lia 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 .......če ga pa srečamo, ga pa" zagvišno pobaramo, kga je mislu" "zagvišno bo zmehčal ostrino svojih besed, drgače ga bo treba z lato omehčati Staknila prehlad. Grd. Kašljam, hripam, vročinam..kuham zdajle čaj..malo zelo prepozno. kolegica vam zavidamo, prehlad mine z zdravili ali brez v enem tednu mi sme pa z ono strašno boleznijo okuženi za katero noben župnikov blagoslov pa ne dohtar nima zdravila ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 a v vaših krajih pa ne žegnavajo kaj veš..mogoče bi pa pomagalo...pa kot pravijo za vsako bolezen nekje rožca raste.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Pa smo odpravili žegnanje hiše.Tudi takšni ljudje obstajajo na svetu in kot so gospod pater na koncu rekli - ima Bog načrte z mano..in očitno jih še nisem izpolnila..Staknila prehlad. Grd. Kašljam, hripam, vročinam..kuham zdajle čaj..malo zelo prepozno. čestitke ob žegnjanju drugače se mi zdi to res super običaj, ki smo ga v mestih popolnoma zanemarili...del tradicije, ki nas hočemo/nočemo v določeni meri dela, to kar smo joj, meni so tudi neprestano govorili kao velike načrte ima bog z mano, ker sem bila tako bolen otrok in ker mi je šlo večino stvari narobe...me zanima kdaj bo začel kej delat na tem sicer pa: It's my life...yesssss ***** nč, bila na faxu, na govorilinih, včeri zvečer delal za fax do 00.30, potem pa še do 02.00 brala eno super knjigico, ki sem jo dobila novu godinu: Parfum...priporočam sploh nism mogla nehat brat, me je totalno prevzela zdejle tuš, pol pa učenje...samo še ne vem al doma al v knjižnici al pr sošolki... sončkeeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 No..saj dokler mi bili mestni ljudje se to tudi ni glih počelo -razen če so si ljudje naročili župnika domov...zato me tako presenetilo prvo leto, ko župnik skozi vrata prileze(mi pa s 150 tolarji...siroteki torej), drugo leto mislila, da koledarje prodajajo a bil župnik, lani me te menda ni bilo doma pa so tole sami opravili..letos pa zavlekli tole..eh..ni nam lahko..hehe -če boš čakala na Boga -z mano vred, pol se boma očitno velike starosti učakale..tak da bo treba prej kaj mignit drži se Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Pika Pikica, si ti mogoče ponoči na Hit klicala? Dobila sem preblisk, da bi lahko bila ti. Horoskop mi za danes nekaj zelo lepega napoveduje, ja ja že vidim da bo mhm yes yes Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Srečnga pa zdravga, pa velzga, pa debeuga . Lp Volkec Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 o Volkec ej vse poti ki vodijo do tebe sem izgubila prav pogrešam te, prijateljček moj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Živjo Ksenia. Kako si? Evo vsake tolk cajta malo pokukam notr.!!! Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 O, lej ga, Volka... Kaj dogaja s tabo? Ksenia, zate in za tamalo.. pa pusti gospoda saturna na miru, raje poslušaj venero... Cookie... thx za info, sem ze klicala in uredila, da prinesem preprogo v lj... Piki, nekaj jamrat.. x!x x!x Nataly, zegnanje... , vidis, te je ze bog strafal s prehladom... Kolk sede tale luna v levu... hvala bogu, sem ze sebi postala sitna, kaj sele drugim... tehtnica mi nekaj narobe kaze... Aliana, vcasih pa se infekt, ki se dolgo vlece tezko pozdravi brez antibiotikov, ne vem, glej, da se ne bo sirilo... Nič, mejte se x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 o volk.....wb..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Astra, no sam da ti je nucal grem dam čao družba pa lep vikend You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 O, lej ga, Volka... Kaj dogaja s tabo? Astra Nore stvari se dogajajo z mano. Komaj imam 3 mesece novo službo, se mi ponuja še ena služba. o volk.....wb..... Ola Amis. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 iii, kako presenečenje grem mim LNF slučajno pa tamle v dnevniku zagledam Volk čau volkec! Ja, Astra, saj vem, zato pa.. sam je v bistvu šele od novega leta, tko da mam še dva dni časa, da se pozdravim, če je prehlad ma tko, čez dan se ful fajn počutim, mal smrkcam, sam proti jutru me mal zagrabi.. mah že zarad hujših stvari nisem hodila k zdravnici.. uf, bla pridna, prevedla dve strani pa mal spala vmes... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ..končn dobu popravljen tv......sn se že naveličal unga z 25 cm ekranom ....ode 110 eurov spet......tko da ob vseh stroških zadnje pol leta zaj sn pa čist zares že en povprečno zapufan slovenc No, bo že, pravijo, da si premožen, če uspevaš pufe poravnavat, to pa mi še kar rata za1x Zdej pa grem na novi tv poročila pogledat, večerjo popapcat, se spakirat pol pa mal pogledat kaj v lj dogaja Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Bil na prijetnem obisku se naklepetal in ugotovil da se imamo čisto OK fajn se mamo, dogaja nam non-stop in na koncu se kar vse izide Probleme si pa itak sami delamo Zdaj se pa na žur pripravit trancejada v Rogu (ex fabriki, ne Kočevskem ) in DJ Zvuk do jutranjih ur DJ Musta Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Srečnga pa zdravga, pa velzga, pa debeuga . Lp Volkec HAUDUJUDU Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Pika Pikica, si ti mogoče ponoči na Hit klicala? Dobila sem preblisk, da bi lahko bila ti. Stari prjatli, pa to. Piki, nekaj jamrat.. x!x x!x Zmenjeno! Živjo, Vowk. Uf...po službi sm se peljala v oštarijo na pomfri in eno svinjsko solato. Pršla dam, polupčkala nečakinjo in jo mal pocajtala, pol šla pa spat in sm skor 4 ure k mrtva spala. Zdej bom pa kle bluzila pa gospodinje gledala...maraton. Jutr grem pa itak k eni bejbi čokoljat basat. Če men ni luštn, pa skoz neki jamram, a ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Stari prjatli, pa to. Ne morem verjet! Sklepala sem pa samo po tem, kar sem prebrala na forumu v tvojih postih. In niti Hita ne poslušam, ravno sem tv hotla ugasnit in je na poptv bil ta energičen pogovor, tako da sem prisluhnila Simpatičen smeh imaš! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Hvala. Sej, leta nazaj, sm bla ''redna'' gostja ponoči pr Zlobčku...v bistvu me je on navdušu za radijski poklic. Fejst dečko. Ja, kakšnim je všeč smeh, kakšni me pa žive ne morjo. Kaj češ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ne morem verjet! Sklepala sem pa samo po tem, kar sem prebrala na forumu v tvojih postih. In niti Hita ne posluša, ravno sem tv hotla ugasnit in je na poptv bil ta energičen pogovor, tako da sem prisluhnila Simpatičen smeh imaš! To tudi jaz trdim za Pikico ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 To tudi jaz trdim za Pikico Kje si, mati? pika ima super pozitiven smeh.Zdej ste mi mal sumljive ve 3. A bi kej rade od mene al kaj? Hvala, hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Kreslina poslušam že celi večer Pa svečke prižgane. Fajn mi je. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Hvala. Sej, leta nazaj, sm bla ''redna'' gostja ponoči pr Zlobčku...v bistvu me je on navdušu za radijski poklic. Fejst dečko. Ja, kakšnim je všeč smeh, kakšni me pa žive ne morjo. Kaj češ. To sem nekak razbrala iz pogovora, te je bil vesel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 jao ej. če bo men kdo kdaj mati reku, ga bom na gobec. mati ... cankar ... fak kakšne asociacijeKaj se jeziš, M(y)a(s)ti? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts