Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

http://img220.imageshack.us/img220/2604/dsc04313ra0.jpg

http://img216.imageshack.us/img216/5471/dsc04312ky4.jpg

čokoladna torta, ki je začinjena z kavo, čilijem in cimetom x^x

naredla sem običn biskvit z kokosom, nasočila z čokoladnim likerjem, premazala z nutelo ki sem ji dodala dve noževi konici čilija v prahu(po okusu seveda) porhu sem dala nravno smetano, ki je nisem sladkala dodala pa kavo(neskafe) in cimet..seveda primerno okrasila x^x

:yumy: :yumy: :yumy: :yumy:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:o|o: lahko bi vsaj iz kakega manj privlačnega kota slikala x:Dx :2src: :yumy:

BTW - full maš smisel za oblikovanje in dekoriranje, moja mami ponavad vse tko zamaže da je v nulko poravnan, da slučajno ne štrli ob strani kje kej ven, men je pa tkole velik bolj sočno in privlačno na pogled, se že vidim kako bi prst not vtaknila x:Ix

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

men so gladke linije fulare dolgočasne :xx!: taka da raš mal po svoje nardim...take zadeve fulare rada delam, mam čisti mir....

enkrat sem naredla hišo iz medenjakov.....naši so skor okol padl..porabla sem pa ene 3 kg čokolade, medenjake..za okras pa še 2-3 kg bonbonov x:o)x visoka je bla ene 40 cm dolga pa ene 50cm x:o)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

Kaka slikca mogoče od hiške :inocent:

- medenjaki :2src: :2src: :2src: mami je domov pred časom prinesla eno celo škatlo medenjakov pa mi jih ne pusti odpret :sori: smo na odvajalni, sej sm že omenla...odvajalni od preveč cukra x:Dx x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Jebenti, Klarus, pridem vsa dobre volje na forum in pol to torto vidm in mi je vse dol padl!!!! :vragec: :o|o:

A s mogla dat gor, a? Že k sm brala, da delaš, sm se slinla, pol pa dve sliki in me je skor kap...klinc, pa taki prjatli. :xx!: x:Dx

Joj, do zdejle sm poležavala in sanjarla pa mal clo meditirala...zebe me spet...kok sm jst en snežak, ej!!! Študiram, da bom šla v štacunu, nabavt futr. Pa jst bi si tud kake šuhe morala ubost...zimske, tople. Ala škornje. Take, z mucko. :2src: Bomo vidli. Zdej sm pa lačna, k ps, in grem neki maznt. x:px

Vikend...wuhuuuuuuuuuu xsuperx

ne, to sem naredla ene 10 let nazaj :inocent: :8): slike so senekam zguble x:o)x

medenjake je pa ja tak lahko nardit :inocent: moja sestra itak umira za njimi..je pa res, a morjp neki časa stat, da se omedijo :palec:

Jebenti, Klarus, pridem vsa dobre volje na forum in pol to torto vidm in mi je vse dol padl!!!! :vragec: :o|o:

A s mogla dat gor, a? Že k sm brala, da delaš, sm se slinla, pol pa dve sliki in me je skor kap...klinc, pa taki prjatli. :xx!: x:Dx

Joj, do zdejle sm poležavala in sanjarla pa mal clo meditirala...zebe me spet...kok sm jst en snežak, ej!!! Študiram, da bom šla v štacunu, nabavt futr. Pa jst bi si tud kake šuhe morala ubost...zimske, tople. Ala škornje. Take, z mucko. :2src: Bomo vidli. Zdej sm pa lačna, k ps, in grem neki maznt. x:px

Vikend...wuhuuuuuuuuuu xsuperx

js mam tud tebe rada :2src: x^x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

:palec: :palec: :palec:

bravo za torto Klarus

zgleda zelo slastno x^x

sem glih ful lačna iz službe pridirjala pol me pa ti z torto rajcaš x:Xx

še vedno čisto zmešana

boleti nehalo včeraj okrog 21h

čeprav še danes mace čutim na momente

ne, to je dokaz, da si se začela čistit in da se ti je začela 4. čakra v pravo smer vrtet...mogoč je bla pa včerijšna doza mal prehuda :inocent: xrolleyesx

