cashy 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ahja...saj mogoče se mi pa dogaja, samo jest tega tako ne registriram. ker ful švoh doživljam vse, in vse sproti pozabim, kar se zgodi ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ahja...saj mogoče se mi pa dogaja, samo jest tega tako ne registriram. ker ful švoh doživljam vse, in vse sproti pozabim, kar se zgodi v enem trnutku(od tebe odvisn) boš pošteku vse skupi, kje so napake(blokade )......jih odpravil in potem bo še sam vsak da lepši sam upat si morš, to je vse There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 mogoče res...vendar si določenih stvari ne želim, ne da ne upam...ker mi je moj značaj sicer všeč in ga v nekaterih stvareh ne želim spreminjat.in če je blokada v stvari, ki je ne bi želel spremenit, je pa pol mal krize... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 zato pa pravim, da bo od tebe odvisn..al boš na varnem, zavit v vato in sanjal kak bi blo..al pa se boš dejansko podal v svet, se tu in tam en mal razsul(itak da se to vsak) ampak kljub temu živel (več al manj) svoje sanje There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ok, ok...drži...bo dovolj...da ne bo spet kdo govoril, kako se smilim samemu sebi drugače si pa carica, klarus, ni kaj kapo dol ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 zakaj bi se pa smilil sam sebi vsi mao probleme.takšne ali drugačne..in če se dela kateri norca iz tega, samo dokazuje svojo bednost in podlost :xx!: ga ni človeka, ki nebi na trenutke rabil pomoč ma ja no There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 je pina Colada to čisto psihološko strokovno ugotovila, tako, da tej ugotovitvi ne gre oporekat ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 to pa sploh ni res ....in tisti, ki to pravijo so itak bedaki ...me zanima kak bi blo, če bi bli oni na vašem mestu..ziher bi jamral od zore do mraka ...in to se lahka kaj hmal nardi There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 a veš da sem dobla verižico in to točno takšno, kot sem si jo želela sneži super. hm, kateri kamen sem si že danes kupla? je prodajalka pozabla dat listek noter, jaz pa tudi pozabla. sem si ga ravno namontirala na vrvico. moram reči, da mi je vedno bolj všeč pa veš, klarus, prav imaš glede one stvari. sem pol razmišljala o tem, še vedno razmišljam, veliko stvari še moram razčistiti pri sebi ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 super. hm, kateri kamen sem si že danes kupla? je prodajalka pozabla dat listek noter, jaz pa tudi pozabla. sem si ga ravno namontirala na vrvico. moram reči, da mi je vedno bolj všeč pa veš, klarus, prav imaš glede one stvari. sem pol razmišljala o tem, še vedno razmišljam, veliko stvari še moram razčistiti pri sebimen se zdi, da je sodalit no fajn, da si to ugotovila There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 mah, ne vem če bi še kdo jamral na mojem mestu, v bistvu se imam prav lepo familija je pošlihtana, vse štima v njej, imam super prijatelje, boljših si sploh ne morem zamišljati rad jih imam, zelo faks mi laufa tako, kot mora no, edino ena stvar...za katero pa že tako vsi vedo ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Mogoče ima kakšne druge planete vStrelcu ali recimo Vodnarju. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 no, edino ena stvar...za katero pa že tako vsi vedo Sex torej http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 hmm, ne čist direktno...včasih je bilo to, sedaj pa ni več... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 mah, ne vem če bi še kdo jamral na mojem mestu, v bistvu se imam prav lepo familija je pošlihtana, vse štima v njej, imam super prijatelje, boljših si sploh ne morem zamišljati rad jih imam, zelo faks mi laufa tako, kot mora koga to prepričuješ sebe al mene..ker mene ziher ne boš There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 hmm, ne čist direktno...včasih je bilo to, sedaj pa ni več... a si frigiden ratal http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 a si frigiden ratal ne, samo z rokohitrstvom se ukvarjam ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 zjutri..prvo letela v trgovino z kristali nabavla darilce za lenčico z zamudo priletela druidka čvekale 100/h potem šla z druidko še enkra v trgovino s kristali nabavla ubijalsko dobr obesek z labradoritom(bemti mickeni, tvoja izjava da je to labradorec mi ne gre iz misli ) nabavla še verižico, prstan za sekico(sicer ma šele decembra god, ampak vem da si je tak prestan žlela ) domov..kao prprave za peko torte kliče prijatlca, da grema dans nabavo za jutrišni žur zvem da pride še en prijatu in grem dans že tretič v trgovino z minerali nabavim obesek, pridem domov..dam sestrci prstan je bla čist mam čvek z audente ..pride prijatlca in gremo v nabavo....in pristanemo pri prijatlci, kje spijemo 2 boci vina začinim meso..probam en mali čili skor se mi je iz ušes pokadi...še ko sem probala en liker ko ma 50% alkota nč ne občutim no zdele pa rahlo dobre volje delam torto upam, da bo užitna In kdaj se lahko najavimo za pokušino Se strinjam - tolk men v celem letu dogaja kot teb dons... no mogoče morm pa sam večkrat v trgovino z minerali zavit 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ne, samo z rokohitrstvom se ukvarjam No vsaj priznaš....je že napredek http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Ja kdo pa sploh tega NE more priznat dandanes 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 In kdaj se lahko najavimo za pokušino Se strinjam - tolk men v celem letu dogaja kot teb dons... no mogoče morm pa sam večkrat v trgovino z minerali zavit ma ja no..dasn je res bil en tak dan, ko se je kr neki dogajal na trenutke paše..ne pa vedno There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Ta dneva predvsem v fajn družbi bil na ful fajn kosilu, zvečer koncertiral, dans pohajkoval po mestu, si kupil total dober svečnik pa par micenih stvari za flat, zvečer koncertiral .......tko.....gre vun Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Gremo na shoping Ej, punce, Pujsa in Astra, hvala So najdl drug avto, tko da bom vožena.. jao, mi je to čudn, čist nenavajena.. pa itak bomo spet vsi najbolj pametni kje se vozit in kako Mah ja, evo, že vnaprej.. bom jaz lepo zadaj sedela in uživala, mi je čist vseeno kako in kaj, sam da pridem do trgovine s čevlji... papa WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 pa travo sn še mislo enkrat pokosit upam da bo res še toplo in suho Lahko pa počakaš na sneg in se lotriš kidanja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 nabavla ubijalsko dobr obesek z labradoritomzadnje čase me pa vse spominja na labradorit. imam enega takega velikega, ful lepga. ga bo treba spet mal spucat. ljubim ta divji škorpijonski čas, zjutraj ne vem kaj me bo čakalo zvečer še je upanje...dva ki sta leta svojega življenja podarila heroinu....eden izmed njih pokopal dva otroka lastna, prestopil vse okvire , ki se jih da...... če je njima uspelo iz tega pekla, zakaj ne bi še nam iz naših lokalnih peklov živita z veliko pisano, nasmejana in odprta, nimata časa za žalost in obup , ker sta prišla na rob, kjer skorajda ni bilo več povratka in jima je uspelo najti smisel in veselje..... orka motorka kakšen lep zaključek že čist čudnega tedna včasih ko je najbolj temno ti nebo pošlje kake lepe čudake na pot dan za zapomnit To je pa tako lepo slišat ... Meni se te dni dogaja na polno - v glavi. sploh ne rabim nikaqmor iti. što ne ubije, jača. x!x Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts