisem zaupala, da me ima kdo lahko rad. Nisem verjela, da sem ženska, ki si zasluži enakovrednost v partnerstvu. Povedala sem le toliko resnice, kot sem si upala ... Nisem zaupala sebi. In tudi nisem zaupala njemu. Nisem verjela v njegovo ljubezen, spoštovanje, ... On je le prišel in mi vse to pokazal. Dobila sem močno po gobčku, a sem se iz tega tudi veliko naučila. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jaz sem se tud že večkrat opekla. Vsakič bolj kot prejšnjič. Pa se pol spraševala: Pa zakaj, sej sem bila iskrena, pa vse sem mu dala, pa zvesta sem bila, pa .... Bla, bla, bla... Ni res! Nikdar prej nisem zaupala, da me ima kdo lahko rad. Nisem verjela, da sem ženska, ki si zasluži enakovrednost v partnerstvu. Povedala sem le toliko resnice, kot sem si upala ... Nisem zaupala sebi. In tudi nisem zaupala njemu. Nisem verjela v njegovo ljubezen, spoštovanje, ... On je le prišel in mi vse to pokazal. Dobila sem močno po gobčku, a sem se iz tega tudi veliko naučila.hja, točno v tem je problem. da ne verjamemo, da smo dovolj dobri, da si res zaslužimo, da nas ima nekdo rad, brez da bi se morali spreminjati ali si kupovati ljubezen ... kakorkoli že ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 25. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2006 hja, točno v tem je problem. da ne verjamemo, da smo dovolj dobri, da si res zaslužimo, da nas ima nekdo rad, brez da bi se morali spreminjati ali si kupovati ljubezen ... kakorkoli že ... to je res žalostno...ker tui js mislim tako Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.