Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jp. x:)x Bemu, ravnokar sn ugotovu, da morm na teren prejšnjega bivališča it volit......k še nian se tu prijavu. Eh... :o|o: Pa niti sanja se mi ne kje to je.... :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Za spremembo še jaz nekaj napišem x:o)x

Trenutno se počutim popolnoma umirjeno in tako ...joj ne vem ...pripravljena na delo :eek: Čuden občutek, glede na to, da me je bila sama živčnost zadnje dni. Upam, da tole hvaljenje dneva pred nočjo ne bo imelo kakih posledic in da ni res kako zatišje pred nevihto :inocent: Nedelje so mi običajno najbolj zoprni dnevi :xx!:

Pa nekaj me daje ustvarjalna žilica, mogoče pa kaj lepega spackam x:Dx

Hvala za pozornost x:Xx

Glede na to, da že cel dan bruham, bo post danes definitivno uspel. :o|o: x:Dx

Jebemti neki... :xx!:

No, vreji dan si si to za bruhanje izbrala.... x:o)x Da nis noseča? :eek: Drž se mala.... :palec: ....pa pozdrav se :detelca:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ustala...zdej pa mačka zdravmo :o|o:

mogoče grem mal na sončka

:vio:

aja volt je treba

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest mačona
ja, res je preveč lep dan, da bi ga preživel zaprt za štirimi stenami. jaz sem šla na dolg sprehodek ... na grad, pa do Trnovskega pristana (tam sem mela po ene 3 postaje na klopcah in sem brala Agatho x:px :2src: ) ... pol pa po Prulah nazaj mimo hišic z ograjmi, obraslimi z bršljančkom ... :2src: vsaj enkrat si želim iti za nekaj časa na angleško podeželje. kljub dežju in sivini. en romantični delček moje duše si želi v Anglijo. x:)x

jaz pa se spravljam v mest, do mame pa volt...

pol pa napoved, ko bo tim film gledal, zdaj vmes bo pa on gor... mava tezko organizacijo tlele. x:)x

zdej pa itak bas igra.

kok je pridn, zavzet, ma dobr ritem, zdaj zna ze par zadevc, raznih introtov pa tega. x^x

ne sam da ma posluh, kar itak ze vemo, ma tud ritm pa se vztrajen je (3x hura za moje dolgotrajnejse matranje, da ma luno ze v biky xDDx) xokx

tko da kavo spijem pa sibam.

kok sva se najedla prejle....

skoda, sem se mislila postit, ampak saj itak nic ne jem. x:o)x

tko da sem kar jedla, pa se itak sem kuhala, ze zarad tima.

si je zazelel makarone, no men so pa tud cist pasal, jih ves teden nisem.

lep vecercek! :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zdaj pa grem prižgat Kukičino lučko in se prepustit romantiki samote xsrcx

Tudi jaz se spoznavam s toto romantiko. Mogoče bom kdaj tudi spregovoril besedo ali dve sam s sabo te dni. x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Krasni dnevi so za mano. En tak precudovit zajeban teden... Najprej moram v drugo mesto in tam se izkaze, da bom moral ostati dva dni, delam oba dni od 8 pa do polnoci. Pridem domov in drug dan tako nanese, da moram spet v to isti pinchi mesto. In se vrnem ob 3 zjutraj ves izmozgan. Za povrhu vsega, sem pa se danes zelel pomagat novemu delavcu, ker se je mucil z j boxom na rudlnu, no, pa mu je spodrsnl in je odletu, jaz sem pa pokasiral drog vozicka z nalozenimi 180 kilami :xx!: . No ja, prezivu sem, imam pa lepo podpludbo na rebrih. Sem imel pa sreco, lahko bi jo odnesel s par pocenemi rebri... x:)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Fak! :sori:

Ja, se dobr! xcrossfingx

Joj kok je bil hec...

