5rca 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Aliana a tole je pa mini model tega Alpininega škornja http://www.alpina.si/img/katalog/2006/zima/v/70731Z.jpg 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 tole je men perfect petka.. in velikost in oblika.. pa okrogel je... sej tisto zaponko bi jaz mal drugač nardila, sam.. najboljši možen približek ja, škornji tud dobr zgledajo, sam nimam kaj z njimi počet.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 tole je men perfect petka.. in velikost in oblika.. pa okrogel je... sej tisto zaponko bi jaz mal drugač nardila, sam.. najboljši možen približek ja, škornji tud dobr zgledajo, sam nimam kaj z njimi počet.. itak si že lani škorne kupla Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 jao, se vid kaka travma je men kupovanje čevljev, če se folk spomni, da sem lani škornje kupila WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 matr men je muka vseh muk čevlje kupit zj se že ena dva mesca spravljam škornje kupit, bo pomoje itak zime prej konc, pol jih pa tak nom rabla no sj mam ene sam so že ful stari,in jim grozi razpad, bo pa mal nerodno č sred zime ob pol metra snega bosa ostanem sm pa mela take fajne, kavbojske pet let sm jih terala, lani sm jih pa stran vrgla k so mi vsi šivi šli, pa mi je žal zdej da jih nism zašit raj dala KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 tole je men perfect petka.. in velikost in oblika.. pa okrogel je... sej tisto zaponko bi jaz mal drugač nardila, sam.. najboljši možen približek ja, škornji tud dobr zgledajo, sam nimam kaj z njimi počet.. Jaz škornje ponavadi na noge obujem in hodim v njih (mal zezam dans) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Jaz sem se pa ravno dobr zjokala.Matr kolk je še tega v meni za prepucat.Sej jest bom že zdržala, samo telo ne vem , če tolk prenese, ker ga trga.Ampak je pol lažje. Zdej se bo treba pa pomirit, pa pogumno diplome lotit. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 nažrla sm se, k svina. Mami repco nardila...prov sedl je. Zdej mam pa pevske, pol pa telovadbo...nism bla že 2 tedna. Mam, da se spravm dons. Pa mal sm nagajiva dons. Kukica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Kukica tamala peče palačinke... kolk uživava... prej sva obe ležali na postelji, tamala z glino na kolenu in z zvezkom v rokah, jaz pa brala knjigo... luštn se imava res Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Kaj dogaja kukica? ....... Ko se pikica nažre k svina postane mal nagajiva..... Ko ste že pr šuhih.....mi pa mamo v mb šuharko, nedavno prvič vidu žensko čevljarko.....bejba zrihta vse, dober pa še kar pocen..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Stari grehi ... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Eh, pust te, klinc jih gloda. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Kukica... misti, men gre na bruhanje, ko sam primem to knjigo v roke... ..pol pa ne morem ven in se cmarim v tem... todika, najbolš, da danes dan izkoristiš, pa drugič ne boš rabla bit... učim, učim, učim... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Kukica.....a si pogledala ven, kako je spet lepo nebo saj mam jaz tudi danes smotan dan Ksenia........uživajta .........prvoščim, sam ne preveč palačink pojest Pikica..........a najeden k svina kva bo medvedek reku Astra.....jz bi se tudi morala učit kr neki Mick..a uživaš v novem stanovanju ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Pikica..........a najeden k svina kva bo medvedek reku Me prov en klinc briga. No, to bom jst rekla, on pa : :OO!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 učim, učim, učim... kr neki..... ....moram bit bolj tink pink Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Imam jao, kok prometa na cesti pa tema že ob 5h... sploh še ne dojemam, da je zima... kul, urco pa pol mam za skulirat se, enkrat vmes frendica pride in šibava pol na flamenko... doma spim danes, sem se odločla... palačinke.. sem tud jaz razmišljala pa ugotovila, da nimam jajc sem pa suhe slive kupila, tam nekje je bil en fajn recept.. moram pobrskat mal.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Me prov en klinc briga. No, to bom jst rekla, on pa : :OO!: jaz bom pesmice pisala ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Mick..a uživaš v novem stanovanju Ja, zdaj pa res, ful uživam. Tud v detajlih, za katere si kdaj vzamem čas, da postaja tist pravi pravi moj brlogec. Evo, trenutn sn ful navdušen, k sn krasn svečnik kupu en dan, pa ga občudujem......in upam, da mi uspe tud ostale stvari vsaj približn take fajne najt..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Ja, zdaj pa res, ful uživam. Tud v detajlih, za katere si kdaj vzamem čas, da postaja tist pravi pravi moj brlogec. Evo, trenutn sn ful navdušen, k sn krasn svečnik kupu en dan, pa ga občudujem......in upam, da mi uspe tud ostale stvari vsaj približn take fajne najt..... kolk lepo da še kdaj kdo reče, da uživa v malenkostih......oz. detajlih ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Vedno, kolk se le da. Sn k froček, vsake tolk časa si ga hodm ogledovat.... Sicer sn bil zdej v nevarnosti, k sem v 2-3 mescih več novih stvari kupu k prej v celem lajfu....se mi je že fuzlal mal , zlo neobičajn blo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Kukica.....a si pogledala ven, kako je spet lepo nebo saj mam jaz tudi danes smotan dan Ne, saj ni smotan dan. v bistvu mi je dobro. Sej se hecno sliši, samo sem vesela, ker prvič sprejemam bolečino in se ne delam, da je ni. Mogoče bo pa tako minila ....Tole je pa zate , da bo dan manj smotan. Ja, zdaj pa res, ful uživam. Tud v detajlih, za katere si kdaj vzamem čas, da postaja tist pravi pravi moj brlogec. Evo, trenutn sn ful navdušen, k sn krasn svečnik kupu en dan, pa ga občudujem......in upam, da mi uspe tud ostale stvari vsaj približn take fajne najt..... xrosex Hvala xrosex Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Vedno, kolk se le da. Sn k froček, vsake tolk časa si ga hodm ogledovat.... Sicer sn bil zdej v nevarnosti, k sem v 2-3 mescih več novih stvari kupu k prej v celem lajfu....se mi je že fuzlal mal , zlo neobičajn blo. sam da se ti ni sfuzlal pa je v redu meni je tak obdobje že minil zdaj se mi fuzla čist od drugih stvari/ljudi Ne, saj ni smotan dan. v bistvu mi je dobro. Sej se hecno sliši, samo sem vesela, ker prvič sprejemam bolečino in se ne delam, da je ni. Mogoče bo pa tako minila ....Tole je pa zate , da bo dan manj smotan. xrosex Hvala xrosex tebi tudi uživaj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 a čem napisat? v glavnem, ob tej knjigi se nisem počutila najboljš...pa ni slaba knjiga...palačinko sem samo probala, dobre je naredila, samo čokolada v smetani je prišla ji preredka grem brat... en film se mi je začer rolat, pa ga ne sprejmem danes... ugašujem v uvodni špici... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Spet nism šla na telovadbo. Ma, k me preveč zebe, pa glavo si morm umit...sej bom namest mal meditirala, pa glasilke sm zdej eno uro in pol razgibavala...sej to tud pod telesno vadbo spada, a ne? Kok mi je pa sedl, res... Mal bljuzitis furam. Kr neki...bla, bla...prtisnena sm. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts