Mick 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 uspela na volitvah... zbrala čez 1000 glasov menda in sem član Sveta KS krkoli to pomen... bom lahko vplivala na ekologijo, pa tko... kul... ...kulllll Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 .... uspela na volitvah...niti na pamet mi ni padlo, da si tudi politično angažirana .čestitam pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 ane, men se prav zabavno zdi... pa ko me je folk spraševal če sem uspela, sem prav razmišljala, kaj hudiča mislijo...klicala za datum posega... rabim še eno napotnico, da še sami naredijo UZ... procesija Lea sej nisem, oziroma že nekaj let tudi stegujem jezik zaradi ekologije, pa vsegainsvašta... sem azvrtela kar nekaj telefonov, pa tko...v erjetno sem bila zato predlagana... ma itak sem polna idej Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Ksenia Hvala vsem znalkam za nasvete v zvezi z nizkim pritiskom, ravno prej govorila z eno znanko ona tudi 86/54 ....kok hecn... Bom poskusila, jogo itaq se že dolgo pripravljam, tibetance, jabke, zeleni čaj ta mi je zelo ljub, btw jutri se grem učit priprave zelenega čaja, baje je cela kolobocija vse skupaj naresti tako kot je treba, pol postrežem in pripravim, kot se šika, vsem z nizkim pritiskom Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jaz tudi bolj nizko napumpana :xx!: Glih prej mi ful sladkor padel, kar trepetala nekaj, sem malo sladkane vode spila. Malo bolje zdaj.Sicer pa ful nekam utrujena, slabe volje in nerazpoložena. Nič se mi ne da..in tak.Ob polnoči mi gospodič dajejo navodila, kako zapreti vodo v bajti,spustiti ven iz bajte vodo, katero pipo odpreti, kateri ventil zapreti..nič več ne vem. Pa da ne bo prevelik pritisk, ker bo vse šlo k vragu..in kako naj reguliram tole.Jaz pa totalno netehnični tip.Ma bom že nekak. Še vse sem.Če sem bila glavni vinogradnik pri hiši in zdaj glavni kletar - pretočila ves mošt in to..je tole mala malica Aja -o neki ponižnosti bilo govora? hmm s tem imam definitivno probleme. Ponižnosti ne poznam ali pa zelo slabo.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 mene vedno čudi to, kako se delimo na ene in druge. pa zakaj? ja, saj smo si različni, ampak, a dve ženski si pa nista? pa kdaj kdo in zakaj dela? in zakaj prav on in ne drugi, glede na spol, seveda. ne razumem. a če sem pa ženska pa ne morem zašraufat štekarja al kaj? in če je on moški, ne zna kropirja olupit, srajce zlikat,... zakaj? a ima drugačne roke al kaj?na srečo sem živela z ljudmi, ki gledajo na to tako kot jaz. blazno radi se grupiramo. pa naj bo na blondne ali pa štajerce ali pa na tiste z vozniškim itd....ne štekam. Ok, ne gre za ponižnost, temveč "ponižnost" - mal težko za razložit in razlikovat. Torej, jaz si pod "ponižnost" predstavljam to, da je moški moški in ne neka kreatura, ki liči/glumi na moškega. Tj dec, ki mi daje varnost (vsakršno: od fizične, psihične...do denarne), zaupanje (na katerege se lahko 350% zanesem), moč (iz katere črpam lastno moč za poremagovanje lastne nemoči), ljubezen (vsakršno: od platonske, seksualne, brezpogojne..) nežnost (je moški, a obenem nežen do mene in najinih potomcev; tp me ne zlorablja psihično/fizično), pripadnost (tvoriva celoto, sva skupaj proti zunanj.svetu, ki vključuje tudi njegovo/mojo družino; se pravi NI mamina maza), mu je samoumevno, da mi 50% pomaga pri gospodinjs.poslih (oz, prinaša toliko materialne varnosti, da jaz ostanem doma in skrbim za dom/družino). V zameno nudim enako, skrbim zanj, za dom in družino. Ne maram pa nekih "wouldbeman", k so v bistvu nedonošenčki (skoraj vsi slovenci), bolezensko navezani na starše, so "brez jajc", ena nadloga torej, ki mi pije kri/energijo, nek otrok v odraslem moškem telesu, na katerega se ne morem zanesti, ki enkrat bi, drugič ne bi...aja pa še nasilneže/pijanec, da ne pozabim :xx!: Jaz želim moškega občudovat prav tako zahtevam od svojega moškega občudovanje mene! Moj moški mora bit v mojih očeh "kralj",pravtako moram bit jaz v njegovih očeh "kraljica". To si men opis ukradla, bejba, a? Jst sm pa včerajšnji večer preživela v ekstra fajn družbi... skor ne morm verjet, da se z nekom s katerim se praktično sploh ne poznaš lahko tko fajn zaštekaš kar je zgledalo da bo dologčasen in utrujen večer, se je končal z maratonskim klepetom ob čaju in proti polnoči ob pizzi pri Jovotu Da ne rečem... da sem se zabavala 100/h pa niti prsta alkohola ni bilo posredi cheers na dva nova prijatelja Ej, če je bil Seba zravn, vam do smrti zamerm. :xx!: uspela na volitvah... zbrala čez 1000 glasov menda in sem član Sveta KS krkoli to pomen... bom lahko vplivala na ekologijo, pa tko... kul... No, glede ene zadeve lahko rečem, da ste bli pridni in ste me dobr ubogal...nč ne povem. Doma, pojedla tono zelenjavne rižote ( ne morem verjet, kok mi kar naenkrat riž paše) Nč, zdej pa mal bljuzitis, pol grem pa na fitnes...dons mi ne uide. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 a smo bili? jes, kul Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 ...evo zdele pa do tamale... tale noc bo moja... venera-mars-sonce stelij v sco... jupijada... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 To si men opis ukradla, bejba, a? Ej, če je bil Seba zravn, vam do smrti zamerm. :xx!: Ne želi si preveč, da ne boš preveč razočarana. Samo modra misel. Me že ni... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Ne želi si preveč, da ne boš preveč razočarana. Samo modra misel. Me že ni...Sej si ne želim, sam, če sm mela prov, si ena velka frdamana reva. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Sej si ne želim, sam, če sm mela prov, si ena velka frdamana reva. Mene ni bilo nikjer in osebno ne poznam nikogar s tega foruma. Še. Če bi hotel koga spoznat, bi bila ti prva na seznamu, majke mi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Seba ni imel nič prstov zraven če se pa kdaj dobita vama pa zamerim, če me ne povabita zraven 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 ksenia...za ekologijo & co..... ponižnost...manj jo vidim, raj jo mam...pa ne sam pr sebi...tud pri drugih mi je zoprna.....se mi zdi totalka neiskrena in manipulativna zadeva...al pa je taka sčasoma postala. čeprav je blo po moje zmer tako. včasih so te menda fentali, če nis bil ponižen pa pokoren do vseh, ki so tako al drugače predstavljali oblast in/ali avtoriteto....tud par sto let nazaj.....mi je pa kul, če smo to kar smo, brez tega bedastega prenarejanja in podobnih štosov.......sej zato pa so me zihr več kot enkrat zakurli na kakšni grmadi...... dans sem že fraj z opravki....le kaj naj zdaj počnem.... ......... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 a maš dopust....?.......bravo..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 bejba, pa sej to so ja sami fajn plani...tistga strokovnega boš pa tud spičila pa ti bo pol fajn..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 bejba, pa sej to so ja sami fajn plani...tistga strokovnega boš pa tud spičila pa ti bo pol fajn..... Sej ga je že...a nis vidla unih, ta poskakujočih hudičekov? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 o Pika bejbe, ti s ta tretja oseba k sm te klicala dns Šele ta tretja? n ti to upaš na glas povedat? Fej te bod. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Sej, Mysti...kr mal se zamisl....ne vem, če si si zaslužla uno pijačko. Če bi hotel koga spoznat, bi bila ti prva na seznamu, majke mi. Pol pa vredi, čuj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 če ne bo pjače, ne bo tortice :OO!: Sm že tih, sam ne mi več grozit, proooooooooooooosim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 sem iz aerobike, sicer delala stvari bolj previdno, ampak zadovoljna s seboj. rada se imam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 sem iz aerobike, sicer delala stvari bolj previdno, ampak zadovoljna s seboj. rada se imam Mi te mamo tud. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Misty, cestitke.. ksenia xrosex jaz kljub težki bolezni...lenitisu.. ..uspela nekak uredit, kar morala..Spekla malancane in bucke, pa pecenko...pripravljam popotnico... pa zlikala kup perila... se bo treba z mami pobotat tole likanje mi čist odveč hodi... Aja, na izlet grem..v provanso za 5 dni....naše običajno vsakoletno popotovanje ob tem času.letos gremo že 12-tič-- , kako čas mineva...začelo se je tako, da smo si frendi rekli, da pa lahko 1x na leto gremo kam tudi brez otrok...zdaj pa bomo pačasi spremenili in upali, da bomo vsaj 1x na leto kam šli Z otroki... No, kakorkoli...letos spet, čeprav mi je mal dolga pot, sam bomo že...pripravila sme program, rezervirala hotele, oni bodo pa tako kot vsako leto, razpuščena banda...najprej nihče ne mrdne s prstom, ker jaz itak to najboljš nardim, potem pa je vsak pameten, kaj bi blo treba videt, jaz pa tečnarim,ker mam začrtano pot... Tamala se javila iz nemčije, pravi, da sploh ni zabava, ker delajo ves dan, zvečer pa še prezentacije...sam da je ful fajn... grem še mal postorit, kar treba...potem pa v mižule... aja, zdaj ko napisala mižule, Mateja, kje si?... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Zgledam, k en psiho!!! V sobi, sedim pred compom, slušalke na ušesih in pojem ''na ves glas'' tko, da sam odpiram usta, k če ne bo mat živčnga fasala v sosednji sobi...pa tok bi sedl na polno se zadret....JEBEMO!!!!!! Pa bobnam zravn...po zraku, itak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 tumorou pa na lepše :onfire Aja, na izlet grem..v provanso za 5 dni....naše običajno vsakoletno popotovanje ob tem času.letos gremo že 12-tič-- , kako čas mineva...začelo se je tako, da smo si frendi rekli, da pa lahko 1x na leto gremo kam tudi brez otrok...zdaj pa bomo pačasi spremenili in upali, da bomo vsaj 1x na leto kam šli Z otroki... jaz bi šla tud ... Zgledam, k en psiho!!! V sobi, sedim pred compom, slušalke na ušesih in pojem ''na ves glas'' tko, da sam odpiram usta, k če ne bo mat živčnga fasala v sosednji sobi...pa tok bi sedl na polno se zadret....JEBEMO!!!!!! Pa bobnam zravn...po zraku, itak. men že prek compa zgledaš psiho ... (joke ) Jaz sem mela pa en produktiven dan včeraj. Končno! Zadovoljna. Zdaj moram pa tak tempo vsaj dva tedna zdržat. Da že enkrat zaključim vse začeto. Za spremembo ... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 To si men opis ukradla, bejba, a? haha, kar misli si To sm se pa čista sama spomnila strokovnega sem spičladanes zato bomo v prihodnjih dneh kurili WOO-HOO http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/n030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/k015.gif ČESTITAM!!! You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts