Zasavka 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Saj to je to. Pri tem, kar doživljam zadnje čase, se ne smilim sama sebi. Nič več. Počutim se, kot da se sproščajo neki krči, ki sem jih dolgo držala v sebi. Izkričim in izjokam ga. Ko je val mimo začutim ljubezen do sebe. Ne znam opisati. Prvič se mi to dogaja. Ampak je dobro ... čutim to. Pa tale forum mi ful pomaga. Jaz sem človek, ki se najlažje izraža s pisanjem. Moj blog je tako poln kričanja, da sem morala ene teme dat pod privat. tvoj blog je tako fajn... drži se in dobro se "spucaj". meni se tudi še dogaja, pucanje namreč. notranje in zunanje(sem dobila novo kuhinjo ) http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 Saj to je to. Pri tem, kar doživljam zadnje čase, se ne smilim sama sebi. Nič več. Počutim se, kot da se sproščajo neki krči, ki sem jih dolgo držala v sebi. Izkričim in izjokam ga. Ko je val mimo začutim ljubezen do sebe. Ne znam opisati. Prvič se mi to dogaja. Ampak je dobro ... čutim to. Pa tale forum mi ful pomaga. Jaz sem človek, ki se najlažje izraža s pisanjem. Moj blog je tako poln kričanja, da sem morala ene teme dat pod privat. jaz mam pa menstrualni koledarcek pod privat (ceprav ne vem zakaj, ker itak pol se tle civkam o tem ) ja, ljubezen do sebe zacutis, to je to. men dost volja tud pomaga, kadar sem v badu, si recem, ne dam se!tko kot scarlet o'hara v onem znamenitem skorpijonskem prizoru, ko zhuga v rdece nebo in rece, ce ubijam, nom nikol vec lacna. x!xNo jaz ubijala nom, lacna bom tud se kdaj najbrz , sam tko nekak si recem: ni sans! ce sedim, vstanem, se mal pretegnem, grem gore pogledat, ce se vidjo, sicer pa pac nekam v daljavo se zazrem in si mislim, jes, a smo al nismo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 tvoj blog je tako fajn... drži se in dobro se "spucaj". meni se tudi še dogaja, pucanje namreč. notranje in zunanje(sem dobila novo kuhinjo )Hvala. Tisti 'nevidni' del sicer ni tako fajn, zato pa pomaga ... jaz mam pa menstrualni koledarcek pod privat (ceprav ne vem zakaj, ker itak pol se tle civkam o tem ) ja, ljubezen do sebe zacutis, to je to. men dost volja tud pomaga, kadar sem v badu, si recem, ne dam se!tko kot scarlet o'hara v onem znamenitem skorpijonskem prizoru, ko zhuga v rdece nebo in rece, ce ubijam, nom nikol vec lacna. x!xNo jaz ubijala nom, lacna bom tud se kdaj najbrz , sam tko nekak si recem: ni sans! ce sedim, vstanem, se mal pretegnem, grem gore pogledat, ce se vidjo, sicer pa pac nekam v daljavo se zazrem in si mislim, jes, a smo al nismo. Jaz si tudi zadnje čase to govorim. In pol si rečem smo! Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 prejle brala da vse čevlje kupujete....js bi pa bulerjeeeeee....ful jih obožujem, pa jih nek cajta ni blo za dobit....zdej so pa baje spet moderni..... Sa za info: imajo jih (visoke in nizke) v Transport-u na Čopovi v LJ. Tut svinjsko dragi - nad 30k semizdi (niso okovani z železjem). You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 No, tako nekako sem jaz...a smo al nismo... Sem si privoščila en hitrohodeči sprehod do podpohorja... , mal zadihala in je kul.. In se že režim sama seb, da kolk pa jaz kompliciram, pa na druge prenešam svoje travme.. ..zadaj pa se samo skriva strah, če bom dovolj znala, če bom dovolj dobra...itak pa je lažje, prenesti krivdo na druge, si mal rezerve delam.. , če ne bom dovolj dobra, bom lahko rekla, ja, to pa je zato ker... hih, kako preprosto je, ko je preprosto... , sam pozabim včasih, da je vse v nas, ne pa v okolju...in ko sem strah potegnila na dan, ga je že sonce odneslo...in je votel, noter ga pa nič ni.... vzorci, strahovi... :xx!: ...kolk nam jeb* lajf včasih. Thx za poslušanje Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Sa za info: imajo jih (visoke in nizke) v Transport-u na Čopovi v LJ. Tut svinjsko dragi - nad 30k semizdi (niso okovani z železjem). Saj so vedno bili nesramno dragi :xx!: razen razprodaje na Ortopunku Martinsi z napako 4.500 sitnih Sem imel ene na 9,25 lukenj (ena je manjkala ) to so bili moji najlepši bulsi, vsak se je vtaknil v manjkajočo luknjo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 men so bli TOOOOOOLK vsec eni, pravzaprav dvoji: eni rdeci in eni zeleni, tok hudi, res.se je pa izkazal, da nismo kompatibilni v cifrah, jaz in tale dr. Martens. ah astra, to je pa ta silovitost razvpita. jaz sem tud taka... najprej vrtam, do konca zaj*, pol sele razmisljam 'trezno' (kao) ti pa sploh, k mas se mars v ovnu ( ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Saj so vedno bili nesramno dragi :xx!: razen razprodaje na Ortopunku Martinsi z napako 4.55 sitnih Sem imel ene na 9,25 lukenj (ena je manjkala ) to so bili moji najlepši bulsi, vsak se je vtaknil v manjkajočo luknjo Jst teh luken sploh ne štekam sm pač butasta , bulsov pa res tut nkol mela nism Sm pristaš sexi čevlcev, razen za službo, k mora bit obvezno FLAT podplat (načrtujem, da me bojo noge nosile do smrti, tak da...). A sm rekla, da morjo bit navadni, črni, usnjeni (razen če niso lakasti) brez pete (oz v višini moške pete - kt je imajo moški čevlji), na vezalke (take lepo klasične, za na hlačni kostim, ne neke moderne blazote z okrasnimi šivi :xx!: in štukaturami) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Štejejp se luknje za vezalke se mi zdi da se začne pri 8 konča pa nad 20 moja draga ima ene do kolen, skor se že vrnem s pasjega sprehoda dokler se ona obuje Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Jaz tud nikol bulsov... (aja, dobro jutro again ) pretrdi za moj okus... (ali kot se je zanč izrazla frendica, spadam med tiste, ki čevelj stran vržejo, ko jih enkrat ožuli, ne pa da bi ga pol leta nosila, da bi me nehal žulit ) taki punčkasti čevlji so men všeč... aja, mam pa motoristične, a to šteje tam mi tud lahk po prstih skačejo in streljajo pa ni učinka.. kok sem čudna.. čist medvedje zimsko razpoložena 2. poskus dela: s kavo in brez hrane, ker me bo spet samo uspaval... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Aha You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 blazote z okrasnimi šivi :xx!: in štukaturami) a ne! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Mela bulse 2x in oboje Martensi + prvi so bli zakon, še v OŠ!!! Spredi visoka kapca, rjave barve, res so bli hudi dokler ni po letih vztrajnega guljenja podplat počil no pol sm si pa črne bolj take "slick" nabavila, spredi niso imel tko visoke kapce pa bolj neutralni so bli v primerjavi s privimi, za zimo so bulerji zakon, celo srednjo sem jih prenosila! Res pa da ko sem jih lansko leto enkrat spet hotla gor dat morm rečt da nism kj dost navajena več na tisto težo, mogoče letos spet poskusim medtem jih je mami valda med pucanjem že hotla stran vreč pa sm šla v boj in mesarsko klanje da so ostale doma 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 A o bulerjih debata jih mam in čist navdušena take visoke, do kolen jst sm itak ena izmed tistih, k ne ve, kaj naj obuje, če ni bulerjev prvi moji so bli živo modri čist so mi razpadli in sm pop*, k so leteli v smeti sem jih hotla kar v vitrino razstavt How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 jaz nisem nikoli nosila Bullsov ni moj stil Naravnost pa obožujem čevlje in zanje zapravim preveč Sedaj so mi tolk hudi eni Fancy škornji od Bronxa , pa eni njihovi salonarji samo moj proračun ne dovoljuje tega Itak jih imam še od lani ...........bom kar tiste ponosila. Kukica, jaz še nisem uspela tvoj blog pogledat.....pridem enkrat Aja , pa nisem dober danes.........ker moram spet k dohtarju en lep dan...jaz popoldan na fax ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Kukica, jaz še nisem uspela tvoj blog pogledat.....pridem enkrat Aja , pa nisem dober danes.........ker moram spet k dohtarju Dobrodošla, če ti zapaše, če pa ne, se pa ne matri. Tako al tako je večina skrita radovednim očem ... Drž se. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Dobrodošla, če ti zapaše, če pa ne, se pa ne matri. Tako al tako je večina skrita radovednim očem ... Drž se. paše že paše.....samo časa in miru ni držim se hvala ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Sa za info: imajo jih (visoke in nizke) v Transport-u na Čopovi v LJ. Tut svinjsko dragi - nad 30k semizdi (niso okovani z železjem).ooo...hvala za info, cookie!......sam žal cenovno nismo kompatibilni...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Čeveljčki Spet bom penila čez retro merkur..še vedno si mizarji niso vzeli časa za nas Glede na to, kakšne sem sreče se sprašujem ali je sploh pametno kupiti v tem času mobitel nov?? Pa ga svinjsko rabim..in končno se iztekel aneks..no saj do 18. ali 19. še že počakam..čeglih me ful razpizdi, ko mi sredi pogovora crkuje..no..toliko..Nič novega tule. Živi smo..in tak Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 aja a ste se zmer pr bulerjih?!dolgcajt.dajmo se kaj druzga pogovarjat. mal se hecam... sem mela dva obiskca, mal bla zunaj.... zracla cote, nekaj poletne se pospravljala pa stran metala (mi je 5x vse popadalo po hodnikih, ker locujem odpadke, kar je zgledal, da mam v dveh rokah 4 stose razlicne... in je to kar letel okol...).Je bil zdajle pa ta frend, ki bova muzko delala in sva mal plane delala pa taksno.Dons sem se zaktivirala mal v razne smeri (sam v retro merkurju se grem to) in pedencala druge pomembno nepomembne raznoraznosti. in taksno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Drdan Crnčim Pa vsi mi že težijo kdaj mislim nehat kadit, pol pa si vedno bl težim še sam. :xx!: Pismo. Sam res, k gledam kr neki frendov k so bli verižni pušači pa nehal, pomislim, pa pismo, če so lohk oni nehal ti ne morš al kaj? Dober, to tko, mal uzput. Sicer pa sn mal razpištoljen, k me novi in ful fajni šuhi žuljo tud po tem k so bli na kopitu, drugo pa se ne da nardit, zdej pa jih bo raztegnila do konca, pa če počijo pač počijo.....Pa šparavčka z drobižem (mam enga na jobu enga doma)sn spraznu in se je nabral 7 jurjov....no, to je dobro. Dobro je tud, da sn končnu uspel najt pin kodo od kreditno-plačilne kartice. Slabo tud ni, da sn se fajn napapacal v srpski kuhinji, njami. Tud ni slabo, da grem zvečer na koncert benda ISWHAT?!....neki rap-funk-jazz al kva, nimam pojma, bomo vidl. Slabo je, k imam 2 karti pa ni lubce tu, dobro pa, da sn s karto ful razveselil enga frenda k se dolg nisva vidla..... Sve u svemu.....život je lep . Razn ko ni.... Zdej pa si bom enga nakuru.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 . Sicer pa sn mal razpištoljen, k me novi in ful fajni šuhi žuljo tud po tem k so bli na kopitu, drugo pa se ne da nardit, zdej pa jih bo raztegnila do konca, pa če počijo pač počijo..... novo frizuro mam...je na začetku mal kritično ogledoval mojo bučo frizer, pa neki jamral da se me ne more navadit tko svetlo, ker me je pač navajen temne, končni rezultat - njegove besede - noro! sem rekla, a se me boš lahko navadil, pa pravi sem se že tko trikrat svetlejši odtenek in nekaj temnih pramenov vmes... bolj debelo pramenasto... laski so spet cm krajši (torej ostane kak cm ) na aerobiko grem - mater mi je fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ... ker locujem odpadke, ... Je bil zdajle pa ta frend, ki bova muzko delala in sva mal plane delala pa taksno.Pridna. Sploh ne razumem folka, ki jim je težko vzeti si kako minutko pa poskrbet malo za našo mamo Zemljico.Super za muziko. kdaj mislim nehat kadit, pol pa si vedno bl težim še sam. Nehaj si težiti. Ko zares hočeš, gre. saj vem - zdaj ti bo pa smrklja pametovala. novo frizuro mam...Nova frizura za novo ženskico. Jaz pa umiram od preveč hrane. Nikol več! :xx!: Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 novo frizuro mam... Pokaž, pokaž Nehaj si težiti. Ko zares hočeš, gre. saj vem - zdaj ti bo pa smrklja pametovala. Smrklja, ne pametuj! Ma ja. Ma ne. Ma ne vem. Ma joj. Ma.... :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts