Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Bom jst prva povedala... x:px :lol:

Sm bla cel popoldan na drinku in pici z Mysti in Valkiro...mater, sta fejst babnci, smo se tok narežale... x:Dx :palec: Prov pasal mi je tole...zdej pa počas na odbojko...

Aja, šla dons še enkrat urin dat in mam valda ful bakterij in so mi rekl, da naj grem spet k zdravnici po antibiotike, pa bom najprej eno čarovnco poslušala in si nardila zvark, pol pa še drugo in šla na ene terapije... :vio: Ni hudič, da nom zdrava. x:px

Pa jezna sm bla dons dopoldan...eni so pa res butli totalni...ma, ne me sprašvat, če sm slabe volje al redkobesedna, če veš, kaj moraš vprašat...ne, pa sej vem, lažje se je glupga na rest, ne? Že vidm, kok Todi zavija z očmi ob branju tega. xredx :inocent: x:Dx x;)x Kaj češ, baba navadna. x:px

No, bom mal agresije na odbojki vn dala. :vragec: x:px

Lep večer. x:Xx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

mystica...bravo za strokovnega.... :palec:

pa audente za izpit.... :palec:

dobre ste, bejbe...

js pa u lauf naprej....evo, dva dni je pa zdržalo malj bolj na izi....tud to je nekaj....heh, ugotavljam, kolk znam ful cenit take malenkosti....dobra plat tega, da spustiš ene kriterije čist na podn..... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

mystica...bravo za strokovnega.... :palec:

da spustiš ene kriterije čist na podn..... x^x

...pa pričakovanja.... x^x Men je ful dobro, ko nč ne pričakujem ......in vse.......to ti je....nič nas ne sme presenetiti x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec: že trikrat sem se v isti del ustnice ugriznla... grrr..

drugač pa sedim tlele za računalnikom, prevajam in kisle kumarce grizljam zraven x:o)x

pol greva pa s xsrcx na čevape x:px x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Valkira, preberi svoj podpis :palec:

šla zdejle v trgovino in se spotoma oglasila v slaščičarni x:Dx tamala cel dan sanja o Mufflčih in kaj ji mami prinese x:o)x pismo je bla vesela. Pa danes sem slučajno noter zavila sem ji hotela neki druzga prinest, pa sem jih prvič videla tam... itak, da je šel eden z menoj... strokovna ocena - mal presuh ;)

Astra, uživaj še namesto nas. x:)x xsrcx

Hm...če dobr premislm, sm dons spet v ene stare vzorce zapadla...bla negativna, agresivna (ful...verbalno), trmasta, ponosna, ni se me dal premaknt....pa tok delam na tem, da bi bla boljša...da bi bla bolj mirna, pozitivna, potrpežljiva...pa vseen pride kak dan, k se mi zdi, da se nism niti za centimeter naprej premaknla, ampak še kr vztrajam na istem. :o|o:

Tale jeza me bo enga dne pokopala...p ahlastnost, objestnost... xrolleyesx

Bejbi, skuliri se, sej zase to delaš, a ne? xsrcx

Malo modrovanja ala Pika. x;)x

Noč. x:Xx

ksenia... :sori: ...enkrat zrak, drugič voda.....

viš to je pa tako pika pikica....ko se dereš.... x:Dx x;)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

vodo je potrebno NUJNO prekuhavati za vse gospodinjske namene. Opozorilo velja do preklica!!!!

:sick: a ze spet?

jaz sem tud budna. xDDx

kaksno je zunaj, totalna megla. :o|o:

sej pol bo pa sonce. x:)x

sem mela obiske zvecer, pol sem sla pa relativno zgodaj spat, zdaj pa ne morem vec, sam je pa zgodaj za harat zacet.

No ja, dobr delajte, jaz bom pa tud probala mignit kaj v tej smeri. :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dobro jutro!

Včeraj nisem nič za diplomco naredila, razen da sem knjigo vzela v knjižnici. Sem pa zato babico in dedka obsikala in smo se bili ful veseli. Moj članek je pohvaljen in upam, da bo izdan tak, kot sem ga napisala. Zjutraj kar zgodaj vstala in pridno naredila tibetančke. Se poslovila od lubija...zdaj imam pa par dni zase in za svojo družino, diplomco, svečke... Sej ne da mi čas krade, ampak tole kobacanje med dvema domovoma mi pa vzame velik enga časa in energije. Še vedno si želim na .... kjerkoli že bo potekal umik.

Grabi me totalna panika zaradi diplome. Morala bi imet že vse narejeno, se mi pa v resnici vsak dan pokaže še več dela. In potem se ga sploh ne upam lotit. Po mojem si ne zaupam dovolj. Grabi me panika, če bom imela pred novim letom diplomo v žepu. kaj pa če mentorja ne bosta mogla na hitr vsega spedenat? Kaj če mi spodleti?... Bo treba tole zaupanje vase zgradit. ker VEM, da sem dovolj sposobna, da mi uspe. Ampak dvom še kar vrta in vrta vame. Prav bedno. V bistvu sploh ni tolk odvisno od sposobnosti, kaj uspeš v lajfu narest, ampak od vere vase, poguma in volje. Vse s čimer imam probleme.

Dost jokanja, gremo delat! xsrcx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Sem pa zato babico in dedka obsikala

x:Dx x:px x;)x

Drugac pa: nc hudga, najslabse je, ce se skoz nekaj obsojamo. ce ti ma za bit zal, se pac loti. ce si pa zalenarila, pa pac si. se zgodi. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx Saj mogoče sem ju pa tud mal obsikala. xDDx

x:Dx x:px x;)x

Drugac pa: nc hudga, najslabse je, ce se skoz nekaj obsojamo. ce ti ma za bit zal, se pac loti. ce si pa zalenarila, pa pac si. se zgodi. xyesx

Vem, da ni nič hudega. Samo panika mi teži. Mislim, jaz si težim s paniko. Ampak bo ...

Se je treba resno lotit in napisat, pa kar bo pa bo. Dovolj dobro, da bom diplomirala bo že, če pa ne bom nad zadovoljna pa tudi prav.

Obsojam se pa res preveč.

Thx za vzpodbudo. xsrcx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Grabi me totalna panika zaradi diplome. Morala bi imet že vse narejeno, se mi pa v resnici vsak dan pokaže še več dela. In potem se ga sploh ne upam lotit. Po mojem si ne zaupam dovolj. Grabi me panika, če bom imela pred novim letom diplomo v žepu. kaj pa če mentorja ne bosta mogla na hitr vsega spedenat? Kaj če mi spodleti?... Bo treba tole zaupanje vase zgradit. ker VEM, da sem dovolj sposobna, da mi uspe. Ampak dvom še kar vrta in vrta vame. Prav bedno. V bistvu sploh ni tolk odvisno od sposobnosti, kaj uspeš v lajfu narest, ampak od vere vase, poguma in volje. Vse s čimer imam probleme.

Dost jokanja, gremo delat! xsrcx

:eek: kako dobro napisano, namesto diplome lahko vstaviš karkoli drugega....

cena za odličnost je čir na želodcu al pa norost...da se ti đebe, pa pač daš vse kar lahko v kako reč....

drgač pa naj se zgodi božja volja....fak men se ne da več z bogecom bost....

grem dalje sikat x:Ix glihkar obdelala enga profesorskega rakeca....

naslednji prosim x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Največja fora je v tem, da na koncu moji taki in drugačni 'spisi' dobro uspejo. Ker mam glavco za to. Še vse sem uspela spedenat v zadnjem hipu. Ampak vedno se grem eno in isto. Čakam in čakam, da me potem zagrabi panika. Ampak počasi ugotavljam, da ne čakam zaradi lenobe, ampak zato, ker je panika potihem že prej prisotna. Skratka, cela zmeda. Ampak zdaj vsaj vem. :palec:

Dost jokcanja. Lep sončen dan vsem! xsrcx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Pa mogoče si sam tist tip človeka, ki pod pritiskm najboljš naredi stvar.. pa si pol raje pritisk delaš nekaj časa, namesto izdelka x;)x

ooooo, mačkon me je prišel pogledat glihkar xsrcx

drugač pa dobila kazen za 20 jurjev za nepravilno parkiranje navsezgodaj xrolleyesx :o|o: itak, sama kriva.. ko mam od lubija 10 minut peš do faksa, pa sem se morala rajš zapeljat :o|o: (ja, za une iz FF - tam zadaj za Emonskim zidom, kjer zdaj nekaj gradijo in je ful vse zaparkirano.. občasno listke potalajo.. očitno :o|o: ) Ma ja... life goes on...

Prišibala domov, da dam prat pa mačkona mal pocrkljam, pol pa nazaj na faks do večera..

Me čaka ful fajn konec tedna... jutr gremo s family na morje na rake (sta mela v zadnjem času obletnico in rojstne dneve), pol me pa lubi pobere pa mal morja, barke, verjetno tud motorja... Kul...

grem še mal prevajat... fajn bodte x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jaz x:px x:)x xsrcx

Danes glih gledam dva starčka(verjetno mož pa žena) kako se sprehajata in se držita za rokco, striček je bl bogi pa že hodi s palico, joj to je ta ljubezen, ki je več ni :C: :C: :C:

Ja pa je! Mora bit. xsrcx xsrcx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Ni, dons morš met vsaj palco iz mahagonija če ne že turbo voziček, če ne gre bakica takoj z drugim

x:Dx x:Dx x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ni, dons morš met vsaj palco iz mahagonija če ne že turbo voziček, če ne gre bakica takoj z drugim

x:Dx x:Dx :palec:

Picasso

Jst pa svojega dedija kljub navadni leseni palčki ali navadnem dvopogonskem vozičku ne bom zapustila x:Ix xsrcx seveda to je vprašanje, če ne bo on mene prej x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...