sem sla v mest pa dam, pol mi je blo pa kar skoda, k nisem bla nc na zraku, pa ceprav je bil ze vecer, sem sla kar en krog ob Ljubljanci... najrpej me je pes napadel, tko da me je ze kar kao mal ugriznil skor, sam sem bla presenetljivo mrtvo hladna (sem vedla da bo tezhil, k je mel tako drzho, slo je pa sam za "branjenje teritorija", k so na klopci sedel, jaz pa sem sla cist tikoma mim)... sam sem sla nazaj grede vseen po drugi poti. xDDx

No in kar mal shetkam (zoprn je sami zhenski tkole shetkat, prec kdo kaj misli, za kar mi sicer dol visi, sam.... kar naj sklepa, ni pa mi vsec, ko tud ukrepa pol x:o)x, pa pride do tezhenja pa taksno tud, to mi je pa mucno)...

tko da moram tko odlocno stopat, kot vedno, ni sans da bi se lezherno sprehajal tkole.. si mors psa nabavt za kamuflazho. x:Dx x:o)x

No v glavnem in grem zarad psa po 10. poti, k nikol ne grem tam.

V temi ze...

Pol pa dva tipcka tam nekje stojita na sred, sem mislila, a me bo spet kdo napadel.. xDDx

se je pa izkazal, da je bil frend, k sem glih vcer nanj mislila, pa ga kakih 7, 8 let ne vidla oz. se nisva druzla tok cajta.

In to je ravno ta frend, k mi je podaril bas, k sem ga pred enim tednom glih sla sele iskat k drugemu frendu po vec letih!! xsrcx

sem ga bla ful vesela, sva se vedno tok dobr razumela, NAD ultra dobr sva igrala skup, sva bla Taprava za igrat.. sva mela kar nekaj komadov, pa kar nekak vse instrumente sva mela sama cez xDDx (oba sva bla na bobnih, jaz na bateriji, on na tamtamckih, on pol se sax, jaz pa bas pa melodije na syntu, pa oba se kaksen ritemcek na syntu, da je blo kot da bi cel bend spilal, pa sva bla sam dva not, so oni ki so prisli kdaj not, sam debelo gledal, k sva bla sam dva, k se je slisal, kot bi nas blo 10, ful enih bobnov pa tega xDDx)

No in sva zmenjena jutr, uleti se z enimi programi za muzko! xokx

jaz pa cist slucajno odstetkala na sprehod.... kar potegnil me je in tako dalje. xokx xcivx

(*pa se na zraku sem bla skor 1 uro x^x)

zdaj pa tamal ze vec kot uro spi, pa ne bom vec tapkala tule, je tok plasticen sound pa se v les nabija in po mojem se po celem stepiju slis. xDDx

o, kul, ta teden sem bla pa kar fajn pridna. ceprav bi lohk bla se bolj, ampak vsaj da migam mal. xyesx

ajd, uspesen teden zelim! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pa je konec prijetnega vikenda x:)x

Se s xsrcx skor nisva iz pojstle premaknila :inocent: sva se pa zato po pojstli tolk več premikala x:px

V petek sva ful hitro pobegnila z žura x:Ix pa je bilo hudo dobro xsuperx kubanska scena v Jalli, trance v Mizzartu, žaganje v Garaži, drum'n'bass v Ch. zero, za Gromko in Menzo pa še vem ne kaj je bilo, v Čajnici pa (najverjetneje) metalski petek, .... pa še palačinke so pekli pred Pešaki x:px

Metelkova mesto je res mestno zgledala nekje ob treh zjutraj :eek: ogromno ljudi in ogromno dogodkov :palec:

Upam da se bo novi župan držal predvolilnih obljub :o|o: ker bo Ljubljana postala predmestje Metelkove mesta x:Dx

Ta teden se bom začel ukvarjat z iskanjem službe.Spočil sem se, dragi sem se tudi že oddolžil za učne uspehe, pa brez prihrankov sem tudi že ostal, tako da je res že skrajni čas. xwizardx xcrossfingx

Spet kreganja zaradi brisanih postov :xx!: kot da bi bili plačani po komadu xrolleyesx al je pa to alteregometer x:Dx

Zih je Marsi dolgcajt pa mal cifre spreminja, da se lahko folk mal usaja in negoduje x;)x

