aakhut 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 morgen.... konc vikenda.... grem dons do sobote v martulk.... rabm mal narave...pa nch interneta.... pa de mi tichki pojejo namest subwooferjeu.... aja....volitve... :xx!: mah....ga bomo pa u glavo jebal.... zdej bo shele na udaru...hehe... zlomk....tralala777 -ou tja... S L I K A ! ! ! tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 aja....volitve... :xx!: mah....ga bomo pa u glavo jebal.... zdej bo shele na udaru...hehe... Hehehe, ta bo težka, k ma skor samo njegova lista večino v mestnem svetu...... Sicer pa a ni to lepo, dva najboljša prijatelja sta predsednik vlade in župan prestolnice, pa folku je do zabave, no..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 tko... upam, da sem dovolj prazna danes za pregled... sicer mi je pa vseeno... se bo moral znajdit vem da je vse ok, ker jaz sem varna v svojem svetu dragi moji, lep dan vam želim drž se http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 tko... upam, da sem dovolj prazna danes za pregled... sicer mi je pa vseeno... se bo moral znajdit vem da je vse ok, ker jaz sem varna v svojem svetu dragi moji, lep dan vam želim Mislim nate in držim da ne bo prehudo ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ..tko da moram tko odlocno stopat, kot vedno, ni sans da bi se lezherno sprehajal tkole.. si mors psa nabavt za kamuflazho. No v glavnem in grem zarad psa po 10. poti, k nikol ne grem tam.V temi ze...Ane no Jst se ful rada šetam ob najbolj "nemogočih" urah, ko "normalni" že zdavnaj spijo (vsekakor po polnoči, pa enkat do 3.ure zjutraj); tko grem mal čez naselje (geto bloki), pa gledam, kje še kaka luč gori, pa poslušam tišino, mir, spokoj, nikejr nobenga dretja, vpitja, lajanja...blaženost Zmer srečam še kako zalutalo dušo, k prou čudno gleda, kva se pa tale šeta ob tej uri , tak da sm si nabavla psa (pesjanko), pol je pa vse ql pa normalno You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 pa de mi tichki pojejo namest subwooferjeu.... Ane no Jst se ful rada šetam ob najbolj "nemogočih" urah, ko "normalni" že zdavnaj spijo (vsekakor po polnoči, pa enkat do 3.ure zjutraj); tko grem mal čez naselje (geto bloki), pa gledam, kje še kaka luč gori, pa poslušam tišino, mir, spokoj, nikejr nobenga dretja, vpitja, lajanja...blaženost Zmer srečam še kako zalutalo dušo, k prou čudno gleda, kva se pa tale šeta ob tej uri , tak da sm si nabavla psa (pesjanko), pol je pa vse ql pa normalno aha, a ne no! :xx!: aja tko, pol si si pa psa nabavla! * Oh, sem mela obisk, je bil frend, je bil pameten, brez vseh "muzk", je zacutil zgleda da se mi nou nc dal...je pa dbest, k sva oba tocn tam, kjer sva nehala, ko sva igrala in sva se zmenla, da bova spet igrala! Prav da bova kaj ustvarla pa to, v bistvu bova pravzaprav mela band! fantastische!! (pogresam mal ustvarjalnosti se drugacne kot pa misl misl skljoc skljoc pekete pekete )Hudo, z dons na jutr! je res kul tipo.. pa ful dobr se stekava, pa RAZUME vse moje intermezze. lovi nit komot. ker jaz tko krozhno govorim, da mi je vcasih nemogoce sledit, no, on pa mi! pa se par jurjev mi je kar dal! v bistvu je clo kao zato prisel, pravzaprav... vcer nisem mela chikov, ko smo se srecal, valjda sem pojamrala () in je rekel, da jaz sem pa njemu ze tud ne vem kaj dala. Najprej nisem hotla vzet, halo... pol pa sem. mater kaksne frende mam jaz! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 marsa, kul... ksenia, upam, da kmal poročaš... lenitis me daje... ...sam gledam okol sebe in s slabo vestjo berem knjigo...o ljubezni do boga in ponižnosti ženske v odnosu do moškega...ufff, težka tale... me kr zagrabi, da bi zavpila, aja, a res...pol pa berem dalje in se spomnim, da pa menda je res nekaj na tem, da moškega občudujemo šele takrat, ko je res moški, ne pa ko ga peljemo na vrvici sem in tja... Sam tole je huda tema, moram še mal razmislit... naša tamala je šla v nemčijo za en teden, naj se ima dbest... ..tako odrasla je in hkrati tak otrok... Tamle gledam kup perila in ne vem, od kje se nabira... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 evo mene tisti 6 cm stvor je zginu in našli smo razlog za slabokrvnost (menda)... Cookie sem te poslušala in sprožila... tko da tale drug manjši stor odstranimo pa bom spet polna energije... jessss Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 ...o ljubezni do boga in ponižnosti ženske v odnosu do moškega...ufff, težka tale... jp. Kul ksenia! ehhh.... jaz pa komsi komsa. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ehhh.... jaz pa komsi komsa. jaz tud.... Pa razkur me ko kazga smeška ne najdem takoj..