Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

konc vikenda.... :vio: x:)x

grem dons do sobote v martulk.... x:)x x:)x x:)x

rabm mal narave...pa nch interneta.... x:)x

pa de mi tichki pojejo namest subwooferjeu.... x:)x :vio:

aja....volitve... :xx!:

mah....ga bomo pa u glavo jebal.... x:Dx

zdej bo shele na udaru...hehe... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou tja... x:)x

S L I K A ! ! !

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

aja....volitve... :xx!:

mah....ga bomo pa u glavo jebal.... x:Dx

zdej bo shele na udaru...hehe... x:Dx x:Dx x:Dx

Hehehe, ta bo težka, k ma skor samo njegova lista večino v mestnem svetu...... x:px Sicer pa a ni to lepo, dva najboljša prijatelja sta predsednik vlade in župan prestolnice, pa folku je do zabave, no..... x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

tko... upam, da sem dovolj prazna danes za pregled... sicer mi je pa vseeno... se bo moral znajdit ;)

vem da je vse ok, ker jaz sem varna v svojem svetu ;)

dragi moji, lep dan vam želim x:Xx

:palec: :palec: x:Xx drž se

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

tko... upam, da sem dovolj prazna danes za pregled... sicer mi je pa vseeno... se bo moral znajdit ;)

vem da je vse ok, ker jaz sem varna v svojem svetu ;)

dragi moji, lep dan vam želim x:Xx

Mislim nate x:Xx in držim xcrossfingx

da ne bo prehudo :palec:

..tko da moram tko odlocno stopat, kot vedno, ni sans da bi se lezherno sprehajal tkole.. si mors psa nabavt za kamuflazho. x:Dx x:o)x

No v glavnem in grem zarad psa po 10. poti, k nikol ne grem tam.

V temi ze...

Ane no xrolleyesx Jst se ful rada šetam ob najbolj "nemogočih" urah, ko "normalni" že zdavnaj spijo (vsekakor po polnoči, pa enkat do 3.ure zjutraj); tko grem mal čez naselje (geto bloki), pa gledam, kje še kaka luč gori, pa poslušam tišino, mir, spokoj, nikejr nobenga dretja, vpitja, lajanja...blaženost :2src: Zmer srečam še kako zalutalo dušo, k prou čudno gleda, kva se pa tale šeta ob tej uri :eek: , tak da sm si nabavla psa (pesjanko), pol je pa vse ql pa normalno x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

pa de mi tichki pojejo namest subwooferjeu.... x:)x :vio:

x:Dx xcivx

Ane no xrolleyesx Jst se ful rada šetam ob najbolj "nemogočih" urah, ko "normalni" že zdavnaj spijo (vsekakor po polnoči, pa enkat do 3.ure zjutraj); tko grem mal čez naselje (geto bloki), pa gledam, kje še kaka luč gori, pa poslušam tišino, mir, spokoj, nikejr nobenga dretja, vpitja, lajanja...blaženost :2src: Zmer srečam še kako zalutalo dušo, k prou čudno gleda, kva se pa tale šeta ob tej uri :eek: , tak da sm si nabavla psa (pesjanko), pol je pa vse ql pa normalno x:o)x

aha, a ne no! :xx!: xrolleyesx

aja tko, pol si si pa psa nabavla! x:px xDDx

*

Oh, sem mela obisk, je bil frend, je bil pameten, brez vseh "muzk", je zacutil zgleda da se mi nou nc dal...

je pa dbest, k sva oba tocn tam, kjer sva nehala, ko sva igrala in sva se zmenla, da bova spet igrala! xokx

Prav da bova kaj ustvarla pa to, v bistvu bova pravzaprav mela band! xbendx

fantastische!! xokx (pogresam mal ustvarjalnosti se drugacne kot pa misl misl skljoc skljoc pekete pekete x:o)x)

Hudo, z dons na jutr! xrainbowx

je res kul tipo.. pa ful dobr se stekava, pa RAZUME vse moje intermezze. x^x lovi nit komot. xokx

ker jaz tko krozhno govorim, da mi je vcasih nemogoce sledit, no, on pa mi! x8Dx

pa se par jurjev mi je kar dal! x:Ix :8):

v bistvu je clo kao zato prisel, pravzaprav... vcer nisem mela chikov, ko smo se srecal, valjda sem pojamrala (:o|o:) in je rekel, da jaz sem pa njemu ze tud ne vem kaj dala. :8):

Najprej nisem hotla vzet, halo... pol pa sem. x:o)x x:Dx

mater kaksne frende mam jaz! xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa, kul... :palec:

ksenia, upam, da kmal poročaš... :detelca:

lenitis me daje... x:Ix :inocent: ...sam gledam okol sebe in s slabo vestjo berem knjigo...o ljubezni do boga in ponižnosti ženske v odnosu do moškega...ufff, težka tale... x:px

me kr zagrabi, da bi zavpila, aja, a res...pol pa berem dalje in se spomnim, da pa menda je res nekaj na tem, da moškega občudujemo šele takrat, ko je res moški, ne pa ko ga peljemo na vrvici sem in tja...

Sam tole je huda tema, moram še mal razmislit... x;)x

naša tamala je šla v nemčijo za en teden, naj se ima dbest... xcrossfingx xgoldfishx ..tako odrasla je in hkrati tak otrok... :2src:

Tamle gledam kup perila in ne vem, od kje se nabira... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

x:Dx evo mene

tisti 6 cm stvor je zginu in našli smo razlog za slabokrvnost (menda)... Cookie sem te poslušala in sprožila... tko da tale drug manjši stor odstranimo pa bom spet polna energije... jessss

...o ljubezni do boga in ponižnosti ženske v odnosu do moškega...ufff, težka tale... x:px

jp. x:o)x x:px xyesx

Kul ksenia! xokx

ehhh.... jaz pa komsi komsa. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tisti 6 cm stvor je zginu in našli smo razlog za slabokrvnost (menda)... Cookie sem te poslušala in sprožila... tko da tale drug manjši stor odstranimo pa bom spet polna energije... jessss

superrrrrrr :palec: x:Xx

jaz sem total zbita...priletela s faxa (prešpricala en beden predmnet) in takoj za lonce, zdej pa sploh ne vem kaj bi...tv beda, brat se mi ne da.

mah, mogoče se na kak drink zvlečem

lep večerčk

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

xDDx :palec: xsrcx xsrcx xsrcx

JSt pa pršla s pevskih in namest, da bi šla a tisto jogo zadevo, sm zavila v ečkator, nabavla zeleno solato in si nardila ta svinjsko solato Yumy: V tem trenutku, ko pišem, jo jem. x:px Še dobr, da v napovedi piše, da bomo ful ćrl, k mam pol manj slabo vest. :inocent: :lol:

No, drgač pa...lena sm, k drek...mot me, da nekatere stvari zavlačujem že faking pol leta in se kr ne spravm spedenat...jebemti, baba!!!!! :vragec:

Eh...astra, mislim, da mava isti virus, lenitis namreč. :o|o:

Lep večer...se še kej oglasm. xsrcx

marsa.... :palec:

ksenia....krasno.... xsrcx

valkira....ti maš tud tempo...naj ti uspe.... xwizardx

danes bistveno bolje kot včeraj, čeprav je hotlo čez dan nekaj škatle lomit.....zagužvana kot vedno...edin večer zdej je pa čist miren in na izi....mi je že prav čudno..... xrolleyesx .....

ah ja...oblaki se valjajo po travi...vremena pa ni za komentirat.... :vragec: x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jutroooooo x8Dx

matr zun tok piha, me ma dab na čik šla, sam sm prej sam nos pomolila vn, pa mi ga je mensezdi zamaknlo mal x:o)x

tok sm dobre vole x^x pa čprov je u bistvu dost nenormalna ura še....prov tok.....vau...kr ne vem kj bi sama s sabo, razgnal me bo......pa nerodna x:)x joj...spet vsa siva in obutana hodim po svetu, včer sm si limonado nardila in sm se hotla zbasat tam kavč s tistim litrskim kozarcem, pojma nimam kok sm šlutla, ampak direkt vsem sem si za pižamo zlila :eek: x:Dx prov tist, za ovratnik, ko sm se naprej nagnla in se je plac neredu pr vratu xrolleyesx x:Dx

pa take.......no ja sj bo minil a ne.......

zjle smuknem pod tuš, probam mal lase ukrotit, ruknem fasado gor in jo mahnem v svet........pa kaka kavica še mora past obvezno :palec:

včer sm skenslala eno pijačko, morm dons nadoknatit......ne gre dab bil folk prevčkrat prikrajšan za mojo družbo a ne x;)x x:Dx

čau banda xsrcx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

dobro jutro... nisem ravno fajn spala, ampak bo že ;) danes imam spet aerobiko... ni nihče rekel da ne smem x:Dx :vragec: bom videla če jim zmorem sledit ;)

upam, da se je tamali bruhanje ustavilo. Bi morala danes na eno zadevico it v Slovenj Gradec (ena njena grafika je nagrajena) pa je v postelji.... če bo potem boljš ji moram eno fajno kosilce pripravit, ker je ful žalostna...

naj se vam naredi lep dan xsrcx

Jutro. Pri nas pa tok toplo... :2src: 18 al kok mamo. :palec:

Pa prva ura minila, ko bi mignu, k je bla gužva...sm že kr mal lačna... :inocent: x:Dx

Ksenia...zdej mora bit pa že ok, tamičkena. xsrcx

Todi, jutro. x:px

Lep dan vsem, ne...aja, Mysti...držimo pesti zanjo, ne??? VSI TAKOJ!!!! :vragec: Tko, ja, kr ubogite me. x8Dx x:Dx

tisti 6 cm stvor je zginu in našli smo razlog za slabokrvnost (menda)...

:palec: xsuperx xupx

... do četrtka moram naredit zaključno nalogo...

xupx :detelca:

...aja, Mysti...držimo pesti zanjo, ne??? VSI TAKOJ!!!! :vragec: Tko, ja, kr ubogite me. x8Dx x:Dx

xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx :switz: xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xyesx

........in sva se zmenla, da bova spet igrala! xokx

..............mater kaksne frende mam jaz! xsrcx

xsuperx :palec:

-----------

sem kul.

spala kot top-ovka

x^x

Rudi je začel rov kopat, za zimo...v plastnično dno...mmmmmmm kako se lepo sliši njegovo praskanje ponoči x;)x

evo, danes zdejle fax, potem ene govorilne, da par stvari razjasnimo, vresling v tajništvu...potem pa ob 14.00kosilce in nazaj na predavanja

zvečer imava pa salso...yesssssss :vio:

xcrossfingx :detelca: xflowx za mystico

sončkeeeeee

:vio:

aja, tolk je toplo, da grem kar z bajkom na fax...pridnaaaaa x^x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...