Itak niti ne vem kolk sem imel objav :inocent: upam da nisem pod tavžent padel, ker mi pol noče fotk objavljat oziroma jih moram sproti brisat :vragec:

Koš x:Xx v deželo sanj, nahrbtnik x:Xx pa nekam pod streho planeta

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

V petek sva ful hitro pobegnila z žura

jaz tud, sem sla okiol 3h ze dam, mi je blo zanic. :o|o:

kot da bi bili plačani po komadu

x:Dx x:px x:Dx

al je pa to alteregometer x:Dx

x:Dx x:Dx

*

:shsh: sem napadla zdajle najprej med, pol pa ze cokoladni namaz, zdaj pa se kakao, vse kar z zlico. x:px

prej sem pa parmezana debel pis pojedla.... x:o)x

**

zdej sem pa tamalga zbudila :sori:, kljub temu da kot miska tapkam cist potihceno.... :8):

nc, sam se 1 zlico pa grem nazaj v postlo. xDDx

Picasso

Jutrček x:Xx

Najverjetneje bom še nazaj v pojstlo pobegnil :inocent: ampak ta trenutek se mi niti "pod razno" ne spi :eek:

Šefici se tudi ni x;)x še dobro da sem vsaj ponoči šel spat, bi se čutil krivega za nespečnost v Štepiju zaradi njenega tipkanja, ker bi se zih razdebatirala xrolleyesx

Vreme me kar samo pošilja spat :xx!: sivo, jesensko jutro z grožnjo dežja :o|o: pa še ponedeljek

Mogoče bi se spravil v boj z birokracijo :vtz: ampak toliko viška energije pa vseeno ne čutim xnckrivx

Čajček, cigaret, potem pa ...... karkoli mi je usoda namenila :o|o:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Evo, nov teden se je že začel, jaz pa poponoma neorganizirana in z glavo v desetem svetu xrolleyesx

Vikend je bil porazen oz. nedelja je bila uničena, zaradi sobotnega alkoholnega predoziranja...samo je pasalo malo se s ketne spustit x:Dx

Se mi zdi, da zadnje čase zmanjkuje goriva, ali pa da sem nasedla na kako čer in sedaj kar ne gre naprej :(

Bo trena najti nek motivacijski vir...trenutno ga v sebi ne morem in potem se pač v sili obrnem navzven...kar sploh ni slabo, če se tega zavedam :palec: ...in potem samo prešaltam, ko sem malo pri močeh spet moji filmi in moje doživljanje stvari, ki je popolnoma zracionalizirano in ki mi edino pomaga čez ovire...ma je fino, da imam vsaj to.

Za fax bi morala počasi začet delati, pa se ne spravim.

Popolnoma sem padla v prenažiranje samih svinarij :xx!: ...ma se bom sedaj v roke vzela...enostavno moram x!x

Kup enih ljudi imam za poklicat, miljaužnt čajev/kav za preletat, pa samo odlašam in potem me postrani gledajo, ker obljubim, pa potem skenslam :ermm:

Pa tele zemlja in odvetnik me spet morita...fuj in fej...bo treba jutri se malo okoli tega pogovort in resno razmislit :inocent:

Nč, grem mal okončine okol razmetat, vsaj perilo pospravt, za fax pogledat kaj me bodo danes mučili...

Sončkeeeeeeeee vsem

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Drz se, stara! xcrossfingx

saj bo! xupx x:)x

*

Uh sem zgazhena, s faco spala v pouster... :o|o: Pa se obeh krem mi je zmanjkal, kok tecn, da jo moram najprej naredit, preden se lohk namazem. xrolleyesx

Glava me mal boli, sem cist adijo, vseen pa pricakujem obisk, frend k sem ga vcer srecala, se bo oglasil, jaz pa dons nisem tok za obiske pa za muzko delat, kot sem se zvecer navdusla. :|

No ja, mogoc se not padem, glede na to, da se kave nisem do konca spila...

sam sem se mislila v banjo pocit pa zase kaj nardit, ko sem ves vikend druge stvari...

jamr jamr tezh tezh, kmal bo pa, sodim, se sik sik. x:px x:o)x x;)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...