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 evo mene tisti 6 cm stvor je zginu in našli smo razlog za slabokrvnost (menda)... Cookie sem te poslušala in sprožila... tko da tale drug manjši stor odstranimo pa bom spet polna energije... jessss superrrrrrr jaz sem total zbita...priletela s faxa (prešpricala en beden predmnet) in takoj za lonce, zdej pa sploh ne vem kaj bi...tv beda, brat se mi ne da. mah, mogoče se na kak drink zvlečem lep večerčk Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 evo mene tisti 6 cm stvor je zginu in našli smo razlog za slabokrvnost (menda)... Cookie sem te poslušala in sprožila... tko da tale drug manjši stor odstranimo pa bom spet polna energije... jessss JSt pa pršla s pevskih in namest, da bi šla a tisto jogo zadevo, sm zavila v ečkator, nabavla zeleno solato in si nardila ta svinjsko solato Yumy: V tem trenutku, ko pišem, jo jem. Še dobr, da v napovedi piše, da bomo ful ćrl, k mam pol manj slabo vest. No, drgač pa...lena sm, k drek...mot me, da nekatere stvari zavlačujem že faking pol leta in se kr ne spravm spedenat...jebemti, baba!!!!! Eh...astra, mislim, da mava isti virus, lenitis namreč. Lep večer...se še kej oglasm. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 marsa.... ksenia....krasno.... valkira....ti maš tud tempo...naj ti uspe.... danes bistveno bolje kot včeraj, čeprav je hotlo čez dan nekaj škatle lomit.....zagužvana kot vedno...edin večer zdej je pa čist miren in na izi....mi je že prav čudno..... ..... ah ja...oblaki se valjajo po travi...vremena pa ni za komentirat.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 sm clo neki nardila...ne morš verjamt. Zdej pa študiram, da bi šla kr enkrat, z aspremembo, mal prej spat...pa magar mal pomeditirat, svečko pržgat. Jaaaaaaaaa Nočko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Poznam to zadevo! Sem v bratovih našla zanimive oblike kaj bi mi brez domišljije! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 ...ne morš verjamt. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Jaz tudi ne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 jutroooooo matr zun tok piha, me ma dab na čik šla, sam sm prej sam nos pomolila vn, pa mi ga je mensezdi zamaknlo mal tok sm dobre vole pa čprov je u bistvu dost nenormalna ura še....prov tok.....vau...kr ne vem kj bi sama s sabo, razgnal me bo......pa nerodna joj...spet vsa siva in obutana hodim po svetu, včer sm si limonado nardila in sm se hotla zbasat tam kavč s tistim litrskim kozarcem, pojma nimam kok sm šlutla, ampak direkt vsem sem si za pižamo zlila prov tist, za ovratnik, ko sm se naprej nagnla in se je plac neredu pr vratu pa take.......no ja sj bo minil a ne.......zjle smuknem pod tuš, probam mal lase ukrotit, ruknem fasado gor in jo mahnem v svet........pa kaka kavica še mora past obvezno včer sm skenslala eno pijačko, morm dons nadoknatit......ne gre dab bil folk prevčkrat prikrajšan za mojo družbo a ne čau banda KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 dobro jutro... nisem ravno fajn spala, ampak bo že danes imam spet aerobiko... ni nihče rekel da ne smem bom videla če jim zmorem sledit upam, da se je tamali bruhanje ustavilo. Bi morala danes na eno zadevico it v Slovenj Gradec (ena njena grafika je nagrajena) pa je v postelji.... če bo potem boljš ji moram eno fajno kosilce pripravit, ker je ful žalostna...naj se vam naredi lep dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jutro. Pri nas pa tok toplo... 18 al kok mamo. Pa prva ura minila, ko bi mignu, k je bla gužva...sm že kr mal lačna... Ksenia...zdej mora bit pa že ok, tamičkena. Todi, jutro. Lep dan vsem, ne...aja, Mysti...držimo pesti zanjo, ne??? VSI TAKOJ!!!! Tko, ja, kr ubogite me. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 ja držimo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 evo mene tisti 6 cm stvor je zginu in našli smo razlog za slabokrvnost (menda)... ... do četrtka moram naredit zaključno nalogo... ...aja, Mysti...držimo pesti zanjo, ne??? VSI TAKOJ!!!! Tko, ja, kr ubogite me. ........in sva se zmenla, da bova spet igrala! ..............mater kaksne frende mam jaz! -----------sem kul. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Ampak res... kakšno toplo jutro človk sploh ne ve več kako se oblečt Mini bikini... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 spala kot top-ovka Rudi je začel rov kopat, za zimo...v plastnično dno...mmmmmmm kako se lepo sliši njegovo praskanje ponoči evo, danes zdejle fax, potem ene govorilne, da par stvari razjasnimo, vresling v tajništvu...potem pa ob 14.00kosilce in nazaj na predavanja zvečer imava pa salso...yesssssss za mystico sončkeeeeee aja, tolk je toplo, da grem kar z bajkom na fax...pridnaaaaa Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts