Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Drdan x:)x Crnčim :o|o: Pa vsi mi že težijo kdaj mislim nehat kadit, pol pa si vedno bl težim še sam. :xx!: Pismo. Sam res, k gledam kr neki frendov k so bli verižni pušači pa nehal, pomislim, pa pismo, če so lohk oni nehal ti ne morš al kaj? :o|o: Dober, to tko, mal uzput. Sicer pa sn mal razpištoljen, k me novi in ful fajni šuhi žuljo tud po tem k so bli na kopitu, drugo pa se ne da nardit, zdej pa jih bo raztegnila do konca, pa če počijo pač počijo.....Pa šparavčka z drobižem (mam enga na jobu enga doma)sn spraznu in se je nabral 7 jurjov....no, to je dobro. x:Dx Dobro je tud, da sn končnu uspel najt pin kodo od kreditno-plačilne kartice. :palec: Slabo tud ni, da sn se fajn napapacal v srpski kuhinji, njami. x:px Tud ni slabo, da grem zvečer na koncert benda ISWHAT?!....neki rap-funk-jazz al kva, nimam pojma, bomo vidl. Slabo je, k imam 2 karti pa ni lubce tu, dobro pa, da sn s karto ful razveselil enga frenda k se dolg nisva vidla..... x:o)x Sve u svemu.....život je lep x:)x . Razn ko ni.... :vragec: x:Dx Zdej pa si bom enga nakuru.... x:px xrolleyesx x:o)x

:palec: že dolg ne tko dobrega posta....

ej to je to, malo je dobro, pa malo je bed....

:o|o: pol pa bod vesel :xx!: v teh dneh se je našlo toliko reči, da kr glava boli :vragec: :xx!: :o|o: mesec al pa dva prepozno xcivx xrolleyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

ja, mal je dobro, mal je bed..

nardila tortillo špansko, čakam da pride xsrcx s treninga.. x8Dx

bed.. da se tle ne počutim doma :sori:

mah čudna sem, zadnje 3 dni se mi tolk stvari mota po glavi.. to zihr polna luna in njene fore :o|o:

pa boli me v predelu pleksusa že cel dan.. sem mislila, da je želodec in hrana kaka čudna pa ugotavljam, da verjetno od joge včeraj.. da so v bistvu neke mišice trebušne nategnjene al kej..

pa grize me vest, ker spet en kup tistih malih stvari, klicev, dogovorov, ki bi jih morala pa kar zavlačujem xrolleyesx

kul, da sem danes 4 ure čist not padla v prevajanje.. bed, da mi je dal mislit, če je to stil dela zame, ker očitno se nisem sposobna disciplinirat in vsak dan malo naredit..

mah ja, mal tle lajam in stokam.. danes vas mam zato xsrcx x:Xx ni treba brat x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Eh, Aliana, kdo pa je sposoben daljše koncentracije?...med nami že noben... x:px

tisti mali opravki pa itak največ časa požrejo... :o|o:

_____-

vedno x!x , ko dan začnem z :C: ali pa :bomb: se potem čez dan razčisti, pa je kul... x^x

danes naredila vse živo, pa še učenje mi je šlo odlično... x^x :palec: kot da bi mi en klik naredilo v glavi,pa naenkrat štekam in ck, ck...pa sem že skozi celotno snov...

Doma so res imeli krizni štab, vidim, da manjkajoče žarnice zamenjane, pa posoda celo do pomivalca prišla... :eek: x:Dx ...pa še gospod me razveselil, ko em je klical in rekel,ok, mal sem zamutil, ker sva se tudi nekaj okoli sobote prepirala...pa sem zdaj naredil natanko tako,kot si želela.... x^x no, ni slabo vačsih mal ven past... x:px

mal še polistam po skriptah, pa spaaaaat...

Astra

Per aspera ad astra

život je lep x:)x . Razn ko ni.... :vragec: x:Dx

xsmx pajade x:px x:Dx

a pol mal jamramo :inocent: x:px

pa dejmo, no ... dost mam tele ekonomije, k mi že skoz ušesa gleda :o|o: :vragec: 4 ure sm zdejle delala to sranje :eek: xrolleyesx mam, da jutr nardim pa je mir pol ... ne mislim se tegale še enkrat učit x^x - bed x:Dx dobr je pa, da mam fajn filing, da itak znam x^x xcivx vse štekam, kar je dokaj nenavadno :inocent: x:Dx

dobr je tud, k se jutr antropologija začne, predavanja x:px komaj čakam :hepko:

pa pol sem ta teden frej s faksom x:px tud dobr, se bomo mal naspali :inocent: v petek spet z bikico pa levčkom ven x:px tud dobr x^x v soboto en fajn seminar, spet dobr xcivx ....................... zaspana sem, to pa ni tolk dobr xrolleyesx ......... sklep: pod tuš pa spat, pol pa sam še ekonomija ne bo tko dobr x:Dx x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Valkira xsrcx

Ja brez kombija pa je shit :sori: a kak rent-a-kombi ne obstaja pismo... šverc komerc karkoli... držim pesti xcrossfingx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Bemu :vragec: ... Đoko še vedno ni naredil kopalnice http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/n015.gif ... zdej se mi clo ne javlja na telefon... mamicu mu :sniky: ... dons naredila celo paniko okol tega... nasledni torek mi že pripeljejo kuhinjo jst pa še nimam tal :O: ... pa stene moram pofarbat :o|o: ... pa nobenga kurca nimam k bi mi odnesu cca. 20 vreč odpadnega gradbenega materiala... še manj pa mam koga s kombijom, da mi dostavi od Batmana sobo, trosed, mizo in 6 stolov... bemu, bemu, bemu....

Od vse te tuge, sem šla dons kupit letvice za laminat in uno peno, pol sem pa vidla, da ni šans da bi to zbasala v svoj mini avto... pa sem prosila, če mi dostavijo, pa kao dostavljajo samo gospodinske aparate... no pa sem kupila še hladilnik pa pomivalni in pralni stroj in se zmenila, da mi vse dostavijo in privlečejo v četrtek v 3 štuk :vragec: ... kurc, sam tal pa še nimam :vragec:

Baje, da se mi preveč mudi... ja itak da se mi!!!

Aja, a sem že povedala, da sem še v službi čist ven padla :vragec: ... če ne bi mela tamalga bi dons kar odpoved dala... pa nej se sami tam jebejo... še 2 tedna skupi dopusta ne morem vzet k me kao tok rabijo, sam jebejo me pa lahko v glavo, anje :vragec: ... poserjem se na čine... in na dvojna merila :xx!:

js mam pa novo službo in sm tko not padu, da ne znam ven xrolleyesx ewo, se že zate sekiram, sam kle ni nč hudga... x:)x

ti sam sanjej kej lepga, pa bo. časna pionirska x:)x pa jes bi đokotu reku, nej une tablce tapru u kuhni popopa, k se bl mudi. pa fajn, da maš use novo. x:)x zato pa da ti naujo kej okol nape sral. pa prklučke mal preverte. kurc, fotra angažirej, če se že ponuja. podn je dve urce dela. farbanje pa 2 litra refoška, bela halja, 112 odtenkou, halo pizza pa nočna. zaaakon. use skup ni panike, če je use u redu. pa vem kwa govorim...

tiste žakle pa če koj usak jutr mal po jajcih potreseš pa pofruštkaš, jih bo počas zmankal... x:px dej dej, fura se zmer najde... služba ko služba... tud če je dobra... služba je...

ma dej, na konc je zmer use u redu, pa bo tole tud. pa obilo užitkou

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Ja mam enga bosančka k mu plačam za dostavo... sam mi gre na jetra k sem mela cel lajf ful enih frendov, pa še v vojski delam, zdej mi pa noben na misel ne pride, da bi ga poklicala :o|o: ... nekak nobenga primernega nimam v telefonu... no Samsič se mi je ponudu xsrcx , sam on mislim, da nima kombija x:)x ... bom že neki spedenala x;)x

no vidš, se že dogaja x:)x

dej si podar še mal večera, kr ga maš. jutr bo nou dan. pa sam bo zase poskrbu. pa z veselem, sam dovol mu...

pa upam oblubt x^x

Gandža biznis kontrol amerika

Koka biznis kontrol amerika

Ojl biznis kontrol amerika

Gan biznis kontrol amerika

Bush fak ap amerika xsingx xmusicx

Mick pa gre spat. x^x B)

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Gandža biznis kontrol amerika

Koka biznis kontrol amerika

Ojl biznis kontrol amerika

Gan biznis kontrol amerika

Bush fak ap amerika xsingx xmusicx

Mick pa gre spat. x^x B)

sm te meu na sumu da si neki čudn ja... x^x

Če se pa ob 19.30 začel...... :inocent: Pa še.... kaj morm, če morm jutr kruhek služit, nea morm ga srat do jutra. xnckrivx

pol pa le... ajd, si bom uspavanko zažvižgu x;)x

Mala, bejž spat preden me zbudiš.... :sniky: x;)x x:Dx

Buc, buc! x:o)x x:px :vragec:

js sm tud mislu da bo kej z njim, pol pa...

da nisva mal žlehta? :vragec:

Ma ne, kje pa?! :inocent: xDDx

Kva bi zdej vi2 rada, brihti, ha? Pridta 1x žurat k mi bo v MB, se bosta pol še 14 dni sestavljala, pih..... :vragec: x:Dx x;)x

Bla, bla bla, smo vidli ja! x:px :vragec: x:Dx

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...