Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Glej Trudi, ajd, težko boš men reku, da se slinim Marsi, ker blo "fajtov" kar velik z njo.......sam, da bi na tak način brisala poste pa NE VERJAMEM. x^x In prav zanima me, le kaj bi jo po tvoje k temu vodilo? :inocent: Eh....

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Glej Trudi, tkole se bova zmenila: men se NE DA ukvarjat s tem.

Misli si kar zhelis, ne padem vec na tele finte.

Se nom nc pregovarjala. x^x

ce te pa tok moti karkoli tule, pa ves, kaj lohk nardis, a ne? :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Glej Trudi, ajd, težko boš men reku, da se slinim Marsi, ker blo "fajtov" kar velik z njo.......sam, da bi na tak način brisala poste pa NE VERJAMEM. x^x In prav zanima me, le kaj bi jo po tvoje k temu vodilo? :inocent: Eh....
kakšen bulšit - če mislim, da mi ni Marsa brisala postov, pol se že slinim, al kaj? :o|o: x:o)x

Mick...teb bi lahko kje druzga.....

Kok ste se zapalili na besedo brisanja postov...sicer sem pa tud napisal...enivej...

Očitno nimaš pojma, kako se da vse to tud nardit, brez brisanja postov....

Glej Trudi, tkole se bova zmenila: men se NE DA ukvarjat s tem.

Misli si kar zhelis, ne padem vec na tele finte.

Se nom nc pregovarjala. x^x

ce te pa tok moti karkoli tule, pa ves, kaj lohk nardis, a ne? :palec:

Sej bi to rada, zato ker nisem, kot večina .......in Your ass.....mi je pa jasno in to si takorekoč dosegla, samo ne samo moje......itaq......

Guest mačona
Z Mačono s se dobila, da mi je dala Oriflame stuff...bejba prov fejst zgleda. x:)x

hehe, ko bi me ti videla 10 minut pred tem ... ko sem pred prehodom čez cesto tam pri železniški iz torbe hotla vzet sladico, pa sem najprej ven povlekla umazan predpasnik ... pol pa uno sladico, zamotano v prtiček ... aja, še prej moram povedat, da sem ga mela pod kapo ... sem spila Budweiser temno točeno na prvem šihteku ... x:px x:Dx torej, vzamem uno sladico iz torbe, zamotano v prtiček, jo odvijen, sam se je ena plast unga prtička tok prilimala na sladico ... pol sem pa tam na prehodu prčkarila un prtiček ... pa začela jest med potjo ... x:px :inocent: pa un prtiček je visel dol ... no, sladico sem pojedla s tisto zalimano plastjo prtička gor (saj je itak organsko xcivx x:px x:Dx :vio: ) ... pol mi je pa udarlo na smehker sem si mislila, kako sem včasih ko en klošar ... pa še z nosa mi je začelo tečt ... no in sem se tam po poti režala sama sebi tko fajn naglas, pa tresla sem se, folk pa me je buljil ... :eek: x:Dx x:Dx x:Dx

Očitno nimaš pojma, kako se da vse to tud nardit, brez brisanja postov........primitivka v denar zagledana

ne se jezit. x;)x

yesssss, petek je, konec šihta! x^x

Guest mačona
jaz sem se tudi lepo trudila, da sem prišla do magične cifre 7.777. :2src: še presegla sem jo celo. in če je že šlo cca 800-900 postov v maloro, upam, da so šle vsaj ta večje neumnosti. x:Dx :vio:

Guest mačona
sem šla gledat, začetne neumnosti so še vedno gor, konec tudi, kje pol manjka, na sredini ali malo tu, malo tam? :eek: saj vem, da sem hempasta, pa nič ne štekam, sam kaj je to "ročno brisanje". se da pod "najdi objave tega člana" še vedno videti npr vseh 7900 objav, čeprav piše, da jih mam 7095? :eek: whatever.

Men se zdi, da so izbrisane sam številke, ki označujejo količino postov ne pa tudi sami posti x:)x

Ja, tega sn se tud sam ustrašu..... :o|o: No, škoda

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ja tko bo najbrz...

saj men se zdi da sem jih jaz tud imela ze okol 44000 al kolk. x:px x:o)x

ojejjej, nadvelepomembno. x:o)x x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a res posti mi falijo??? al samo številka? no sej tud če se posti manjkajo, ziher keej fulll pomembnega ;)

moram pogledat na kteri cifri sem, pojma nimam x:Dx

tko pestra sobota me čaka. ole ole...

a še kdo ve za kakšne druge vaje kot pilates na cd? pa da se original kupjo? ker imam mašinco zjebano pa ne morem snemat

Amis, kolk si ti en priden osebek x:Xx

Jutro. :vio:

Kaj vse se živmu človeku ne zgodi....presenečenje, za presenečenjem. No comment. x;)x

Aja, Marsa, s pa res svina, k si mi šla poste brisat, pa sm misnla, da me maš rada! xrolleyesx x:Dx x;)x

Ampak je pa zanimiv to, da bom že ta tretjič prišla do cifre 11.000 kok kul! Da 3x praznuješ eno in isto obletnco. :lol:

kakšni bednio dnevi :o|o:

barvašok ni minil

zvečer gledala tv do 02.00. zdej sem p vsa nasikana

me čaka dan v BTCju- 2000stvari kupt, pogledat, izbrat

zvečer pa še 2 rd-ja

ej, a je kdo slišal za neko zdravnico, ki se ukvarja z urejanjem imunskega sistema in ima potem neke tekočine za pit? :irs:

neki sem sitna...sploh pa ker se ne držim stvari, ki si jih zastavim!

kdo je kj zbrisu?

sploh ne štekam...

aja, bobnar, tako bedbne ikonce pa res še ne, no...

se ne morem zadržat...sori

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ne vem al se čem lotit pospravljat al naj grem kr direkt spat?

ja, pejt spat x;)x

xyesx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

:onfire: :onfire: :onfire: .......... xnckrivx ....uspel mi je, kljub vsemu. Jessssssssssssss x:Dx B)

Karkoli ti je, sem vesela zate x;)x xsrcx

Grem jest...:yumy:

nea zaj avta kupuj ko bo retro merkur....

Hvala za to informacijo x;)x Si koristen x:)x

Bom mogla malce v jeklene konjičke še po druga mnenja o samem avtu..

Ah levo, desno...ne bom o tem x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...