Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

ves machkast....pa shele petek popoldan je.... xrolleyesx :inocent:

ucheri konchal najprej v PORTALU... :eek: :eek: :eek:

meu neko srechanje .... x:)x

enih posebnezhev...pa smo mel fotonatechaj... x:o)x

pa prvo nagrado v svoji skupini za najboljsho fotko dobu.... x:)x

grem na dunaj s spremljevalko za tri dni... x^x x:)x x:)x

to bo she hec.... x:o)x x:px :vio:

sam je blem.....k to nej bi se shlo decembra....jst pa takrat najvech dela... :vragec:

bom zhe kej stuhtu...ni :vragec: de neb.... x:Dx x:Dx x:Dx

drgach pa dons "zachetek" veselega vikenda.... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

jao

zlomk...tralala

777 x:Xx -ou tja na tisto.... x:)x

S L I K A ! ! !

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ne morem verjet.. buško mam na čelu x:Dx

sem šla v trgovino po kislo smetano in ven iz trgovine skozi zaprta vrata... padla smetana po tleh, razsula.. pa še zdaj mi zveni v glavi x:o)x sam ptičkov pa nisem vidla xcivx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

MARSA ful lepo slišat, da ti stvari tko lepo šibajo zadnje čase :palec:

ma fora z mojimi lasmi je v tem, da se trenutno ne počutim za tole barvo xrolleyesx

sem hotla kako bolj sexy frizurco, ne pa da sem zdej k marijamagdalena...al pa neki podobnega :o|o:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Lea, xsrcx :palec:

Mana, jp, kul da mi pade tkole kaksen biznisek tud, thanx za support! xsrcx

ah ne, barva je takoj po barvanju vedno nekoliko ubita, nenaravna, ne cisto prava... 1x ali 2x si umijes lase, pa bo cist druga pesem, bos vidla... xyesx

uh sem zmatrana, sem morala se nekaj dodajat, tko da ni blo cajta za kako okostje, zdaj pa ze niti nimam vec energije.

mam dost pisanja mal, se moram dat mal na off. lacna sem postala. kuhat se mi pa ne da... :||

kaksen grauzh je zunaj! :sick: :zz:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Do zdaj barvala lase samo enkrat in še takrat katastrofa prišla - živo lisičja barva in potem se zaklela, da dokler ne bo res sile ni varjante, da dam barvo gor. Tak, da glede tega nimam dobrih izkušenj in tudi nobenih nasvetov ne vem. Bo bolje verjetno enkrat.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

men pa pride rdec skor tud ce se na crn farbam! x:o)x

enkrat sva sli s frendo na morje, ona s temnordecimi in jaz s svetlordecimi.

prideva z morja - ona ma svetlordece, jaz pa oranzne. v enem tednu.

nekoc pa mi prav natakar v enem plejsu kjer smo se dost dobival s folkom, ce sem se pofarbala, pa sem rekla, da ne, pa mi ni verjel...

ko mi ta pigment ven udar vedno, recimo ce sem se na srebrno blond, sem mela v enem mescu skor kanarcka. x:px

mat je rekla, da vse, VSE mam lohk, farbe: sam na crn ne pa na kanarcka. x:Dx x:px

VSE pa je pomenil res vse. x:Dx x:px

modro, zeleno itd. xDDx

in to leta dva pa tri! ce so me 2x na dan kapsi ustavil, no!!!! x:o)x zarad rdecih las!!! :D za pop*!

enkrat so me ustavil, pa vprasam: sam zakaj ste pa me ustavli?

pravi zarad divje barve las...

pa pokazem eno gospo staro cez cesto, pa pravim, glejte, saj ona ima prav tko vijolicaste lase, zakaj pa nje ne ustavte? x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, res, prav ogaba! pa maram dezh sicer, sam tole je pa k'pn'v'rt. x:o)x

Picasso

ja, res, prav ogaba! pa maram dezh sicer, sam tole je pa k'pn'v'rt. x:o)x

:lol: :palec:

Doma. Se mi ni dal na fitnes, pa sm šla lepo položnce plačat (med njimi kazen z aradar še od leta in pol nazaj...vse skp bo 30 pršlo v 3 obrokih xrolleyesx ), pa še dve drugi...sm si oddahnla, da j eplačan in da mam čisto vest. xDDx

Šla v knjižnco, sm si 4 dvdje sposodla, da bom mal bluzila.

Z Mačono s se dobila, da mi je dala Oriflame stuff...bejba prov fejst zgleda. x:)x

Zdej pa čakam, da mi mati naredijo rižoto...zelenjavno... x:px

Pol pa kej gledat, pa izležavat! :onfire: :palec:

Evo me x:o)x

Preživela teden. Zdaj pa kočno doma.

Bila na predavanjih...ugotovila, da bom uzivala pri predmetu poslovne finance :palec: Urihtala čisto vse, kar je bilo treba; na faksu, dokončala sem delo in se mu odpovedala do konca meseca, ker moram narediti seminarsko in bom že zato veliko za računalnikom, za očeta sem k urarju, kupila sem veliko pirine moke ( Mysti, a sem pridna, a? x:px x:o)x ), dobila HUDE hlače ( črtaste )...aja pa 90% sem tudi o bodočem avtomobilu ( sem preštudirala vse skupaj, pa itak najprej pogledala zvezdice za varnost in diesel porabo x;)x ), čeprav ga še ne bom kak mesec. Imam nek slab občutek :sori:

Poleg tega sem se pa dobila s kolegicam in smo šle v čajnico in na jazz ( Cashy, bil si pogrešan :sori: ), pa kosilo in preživljanje časa z xsrcx .

Imam rada, ko imam dneve polno izkoriščene x;)x

Zdaj pa vikend. Tokrat brez prijetnih obiskov, moram itak veliko postoriti.

Aja cene praznih CD-jev bodo šle gor, pejte zalogo kupit x;)x Hvala Mysti

Uuuu pa še volitve so...bom šla obkrožit levičarje, pa je x;)x

Mejte se x:)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Razmišljam! - kr tuki na lnf.

kaj naj natipkam. WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Kakšno je to življene :eek: x:Dx :xx!: :o|o: . Današnji dan , ki je deževen je bil zame v trenutku vroč, suh in celo presuh :vio: .

Z dekletom se peljeva v Žiri, kjer naj bi Alpina "talala" obutev. Ok, si rečem gremo svoja "zjiala" past. No pridem v štacuno in UF kva čevlov. Sam zletim na moški del, spremljevalka pa na ženskega. Pasem oči, gledam cene. Mah si rečem. No ja neki bi pa blo! grem na žensko stran in vidim ene tko no dost kul ženske škorne. opazujem jih, se jih dotikam, prepogimam. Ja mogoče , ja so ja cool so. Pogledam kje je dekle, ne vidim je, mogoče pa še ni videlala teh škorncev. No se odpravim za njo. in Kva se mi je zgodl. Nekdo, nek ženski glas me ogovori : oooooo pa sej me ne morem verjet, slišim, obstanem, postanem trd ko sveča, povahm, če poznam vonj dekleta, ki stoji za menoj, se obrnem in.... MA NE NOOOOOOOOO, bila je ona :vio: , tista, ki sem ji mal na dušo pihnil ( sam tko za hec - ampak čist zres zahec x^x ) 14 dni nazaj, ko smo s kolegi polhali, nato pa polhe nesli vagat, če bi slučajno zmagal ( no to je bilo bol tko-zmagal :eek: ujel nismo pa nobenga polha x:Dx :vio: ). Torej da pojasnim: tam kjer smo bili v gozdu je vas Pokojiše, kjer imajo res super polharske noči. Ful folka se zbere, in je res taka vaška žurka iz pred 60 let. No mi prilomastimo iz "gmajne" kot kaki medvdi, in prec nas pozdravijo-res mega občutek. Iz teme se slišijo moški glasovi a mate kej, dej pokašte. No mi smo se smejali in odgovarjali, sam šnops mamo x:Dx in ga takoj začel ponujat... No pa so ble tud punce tuki, ki pa niso bile prav nič sramežljive. Tale, s katero sem pol čvekal in ji mal na dusco popihal :vio: , je v bistvu začela. Ej kdo ste pa od kot, no in takoj je bil bla, bla, bla... Vam pravim kot v partizanih :eek: :vio: x;)x . No pa ni blo nč tazga, mal sem se hecal, par vicov prodal, vmes enga razdraženga polharja mal umiru..., te punce tud vprašal nisem od kod je in kako ji je ime. Je pa res, da sem imel v riti tak no švoh coctail s cvičkom in šnopcem, pa sem bil pol tak jezikav :vio: ... No to je blo 14 dni nazaj. Dans pa me torej ogovori in takoj napade :vio: , da kam sem zginu takrat in da sem se ji zdel cool pa bla bla bla... V tistem pa moja dekle prileti in vse to posluša. Nisem vedel kaj naj..., me pa moja prime za roko in odvleče, se uspem še poslovit in gi muri domov. Vse do doma pa tiha mašam, no še sedaj je :eek: x:Dx , kok časa pa še bo pa ne vem.

Tuki nekaj ne štekam. Ali je to razlog, da je nekdo ljubosumen? hm... ja lahko bi bil, sam a je biti smisleno tako zgodaj ljubosumen oz. celo jezen, še preden ne izveš vseh podrobnost? Sam sem sedaj kar mal hm... no ja slabe volje, kako bi rad razložil, pa čutim če začnem me ne bo poslušala, pa tud vprašala me ne bo. kr na grrrr mi gre.

Pa naj bo tiha maša x:Dx :vio:

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

uff, revež... :sori:

lej, bo poslušala al ne, ti ji moraš povedat, kako je bilo s tem.saj se bo branila, pa da noče poslušat in tako...sam ti kar nadaljuj....in govori in govori, počas se je bo že prjelo...

imamo pač takoj svoj film v glavi...in najprej itak ne verjamemo, sam potem pa jo spomni,ker je poslušala, kako se je una pritoževala, da si izginil...

počasi, potrpežljivo, pa bo pomagalo...in mal se postavi v njeno kožo, kako bi se ti počutil pri obratni situaciji...in še ne pozabi, da smo ženske z venere in moški z marsa... x;)x

Pogovor, sam pogovor pomaga, ženske najbolj sovražimo, če moški molčijo...vedno bi v resnici rade vse razčistile, v podrobnosti...take pač smo, tudi v take podrobnosti, ki se moškim zdijo totalno nepomembne...

še enkrat...pogovor.če boš molčal, si bo razlagala, kot da ti ni pomembna...

pa velik sreče x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Pih astra! :palec: x;)x

mihaelos, tocno to! x^x xyesx

si pa ful dobr vse opisal. xokx

Picasso

uff, revež... :sori:

lej, bo poslušala al ne, ti ji moraš povedat, kako je bilo s tem.saj se bo branila, pa da noče poslušat in tako...sam ti kar nadaljuj....in govori in govori, počas se je bo že prjelo...

imamo pač takoj svoj film v glavi...in najprej itak ne verjamemo, sam potem pa jo spomni,ker je poslušala, kako se je una pritoževala, da si izginil...

počasi, potrpežljivo, pa bo pomagalo...in mal se postavi v njeno kožo, kako bi se ti počutil pri obratni situaciji...in še ne pozabi, da smo ženske z venere in moški z marsa... x;)x

Pogovor, sam pogovor pomaga, ženske najbolj sovražimo, če moški molčijo...vedno bi v resnici rade vse razčistile, v podrobnosti...take pač smo, tudi v take podrobnosti, ki se moškim zdijo totalno nepomembne...

še enkrat...pogovor.če boš molčal, si bo razlagala, kot da ti ni pomembna...

pa velik sreče x;)x

Astra

Astra hvala za "pomoč" :palec: , sej ni take panike, vse bomo rešl s pogovorom, sam dan dva je treba počakat x:Dx :vio: , taka je že ustaljene praksa...

Neki druzga me skrbi. Da ta molk pomeni, da ne smem blebetat z nasprotnim spolom :eek: , taka stvar se je zogdila sedaj prvič x:Dx , sam pa imam kar nekaj KOLEGIC, ki so mi značajsko in nato še vizualno zelo všeč in mi prav paše, če kdaj kako čveknem z njimi in spijem kak sokec.

Hja kje je tle svoboda x:Dx :vio: :eek: :o|o: x8Dx :palec:

Pih astra! :palec: x;)x

mihaelos, tocno to! x^x xyesx

si pa ful dobr vse opisal. xokx

Astra hvala :vio: :vio: :vio: :vio: ,

no še tole natipkam:

še mal me hvalte tukile, pa začnem pisat kratke zgodbice x:Dx :vio: x:px

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

no ja, zakaj sem se pol trudla po OSu odgovarjat, torej svoj odgovor postam se sem:

a res??

Pojma nimam.

aha zato je binga bonga v eni temi napisala da kje je njenih 800 al kok objav!!!

*jaz pa sem mislila, da leti na one stare, ki so jih crackerji zbrisal iz baze... hmm...

Pojma nimam, sam zdaj ne more nihce not, k smo zrihtal varnost bolsjo.

Morda so kaj resetiral na serverju (se v zvezi z virusom od tedaj) pa je to zato.

Bom pobarala mitjo, ko bova na zvezi, mislim da ga med vikendom ne bo v LJ.

Ciao!

Marsa

Picasso

sej mogoce jih je pa tud men. x:o)x x:Dx

par tisoc gor al pa dol. x:px xcivx

Picasso

Mihaelos, sam tole ti bom rekla.Sem zadnjič dolgo govorila z enim frendom ravno o žensko-moških odnosih...

in mi pravi, veš kaj sem pogruntal, da je ženskam treba dati občutek varnosti, občutek, da nam velik pomenijo, potem pa ni več nobenih problemov...

Sem se z njim zelo strinjala... x^x ..dokler se boji, da ji boš ušel s kakšno mično gospodično...bo vedno problem.

---------

kakšen kreten :xx!:

kolkr marso poznam, si je vzela čas in brisala post za postom...in to sam nekaterim... x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

MARSA

Ne more nihče not, praviš...OK

Pa četudi so resetirali, koit praviš....

Je to mal čudn oz. je tukaj kar nekaj takih, k mogoče pa mamo kej pojma o raćunalnikih in teh zadevah...pa da so zbrisani samo pri določenih uporabnikih.....in predvsem tistih, k ti niso glih pri srcu.....dve izjemi sta samo (po moje).....

Ker če se gre tukaj 'profesionalni' oz. resen forum potem se takih zedevic nebi seml posluževat....no ja je pa res, da si ti The Boss....

Je pa to v jeziku foruma ponavadi znak spoštovanja/upoštevanja ali pač ne administratorjev do uporabnikov njihovega foruma.....in pa do teh osebkov samih......

votever....

vem, da bo pol zagovornikov tvojih, pa tako, kot jje jasno, slin, slin........

P.S.

Ima pa vsak administrator foruma (kar si Tudi tukaj ti), negleda na kakršnekoli resete, kjerkoli je server možnost 'ročno' dodajanja ali brisanja števila objav (pa ne mislim samih objav, ampak prikazano število le teh)

Men jih manjka nekaj ćez 2000

Pujsi nekaj čez 3000

Kseniji nekaj čez 1000

aakhutu tud nekaj čez 2000 semi zdi

pa še kar nekaj izbrancev je xrolleyesx

kakšen kreten :xx!:

kolkr marso poznam, si je vzela čas in brisala post za postom...in to sam nekaterim... x:Dx

Astra

Očitno nimaš pojma, kako se da vse to tud nardit, brez brisanja postov........primitivka v denar zagledana

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...