Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 torej, če vsaj malo slutite, da bo otrok potreboval aparat, ga vpišite takoj, ko gre v šolo...tole sem spregledala prejle... hm, jaz imam cist poseben odnos do tega.je hodil tamal, dobival tole, pa smo, po pravic povedano, sami zamehurili.v bistvu ne razumem te fame s temi aparati... da zakaj so nenadoma tok nujni? recimo jaz sem si blazno zhelela aparat kot majhna, vse zobe postran mela pa nabasane not, tko da so mi jih moral pulit...pa tezhila pa tezhila za aparat, se clo v parku sem enga pohojenga nasla in ga dam privlekla! x:o)xin so mi rekl: ah, ne rabis, zobje se bodo lepo sami not po ustih razporedil in vse to....in sem bla blazno uzaljena..sam dejstvo pa je, da so se mi zobje sami ustimal in vse to, kot so rekl. ce se mi pa niso tko kot bi se mi sicer, z aparatom, pa tud prav, ne opazim razlike in nimam nikakrsnih, a ma niti najmanjsih frk zarad tega.zarad TEGA pa res ne. tako da mam obcutek, da vsaj 1/2 tehle tretmanov je nepotrebnih...nekaksen trend celo...tom cruise si je dal clo to spedenat (moram pa rect, da mi je bil prej, z 'nepraviilnimi' zobmi bolj vsec). torej - v cem je sploh fora tehle aparatov?mislim, tolk so pointni, da bi dal clovk 700 k sit? blazota.tok za vse nove zobe folk ne da. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Ksenija, večrat sem prebrala da naj bi izredno pomagali obkladki iz smetlike. Pa vaja s polaganjem dlani, je res super za sproščanje očkov. A pri zdravniku si bila? Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 No, tega, da bi preživel, mu pa glih ne bi privoščila. Nekdo meni zelo blizu je imel prometno, njegov kolega, ki je tudi bil v avtu, je padel v nezavest (ni bil hujše poškodovan). Povzročitelj nesreče je bil prepričan, da ga je ubil in se je šel obesit na drevo, še preden je prispela policija ali rešilci.grozno... ja, no vidis, tkole.... je kihnil ...jp, kako banalni so vcas vzroki.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 si pa stroga. ce bi prezivel, bi blo men njega v bistvu morda celo najbolj skoda, pa ceprav boste mroda zdaj vsi pokonc skocil. Če bi EDINI preživel bi se mi smilil, tko pa ................... srce mi je kamen v takih primerih Že zaradi lastnih izkušenj Če nabiješ gas do cca. 180 km/h ne moreš reči: Nisem vedel da ne bom mogel ustavit takrat ni samo tvoje življenje v igri in tudi ne "samo" življenja tvojih sopotnikov Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 pa tezhila pa tezhila za aparat, se clo v parku sem enga pohojenga nasla in ga dam privlekla! x:o)x :xx!: :xx!: :xx!: U satan! Mogoče je pa to zdaj ista fora kot takrat, ko so vsem mandlje ven dajali, zdaj pa samo v skrajnih primerih. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 a ne, grauzh? (*sicer sem si pa zelela se oni steznik hrbtenicni, pa bergle pa ortopedske cevlje pa taksno... sem bla mahnjena na vse to, mat pa vecno zaskbljena da ojoj! naj si nikar tega ne zhelim! ) ja, men se ze tko zdi, lohk pa da se seveda motim in da je ta aparat nadnujno potreben.sam menim da ni.recimo vsi timovi bliznji prijatelji so ga nosil al ga nosijo (vkljucno s timom), vendar, roko na srce, po mojem laicnem opazhanju tud eden tega ne rab.mislm da v skrajnih primerih da lohk res cuda dela in da zakon, da upostevajo to.da bi pa kar po defoltu se to delal (kot se pravzaprav ze skor zdaj), mi je pa mimo. "Civilizacija je neskoncno mnozenje nepotrebnih potreb" Onix?a tko je blo? 180/h?no to je ze objestnost pol, to je se vecji problem... in tega je tud vse vec....seveda mladi, 18 let stari, ne morejo met nikakrsnih izkusenj... men se zdi, da se folk cist premlad na cesto spusti... sam tko gremo, tko gre ta svet... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Onix?a tko je blo? 180/h?no to je ze objestnost pol, to je se vecji problem... in tega je tud vse vec....seveda mladi, 18 let stari, ne morejo met nikakrsnih izkusenj... men se zdi, da se folk cist premlad na cesto spusti... sam tko gremo, tko gre ta svet... Izjava policaja v prispevku hitrost naj bi bila krepko čez 140 km/h, raje 200 Glede na poškodbe avtomobila, dolžino poškodovane ograje (kjer je avto drsel in se (še) ni obračal), ........ bi se kar strinjal z "nestrokovno" oceno hitrosti Danes ni noben problem za par sto jurjev kupiti avto, ki leti 220 km/h, problem je to zverino vzdrževati nove gume, zavore, amortizerji in podobne stvari ki bistveno vplivajo na lego vozila na cesti so drage, vsako soboto ob cesti videvaš avte brez tablic neregistrirana in tehnično nepopolna vozila :xx!: ponavadi v rokah "mladih" voznikov Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 a ne, grauzh? (*sicer sem si pa zelela se oni steznik hrbtenicni, Ej to je pa v SŠ imela ena moja sošolka. Prav tistega, ko ti na boke sede, pa spredaj ena železna palica in zadaj dve, pa pod brado en nastavek. Sem si ga enkrat prišraufala na sebe v garderobi, preden smo imeli telovadbo (takrat si ga je dala dol). In malo zaplesala (ko pomigaš z boki, se kar vse skupaj začne muvat, posebej tam pod brado se to ekstra fajn vidi ). Smo se režali kot blesavi. Potem pa je razlagala, kako ti to namontirajo prvič. Oz. izdelajo. Itak da v najobčutljivejših letih. Njej so v MB (se mi zdi). Je prišla tja, se morala popolnoma slečt in oblečt v neke žabe, podobne, kot jih imajo mali otroci. Potem se je prijela nekega vodoravnega droga nad sabo, oni pa jo zavili z v neko maso pomočen frpant (verjetno isti postopek kot če ti namontirajo gips). Ko se je to (po doooooooolgme) času posušilo, pa vse skupaj zrezali z nje in je tam ostala povsem gola. Itak, da so tam bili sami mladi dobro zgledajoči dohtarji, da ji je še bilo bolj nerodno. Dali so ji eno mini brisačko, da se je lahko na hitro umila, potem pa je lahko šla. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Če nabiješ gas do cca. 180 km/h ne moreš reči: Nisem vedel da ne bom mogel ustavit takrat ni samo tvoje življenje v igri in tudi ne "samo" življenja tvojih sopotnikov grozno in sama sem na obeh straneh....lagala bi če bi rekla , da nimam včasih pretežke noge ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 pošteno povedanoo? prevelika hitrost, vendar mislim da bi ga lahko ostali ustavili pri pretežki nogi...sem se odločila ne grem v šolo, niti na aerobiko, grem spat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Ja, itak...prevelika hitrost, tule okol 200 bi rekla...pa kaj zdaj? kot da pametovanje kaj pomaga... men se zdi sam grozno, za vse...in sem zjutraj sam komentirala, ko je tamala jokala, ker jih pozna, a zdaj ves, zakaj vztrajam, da se domov ponoci vozis s taksijem?... ker so nekateri tolk stari kot moja in tule iz soseščine, se me pač dotakne ob misli, da bi men policija ponoči pozvonila...Ubogi starsi in vsi bliznji, nic drugega... ------- ne vem, kolk je aparatov in tegale, sam moji se zacenjajo zobje cudno postavljati,ker prej ni zgledalo hudo, pac nisem gnjavila...sam kot zdaj vidim, bi bilo boljse, ce bi...bi morda prej prisli na vrsto...In ne, ne mislim, da je to zdaj neka moda, pac pa, da je bolje poskrbljeno za te zadeve...in je fajn, ce imas lepo ravne zobe in dober ugriz, ne pa nekaj nasejano sem in tja... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 grozno in sama sem na obeh straneh....lagala bi če bi rekla , da nimam včasih pretežke noge Nisi sama na obeh straneh Desne noge so velikokrat pretežke Mladi ne razumejo da je zaletavanje pri 50 km/h še razmeroma varna zadeva, kar je hitreje je pa hitro prehitro (in posledično premočno) In da (obvezne) zimske gume pri temperaturah precej nad lediščem in mokri cesti nimanjo skoraj nič oprijema so pa obvezne, čeprav bi letne gume precej bolje opravljale svoje delo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 Izjava policaja v prispevku hitrost naj bi bila krepko čez 140 km/h, raje 200 Glede na poškodbe avtomobila, dolžino poškodovane ograje (kjer je avto drsel in se (še) ni obračal), ........ bi se kar strinjal z "nestrokovno" oceno hitrosti Danes ni noben problem za par sto jurjev kupiti avto, ki leti 220 km/h, problem je to zverino vzdrževati nove gume, zavore, amortizerji in podobne stvari ki bistveno vplivajo na lego vozila na cesti so drage, vsako soboto ob cesti videvaš avte brez tablic neregistrirana in tehnično nepopolna vozila :xx!: ponavadi v rokah "mladih" voznikovaha prav tko je blo kao res... saj pravim, nisem sploh gledala, sam ciszt na konc sem nekaj ujela, sam tolk da sem vidla da je bla ena prometna nesreca s smrtnim izidom...grozn... ja, res tezko si kaj mislit, sodit.... bogi vsi vpleteni, v glavnem. Ko se je to (po doooooooolgme) času posušilo, pa vse skupaj zrezali z nje in je tam ostala povsem gola. grozno in sama sem na obeh straneh....lagala bi če bi rekla , da nimam včasih pretežke noge ja, jaz tud... sem ne s tako blazno hitrostjo ko gre za naselje in druge podobne okoliscine. jaz tam, kjer lohk... na ravnini torej... nobenih ograj in tega... ker so nekateri tolk stari kot moja in tule iz soseščine, se me pač dotakne ob misli, da bi men policija ponoči pozvonila...tocn to, ja.... vsakomur je to tragicno in za vse je grozno.. sam... 200? ja saj stekam (aparat), saj pravim, da vcas je pac nujno vcas pa cist smiselno, sam zelo velikokrat je pa kar nekaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 ja, jaz tud... sem ne s tako blazno hitrostjo ko gre za naselje in druge podobne okoliscine. jaz tam, kjer lohk... na ravnini torej... nobenih ograj in tega... Na ravnini te pa na nasprotni pas lahko zanese in v nasproti vozeče vozilo Tudi nesreča tega vikenda Nikjer nisi sam na cesti in vedno se lahko tudi komu drugemu kaj zgodi Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 ja, res, ravno v soboto sem mela kar 2 taki situaciji, ko je nekoga zaneslo prot men, tko da, tud ce se ne vem kaj, se vcas ne mros izognit, vendar velikrat pa pomaga oz. celo se da izognit.. po 2. strani pa starsi 18-letniku za r.d. kupijo (po moznosti mocen oz. zmogljiv) avto... mislijo, da ce je nov in sodoben, da je pa zdaj ful varen - kot da je sam od pleha odvisn...noben ni varen, ce ti tovornjak pripichi pa te stisne v kake skale al kaj tacga. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 Valkira! zelo pomembno je to in me zelo zanima: ali zdaj cutis zadoscenje? si cutla ga?ko si zvedla za njegov bad? si pomislila? evo, pa obstaja pravica, al pa, karma evo, sve se placha itd.al se ti je clovek preprosto zasmilil? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Men sploh ni jasno, da eni dajo take mastne pare za avto... moja mašinca je men tok kul... varen, vzdržljiv, poskočen, mal žre, dost pocen registracija, dober pleh (VW)... več kot 150km/h pa itak sploh ne gre... men je pa tok čist dost... Ponavadi je večji problem tak avtiček ustaviti kot pa spraviti do takih hitrosti upam da si počasnejša vsaj, ko si z Batmanom v avtu Za hitrosti nad 120 km/h (relativno varne vožnje) mora biti avto težji od 12oo kg, ker drugače kar poleti in je stik s cesto premajhen za kake hitre manevre (nepričakovane ovire, vrečke, ki jih neodgovorni vozniki ali sopotniki mečejo iz avta :xx!: ) Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Grem počasi iskat parkirplac v mesto ... Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 ja, a ni svinjsk???kaj vse folk iz avta mece!!!!! :xx!: dons sem pa cist off... tok zmatrana od vsega. rintas rintas pa kar ni pa ni, fak!pa se ta butast december, ko vsi cist blazni pa potrosniski! bi ga clovk kar prespal, kar po medvedje v zimsko depro padel, ajde se vidimo 1. marca. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 no a vidiš zakaj bi bla jst medved hm... bom mojga Marsa na tvojem Asc zaktivirala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 da ne bi kaj ga srackala!!! sam, sem tam v napovedi pol ocitno prav postekala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 jst pa znam povezovat že tole z astrologijo... mater sem važna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 ma itak sam gledam in se cudim! (sam res t neptun pa tak... pih! ) aja medved ja... hm.... ja s te plati pa ja, drugac sem pa rajs kaj bolj gibcnega.sam je presenetljivo okreten, predvsem pa hiter, medved!!sam so modelski.. na rakitni je en hodu kante prevracat.. cist zraven jezera... vec noci, kakih 6 al kolk, zapored... in je tam rovaril.pol so mu pa 7. noc lovci postavili zasedo, ga pa tisto noc pa modela, lisca, ni blo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Drdan. Rintam......berem, študiram, pišem, telefoniram, se čudim, klejem, bentim, se smejem, včas mi gre mal na bruh, tipkam, surfam, iščem zakonodajo, se spet čudim in klejem in tko. Sicer pa sem danes dobil zapoznele sms, pismo, tja do 4.12. nazaj, pa dans komaj prejel, nič jasn . V glavnem čestitke za r.d. Dans sn prejel tud eno luštkano darilo od moje najstniške ljubavi, pa še tri bivše imajo baje darilce zame Le s čim sn si, packon forever to zaslužu? Sam mi paše, priznam. Sicer pa tko vsak december začnem serisjko srečevat v mestu bivše ljubavi, je prav fino, k se drgač z večino ne vidmo glihkaj. No, včasih si tud zlo oddahnem, da je kakšna od njih...... bivša.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 No, včasih si tud zlo oddahnem, da je kakšna od njih...... bivša.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts