Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Jutrooooo xcivx xcivx

V centru Ljubljane je pa danes kosovni odvoz odpadkov in sem čist pred firmo našla keramično ploščico za moje ogledalce. xDDx

Valkira, ti pa si borka. :palec: Si sploh ne predstavljam, da lahko živ prideš skozi tole opremljanje stanovanja. Jaz bi že samomor naredila pri vseh teh zapletih. što ne ubije jača. xDDx xsrcx

Joj Druidka, bogi fantek. x:Dx x:px

Astra, držim pesti za kosilo. xcrossfingx Ti nisem fouš še za dodatek ...

Ksenija, včeri nisem bila razpoložena. Žaql mi je za tvoje sorodnike. Si sploh ne predstavljam kako je ostati brez strehe nad glavo in upam, da ne bom šla nikdar skozi to izkušnjo. Ko boš vedela, s čim se jim da pomagati, prosim javi. Z veseljem kaj pomagam, če je v moji moči. xsrcx xsrcx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:eek: :bomb:

Vode niiii x!x grem ven pogledat in en vodovod na cesti delajo, je danes še dolgo ne bo. Piz**, kaj pa naj zdaj?

fižol, ki ga kuham, sem že z radensko zalila... x:Dx

madona,sem besna. zdaj pa se moram spokat od doma, pa viset v vinogradu, tam pa niti neta nimam... x:px

bemti.

Astra

Per aspera ad astra

Včeraj je Matija končno iztisnil, da pa mogočle to kar imava ni to kar bi moralo biti.

Si bova vzela počitek ...oz moje mennje je, da sva zaključila.

Problem je ker jaz nimam kam in tako bom ostala tukaj dokler se to ne razreši.

V glavi imam toliko misli, da sploh en vem kje začet razmišljat.

Trenutno čutim samo strah.

Mana!! :sori: xcrossfingx

Ne zakljucuj pa tko hitro, lahko je tko, lahko pa ni, vcas se da kaj pocajtat se, vcas pa ne.

nekdo je rekel: "ce je zakon bolan, ga zdravi. ce pa je umrl, pa ga pokoplji, ker utegne drugace zacet smrdet."

Torej, pr seb tud prechekiraj; a je za zdravit al za pokopat. x:)x

Tecno je, ja, financno in tko, sam vedno se kaj najde, vedno se pol nekak ze uredi.... in v koncni fazi vidis, da je le bilo za nekaj dobro, pa ceprav tega se ne vidis in se ti to zdi zdaj zgolj fraza.

Sploh ce sta frenda, ni panike, ne rabis besno s kufri na cesto odvihrat pa tko..... bos vidla, ti ze kaj pride na pot. xupx

Mama je v bolnici..l.

xcrossfingx

"Življenje ne bi smelo biti pot katere cilj je priti do groba, z atraktivnim in dobro ohranjenim telesom.

Boljše bi bilo, da do njega pridemo s čokolado v eni, martinijem v drugi roki, totalno izrabljenega telesa z vzklikom "Au, kakšna vožnja! "

xokx

a dej!!! x8Dx ves kokrat se na to spomnim, vidla sem pa nazadnje pred 20 leti ali se vec!!!

mogoče si pa zaslužiš nekoga, poleg katerega ti ne bo treba jokat.

xDDx

Ampak kdor ne reskira ne profitira

xyesx it's better to regret something you HAVE DONE... x;)x

šole ne naredijo najbolj pametni ampak najbolj vztrajni

:palec:

vseen pa mal pameti pomaga (za sholo), pa tud sreca ni za odmet. x;)x

Mojega očeta so spustil domov.

Fino. Od tu startas... ali bo, ce bo, kaj bo pa bos sprot rihtala. x^x

ravnokar izvedela da je od mojega sorodnikom zgorela hiša... ostali brez vsega...

:V: :sori:

sam da so mi kmetje v Merkurju dal napačen bojlerček...

... vodovodar mi ga je pa dons kar priklopil...

x:o)x :xx!: sami maherji (nekaj podobnega sem mela jaz s pomivalnim strojem, ne mros verjet, kaksna caplarija, pa da rajs tud ne govorim, KDO, haha x:Dx itak mi ne bi verjel)

mi je en dijak delal nemir, sem ga kar na hitro odpravila, bil pol celo uro tiho,

na koncu ure pa se mi je prišel še opravičit

Pih! x8Dx

Vode niiii

Bedast! Pa glih zdaj! x!x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a dej!!! x8Dx ves kokrat se na to spomnim, vidla sem pa nazadnje pred 20 leti ali se vec!!!

xDDx

Magna Purga je biblija slovenskega stripa :palec:

Slučajno zagledal na forumu FiloFaxa x;)x žal samo tri strani skenirane

Original je bil tiskan '72 leta, pa še en ponatis je bil (baje konec '70tih) + kar je Mladina v '80 objavljala

Iščem še naprej xrolleyesx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Danes pa sem res res res slabe volje in sploh ne vem če je tega vredno. :C:

Ne vem pa kam naj to vse napisem, pa bom kar tu. Ena stvar je, da res vec ne razumem zakaj se ena oseba (moj fant) stalno in stalno samo nekaj muli in mam tega ze res poln kufer! Kak se lahko obnašanje 28-letnega deda spremeni v igro 5-letnega otroka, ki mi več res ni smešna?!

Zdi se, kot da vsaka malenkost, ena (zanj) napačna besedica, naredi vse narobe, in vsako tako finto sprejme tak grozno, da se zdi, kot da z vsako kretnjo in besedico potem plačujem za napake, ki mu jo je storila njegova bivsa, ki je bla res totalna katastrofa!

Potem npr. on razjezi mene s kakšno zadevo, ki je mnogo hujša od tega kar kdaj naredim jaz, pa se potem spet muli, ker LE KAKO sem lahko jaz sploh jezna na njega in spet obrne spet vse proti sebi, da se na koncu morem kriva počutit jaz za to, kar je meni naredil on? Ne razumem več tega.

In potem mi ta ista oseba čez nekaj dni, ko se stvari poležejo, reče, da sem do zdaj edina ženska s katero si on predstavlja življenje in da bi se rad z mano postaral itd. V tistem trenutku pa spet pozabim vse slabo, dokler se to spet ne zgodi!

Mislim, nimam energije se stalno trudit, da bi popravla stvari, ki jih dejansko ni za popravljat, ker je to njegova preteklost in nimam volje popravljat napak, ki so mu jih storili drugi, pa takrat niso "plačali" za to! Ne vem kaj naj, ali naj vztrajam ali ne...

Po drugi strani pa se zavedam, da mi je zvest bolj kot pes, iskren in da me na svoj način res ljubi, ampak ne morem pa prenašat občutka, da čistim grehe za drugimi in bit v njegovi luči vse tisto, kar oni niso... potem pazit na vsako izrečeno besedo, ker ne vem kdaj bo spet napačna in kaj bo spet vzpodbudilo njegovo jezo in brezvezno muljenje. Ne vem, meni se zdi to otročje, v sebi mam občutek, da ni razčistil s preteklostjo in ljudmi, ki so ga prizadeli, ampak jaz sem drug človek s svojo glavo in svojim mišljenjem.

Kaj naredit? :inocent:

Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

ja odvisno je mal tud od tega, kok cajta sta skup.

vztrajaj, ce in dokler se ti da. ko bos mela dost, bos mela itak dost.

lohk ga sprejemas tacga kot je, ce pa zraven trpis, pa pac stori to, kar ti bo lazje, kar ti bo manj zalosti prineslo.

morda se kdaj 'unese' (ko pocisti s preteklostjo, sploh ce je mal cajta minil), lohk pa da bo skoz tak, ves muhast in tak.

Lohk mu reces, da se ne gres tega, lohk pa preprosto to ignoriras, ce zmores.

ne padas na te njegove finte. ko/ce ne bo mel odziva, bo v prazno se sel pa morda uvidel kaj sam. ni pa nujno, seveda. xDDx

drz se! xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Joj luckica, tako znano dogajanje ... :sori: Ne se dat. xcrossfingx Nisi niti najmanj odgovorna za njegovo nesrečo in ne zaslužiš si takega ravnanja. xsrcx Želim ti, da čimprej razrešiš tole. xsrcx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Marsa, kukica, hvala za nasvet. :palec:

Sej bi rada razrešila tole, mislim pa, da morem tud pri sebi najt prag, do katerega nekatere zadeve lahko prenašam in od kod dalje vec ne. Sej bom videla, lahko da se bo stopnjevalo, lahko se pa umiri ali celo ustali. Potem je pac vse stvar odločitve. Bomo videli kaj bo prinesel cas.

Dostikrat pa sanjam zadnje case, ko se to dogaja, in to so zelo cudne sanje, da me on zeli poljubit, pa se ne poljubiva, ker se med nama vrine mačka. Ful cudno... In to skoraj vsako noč zadnja 2 tedna.

Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

... do katerega nekatere zadeve lahko prenašam in od kod dalje vec ne. .

Moj projekt je podobno zgledal. Sam sem predaleč spustila. :sori: Ampak sem se ful naučila, kar ima pa tudi velikansko vrednost zame.

Tole s sanjami je pa ful zanimivo ...

xsrcx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

js pa ful dobre volje danes...še službovska gužva me ne gane.....mamo nastop danes.....yessss...... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Sej bi rada razrešila tole, mislim pa, da morem tud pri sebi najt prag, do katerega nekatere zadeve lahko prenašam in od kod dalje vec ne.

jaz tko gledam: sprejemas do tam, dokler lohk znotraj tega SE SEBE sprejemas.

saj sprejemanje je dbest, to je point v ljubezni oz. najvecji point v smislu, da puscas cloveku, ki ga mas rad, da je tak kot je..... da ga sprejemas torej. preprosto. :vio:

sam ce gre za sprejemanje na racun ljubega miru ali gre za nekaksno zrtev ze pocas in to pocnemo pravzaprav proti sebi, je treba razmislit, a je sprejemanje al dopuscanje nekega ravnanja, ki pa pac nam ni vsec oz. bi morali pa sebe spreminjat, tega pa ne zhelimo oz. potem pa to ni to. x:)x

**sanje so odstekana zadeva, nikol ne mroemo bit ziher, a so nekako sporocilne, al gre sam za nase flashe, kar itak gre.

tako bi ti kaksne vjeshtice vedle povedat, da to pomen hinavscino in zanje bi bla simbolika dost jasna - tretja oseba (bivsa bejba recimo) se v podobi macke 'vpleta'. najverjetneje ne na nacin, ki bi te lohk delal kakorkoli ljubosumno, pac pa, kot ugotavljas, ker s tem se ni pocistil.

lahko pa gre zgolj za tvoj trip, ker mas to v glavi in nenehno razmisljas o njem in njegovi bivsi, in kaksno krivico pravzaprav teb dela, ko se teb mascuje za vse nazaj, kar mu je povzrocila ona.....

predaleč spustila

tok si pac rabla.

"Zacni na zacetku in nadaljuj, dokler ne prides do konca. Potem nehaj." xyesx x;)x

(Lewis Carroll)

.....mamo nastop danes.....yessss...... x:px

dbest! xokx

xbendx

Picasso

PEEETEEEEK :hepko:

Pa še prav prijeten je bil do zdaj x:)x celo kaj koristnega sem vmes naredil xrolleyesx (popravljal stare napake), par obiskov opravil in en nad prijeten sprehod x;)x na to bi se hitro lahko navadil, prijetna družba, pogovor, sprehod po gozdu x:px se veselim ponovitve

Nejc Zaplotnik

Mi je dolgčas pa bi visela na netu, sam mi bodo oči ven padle.. mam čist džanki zenice, dobila kapljice not x:o)x

yes, yes, tko se dela :palec: danes imela pregled, operacija v torek. Noro, sem kar brez besed ostala, pričakovala vsaj 14 dni čakanja.. Kul, zdaj bi morala samo še preverit, če je to pravi čas za operacijo, ne :inocent:

nič, za začetek grem dol iz compa, tole ubija xrolleyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Uf, sam, da sm doma Bla sm pri zdravniku, spet. Sm šla, ker me je spet začelo bolet v ledvicah...itak že 3 mesce nonstop isto...urin ful temen, vsake tolk ačsa boli, vsa prezebla sm in sm šla. Dobila spet antibiotike, kljub temu sm vsa olajšana. xrolleyesx Pa jutri jo moram poklicat, ker je rekla, da možno, da mam kak kamenček notri. :V: Pizdarija, no. :xx!:

Ah, sej, drgač sm kul. Dobila ful lepo in nepričakovano darilo...v bistvu kr 2 darili! xsrcx Ful vesela. Hvala, še enkrat. x:)x Res nisem navajena sprejemat darila. Mi je prov težko. Se bo treba počasi navadit, ker prov paše. :palec:

Zdej se bom pa zadekala in pogledala King Konga na dvd-ju, mal se bom posladkala, pol pa na doooooooooooooooooolg spanec. x:px

Lep večer si naredite.

Aja, sem sicer vse prebrala, samo, sem sama tok zjebana, da težko kaj rečem...sočustvujem z vsemi vami in vam iz srca želim, da se vse popravi, ampak ne zmorem zdej vsakmu posebi napisat... x:Ix xsrcx xsrcx xsrcx

Norca se sam Samsonajt dela. In to vrhunsko. :o|o:

:att: Maaaaamiiiiiiii, Samson mi nagaja. :o|o: x:Dx :blackeye: :blackeye: :blackeye: :vragec: x:px

????when????

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

kakšen dan :switz:

zjutri nisem odpisala kolokvija, ker so ga prestavili, meni pa nihče o tem...sem bla tko: :!!: , da sem se komi zadržvala. eni ljudje so taki egoisti, da to sploh ne morem verjet...res :wOOt: ...no, zdej sem se vsaj mal pomirila

drugače imela izredno polen dan

po faxu šla urejat k zdravnici, pa ni zdravstvenga zavarovanja, laufam ke, pa nimam potrdila o vpisu sabo...jutr grem tablete pač kupt, nimam kej

potem sem imela en fulllll dobr sprehod, se načvekala k zmešana, pa še dobr začela nism x:Dx ...tko sem bla sproščena, da sploh nisem porajtala kako hitro je šel čas mimo

rada se pogovarjam, če imam filing, da me sogovornik razume :palec: ...upam, da še kdaj, kmal x;)x

potem sem srečala še enga kolega po 4ih letih in 5 min čveka: kdo, kje, kdaj :inocent:

prišla domov, zgrabila darilo in šibala nazaj v mesto, sem se malo nasmejala, potem sem šla pa v milerja en cd kupit, pa ga niso imeli xrolleyesx ,,,pa mi je tako zapasala taka glasba...eh

in potem sem na poti domov (še dobr da sm marelo vzela) razmišljala, da nisem cd-ja kupila že celo večnost (spomladi sem ene fadose kupila...za dušico mal), da sem enostavno nehala poslušat glasbo, ki bi mi resssss pasala.

hja, jutri grem v btc po ta cd :vio:

potem doma z Mjevimi starši, Rudija spucala, posesala,,,,zdej grem pa verjetno tv gledat, pa Rudonjo cartat xyesx

se mi nikamor ne da več danes, je bil res intenziven dan

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest sheboom
Mi je dolgčas pa bi visela na netu, sam mi bodo oči ven padle.. mam čist džanki zenice, dobila kapljice not x:o)x

yes, yes, tko se dela :palec: danes imela pregled, operacija v torek. Noro, sem kar brez besed ostala, pričakovala vsaj 14 dni čakanja.. Kul, zdaj bi morala samo še preverit, če je to pravi čas za operacijo, ne :inocent:

nič, za začetek grem dol iz compa, tole ubija xrolleyesx

uf ... misliš operacijo vida? ... to je grozno boleče ... :O:

Nič se mi ne da :xx!:

Ni mi za bit doma, spi se mi tud ne, ven se mi pa tud ne da xnckrivx

Ampak se bom zbrcal ven :vragec: Audiodevilish v 4ki bi vsaj kladivce in nakovalce v glavi razmigal xsuperx malo vikend kovačije ne bi škodilo, se že cel teden bolj doma držim

Nejc Zaplotnik

Aliana, naj bo uspešna xcrossfingx

Piki, the best! Le tko naprej. xsrcx xDDx x:Xx

Hehe Mana, a ti ni včeraj nekdo napisal tukaj gor, da se ne uči? x:Dx x:px

Men se je pa neki hecnega popoldan zgodilo. Me ustavi nek tak flowerpower tip, ki zgleda, ko da je iz 60-ih uletu, pa mi da en list. Tak zgleda, da sem zihr, da gre za kake duhovne delavnice. v bistvu sem bla kar vesela, ker se mi je zdelo, da bo kaj koristnega. Pa še mal mi reče da sem luštna pa take stvari in jaz ful dobre volje nazaj hvala in da bom prebrala .. in se posloviva.

Pa začnem med hojo proti domu brat. že naslov: 'Doktor ženski orgazem". :eek: In berem in se na smrt zabavam zraven. da masira po hrbtu (meridiane valjda) in nežno, pa dol, pa zadnja stran stegen, pa navzgot, notranja stran stegen ... pa da medtem verjetno že doživiš orgazem ... pa če pustiš gre pol še 215 mmm globoko in 75 mm široko vate ... x:Dx x:Dx

Skratka cela zabava.

najbolj hecno mi je pa, da sem poleg te velike zabave v sebi opazila še ful enih filingov. ok to, da me je na trenutke hotl mal zrajcat ... sej je tko napisan, da logično. :inocent: ampak zadaj pa še neki občutki gnusa in sramu pa krivde. :xx!: Kot neko sovraštvo do moških, pa da me že puste pri miru. V glavnem čist hecna reakcija. Bo treba mal pobrskat po sebi, kaj je blo tole.

Bom pa mogoče v pondedeljek v službi skenirala sporočilo, pa gor dala, da se še kdo nasmeje. Pa mogoče ga katera tud pokliče. x;)x x:Dx x:px

Ne, rajš kar na Os pište za cifro. x:Dx x:Dx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Nič se mi ne da :xx!:

Ni mi za bit doma, spi se mi tud ne, ven se mi pa tud ne da xnckrivx

Ampak se bom zbrcal ven :vragec: Audiodevilish v 4ki bi vsaj kladivce in nakovalce v glavi razmigal xsuperx malo vikend kovačije ne bi škodilo, se že cel teden bolj doma držim

ma jst tud ne vem....

da se mi nekak cist, sam mi je skoda casha za taxi, razuzde', pesh mi je mal delch v obe smeri, z avtom pa ne grem (najbrz, no pila nisem nc, sam mogoce pa bi kak pir spila). pa se tolk strasno mocno ms mam. :o|o: (ponoc mela ful krche, sam sem bla pretrmasta za tablet, sem rekla, ni sans, pa kar probala zdrzhat no pa je minil).

je bil aakhi tok prjazen da me je klical da sem na gesti! :eek: x8Dx (mogoc si mu ti kej reku).

tko da zdej pa res ne vem, ce cem lazit ven...

pa ne vem ce se mi da poskakovat, pr mir bit al pa clo sedet pa se pogovarjat pa mi ne dishi. :o|o:

no bom vidla, pred 00, 1h se itak nom spokala. x:o)x

k se moram se dve uri mazat. :vragec: x:Dx x;)x

Kukica! x:Dx Modelsk!

ma ni cudn, reakcija....

Alana, ze al kaj, drzhim pesti!!!!! xcrossfingx :palec:

Picasso

ze vem kaj bom, Nikito gledam pa pol pichim ce se mi bo se dal.

upam da bo vmes 10minutni reklamni blok, da se pod tus vrzem.

ta tafrancoska nikita je, prva (ona z bridget fonda pa gabrielom byrneom je bla kasnej narejena).

sem mela knjigo, pa posodla nekomu, pa je zginla (kot mnoge druge :o|o:).

lep vecer! :kiss:

oujeah, sej res!! xokx

jutr sem na ribe povabljena! Koncno! ze tolk cajta mi disijo, upam da bodo dbest! xribax

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...