There is

One Mind,

One Truth,

xscratchx xscratchx

hmm, to je dokaz da ljubezen boli x;)x

Ljubezen je bolezen..........a ne boleča x:Dx

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

zanimivo treba bo priviti tole natezalnico kot sem že večkrat velel kletarju Parazitijusu

Boli boli, mrazi, kuha, peče x:)x

xyesx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

maček je zginil :C: :C: :C:

ne vem kako se mu je uspelo zmuznit ven popoldne ... in nikjer ga ne najdem.

x:((x x:((x

joj upam da ga boš našla

sploh si ne predstavljam kaj bi nardila, da moj izgine :O:

Mogoče je res zaljubljen ratal tale maček x;)x če je tako, bo čez kakšen teden prišel ves sestradan in smrdljiv nazaj..mogoče pa je šel samo na kakšen izletek x;)x

Uf kakšna hudomušnica bila danes...plačevala položnice na bankomatu -13 jih bilo..potrajalo tole in potem ena ženska vsa živčna(ker si jaz prisvojila bankomat) stopica in stopica, dedc njen trobi, jaz jezno gledam..elektro položnice ni hotlo vzet, ona vzdihuje in steguje vrat koliko jih še imam..in potem iz hudobije čiste elektro položnico vsaj še pet krat not potisnila :vragec: pa dvig potem, pa še en dvigec..me je prav držalo..res..(ker bi ziher lahko na kateri drug bankomat šla..saj od nkbm jih je v naših koncih dovolj..če se je tega bala..)recimo..

Sicer pa berem prej tam v prehrani o riževem narastku - in kaj smo jedli prej x:)x rižev narastek. Dober x:px x:px namesto rozin orehe not dala :palec: rozine nekak moje prebivalstvo ne mara..

Peljem starejšo ven..potem pa ob treh po njo..mater sem fajn x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:onfire:

Je doma! Panika, uff :vio:

:palec: ...poznam. Moja matka zna celo noč okol laufat pa klicat svojga mačkona, če ne pride domov....joj, joj.... x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

da vidmo ***

(tle se matram z enimi drugac shranjenimi fajli, jaz, ki sem bebo za racunalniske scene in to, pa mi je kar ratal... sam ne vem, kaj sem sploh nardila x:o)x - kar mal sem prckala... x:px - tko kot sm zadnjic luc popravla pa kot sem kot majhna ure popravljala.. ko sem mal shraufala pa stikala ene mini zhichkice pa vse zivo, oni mehanizemcek sem mal... se igrala z njim, pol so pa ure kar delale... xDDx - hej, pa verizce so hodile *k men popravljat* sestrine frendice, k sem jih -se tok mickene- skup nekak sestavla pa tko, ce so ble recimo strgane, a ni hec, to sem se zdajle spomnila, da kok sem znala bit tud neverjetno natancna xDDx...

no to je ta slikca, ki sem jo dala mitji, velka je kakih 12x8 al kaj jaz vem, nekaj tacga, mini...

Tle je cudna, je z mobija fotkana in je bla cist temna pa taka, sem jo nekaj obdelovala (kontraste pa to), pa se vseen ni kaj prida izvedba, sam vid se linije pac.

Saj, ni nic posebnega, sam po mojih kriterijih je ok - dela. ma not.... dinamiko, al kaj. ...)

Drugac sem bla pa pr frendici na gorenjskem na kosilu + na sprehodu (da popravim povprecje, kajti pravi, da sem v ne vem kolk letih bla 2x al kolkrat x:o)x). no in dons sem bla tretjic (al kolkich xDDx).

Tok je blo lepo. :2src:

Shizim na jesen, res, ce je pa se taksna!!!!! :eek: :2src: x8Dx x^x xokx

Tim gleda tv, jaz sem pa za racunalnik uletela.

mela dons cel schtr., ze od zjutraj ful sms-ev pa telefonov pa obiske pa tak.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...